CoronaBuitenland

Triest record: al meer dan 1000 sporters in elkaar gezakt, veel doden

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

Het aantal omvallende of overleden sporters heeft een triest record bereikt. Er zijn in korte tijd al meer dan 1000 gevallen gedocumenteerd, schrijft internetkrant Wochenblick. In de meeste gevallen gaat het om gezonde en jonge mensen. De gemiddelde leeftijd van de overleden sporters is schokkend: 38 jaar.

Politici en media kijken nog steeds de andere kant op en proberen het probleem te negeren. De Oostenrijkse krant Der Standard schreef in september vorig jaar dat één iemand was gestorven en tientallen mensen in elkaar waren gezakt tijdens een ‘volkomen normale marathon’. Van de atleten was 93 procent gevaccineerd. Nooit eerder haalden zo weinig atleten de finish.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Plotseling en onverwacht

Slechts 59 van de 154 renners die deelnamen aan de wielerwedstrijd Parijs-Nice haalden de finish. 95 renners zakten onderweg in elkaar of moest opgeven. Tijdens het tennistoernooi van Miami moesten 15 spelers opgeven vanwege gezondheidsproblemen.

De website ‘Plotseling en Onverwacht’ heeft meer dan 1000 gevallen gedocumenteerd, waarbij sporters in elkaar zijn gezakt of zijn gestorven. Enkele voorbeelden: in Spanje overleed een 13-jarige voetballer. Een 23-jarige Roemeense waterpolospeler verliet na een wedstrijd het bad, zakte in elkaar en overleed.

Mainstream media beginnen wakker te worden

Een 22-jarige Italiaanse bodybuilder stierf plotseling terwijl hij buiten zijn huis in zijn auto zat. De motor draaide nog. Een 15-jarige Spanjaard zakte tijdens een basketbalwedstrijd in elkaar na een hartstilstand. Hij overleed in het ziekenhuis.

De mainstream media beginnen langzaam wakker te worden, schrijft Wochenblick. Zo meldde het Duitse magazine Focus dat veel bijwerkingen niet worden gemeld en liet de Berliner Zeitung een arts aan het woord die kritiek heeft op de vaccinatie. De Duitse omroep ARD berichtte zowaar dat mensen met vaccinatieschade in de steek worden gelaten.

4.7 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
snappie
snappie
2 jaren geleden

wat gaat er zondag gebeuren met de marathon in rotterdam

pien
pien
2 jaren geleden

Ja echt? kijken nog steeds naar de nos

Annika
Annika
2 jaren geleden

Komt door climate change of door Rusland. Of door ontbijt overslaan. Misschien dat erbij zetten?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ja natuurlijk vooral bij Sporters…als je sport stroomt je Bloed sneller & snijdt al die Nano-Grafeenhydroxide je aderen compleet aan flarden…

Tip van de dag voor alle Gevaccineerde Sportliefhebbers:

Beweeg vooral zo min mogelijk & voor wat Sporten betreft, blijf lekker hagen op de bank en hou het alleen nog maar bij Studio Sport….

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x