Buitenland

Brengt de Zwitserse bevolking het World Economic Forum in juni een grote slag toe?

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na een landelijke campagne zijn Zwitserse actievoerders erin geslaagd om een referendum af te dwingen over het beëindigen van de verwoestende coronamaatregelen van de overheid. Een succesvol referendum zou een grote slag toebrengen aan de extremisten van het World Economic Forum in het Zwitserse Davos, die al vanaf het begin van de vermeende ‘pandemie’ aansturen op het stilleggen van de wereldeconomie, schrijft 21st Century Wire.

Mensen verzetten zich onder meer tegen de manier waarop de overheid ‘slecht geteste vaccins opdringt’. In juni zou het referendum worden gehouden. Afgelopen maand werd een petitie met bijna 90.000 handtekeningen ingediend, bijna het dubbele van de benodigde 50.000.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Gevaarlijk, onethisch en onnodig

De coronawet die vorig jaar september in Zwitserland is aangenomen, zet kwaad bloed bij veel Zwitserse burgers. Die wet is volgens de campagnegroep Vrienden van de Grondwet ‘gevaarlijk, onethisch en onnodig’.

Bestuurslid Christoph Pfluger zei tegen de Financial Times: “Wij zijn van mening dat de regering de pandemie gebruikt om meer controle en minder democratie in te voeren.”

Eerste en misschien wel het enige land

“De langetermijnproblemen die ontstaan als gevolg van een dergelijke benadering zullen groot zijn. Wij zijn een beweging die zegt dat je geen crisis kunt managen zonder inspraak van het volk. Je kunt niet regeren zonder het volk,” vervolgde hij.

Pfluger zei dat Zwitserland het eerste en misschien wel het enige land zal zijn dat zijn burgers laat stemmen over de coronabeperkingen. Hij zei verder ‘verbaasd’ te zijn over de hoeveelheid steun van vrijwilligers.

[Zero Hedge via 21st Century Wire]

4.7 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Het zal mij benieuwen wat eruit gaat komen in Swiss want als zo’n mogelijkheid in Nederland plaats zou mogen vinden, zal Nederlandse Volk, die zo geïndoctrineerd is, massaal voor een totalitaire dictatoriale (cojona) wetgeving stemmen, is mijn overtuiging tot mijn spijt.

Gaatweerlekker
Gaatweerlekker
3 jaren geleden

Heb altijd al geroepen dat zwitserland het enige land met verstand is.

Swappie
Swappie
3 jaren geleden

Helaas referendum is hier afgeschaft, maar ik geloof als het er was, ik denk wel 80% zegt afschaffen. Misschien heb ik wel een verkiezingsuitslag voorspeld.??

solo
solo
3 jaren geleden

waarom juni, en niet in april, dit ruikt een beetje

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x