Homepagina » Buitenland » Hoofd Bin Laden-team bij de CIA vertelt de wereld dat Al Qaida nooit heeft bestaan
Hoofd Bin Laden-team bij de CIA vertelt de wereld dat Al Qaida nooit heeft bestaan

Hoofd Bin Laden-team bij de CIA vertelt de wereld dat Al Qaida nooit heeft bestaan

Maar weinig mensen zullen Osama bin Laden beter kennen dan Michael Scheuer. Lang voordat Al Qaida een begrip werd, en lang voordat de term ‘war on terror’ in het leven werd geroepen, maakte Scheuer al jacht op Bin Laden.

Als hoofd van het Bin Laden-team bij de CIA had hij de opdracht om zoveel mogelijk informatie over de Saoediër te verzamelen. Maar door de bureaucratische werkwijze van de CIA en de constante tegenwerking door hoge functionarissen gaf Scheuer er na 22 jaar de brui aan.

Ex-CIA-officier Scheuer gaf enkele jaren geleden al eerlijk toe dat het Westen zelf verantwoordelijk is voor terrorisme op eigen bodem; vanwege het buitenlands beleid dat het voert. Scheuer zei ook dat Obama terreurgroep IS helemaal niet wilde verslaan.

‘IS verschilt niet van Al Qaida’

Opmerkelijk is dat op de boekenplank van Bin Laden het boek ‘Imperial Hubris: Why the West is Losing the War on Terror’ van Scheuer zou zijn aangetroffen. In het boek uit de CIA-agent kritiek op de Amerikaanse oorlog tegen het terrorisme.

Nog meer opmerkelijke uitspraken deed Scheuer tijdens een interview met RT. “De vijand van Washington is een vijand die niet bestaat,” zei hij. “Die bestond niet toen Bin Laden leefde, en die bestaat nu ook niet.”

Als Al Qaida niet bestaat, bestaat IS dan wel? Enkele jaren gelden zei FBI-klokkenluider Sibel Edmonds dat IS niet verschilt van Al Qaida en dat de Verenigde Staten simpelweg de oorlog tegen terrorisme nieuw leven hebben ingeblazen.

Zonder reden

In deze context kunnen ook de uitspraken van de gepensioneerde generaal Wesley Clark worden genoemd. Jaren geleden onthulde hij al dat de VS plannen had om zonder reden het Midden-Oosten binnen te vallen.

In onderstaande video presenteert de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann bewijs dat de Amerikaanse overheid erg gebaat was bij de opkomst van IS in Syrië.

[Collective-evolution]


Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. ‘war on terror’ is onderdeel van het satanisch en corrupte bolwerk van de heersende elite.

  11 likes
 2. Het zijn demonen die ook de wereldleraar aanvallen.

  4 likes
  • Archonten en demonen voeden zich met negatieve energie, zij zullen wel zorgen dat zij genoeg te “eten” hebben. De wereld is altijd en eeuwig ondergedompeld in oorlog, pijn, honger, crisis, verdriet en ellende en niemand is er bij gebaat behalve een heel klein clubje elite. Dat is onze vijand en niemand anders. Zij zijn de directe vertegenwoordigers van het kwaad dat de mensheid letterlijk al duizenden jaren in gijzeling heeft. Ze houden ons gevangen in een lage frequentie en totale zinsbegoocheling. Maar het spel nadert zijn einde, steeds meer mensen krijgen het door, al gaat dat veel en veel te langzaam naar mijn zin.
   Binnenkort is er geen soldaat of politieagent meer te vinden die zich nog op wil offeren om hun belangen te dienen ten koste van de eigen medemensen. Uiteindelijk zal de liefde overwinnen en daar hebben ze domweg geen antwoord op.

   4 likes
 3. Uit het artikel: “Jaren geleden onthulde hij al dat de VS plannen had om zonder reden het Midden-Oosten binnen te vallen”
  Er waren voldoende redenen om de oorlogen in het Midden Oosten (alsook in andere delen van de wereld) te starten en 1 ervan is de controle over de olie en andere waardevolle grondstoffen en een 2e is de ‘bescherming’ van Israël tegen de Arabieren.
  De valse vlag 9-11 was (met hulp van de Mossad) de reden om de “war on terror” daadwerkelijk van start te laten gaan, en 3e reden, tot eer en glorie van de machtige wapenindustrie, die er dus ook alle voordelen bij hebben.

