Homepagina » Gezondheid » De mainstream media censureren vrijwel alle negatieve informatie over vaccins. In dit ijzersterke stuk lees je waarom
De mainstream media censureren vrijwel alle negatieve informatie over vaccins. In dit ijzersterke stuk lees je waarom

De mainstream media censureren vrijwel alle negatieve informatie over vaccins. In dit ijzersterke stuk lees je waarom

De mainstream media censureren al jarenlang vrijwel alle negatieve informatie over vaccinaties, met name Gardasil. Dat staat te lezen in The Christian Post.

Gardasil, het HPV-vaccin dat wordt geproduceerd door Merck, levert veel geld op en negatieve media-aandacht waaruit blijkt dat het levens verwoest heeft een negatieve impact op de omzet.

Robert F. Kennedy Jr. heeft gezegd dat 70 procent van de advertentie-inkomsten van de mainstream media afkomstig is van farmaceutische bedrijven.

Keihard aangevallen

En dus is er in het nieuws alleen ruimte voor positieve berichten over vaccins. Kritiek is uit den boze. We zagen dat in 2013 toen de Amerikaanse journaliste Katie Couric (ABC News) het lef had om een programma te maken over de controverse rond het HPV-vaccin.

Ze zei er nog bij dat ze voorstander is van vaccins en dat haar eigen dochters het HPV-vaccin ook hebben gekregen, maar dat mocht niet baten.

Ze werd keihard aangevallen door de mainstream media en door de mangel gehaald.

Couric interviewde een moeder die claimde dat haar dochter was overleden nadat ze Gardasil had gekregen. Zowel voor- als tegenstanders kwamen aan het woord.

Van de buis

De mainstream media hebben een gruwelijke hekel aan hoor en wederhoor. Couric moest tijdens de eerstvolgende uitzending haar excuses aanbieden en een spreekbuis van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC werd opgetrommeld om wat propaganda te verspreiden.

Het programma werd al snel van de buis gehaald.

In 2015 publiceerde de Toronto Star een gedegen stuk over Gardasil, maar de redactie werd onder druk gezet om het artikel van de website te halen.

De mainstream media weten dat ze de informatieoorlog aan het verliezen zijn, terwijl ze alle onwelgevallige berichten proberen te censureren.

Niet weten

En dus geven ze tegengas door een hele berg positieve artikelen te schrijven over het vaccin, in de hoop dat die bovenaan in de zoekresultaten verschijnen.

In sommige landen is kritiek op Gardasil wel toegestaan in de media. Arts Jacob Puliyel schreef bijvoorbeeld in de Indiase krant The Tribune een stuk getiteld ‘Dubieus vaccin tegen baarmoederhalskanker’.

Hij merkte op dat er momenteel geen enkele wetenschappelijke studie is waaruit blijkt dat het vaccin het aantal gevallen van baarmoederhalskanker terugdringt.

“We hebben dus een vaccinatieprogramma waarvan we niet weten of het werkt tegen kanker, dat slecht getest is en dat geld opslokt dat beter gebruikt had kunnen worden voor programma’s die meer levens kunnen reden,” klonk het.

Fake news

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC spendeert ieder jaar zo’n vier miljard dollar aan vaccins. Tussen 2002 en 2009 werd de CDC geleid door Julie Gerberding.

Toen ze op 20 januari 2009 haar functie neerlegde, werd ze het nieuwe hoofd van de vaccinafdeling van Merck.

De mainstream media censureren niet alleen informatie over vaccins, ze publiceren ook doelbewust fake news over dit onderwerp.

Met geweld

Er zijn vele artsen en wetenschappers die twijfels hebben over vaccins, maar die komen in de media vrijwel nooit aan het woord.

Het doel van Big Pharma en hun onderdanige media is duidelijk: zoveel mogelijk vaccins verkopen en het publiek voorhouden dat alle vaccins veilig en effectief zijn voor alle mensen.

En als ze niet willen meewerken, dan wordt er gewoon een wet doorgedrukt die vaccineren verplicht maakt. De spuit gaat er hoe dan ook in, desnoods met geweld.

[The Christian Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • OneLove schreef:

  In zon beetje alle vaccins zit formaldehyde en laat dat nou een carcinogene stof zijn!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Carcinogene_stof

  Kankerverwekkend dus.

  12 likes
  • mikkie schreef:

   Ik lees alleen maar horrorverhalen over buitenlandse meisjes, ivm gardasil. Ik heb geen dochters en geen ervaring hiermee. Heeft iemand al eens een negatief verhaal gehoord van een nederlands meisje? Of zou de nederlandse enting een andere concentratie hebben dan de buitenlandse?
   Van de standaard (baby) entingen heb ik hier in NL al wel horrorverhalen gelezen. Bijv. van en opa die vertelde in een ingezonden brief in de Margriet dat zijn kleinkind met iedere enting zieker ( autistischer) werd. Wel was hier in huis (een van de vriendinnen van mijn zoon) op een tijd regelmatig een meisje dat BIOCHEMIE studeerde en van haar mentor te horen kreeg om absoluut nooit/never een griepspuit te nemen wegens alle rotzooi die daar in zit.

   7 likes
  • Frans2 schreef:

   In heel veel homeopathische middelen zit alcohol en laat dat nou een carcinogene stof zijn!

   5 likes
  • OneLove schreef:

   Kleine toevoeging. Al die stoffen KUNNEN kankerverwekkend zijn. Dus ook heel vaak niet. Mijn gedachte is het gevaar meer te vinden in de combinaties. Bijvoorbeeld van geloven in leugens, in angst leven, etc.

   4 likes
 • duitinzakje schreef:

  De macht van Big Pharma is beangstigend.

  Vergelijking met het vergiftigen van de waterbron is zo langzamerhand niet meer overdreven.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-02-22/big-pharmas-war-our-children-1-million-kids-under-age-6-psychiatric-drugs

  Mensen, laat bij een volgend bezoek aan de huisarts weten dat we een eind willen aan deze schande.

  3 likes
  • Frans2 schreef:

   [ Mensen, laat bij een volgend bezoek aan de huisarts ]
   Als je gelooft dat big pharma je wil vermoorden, hoe durf je dan nog naar de huisarts? Ik snap dat niet.

   4 likes
   • duitinzakje schreef:

    Frans2:

    Waarom denk jij dat je altijd voor medicijnen naar de huisarts moet?

    Daarbij, het gaat hier om ‘preventieve’ vaccins die per definitie het eigen weerstandsvermogen teniet doen.

