Homepagina » Paranormaal » CIA gebruikte helderzienden bij onderzoek Lockerbie-aanslag
CIA gebruikte helderzienden bij onderzoek Lockerbie-aanslag

CIA gebruikte helderzienden bij onderzoek Lockerbie-aanslag

Vrijgegeven documenten onthullen dat de CIA bij het onderzoek naar de Lockerbie-aanslag een helderziende heeft ingezet. Dat schrijft de Schotse krant The Herald.

Eind vorige maand openbaarde de Amerikaanse spionagedienst 13 miljoen pagina’s, waaronder stukken over paranormaal onderzoek in Schotland.

De persoon in kwestie werd gevraagd een foto van het gereconstrueerde bagageruim waarin de bom lag te beschrijven.

Psycho-energetica

Pam Am-vlucht 103, een Boeing 747, werd op 21 december 1988 boven het Schotse plaatsje Lockerbie uiteengereten. Alle 259 inzittenden en 11 mensen op de grond kwamen om het leven.

De experimenten die de CIA met de helderziende deed werden op 7 juni 1990 uitgevoerd op een onbekende locatie en maakten deel uit van Project Sun Streak, de opvolger van het controversiële Stargate-project.

Sun Streak richtte zich op het gebruik van psycho-energetica om inlichtingen te verzamelen, zo valt te lezen in het archief van de CIA.

Telekinese

Het uitgangspunt van psycho-energetica is dat alles – mens, plant en dier – bestaat uit energie. Deze levensenergie is een afspiegeling van onze mentale, emotionele en lichamelijke staat.

In het document wordt psycho-energetica omschreven als telekinese, fysieke acties uitgevoerd met behulp van mentale krachten, en telepathie.

Het stuk verwijst naar een cassettespeler waarin de explosieven waren verborgen.

Bom

Tijdens de sessie zei de helderziende: “Het spul is licht, glad, prikt, lucht, het beweegt omlaag, het maakt een sissend geluid. Het versnelt en gaat omlaag. Het maakt me misselijk.”

De helderziende beschreef het cilindervormige voorwerp in een doos: “Er zit een bom in de doos en die ontploft.”

[Herald Scotland]


Vind je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

 1. Oh, eind vorige maand geopenbaard – door de Criminals In Action. . . .
  Hoe geloofwaardig is een terreurorganisatie cq. geheime dienst? En waarom nu? Toevallig denkt u? Zijn er geen actuele zaken, die nú voorpagina nieuws zouden moeten zijn?

  Is het niet juist de taak om zowel angstpsychosen, en massa-hysterie, op te wekken – en tevens blind geloof in de goedheid van de machthebbers te onderhouden?
  Feit is, dat de CIA is opgericht nà WOII. Het Brits-Amerikaanse OSS werd aangevuld met de nazi’s die uit de Duitse geheime dienst werden gerekruteerd.

  Het is al een jaar of 10 bekend dat het officiële verhaaltje is verzonnen door de CIA-Mossad zelf. Als je wilt weten hoe en waarom onschuldige passagiers zijn geofferd op het ‘altaar’ van de globalisten, kijk dit interview met een toenmalige forensisch onderzoeker en ongevalsrapporteur:

  “Pan Am Flight 103 was blown up over Lockerbie, Scotland, and the airline hired former Mossad agent Juval Aviv–who shares his findings in this Buzzsaw interview clip.
  What he discovered was an elaborate conspiracy by the C.I.A. involving drug trafficking, dirty state secrets, and a corrupt smear campaign against the media.
  Prepare to go down the rabbit hole in this short clip of the full talk with Sean Stone.
  Watch the full Buzzsaw video here:
  https://www.youtube.com/watch?v=Fs7mc

  Bij de CIA – en filialen als de AIVD, BND, MI6, alle westerse geheime diensten – is het rondstrooien van desinformatie een belangrijk deel van de manier waarop zij de agenda van de globalisten promoten.
  Hier 1 korte uitleg over de échte taak van geheime diensten:
  “the White House annually allocates billions of dollars to the National Endowment for Democracy, USAID, the CIA and countless NGOs to spread disinformation.
  However, such steps are not causing alarm among European politicians, that are subjecting their people to vassal dependency on Washington and its position.”
  Grete Mautner is an indepenent researcher and journalist from Germany, exclusively for the online magazine “New Eastern Outlook.”
  http://journal-neo.org/2016/11/25/cias-brainwashing-mayhem-is-in-the-full-swing-in-the-eu/

  journalisten Udo Ulfkotte, Carl Bernstein, Marieke Monshouwer openbaarden allen uit eigen ervaring dat de CIA vrijwel alle grote media controlleert.
  De CIA slaagt er al 50 jaar in nieuws te fabriceren, en zo het beeld van de wereld dat wij hebben.

  Het luistert alle Europese Commissarissen af, alsmede Regeringsfunctionarissen in de EU-lidstaten, weten we na de vele schandalen hierover de laatste jaren, die zonder consekwenties bleven, en dan ook snel weer door de media werden genegeerd.

  2 likes
 2. Hij was ook aan het helderproeven.

  0 likes
 3. Waar is niet zo’n geheim….. SRI. Waar ook Uri Geller en Ingo Swann in het labo zaten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

bill gates

Wie zijn de hogere machten boven ‘corona-expert’ Bill Gates?

Bill Gates is één van de rijkste ...