CoronaMens en Dier

Slachtoffers vaccinatieschade: ‘VWS en RIVM zeiden: je hebt hem vrijwillig genomen, dus span maar een rechtszaak aan’

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Van 23 tot 30 september besteden diverse media aandacht aan het onderwerp vaccinatieschade. Slachtoffers worden van het kastje naar de muur gestuurd, omdat het onderwerp zo goed als onbespreekbaar is gemaakt.

Ondertussen is op de drempel van de herfst een nieuwe vaccinatiecampagne tegen corona begonnen. De herhaalprik moet de afweer een ‘oppepper’ geven, zodat mensen ‘beter beschermd’ zijn wanneer er in het najaar of de winter een nieuwe coronagolf komt.

De Andere Krant sprak met een aantal slachtoffers van vaccinatieschade. Ze waarschuwen dat de prik niet voor iedereen veilig is. Zo moest John na zijn tweede Pfizer-vaccin naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Hij had maanden nodig om te herstellen. “Ik heb regelmatig moeten huilen van ellende,” zegt hij.

Huisarts: laten we het er maar niet meer over hebben

De 56-jarige Tineke kreeg na haar prik zoveel pijn dat ze dacht dat ze dood zou gaan. De 29-jarige Lisette kreeg na het AstraZeneca-vaccin een hersenbloeding.

De 44-jarige Iris was gezond, maar na de vaccinatie verslechterde haar gezondheid ernstig. Ze trok bij diverse instanties aan de bel, maar kreeg nul op het rekest. “VWS en RIVM zeiden: Je hebt hem vrijwillig genomen, dus span maar een rechtszaak aan.”

De moeder van Jacques werd ongevraagd gevaccineerd. Toen ze vervolgens begon te dementeren, zei de huisarts dat ‘we het er maar beter niet meer over kunnen hebben’.

Nieuwe prik

“Er wordt informatie achtergehouden,” zegt de 64-jarige Miranda, die zwaar is getroffen door de prik. Ook de gezondheid van de bruisende Esther (51) ging na vaccinatie zienderogen achteruit. “De vaccinaties zijn een heel gevoelig onderwerp,” zegt ze.

De slachtoffers werden bovendien gecensureerd door onder meer Facebook. Ook kregen ze te horen dat ze gewoon weer een nieuwe prik moesten halen als ze hun QR-code wilden behouden. Meldingen bij het Lareb verlopen moeizaam.

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don Tessers
Don Tessers
2 maanden geleden

Wanneer komt dit land in echte grote opstand?
Blijft iedereen in coma?

4 horses
4 horses
2 maanden geleden

Genocide niets meer niets minder

Liegebeest
Liegebeest
2 maanden geleden

Dat je zelf zo dom was oke, maar dat verhaal dat ze je moeder ongevraagd gedwongen die spuit hebben gegeven. Ik had toch echt diegene opgezocht en vermoord. Dan ga ik maar zitten. Maar dat laat ik niet over mijn kant gaan.

H.J.
H.J.
2 maanden geleden

Wanneer stopt deze prikleugen.
Het menselijke immuunsysteem wordt of is uitgeschakeld.
Kijk om je heen naar de giga onverklaarbare oversterfte.
Waarom is hier geen onderzoek naar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x