    En kinderen, en dan ook nog jonge kinderen aan de psycho-medicijnen brengen is ronduit satanisch! Ik kan er geen ander woord bij bedenken.

    8 likes
    • Frans2 schreef:

     Het sterft van de alternatieve behandelingen op internet, dan heb je toch geen huisarts en reguliere medicijnen meer nodig? Als jij gelooft dat big pharma samenspant met miljoenen artsen en andere genezers om jouw kinderen kwaad te doen met medicijnen en vaccinaties, dan laat je ze toch lekker alternatief behandelen?

     4 likes
 • eksegese schreef:

  Als het aan de farmaceuten ligt : De spuit gaat er hoe dan ook in, desnoods met geweld.

  Zelfbeschikkingsrecht is voor het plebs niet weggelegd. Ik zou wel eens willen weten of onze prinsessen ook allemaal ingespoten zijn met die troep. Helaas zou het antwoord nooit echt te controleren zijn.

  19 likes
 • Novac schreef:

  Pediatrician group sounds alarm over Gardasil vaccine damage and massive science fraudhttps://www.youtube.com/watch?v=CIc6i9FUBwM

  Side effect is verkeerde benaming.
  De directe effecten zijn nadelig voor de mens en het perfect werkende immuun systeem heeft niets van buitenaf nodig.
  Veel kinderen zijn Autich geworden of zelfs gestorven na vaccinaties, dat is direct bewijs dat er iets goed fout zit.
  Schokkend als je children died after vaccinations ingeeft, bewijzen genoeg.

  Vaccination – to reduce population! (Bill Gates admits)
  https://www.youtube.com/watch?v=pjj4Iq-rsNg

  De misleiding is misdadig en te triest voor woorden.

  15 likes
 • Lucie schreef:

  Tevens is het doel van de farma om zoveel mogelijk mensen ziek te maken,de smeerlappen…….

  5 likes
 • Thomas schreef:

  Heb je een geloof?
  Heel veel mensen hebben een sterke geloof tot de mazelen uitbraak . Vooral de ouders van de slachtoffers die allerlei ziektes opgelopen na de mazelen.

  Mazelen treft niet alleen de ongevaccineerden, maar ook de gevaccineerden.
  Mazelen is uitgeroeid door de vaccins volgens de wetenschappers, waarom is in de loop van tijd weer de kop gestoken? Waarom is veel nieuwe ziektes bijgekomen?
  Degene griep vaccins genomen, maar toch griep krijgt, sommige een dodelijke afloop na het griepprik?

  Mazelen, een duizend jaar gewone kinderziekte, Dit zorgt de hele Bible belt op zijn kop geslagen. De gelovigen geloven niet meer in GOD en Moedernatuur. Zij laten hun kinderen vaccineren tegen mazelen en polio. De hele hoog opgeleiden van NPO zijn Pro-vaccinatie geworden tegen hun geloof.

  https://www.npo.nl/mazelenuitbraak-leidt-tot-fel-vaccinatiedebat-vs/13-02-2015/WO_NOS_790209
  https://anderetijden.nl/aflevering/340/Polio-in-Staphorst
  Streng gelovige Staphorsters weigerden hun kinderen te laten vaccineren. Gevolg: 39 kinderen werden ziek en vijf overleden. Een drama voor het dorp, een drama voor de slachtoffers en een spannende affaire voor de internationale pers, die het had over ‘Middeleeuwse toestanden’ in Staphorst.

  Precies vijftig jaar geleden werd de ziekte polio uitgeroeid. Althans, dat dáchten we. In 1956 kwam een waterdicht vaccin op de markt en een jaar later startte de Nederlandse overheid een massale inentingscampagne: het Rijksvaccinatieprogramma (waaraan we nog steeds de DKTP- en BMR- injecties te danken hebben). Het leek een kwestie van aftellen tot polio voor altijd uit Nederland verdwenen zou zijn. Polio de wereld uit, te beginnen uit Nederland.

  Veertien jaar later, in 1971, brak een polio-epidemie uit in Staphorst. Hoe was dat mogelijk, ondanks het perfecte vaccin?

  — Zij hebben nooit een onderzoek gedaan, waarom na 14 jaar een uitbraak en niet iedere jaar een uitbraak bij de ongevaccineerden?

  Waarom in 2015 weer een mazelen uitbraak?
  https://www.npo.nl/mazelenuitbraak-leidt-tot-fel-vaccinatiedebat-vs/13-02-2015/WO_NOS_790209

  En vorige jaar in 2017 weer mazelen uitbraak.
  https://www.scientias.nl/mazelen-winnen-terrein-europa/

  https://www.lilianefonds.nl/de-kinderen/adrien-uit-tsjaad
  Toen Adrien een jaar of zes was liep hij polio op. Daardoor raakten zijn beide benen verlamd. Hij heeft ook een vergroeide rug.

  Adrien was gezond geboren tot zijn 6e jaar.
  Wat was de oorzaak in zijn 6e jaar opeens van een gezonde kind tot een polio patiënt?

  De ouders van gevaccineerden en de ouders van ongevaccineerden.
  De gelovigen en de ongelovigen.
  Het gaat niet om de vaccins
  Het gaat om de kennis van zaken: DE KOORTS.

  0 likes
  • Frans2 schreef:

   [ Mazelen is uitgeroeid ]
   Helemaal niet.
   Mazelen is zo ontzettend besmettelijk dat er bijna altijd wel enkele zieken zijn. En zolang mensen reizen en naar het buitenland gaan nemen ze het weer mee terug. Voor een epidemie heb je een minimum aantal ongevaccineerden nodig zodat de ziekte zich razendsnel kan verspreiden, en die epidemie heb je in de bible belt elke 11 of 12 jaar. Dan worden de meeste ongevaccineerden ziek en moet je weer 12 jaar ongevaccineerden laten geboren worden voor een grote populatie.

   [ Veertien jaar later,…, brak een polio-epidemie uit in Staphorst. Hoe was dat mogelijk, ondanks het perfecte vaccin? ]
   Als je je kinderen niet laat inenten dan helpt natuurlijk geen enkel vaccin, zelfs als dat perfect zou zijn, wat geen enkel virus is. Sommige vaccins geven een bescherming die echter in de loop der jaren zwakker wordt. En zolang ISIS en de Talibaan de vaccinatie van polio tegenhouden zullen we polio niet uitroeien en moeten blijven inenten wereldwijd. Big Pharma zal blij zijn met zulke antivaxxers.

