CoronaBuitenland

Triest record: al meer dan 1000 sporters in elkaar gezakt, veel doden

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!

Het aantal omvallende of overleden sporters heeft een triest record bereikt. Er zijn in korte tijd al meer dan 1000 gevallen gedocumenteerd, schrijft internetkrant Wochenblick. In de meeste gevallen gaat het om gezonde en jonge mensen. De gemiddelde leeftijd van de overleden sporters is schokkend: 38 jaar.

Politici en media kijken nog steeds de andere kant op en proberen het probleem te negeren. De Oostenrijkse krant Der Standard schreef in september vorig jaar dat één iemand was gestorven en tientallen mensen in elkaar waren gezakt tijdens een ‘volkomen normale marathon’. Van de atleten was 93 procent gevaccineerd. Nooit eerder haalden zo weinig atleten de finish.

Plotseling en onverwacht

Slechts 59 van de 154 renners die deelnamen aan de wielerwedstrijd Parijs-Nice haalden de finish. 95 renners zakten onderweg in elkaar of moest opgeven. Tijdens het tennistoernooi van Miami moesten 15 spelers opgeven vanwege gezondheidsproblemen.

De website ‘Plotseling en Onverwacht’ heeft meer dan 1000 gevallen gedocumenteerd, waarbij sporters in elkaar zijn gezakt of zijn gestorven. Enkele voorbeelden: in Spanje overleed een 13-jarige voetballer. Een 23-jarige Roemeense waterpolospeler verliet na een wedstrijd het bad, zakte in elkaar en overleed.

Mainstream media beginnen wakker te worden

Een 22-jarige Italiaanse bodybuilder stierf plotseling terwijl hij buiten zijn huis in zijn auto zat. De motor draaide nog. Een 15-jarige Spanjaard zakte tijdens een basketbalwedstrijd in elkaar na een hartstilstand. Hij overleed in het ziekenhuis.

De mainstream media beginnen langzaam wakker te worden, schrijft Wochenblick. Zo meldde het Duitse magazine Focus dat veel bijwerkingen niet worden gemeld en liet de Berliner Zeitung een arts aan het woord die kritiek heeft op de vaccinatie. De Duitse omroep ARD berichtte zowaar dat mensen met vaccinatieschade in de steek worden gelaten.

4.7 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
snappie
snappie
10 maanden geleden

wat gaat er zondag gebeuren met de marathon in rotterdam

pien
pien
10 maanden geleden

Ja echt? kijken nog steeds naar de nos

Annika
Annika
10 maanden geleden

Komt door climate change of door Rusland. Of door ontbijt overslaan. Misschien dat erbij zetten?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

Ja natuurlijk vooral bij Sporters…als je sport stroomt je Bloed sneller & snijdt al die Nano-Grafeenhydroxide je aderen compleet aan flarden…

Tip van de dag voor alle Gevaccineerde Sportliefhebbers:

Beweeg vooral zo min mogelijk & voor wat Sporten betreft, blijf lekker hagen op de bank en hou het alleen nog maar bij Studio Sport….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x