CoronaBuitenland

Deze neuroloog ziet steeds meer jonge patiënten en ze zijn allemaal gevaccineerd

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

De Amerikaanse arts Robert Lowry zit al 25 jaar in het vak. Hij constateert een toename van het aantal jonge patiënten, volwassenen jonger dan 40 jaar, met neurologische problemen.

Denk daarbij aan ernstige hoofdpijn, aangezichtsverlamming van Bell of zelfs beroertes. Al deze patiënten zijn gevaccineerd, aldus Lowry. De neuroloog denkt dat de problemen bijwerkingen zijn van de coronavaccins.

‘Onverklaarbare’ overlijdens

Hij verwijst naar een onderzoek dat in 2021 is verschenen in het tijdschrift Clinical Immunology over vaccinatieschade in Mexico. De onderzoekers ontdekten dat ongeveer één procent van de mensen na de eerste dosis van het Pfizer-vaccin last kreeg van neurologische problemen. Volgens Lowry is dat aantal met een factor 10 ondergerapporteerd.

Lowry vraagt zich af waarom je jonge gezonde mensen een vaccin zou geven dat neurologische bijwerkingen kan hebben. De arts denkt ook dat de vele ‘onverklaarbare’ overlijdens het gevolg zijn van de mRNA-vaccins. Hij zei in gesprek met wetenschapsjournalist Jennifer Margulis dat ernstige bijwerkingen zich vooral voordoen na de tweede dosis.

Binnen zes maanden

Hij pleit voor het verrichten van obductie zodat we de doodsoorzaak kunnen achterhalen. Tijdens een autopsie kan worden gekeken waar het spike-eiwit zich in het lichaam heeft opgehoopt. Een ervaren lijkschouwer kan specifiek zoeken naar mRNA uit het vaccin, benadrukte dr. Lowry.

“We zouden obductie moeten verrichten bij al deze jonge mensen,” zei hij. “Als we dat deden, zouden we binnen zes maanden precies weten wat er aan de hand is.”

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
26 dagen geleden

Tja,mag niet naar buiten komen,gewoon doen slapjanus!!!!!!!!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
26 dagen geleden

Die obducties worden al overal over de wereld gedaan. Corona Ausschuss heeft veel bekendheid gegeven aan deze obducties. Veel beeld materiaal is vrijgegeven. De toxische spike eiwitten verspreiden zich door het hele lichaam. Vooral de lympfklieren, eierstokken, lever, hartspier en nieren zijn het doelwit. Ook wordt in hersenweefsel de vernielende werking van het spike eiwit waargenomen. De bloedklonters die veel voorkomen zijn een bijproduct van de immense schade die veroorzaakt wordt door de spike eiwitten. Maar het kan allemaal nog erger. immuun T cellen en killercellen gaan het eigen lichaam aanvallen als reactie op de toxines. Het immuunsysteem van de geïnjecteerden raakt blijvend beschadigd. Iedereen die meermaals geinjecteerd is draagt een wandelende tijdbom bij zich.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
26 dagen geleden

het Syndroom van De Jonge zullen we het dan maar noemen

ALF
ALF
26 dagen geleden

We weten al lang wat er aan de hand is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x