   4 likes
 • Zonnemax schreef:

  Lang leve de liberale marktorde, laat vraag en aanbod z´n werk doen en het wordt zo´n mooie samenleving.
  Zucht…

  2 likes
 • sevenofnine schreef:

  Onze kinderen worden zo klaargestoomd voor volledige overname… nanotechnologie… 😉

  2 likes
 • Thomas schreef:

  https://www.lilianefonds.nl/
  Toen Selma 9 maanden oud was merkte haar moeder dat er iets aan de hand was: het meisje kon niet kruipen. Selma bleek een hersenbeschadiging te hebben. Maar zie haar nu eens trots rondstappen! Dat allemaal dankzij de juiste zorg, en niet te vergeten de liefde van moeder Acu.

  Om de miljoenen kinderen met gehandicapt helpen te verbeteren en de toekomstige kinderen gezond geboren zonder gehandicapt. Het zal opnieuw beginnen met een juiste maatregelen op het moment zwangerschap tot het kind van 9 jaar oud. Daarna hoeven alle ouders geen zorg voor hun kinderen voor het rest van hun leven.

  Voor het begin moet je alle puzzel oplossen.
  1) Waarom hebben zoveel kinderen gevaccineerd niets aan de hand, terwijl ongeveer 30% kinderen in gehandicapt raken?
  2) Waarom hebben de meisjes baarmoederhalsprikken gehaald niets aan de hand, terwijl sommigen wel epilepsie of verlamming, de anderen direct overleden?
  3) Waarom is de laatste 60 jaar zoveel nieuwe chronische ziektes en kanker toegenomen?

  De antwoord is eenvoudig: Geen verstand van KOORTS
  Zowel bij de reguliere en alternatieve geneeskunde.
  http://holistik.nl/griep-als-kans/
  Je kan met koorts gewoon naar buiten.

  Dit is absoluut vermijden naar buiten te gaan met koorts, vooral de hoge koorts.

  Weet je hoe Polio vanuit een mazelen uitbraak tot stand is gekomen?
  Weet je hoe MS, ALS en ziekte van Duchenne tot stand is gekomen?

  Als de bestuursleden van Liliane fonds willen de kinderen met gehandicapt in de toekomst afnemen. Dan moeten zij eerst een goede kennis van KOORTS leren.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  De bewering is de verkoop praatjes van de RIVM en de Big Pharma.
  De Mexicaanse griep van 2009
  https://www.youtube.com/watch?v=pLHAP8wHqtg
  Iedereen is bang voor griep. Met uitzondering. De hele bestuursleden van RIVM. Het was een feestje geworden dat de griep is gekomen. Feest vier je natuurlijk met drank en campagne.
  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/het-e-60-miljoen-cadeautje-voor-edith-schippers/
  Opvallend is overigens dat Van der Linde het even toch niet kon nalaten, een sneer te geven aan de heren griepadviseurs.. Wanneer het gaat over Coutinho en Osterhaus, spreekt hij zich over hen uit in de zin: “Ja, Osterhaus is de bekende viroloog die samen met Coutinho de Mexicaanse griep toen op touw heeft gezet”..
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1633549/griepprik-redding-onderwijs
  AMSTERDAM – Alle leerkrachten zouden zich vanaf volgend jaar moeten laten inenten tegen de griep. Daarvoor pleit de Nederlandse viroloog en influenza-expert, prof. dr. Ab Osterhaus.
  Tijd kan je wijs maken.
  Geloof je nog in alle complottheorie?
  Zij hebben totaal geen verstand van kinderziektes. Hoe de proces van Waterpokken, Bof, Mazelen en Rode Hond tot stand is gekomen. Wat is de nut van kinderziektes.

  Kinderziektes bestaat al sinds de geboorte van de mens in deze aarde. Als het zo ontzettend besmettelijk is tot een dodelijke afloop, waarom leven wij nog in deze aarde?

  Mazelen is niet besmettelijk, hoe kan je de stamcel een benaming geven dat het een mazelen-virus is. Als mazelen is zo ontzettend besmettelijk, dan is alle stamcellen zo ontzettend besmettelijk.

  https://www.trouw.nl/home/vaccinatiescepticus-moet-100-000-euro-betalen~a7d1be59/
  David Bardens heeft ook geen verstand van Mazelen.

  http://zaplog.nl/zaplog/article/stefan_lanka_wint_rechtszaak_het_mazelenvirus_bestaat_niet
  Leugen kan niet tegen het feiten.
  Wie de laatste lacht, lacht het hardste.

  Stefan Lanka weet wel iets van mazelen, maar ook niet veel.
  Mazelen kan je heel makkelijk opwekken zowel bij gevaccineerden en ongevaccineerden.

  https://www.lilianefonds.nl/de-kinderen/adrien-uit-tsjaad
  Toen Adrien een jaar of zes was liep hij polio op. Daardoor raakten zijn beide benen verlamd. Hij heeft ook een vergroeide rug.

  De vergroeide rug komt door de verstoring, de stamcel van de beenmerg in de onderrug die via de ruggenmerg richting naar de pijnappelklier.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Wanneer de vaccins niet werkt, dan halen zij diverse smoesjes o.a.
  1) Passieve immunisatie heeft geen blijvend effect omdat de antistoffen langzaam uit het lichaam verdwijnen en na enkele maanden tot een jaar niet meer aantoonbaar.
  2) Op z’n best geven vaccinaties ons immuunsysteem alleen een tijdelijke boost. Dat is omdat je immuunsysteem zo is geprogrammeerd dat het de aanvallende indringers, die door je biologische ingangen binnen zijn gekomen (zoals je neus, mond, ogen) herkent.
  3) Vaccins zijn nabootsingen van infecties.
  4) Influenzavirussen krijgen daarom de aanduiding
  H1N1, H3N2, enz. Griepvaccins bevatten
  meestal influenza A/H1N1 en H3N2 en twee
  stammen van influenza B. Maar er circuleren
  elk jaar andere vormen van influenzavirussen.
  — In de loop van jaar dan geven zij de schuld aan de hele volken die geen griepprik hadden gehaald. Het werkt alleen maar als iedereen griepprik halen.
  5) Omdat er zijn ongevaccineerden aanwezig.

  De laatste is erg belachelijk. Zij beweren dat als de ongevaccineerden in Nederland massaal gaan vaccineren dan werkt het vaccins. Je kan het heel makkelijk een antwoord geven dat de gevaccineerden is toch beschermen tegen de kinderziektes of griep. Waarom zijn zij zo bang voor een kleine aantal ongevaccineerden??