  4 likes
 4. willen wij hier een einde aan maken zullen wij moeten stoppen om mee te doen met het huidige systeem. gewoon stoppen met alles waar ze geld van ons kunnen eisen. stoppen om ons geld nog op een bankrekening te zetten en eens héél stout durven te zijn door geen financiële steun meer te geven aan de staat d.m.v. belastingen en dergelijke niet meer te betalen. wat meer op straat durven te komen als een grote stem om te protesteren tegen de gang van zaken. maar het probleem is om een héél groot deel van de bevolking enthousiast te maken voor zulke dingen. de gevolgen die er zijn als men tegenstribbelt en niet meewerkt met de wetten en regels en hun uitvoerende dienaars (politie, gerecht), schrikken velen af. alles komt neer op het uitvoeren van een correcte propaganda, onze politieke leiders eens aan de tand durven te voelen, brieven schrijven, mailen , die mensen persoonlijk aanspreken.wij de burgers zijn baas in het land, politici worden door onze belastingcenten betaald en ook alle andere staats instellingen. betalen wij geen loon aan die heren hebben ze niets.(buiten het sponsorgeld van de banken en bedrijven die hun politieke pionnen betalen) dus zijn wij feitelijk de werkgevers van die heren en dames. en als een werknemer niet meer voldoet……… de laan uit.. wij moeten meer lef en héél wat minder angst tonen, het is feitelijk een héle grote show die word opgevoerd. wij zullen moeten opkomen voor meer rechten en minder plichten. anders geraken we alles kwijt. wij burgers gaan alleen mekaar nog hebben voor hulp, steun en vertrouwen. het wordt tijd dat wij mensen elkaar bewust meer moeten helpen en steunen bij allerlei problemen. het onrecht tegengaan t.o.v. ons burgers. maar spijtig is er teveel wantrouwen onder de mensen gezaaid, men vertrouwt mekaar niet meer zo snel of zelf helemaal niet meer.

  3 likes
 5. Al qaida was een creatie van de US:

  In de tijd van de proxywar met Rusland in Afghanistan hebben ze de Mujahedin ondersteunt met wapens en opleidingen.
  De groepen die ze wapens en militaire opleidingen gaven werden echter minutieus in de gaten gehouden.

  dit werd uiteindelijk de zogenaamde Al Qaida lijst die vervolgens later gebruikt werd om de ‘terroristen’ te introduceren aan de wereld want er was geen USSR meer om als ‘axis of evil’ te presenteren.

  2 likes
 6. Sinterklaas heeft inderdaad nooit letterlijk bestaan nee toch geloof je dat eerst wel, idem ditto voor Al-Qaida, ISIS en nog meer andere baardenclubs, wordt gewoon is wakker.

  1 likes
 7. Als je 22 jaar werkt voor een fascistische organisatie ……..
  ff schoonschip maken ahw., slaat dan nergens meer op. Hoeveel onschuldige burger (mee-)vermoord?

  Dit bracht de BBC een jaar of 10 geleden ook al in beeld:
  C.I.A. NO AL-QAEDA EVER EXITSTED – BBC documentary the power of nightmares
  http://www.youtube.com/watch?v=cHAwbYpRGkQ&feature=related

  Zie Michel Chossudovsky, oorlog en globalisering, de waarheid achter 11 sept., Global Outlook 2003, hoofdstuk 3):
  http://globalresearch.ca/globaloutlook/truth911.html)
  http://www.informationclearinghouse.info%2F
  America’s War for Global Domination:
  http://www.informationclearinghouse.info/article5428.htm
  “Rebuilding America’s Defenses” – A Summary
  Blueprint of the PNAC Plan for U.S. Global Hegemony http://www.informationclearinghouse.info/article3249.htm

  Diezelfde geradicaliseerde moslimrekruten worden nu overgebracht naar de AZC’s olv. de Turkse dictator Albayrak van het COA; beschermelinge van VVD-landverraders c.q. fascisten, Hermans, c.s..
  NAVO-beleid’NAVO-operatie tégen de EU:
  http://www.globalresearch.ca/refugee-crisis-threatens-european-social-fabric-how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-policy/5522279

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Mossad had voorkennis van 9/11-aanslagen. FBI brengt explosieve documenten naar buiten

Mossad had voorkennis van 9/11-aanslagen. FBI brengt explosieve documenten naar buiten

De FBI heeft nieuwe informatie vrijgegeven over ...

Nederlands ministerie stopt zware misdrijven door asielzoekers in de doofpot. Ook hier wordt niet over gesproken

Nederlands ministerie stopt zware misdrijven door asielzoekers in de doofpot. Ook hier wordt niet over gesproken

Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.