CoronaMens en Dier

Slachtoffers vaccinatieschade: ‘VWS en RIVM zeiden: je hebt hem vrijwillig genomen, dus span maar een rechtszaak aan’

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Van 23 tot 30 september besteden diverse media aandacht aan het onderwerp vaccinatieschade. Slachtoffers worden van het kastje naar de muur gestuurd, omdat het onderwerp zo goed als onbespreekbaar is gemaakt.

Ondertussen is op de drempel van de herfst een nieuwe vaccinatiecampagne tegen corona begonnen. De herhaalprik moet de afweer een ‘oppepper’ geven, zodat mensen ‘beter beschermd’ zijn wanneer er in het najaar of de winter een nieuwe coronagolf komt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Andere Krant sprak met een aantal slachtoffers van vaccinatieschade. Ze waarschuwen dat de prik niet voor iedereen veilig is. Zo moest John na zijn tweede Pfizer-vaccin naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Hij had maanden nodig om te herstellen. “Ik heb regelmatig moeten huilen van ellende,” zegt hij.

Huisarts: laten we het er maar niet meer over hebben

De 56-jarige Tineke kreeg na haar prik zoveel pijn dat ze dacht dat ze dood zou gaan. De 29-jarige Lisette kreeg na het AstraZeneca-vaccin een hersenbloeding.

De 44-jarige Iris was gezond, maar na de vaccinatie verslechterde haar gezondheid ernstig. Ze trok bij diverse instanties aan de bel, maar kreeg nul op het rekest. “VWS en RIVM zeiden: Je hebt hem vrijwillig genomen, dus span maar een rechtszaak aan.”

De moeder van Jacques werd ongevraagd gevaccineerd. Toen ze vervolgens begon te dementeren, zei de huisarts dat ‘we het er maar beter niet meer over kunnen hebben’.

Nieuwe prik

“Er wordt informatie achtergehouden,” zegt de 64-jarige Miranda, die zwaar is getroffen door de prik. Ook de gezondheid van de bruisende Esther (51) ging na vaccinatie zienderogen achteruit. “De vaccinaties zijn een heel gevoelig onderwerp,” zegt ze.

De slachtoffers werden bovendien gecensureerd door onder meer Facebook. Ook kregen ze te horen dat ze gewoon weer een nieuwe prik moesten halen als ze hun QR-code wilden behouden. Meldingen bij het Lareb verlopen moeizaam.

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don Tessers
Don Tessers
1 jaar geleden

Wanneer komt dit land in echte grote opstand?
Blijft iedereen in coma?

4 horses
4 horses
1 jaar geleden

Genocide niets meer niets minder

Liegebeest
Liegebeest
1 jaar geleden

Dat je zelf zo dom was oke, maar dat verhaal dat ze je moeder ongevraagd gedwongen die spuit hebben gegeven. Ik had toch echt diegene opgezocht en vermoord. Dan ga ik maar zitten. Maar dat laat ik niet over mijn kant gaan.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Wanneer stopt deze prikleugen.
Het menselijke immuunsysteem wordt of is uitgeschakeld.
Kijk om je heen naar de giga onverklaarbare oversterfte.
Waarom is hier geen onderzoek naar.

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x