  Als het weer niet werkt dan verzinnen zij dat de reizigers van andere landen de oorzaak is dat het niet werkt. Alle reizigers moeten ingeënt dan mogen zij pas het land in.

  Amerika is een goede voorbeeld. Zij eisen al lang dat reizigers mogen het land in als bepaalde inentingen hebben geprikt. Wat zie je de laatste jaren in Amerika behalve geweld? De kanker en Chronische ziektes zijn toegenomen. Virussen zijn toegenomen. Obesitas is toegenomen.

  https://www.erasmusmc.nl/perskamer/archief/2013/mazelen.geen.onschuldig.kinderziekte/
  1) Mazelen veroorzaakt vooral sterfte doordat het virus het afweersysteem verzwakt.
  2) Mazelen zorgt er echter voor dat deze immunologische geheugencellen na infectie grotendeels verdwijnen, waardoor het immunologisch geheugen voor een deel is ‘gewist’
  3) Dit leidt tot een verhoogde vatbaarheid voor opportunistische infecties met andere ziekteverwekkers, net als bij de ziekte AIDS’, zegt De Vries.

  Een promovendus tot een dokter met het werkstuk Mazelen wist een deel van de geheugen die goedgekeurd door de examinators die totaal geen verstand van mazelen.

  Dr. Vries weet geen raad dat mazelen een virus of een bacterie is. Maar wel promoveren.
  https://www.scholieren.com/werkstuk/14840
  Mazelen: virus of bacterie?
  Mazelen wordt veroorzaakt door een pseudomyxovirus dat via de lucht wordt verspreid. Mazelen is een zeer besmettelijke virusziekte die gepaard gaat met koorts, huiduitslag, pijnlijke hoest, rode ogen en een loopneus

  — Je hebt eicel en zaadcel. Dit samen brengt een gezonde baby in deze wereld. Met pech of verkeerde maatregelen voor en na de bevalling heb je kans op miskraam of een baby met een Syndroom van Down.
  — Mazelen is een stamcel die moet verbranden tot een antistoffen naar het hele lichaam. Geen Mazelen-virus. De mislukking is een bacterie.

  Je kan zeggen: virus = bacterie.

  Er zijn honderden voorbeeld.
  een voorbeeld 1 bewijs.
  https://www.ad.nl/sterren/john-travolta-praat-over-verlies-zoon~a60b96e4/
  de ziekte van Kawasaki.
  Kenmerk: bacterie in de bloed.

  een voorbeeld 1 bewijs
  https://www.hln.be/showbizz/dan-karaty-succes-betekent-niets-meer-als-je-kind-ziek-wordt~a70f8e0e/
  Kenmerk: bacterie in de bloed.
  KENMERK: “Daniels geboorte verliep vlekkeloos, er was geen enkel probleem. Maar acht maanden later had hij plots HOGE KOORTS die we maar niet onder controle kregen.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Een week geleden maakte een gebroken Michael Bublé bekend dat hij al zijn verplichtingen af moest zeggen omdat er kanker was geconstateerd bij zijn 3-jarige zoontje Noah
  https://www.ad.nl/show/zoontje-michael-buble-heeft-leverkanker~a1e1b15c/
  De prognose van een tumor in de lever van een kind is doorgaans gunstig. Vaak is de tumor na diagnose te groot om weggehaald te kunnen worden, dus volgt er een chemokuur in een poging de tumor te doen slinken. Daarna kan de tumor meestal verwijderd worden. In het ergste geval moet het patiëntje een levertransplantatie ondergaan, maar kinderen doorstaan zo’n ingreep vaak prima. Wel loopt het kind altijd het risico dat de nieuwe lever wordt afgestoten, dus zit hij of zij voor de rest van het leven aan de medicijnen om afstoting te voorkomen.

  Noah had 1 pech dat leverkanker kreeg. De ergste is de 2e pech dat de behandelaar helemaal geen verstand van DIT leverkanker. Het hele leven van Noah werd verwoest door allerlei verkeerde behandelingen.

  De leverkanker komt van de verstoring tussen de waterpokken en de mazelen. De volgorde van de cel-ontwikkeling. Een goede kinderziektes onnodig verandert in allerlei kanker en chronische ziektes.

  De kanker in de lever kan je heel makkelijk te genezen als de behandelaar wel verstand van kinderziektes en de functie van de lever verdiepen.

  Quote van Dr. de Vries: Dit leidt tot een verhoogde vatbaarheid voor opportunistische infecties met andere ziekteverwekkers, net als bij de ziekte AIDS’, zegt De Vries.

  Als Dr. de Vries wel verstand van Mazelen. Dan kan hij ook de oorzaak van Leukemie en Aids vinden, daarna weet hij ook de juiste behandelingen die deze leverkanker van Noah, de kawasaki van Jette, Leukemie en Aids kunnen genezen met dezelfde methode.

  https://www.kika.nl/
  Als alle bestuursleden van Kika alle kinderkanker uit de wereld alten afnemen, geld lost het niet op. Alleen kennis van kinderziektes en de kennis van KOORTS kan dit spontaan laten genezen.

  0 likes
  • Frans2 schreef:

   [ Een week geleden maakte een gebroken Michael Bublé bekend ]

   02-november 2016 is een week geleden? Dat is tekenend voor hoe jij met feiten omgaat.

   0 likes
 • Thomas schreef:

  Om alle kinderen gezond leven zonder lever-aandoening of kanker dan is vanaf begin de fundering van het lichaam hard nodig.
  De afbouw functie tot het einde van de navelstreng is op het moment de verbinding van de navelstreng en de plek tussen de pijnappelklier en hypofyse voltooid. Dan krijgt de moeder pas de signaal voorweeën daarna de vlies breken. Hierna is de taak van de verloskundige met de slang de luchtwegen van de baby grondig afzuigen.

  De eerste keer huilen van de baby na het geboorte is geen huilen, maar het geluid van de longen klep opening. De baby moet direct “huilen” na het bevalling. Als niet dan is de long kleppen niet goed geopend. Dan moet de verloskundige de baby op zijn hoofd draaien. De onderkant van het voeten masseren of klappen. De ouders moeten hier niet schrikken de (geweld)actie van de verloskundige.

  Je hebt probleemloos bevalling. Maar je hebt ook probleem bevalling zowel voor de moeder en voor de baby. Na het geboorte dan begint de cellen en organen ontwikkeling. Zo zie je de baby in de 1e 6 maanden bijna dag en nacht slapen. Omdat het lever zuivering en de cellen ontwikkeling kunnen alleen maar optimaal functioneren in slaap en stilstand.

