Buitenland

Hoofd Bin Laden-team bij de CIA vertelt de wereld dat Al Qaida nooit heeft bestaan

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maar weinig mensen zullen Osama bin Laden beter kennen dan Michael Scheuer. Lang voordat Al Qaida een begrip werd, en lang voordat de term ‘war on terror’ in het leven werd geroepen, maakte Scheuer al jacht op Bin Laden.

Als hoofd van het Bin Laden-team bij de CIA had hij de opdracht om zoveel mogelijk informatie over de Saoediër te verzamelen. Maar door de bureaucratische werkwijze van de CIA en de constante tegenwerking door hoge functionarissen gaf Scheuer er na 22 jaar de brui aan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ex-CIA-officier Scheuer gaf enkele jaren geleden al eerlijk toe dat het Westen zelf verantwoordelijk is voor terrorisme op eigen bodem; vanwege het buitenlands beleid dat het voert. Scheuer zei ook dat Obama terreurgroep IS helemaal niet wilde verslaan.

‘IS verschilt niet van Al Qaida’

Opmerkelijk is dat op de boekenplank van Bin Laden het boek ‘Imperial Hubris: Why the West is Losing the War on Terror’ van Scheuer zou zijn aangetroffen. In het boek uit de CIA-agent kritiek op de Amerikaanse oorlog tegen het terrorisme.

Nog meer opmerkelijke uitspraken deed Scheuer tijdens een interview met RT. “De vijand van Washington is een vijand die niet bestaat,” zei hij. “Die bestond niet toen Bin Laden leefde, en die bestaat nu ook niet.”

Als Al Qaida niet bestaat, bestaat IS dan wel? Enkele jaren gelden zei FBI-klokkenluider Sibel Edmonds dat IS niet verschilt van Al Qaida en dat de Verenigde Staten simpelweg de oorlog tegen terrorisme nieuw leven hebben ingeblazen.

Zonder reden

In deze context kunnen ook de uitspraken van de gepensioneerde generaal Wesley Clark worden genoemd. Jaren geleden onthulde hij al dat de VS plannen had om zonder reden het Midden-Oosten binnen te vallen.

In onderstaande video presenteert de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann bewijs dat de Amerikaanse overheid erg gebaat was bij de opkomst van IS in Syrië.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

‘war on terror’ is onderdeel van het satanisch en corrupte bolwerk van de heersende elite.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Het zijn demonen die ook de wereldleraar aanvallen.

Matt
Matt
7 jaren geleden

Uit het artikel: “Jaren geleden onthulde hij al dat de VS plannen had om zonder reden het Midden-Oosten binnen te vallen”
Er waren voldoende redenen om de oorlogen in het Midden Oosten (alsook in andere delen van de wereld) te starten en 1 ervan is de controle over de olie en andere waardevolle grondstoffen en een 2e is de ‘bescherming’ van Israël tegen de Arabieren.
De valse vlag 9-11 was (met hulp van de Mossad) de reden om de “war on terror” daadwerkelijk van start te laten gaan, en 3e reden, tot eer en glorie van de machtige wapenindustrie, die er dus ook alle voordelen bij hebben.

PsyChris
PsyChris
7 jaren geleden

Al qaida was een creatie van de US:

In de tijd van de proxywar met Rusland in Afghanistan hebben ze de Mujahedin ondersteunt met wapens en opleidingen.
De groepen die ze wapens en militaire opleidingen gaven werden echter minutieus in de gaten gehouden.

dit werd uiteindelijk de zogenaamde Al Qaida lijst die vervolgens later gebruikt werd om de ’terroristen’ te introduceren aan de wereld want er was geen USSR meer om als ‘axis of evil’ te presenteren.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x