  Voor sommige baby heeft meer afvalstoffen en vocht dan de anderen dat het lever meer tijd en extra werk verrichtten. Het is kwestie van tijd en de ondersteuning van medicatie. Dan is het spontaan genezen.

  Als de Dokter op dit moment een bloedonderzoek doet dan is het kans dat een diagnose Hepatitis A. Met de verkeerde medicatie verandert het in de loop van tijd Hepatitis B of C.

  Moedernatuur geeft de waterpokken die bedoeld voor het kind tegen alle vochtigheid in deze aarde. Het kind krijgt dit waterpokken pas na de 6e maand als alle organen en cellen ontwikkeling rijp is. De beste tijd voor waterpokken is tussen 6e maand en 12e maand. Omdat het kind kan niet lopen, rennen en krabben. Het houdt ook rekening met de 1e tand ontwikkeling.

  https://www.libelle.be/gezond/vrouw-met-een-missie-ann-dobbelaer-wil-mamas-informeren-dat-er-een-vaccin-tegen-windpokken-bestaat/
  Woensdagavond 18 april 2012. De familie Roegiers zit aan tafel. Om te voorkomen dat ze met haar spaghetti kliedert, trekt papa Rodney het truitje van zijn dochtertje Eline (2,5) uit. “Kijk, ze heeft overal rode vlekjes”, zegt hij tegen zijn vrouw. Windpokken, constateert mama Ann Dobbelaer (38), en ze maakt nog snel een afspraak bij de kinderarts. Vijf dagen later moet ze een begrafenis regelen: Eline is overleden. De nachtmerrie van elke ouder. En extra wrang als je weet dat er tegen windpokken al jaren een vaccin bestaat.

  Eline kreeg de waterpokken niet in haar 1e jaar. Maar pas in haar 2,5 jaar.
  Waterpokken bestaat al duizenden jaar. Iedereen heeft waterpokken gehad.
  Kan Waterpokken een leven ontnemen in 5 dagen de tijd???

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Waterpokken wordt in België Windpokken genoemd. Een betere benaming.
  Wind is lucht. Lucht is zuurstof. Zuurstof komt in de longen.

  Onze aarde kent jaartal.
  Een jaar heeft 4 seizoenen
  Lente, zomer, herfst en winter.
  Het lichaam krijgt niet alleen met de weersverandering van de seizoenen, maar ook de eet, drink en leefgewoonte die beïnvloedt de systeem van alle organen.

  De moedernatuur schenkt de kinderziektes voor de mens die lang en gezond leven in dit aarde.
  Enige voorwaarden is dat je moet met beide handen opvangen en goed laten verlopen. De kinderziektes zijn ingeplant volgens de cellen-ontwikkeling. Noch medicijnen en vaccins kunnen dit kinderziektes uitroeien, want de eigenschappen van de WBMR zijn stamcellen. Een onderdeel van het lichaam.
  Elke kinderziekte krijgt je maar 1 keer in je leven, niet meer en niet minder.

  Waterpokken komt meestal voor in de winter of in de vroege lente.
  Bof komt meestal voor in de lente of in de vroege zomer.
  Mazelen komt meestal in de zomer of in de vroege herfst.
  Rode Hond komt meestal in de herfst of in de vroege winter.

  Wanneer het kind het cellen en organen zover ontwikkeld na de 6e maand, dan is het tijd rijp om de 1e immuniteit systeem ontwikkelen tegen de vochtigheid, de antistoffen van de stamcellen te verbranden naar alle huidlagen van het lichaam. De verbranding moet via de hoge koorts doorsturen naar alle hormonenklieren te voltooien.

  De belangrijkste factor om waterpokken op te wekken is de WIND. De orgaan die verantwoording voor de antistof tegen de vochtigheid is de MILT.
  Milt heeft 2 speciale functie van onze lichaam.
  1) Vocht verdeling
  2) bloed verzamelen die doorstuurt naar de lever.

  Hoe verloopt het waterpokken vertegenwoordig?
  De incubatietijd is 14 tot 21 dagen. Na een prodromale fase van wat koorts en op verkoudheid gelijkende verschijnselen die een paar dagen duurt, verschijnen eerst kleine rode vlekjes, die na ongeveer een dag overgaan in kleine met vocht gevulde blaasjes op een rode ondergrond, overal op het lichaam, vaak het eerst in de nek. Kenmerkend zijn de blaasjes op het behaarde hoofd. Het aantal kan variëren van minder dan tien tot honderden. Na ongeveer een week zijn de meeste blaasjes ook weer verdwenen.

  Quote: verschijnen eerst kleine rode vlekjes, die na ongeveer een dag overgaan in kleine met vocht gevulde blaasjes op een rode ondergrond, overal op het lichaam, vaak het eerst in de nek. Kenmerkend zijn de blaasjes op het behaarde hoofd.

  De vocht gevulde blaasjes op de rode ondergrond komt van de taak van de MILT. De vocht bevat de antistof en de afweer systeem via alle hormoonklieren naar alle huislagen tegen de vochtigheid van buitenaf. Dat is nog niet alles. Tegelijkertijd zorgt de waterpokken ook de fundering voor de levens-energie. Een verbinding van alle organen tot een levens-energie. Noot: de mythe van bijna dood ervaring vind je hier.

  Waterpokken wekt met wind en met een lichte koorts op. Geen hoge koorts, want het lichaam is nog klein en zwak. Moedernatuur houdt hier rekening mee met lichte koorts in de 1e jaar.

  Quote: Na een prodromale fase van wat koorts en op verkoudheid gelijkende verschijnselen die een paar dagen duurt, verschijnen eerst kleine rode vlekjes, die na ongeveer een dag overgaan in kleine met vocht gevulde blaasjes op een rode ondergrond.

  Op het moment rode vlekjes te zien dan moet het kind WIND vermijden en thuis blijven. Want het lichaam werkt met een afgesloten systeem, het mag absoluut geen indringers van buitenaf te verstoren.

  Je ziet vaak in de opvangcentrum of kleuterschool dat meer kinderen tegelijkertijd waterpokken krijgen. Zelfde leeftijd en samen in de weer verandering kans voor waterpokken via de stamcel verbranding.
  Tot heden hebben zij geen verstand van waterpokken. Zij noemen het zeer besmettelijk. De waterpokken-kind mag niet meer naar school en verplicht thuisblijven.
  Thuisblijven en uitzieken juist de beste methode om dit antistoffen te voltooien.

  Stel dat de ouders zien waterpokken als een zeer besmettelijke ziekte zoals de moeder van Eline die meteen naar de huisarts ging.
  Wat zal het gebeuren?

  Iedere week vind je de pechvogel zonder de fundering van kinderziektes.
  https://www.ed.nl/eindhoven/school-rouwt-om-overlijden-youri-17-uit-lierop-een-groot-verlies-we-gaan-hem-missen~a5857c9d/

  Wie weet de oorzaak van Desmoplastic small blue round cell tumor?
  Hoe dit kan genezen?

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Wie weet de oorzaak van Desmoplastic small blue round cell tumor?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Desmoplastic_small-round-cell_tumor
  Er zijn weinig vroege waarschuwingssignalen dat een patiënt een DSRCT heeft. Patiënten zijn vaak jong en gezond als de tumoren groeien en zich ongeremd verspreiden in de buikholte. Dit zijn zeldzame tumoren en de symptomen worden vaak verkeerd gediagnosticeerd door artsen. De buikmassa’s kunnen enorm groot worden voordat ze door de patiënt worden opgemerkt. De tumoren kunnen als harde, ronde massa’s worden gevoeld door de buik te palperen.

  De eerste symptomen van de ziekte omvatten vaak abdominale distentie, buikmassa, buik- of rugpijn, gastro-intestinale obstructie, gebrek aan eetlust, ascites, bloedarmoede en / of cachexie.

  Andere gemelde symptomen zijn onbekende knobbeltjes, schildklieraandoeningen, hormonale aandoeningen, bloedstolling, nier- of urologische problemen, zaadbal-, borst-, baarmoeder-, vaginale of ovariummassa’s.

  Er zijn geen risicofactoren bekend die specifiek zijn voor de ziekte. De tumor lijkt te ontstaan ​​uit de primitieve cellen uit de kindertijd en wordt beschouwd als een kinderkanker.

  Onderzoek heeft aangetoond dat er een chimere relatie is tussen desmoplastic small-round-cell tumor (DSRCT) en Wilms ‘tumor en Ewing’s sarcoom. Samen met neuroblastoom en non-Hodgkin-lymfoom vormen ze de kleincellige tumoren.

  Willen jullie weten de oorzaken van alle kinderkanker?
  http://forum.vokk.nl/ouders/
  Acute lymfatische leukemie
  Leukemie (overige)
  Hodgkin
  Non-Hodgkin
  Hersentumor
  Niertumor (o.a. Wilms)
  Neuroblastoom
  Bottumor
  Weke-delentumor
  Retinoblastoom
  Overige vormen
  Willen jullie weten de oorzaken van alle spierziektes en verlamming bij de kinderen?
  Willen jullie weten de oorzaken van talloze ziektes o.a. ADHD, Autisme, Diabetes, Angststoornis, Depressie, Darm ziektes, Hart en vaten ziektes, Longziektes, Nierziektes en kanker?

  Waar de Auto-immuunziekten en oorzaak onbekend vermeldt dan moeten jullie naar de Moedernatuur verdiepen.

  De oorzaak van Desmoplastic small blue round cell tumor komt van de verstoring kinderziekte BOF.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bof
  De bof kan leiden tot de volgende complicaties:

  hersenvliesontsteking (meningitis)
  hersenontsteking (encefalitis)
  ontsteking van de eileider (oöforitis)
  ontsteking van de testikel (orchitis)
  ontsteking van de alvleesklier (pancreatitis).
  blindheid
  doofheid

  Kinderziektes kan je niet uitroeien. De risico van onderdrukking en de verstoring van volgorde dan verandert dit in een andere vorm. Het vormt een tijdbom voor de rest van je leven.
  Joeri van Lieshout is een goede voorbeeld.
  Pfeiffers is een andere vorm van BOF.

  Kinderziektes.
  De antistof van de stamcellen die moet verbranden van het hoofd en eindigt tot de tenen. Een nieuwe immuunsysteem van de moedernatuur.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Wie is de bekende persoon die ook kanker kreeg, maar wist niet dat het ook door de verstoring BOF?

  https://www.ad.nl/binnenland/doodzieke-laura-ziet-af-van-behandeling-maar-omarmt-de-tijd~af2ffe9d/
  Laura was 15 toen bij haar een tumor ter grootte van een mannenvuist werd geconstateerd die richting haar luchtpijp groeide. Ze was 16 toen ze na een zware operatie en chemokuren weer voorzichtig aan een toekomst kon denken. En 19 toen ze hoorde dat er uitzaaiingen in haar longen zitten en dat die toekomst kort zou zijn. Na de ontreddering kwam het besef dat kort ook krachtig moest worden. Ze begon te schrijven. LEEF

  Bof komt meestal voor in de lente of in de vroege zomer.
  De bedoeling van Bof is niet in de lente of in de vroege zomer zijn taak uitoefenen, maar de antistof in de lente of in de vroege zomer maken om de hitte van de zomer goed te dragen.

  Waterpokken antistof moet via de MILT. De vocht verdeling.
  Bof antistof moet via de HART. De temperatuur verdeling. Dit moet via alle hormoonklieren waar de schildklier de hoofdschakelaar bevindt. Daarom zie je tijdens de Bof-uitbraak dat de hals en nek tijdelijk gezwollen wordt. Zo zie je degene geen Bof gehad waar later ziekte van Pfeiffer krijgt, dat is de andere vorm van Bof. Degene de ziekte van Pfeiffer krijgt meestal door de hitte en sporten in de zomer. De ziekte Pfeiffer uitbraak heeft ook een goede bedoeling net als de Bof, De antistof verbranden die later toch tegen de hitte kan.
  Bof kan je niet uitroeien, noch medicijnen noch de vaccins. Onderdrukking is heel gevaarlijk voor de rest van je leven.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Klierkoorts
  De volgende symptomen komen bijna altijd voor:
  gezwollen lymfeklieren
  keelontsteking
  vermoeidheid

  Omdat de Chemokuur behandeling bestrijdt alleen de symptomen, niet de oorzaak. Daarom komt de “oorzaak” terug van Laura Maaskant, uitzaaiingen in de longen die ongeneeslijk verklaard.
  Chemokuur is geen geneeskunde, maar een therapie voor de vernietiging van de immuunsysteem . Hieronder heb ik goed uitgelegd: https://www.ninefornews.nl/chemotherapie-leidt-uitzaaiing-borstkanker/#comment-221019

  Geluk bij een ongeluk dat Laura besloot geen chemokuur nemen, anders was zij al overleden.
  https://www.npo3.nl/antoinnette-scheulderman-over-laura-maaskant/06-09-2017/POMS_BV_10680229

  1 verhaal, 1 bewijs.

  Leukemie, ook een verstoring van de stamcel in de beenmerg. De foute celdeling in de bloed.
  https://www.ad.nl/amersfoort/donoren-reageren-massaal-op-oproep-voor-zieke-oscar-23~a7c33b1c/

  stamceldonatie

  De wetenschappers doen alles met of zonder geweld voor de vaccins tegen de antistof van de stamcellen.
  Zij proberen met de laatste red-middel stamceltransplantatie voor Oscar.

  Stamceltransplantatie werkt niet, Het moet verbranden via het HART. niet meer en niet minder

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Turkse Bade (4) aan zeldzame leukemie overleden
  https://www.rijnmond.nl/nieuws/139054/Turkse-Bade-4-aan-zeldzame-leukemie-overleden
  De Dokters geven de schuld aan Leukemie. Na alle klassieke behandelingen uitgezaaid dat ongeneeslijk verklaard. De laatste red-middel is stamceltransplantatie. De patiënten overleden alsnog met of zonder de stamceltransplantatie. Conclusie van de Dokters: De kanker is zeer agressief.

  Het feit is de zware chemokuur ZEER agressief. Niet de leukemie. Zij hebben de lichaam van elke kankerpatiënten helemaal total loss gedaan met de zware chemokuur, bestraling en operatie. Het lichaam is bijna OP. Op dit moment is niet de stamceldonatie of stamceltransplantatie, MAAR het lichaam eerst versterken. Daarna pas de behandelingen.

  Je hebt 2 oorzaken van Leukemie.
  1) Tijdens de antistof verbranding
  2) koorts-proces verstoort door medicijnen, infuus of koel-middelen.
  Als het HART is bezig met de antistof verbranding, het werkt met een opgesloten systeem. Het Hart heeft een temperatuur regelaar. De bloeddruk moet omhoog om de antistof te verbranden, als de stamcellen wordt verbrandt dan zakt het temperatuur weer in de normale niveau. Als op dit moment je gaat dit verstoren die het Hart in de mailing nemen dan blijft het Hart alleen maar op en neer branden. Het ontstaan van hart en vaten ziektes.

  Leukemie is eigenlijk een “aanval op hart” ziekte die de stamcellen in de beenmerg verstoort. De witte bloedcellen gaat abnormale om hoog door de Hart en proces verstoort. Zo zie je dat het Hart geen kracht om de bloed in de Milt en in de Lever doorsturen in de bloedsomloop. Zo zie je vergrote Milt of vergrote Lever. Zo blijft het bloed in de milt of in de lever, soms gaat het door en soms gaat het verstoppen dat blauwe plekken zichtbaar te zien, een bloedarm verschijnselen.
  Je ziet vaak dat de Dokters menen dat de Leukemie-patiënten bloedarm zijn dat een bloedtransplantatie nodig hebben, daarna zie je de patiënten bloed in tanden of bloedneus krijgen. Daarna gaan zij weer met middelen om de bloed te stoppen. Leuker kunnen zij niet maken, maar alleen maar erger.

  Bloed is niet de probleem. Het Hart moet herstellen. De Stamcellen in de beenmerg moet herstellen dat het Hart optimaal energie krijgt om de stamcellen te maken en de bloedsomloop goed doorsturen. NIET de stamceltransplantatie.

  https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/352550
  Samen kiezen ze ervoor Charlotte te koesteren in de warmte van een jong gezin. Wonder boven wonder lijkt Charlotte, zonder enige behandeling, binnen één jaar genezen.

  1 voorbeeld, 1 bewijs.

  Bof antistof moet via de HART. De temperatuur verdeling. Dit moet via alle hormoonklieren waar de schildklier de hoofdschakelaar bevindt.

  De thermostaat in je woonkamer heeft verschillende graden. Het Hart heeft ook een thermostaat. Wanneer de verbranding verstoort dan heb je kans op verschillende fase.
  De lichte fase zo je bij ADHD.
  Hebt je een ADHD-kind?
  Dan merk je dat iedere nacht bij slapen dat je kind warm voelt dat de laken uitschoppen, Heel actief en heel beweeglijk. Want de temperatuur regelaar van het Hart is verstoort. Het lichaam wil de warmte kwijt, niet de hersenen probleem.
  De ouders moeten hier een begrip hebben.

  Je hebt ook ernstige fase dat teveel warmte in de hersenen.
  1 voorbeeld 1 bewijs.
  https://www.youtube.com/watch?v=ywo6u3lhY8Y
  ADHD duitser

  0 likes
 • Thomas schreef:

  De oorzaak van teelbalkanker staat onbekend.
  Als je weet de hele proces van alle kinderziektes dan weet je dat het proces heeft een moment op de teelbal of eierstok vooral bij de kinderziekte BOF. De bedoeling is de fundering voor de teelbal, maar door onwetendheid verandert dit in ontsteking of in teelbalkanker.

  Retinoblastoom komt van de kinderziektes, vooral bij BOF en Mazelen.

  De Botkanker in de voeten komt ook door dit verstoring.
  http://www.welingelichtekringen.nl/sport/183946/arjen-robben-teelbalkanker-dacht-dagenlang-dat-hij-dood-zou-gaan.html
  In de zomer van 2003 heeft Arjen Robben letterlijk doodsangsten uitgestaan, nadat een arts in het ziekenhuis de speler (toen) van PSV had verteld dat hij mogelijk teelbalkanker zou hebben.

  https://respectance.com/tribute/rick-bogers/videos/
  Vorige week donderdag overleed het pas 17-jarige tennistalent Rick Bogers uit Geldrop aan botkanker. Dinsdag wordt hij begraven. EDtv was bij zijn laatste tennistraining. Een eerbetoon.

  https://www.ad.nl/show/over-mijn-lijk-deelnemer-tom-ik-ben-gelukkig-maar-op-mijn-hoede~a2748b40/
  Van de vier ongeneeslijk zieke jongeren die dit seizoen in tv-reeks Over mijn lijk worden gevolgd, is Tom Besemer (24) uit Nijmegen de enige die nog in leven is. Hij heeft een zeldzame, agressieve vorm van kanker, maar is desondanks een gelukkig man.

  Degene knobbels in de voet ontdekt of botkanker diagnose gesteld.
  Met een goede methode kan de knobbels of kankercellen in de bot binnen 2 maanden spontaan laten genezen. Beenamputatie is overbodig.

  Degene diagnose Retinoblastoom die de ogen moet verwijderen. Met een goede methode zal de kanker in de ogen ook binnen 2 maanden spontaan laten genezen.

  Hart heeft een geheugen.
  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/136973-heeft-het-hart-een-geheugen.html

  Melatonine in de Thymus heeft ook een geheugen
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Thymus_(orgaan)
  Daarnaast speelt de thymus ook een essentiële rol bij de aanmaak van “geheugencellen” die het recept onthouden hoe de afweerstoffen tegen doorgemaakte ziekten moeten worden aangemaakt.

  1 van de oorzaak van vermoeidheid en dementie/Alzheimer.

  https://www.whydonate.nl/fundraising/steun-voor-sander-kosy/nl
  Sander is 10 jaar oud en heeft een Rhabdiode tumor in zijn maagstreek.

  Wat is de oorzaak van Rhabdiode tumor/Wilms’ tumour?
  Waarom in zijn maagstreek?

  0 likes
 • Thomas schreef:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Chemotherapie
  Tijdens de Tweede Wereldoorlog bombarderen de Duitsers 3 december 1943 de haven van de Italiaanse stad Bari, waarbij een Amerikaans schip beschadigd wordt dat het strijdgas stikstofmosterd aan boord heeft. Het valt de Amerikaanse arts Cornelius Packard Rhoads op, dat bij de besmette patiënten het aantal witte bloedcellen dramatisch gedaald is, terwijl de rest van hun weefsel onaangetast lijkt. Rhoads bedenkt dat mosterdgas gebruikt kan worden voor de behandeling van lymfeklierkanker en leukemie. In Amerika stellen de farmacologen Louis Goodman en Alfred Gilman rond dezelfde tijd vast dat mosterdgas snel delende cellen beïnvloedt.

  https://www.ad.nl/offside/dochter-van-voormalig-voetballer-antoine-van-der-linden-overleden~ad64f5fc/
  Van der Linden deed via Facebook een noodkreet. De oud-verdediger zocht naar donoren van witte bloedcellen voor zijn dochter.

  Chemokuur vernietigt niet alleen de immuunsysteem, maar ook de gezonde cellen doden waar de witte bloedcellen inzit. Dat zij zoveel hebben gedood dat de patiënten in de laatste fase zat. Daarna gaan zij donoren van witte bloedcellen vragen. Wat een medische drama voor de ouders.

  De witte bloedcellen zit in de stamcellen in de beenmerg. Herstel van de beenmerg of herstel van kinderziektes is de enige oplossing voor een gezonde leven.

  Wat is de oorzaak van Rhabdiode tumor/Wilms’ tumour?
  Waarom in zijn maagstreek?

  Rode Hond komt meestal in de herfst of in de vroege winter.
  NIER is de orgaan die zorgt dit antistof van de stamcellen verbranden die in de winter goed tegen de “koud”.

  Je ziet veel patiënten probleem met lopen en onderrug pijn na de chemokuur.
  Waarom?
  De NIER verstoring.

  Je hebt ook iemand die een gave bezit dankzij de Rode Hond antistoffen combinatie met de andere kinderziektes.
  https://www.ninefornews.nl/eerste-studie-aantoont-iceman-kou/
  Wim Hof stelt wetenschappers al jaren voor een raadsel. Nu lijken ze te hebben ontdekt hoe The Iceman zelfs in de vrieskou zijn lichaam warm weet te houden.
  https://www.ninefornews.nl/eerste-studie-aantoont-iceman-kou/

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Neuroblastoom moet de behandelaar NOOIT met chemokuur bestrijden. Chemokuur op Neuroblastoom is totaal verkeerde methode. een moord-therapie. Daarom zie je minder dan 20% op een genezing. Degene wel tijdelijk geneest maar wel total loss en later toch overleden.

  Zowel bij Bof en Rode hond verstoring heb je kans op Neuroblastoom en Rhabdiode tumor/Wilms’ tumour. De bijnieruitputting komt ook hier vandaan.

  Alvleesklierkanker komt ook hiervandaan.

  https://www.diabetesfonds.nl/over-diabetes/soorten-diabetes/verschil-tussen-diabetes-type-1-en-2
  Diabetes type 2
  Bij diabetes type 2 heeft het lichaam te weinig insuline. Bovendien reageert het niet meer goed op insuline: dat heet ongevoeligheid voor insuline. Mensen met diabetes type 2 krijgen meestal medicijnen, voedings- en bewegingsadviezen. Soms moet iemand ook insuline spuiten.

  Diabetes type 2 komt het vaakst voor: 9 van de 10 mensen met diabetes hebben diabetes type 2. Overgewicht en weinig beweging, maar ook oudere leeftijd naast erfelijke aanleg vergroten de kans. Vroeger heette diabetes type 2 ‘ouderdomsdiabetes’.

  Diabetes type 1
  Het lichaam van mensen met diabetes type 1 maakt zelf helemaal geen insuline meer aan. Dat komt doordat het afweersysteem per ongeluk de cellen die insuline aanmaken vernielt. Daarom moet je met diabetes type 1 een paar keer per dag insuline inspuiten, of een insulinepomp dragen.

  Vroeger heette diabetes type 1 ook wel ‘jeugddiabetes’. Deze vorm van diabetes komt veel minder vaak voor: 1 op de 10 mensen met diabetes heeft diabetes type 1.

  Wat is de oorzaak van Diabetes I en II?
  Je hebt 3 oorzaken die leidt tot Diabetes II.
  1 van de oorzaak is voor degene geen goede Bof gehad.
  Degene goede Bof gehad kan heel goed tegen de hitte met een sterke schildklier functie. Iemand die een speciale gave bezit is Usain Bolt.
  Degene geen goede Bof gehad zie je vertraagde schildkier of een versnelde schildklier. Sommige flauwvallen bij de zonnesteek daarna in ziekenhuis een diagnose Diabetes II krijgt.
  Water kan niet branden. Suikergehalte wel. De suikergehalte in de bloed kan wel verbranden via de hoge bloeddruk van het Hart. Wetenschappers meten alleen de bloed UIT het lichaam om een diagnose Diabetes te stellen. Dat is een onjuiste diagnose. Ook de oorzaak van Diabetes ligt niet aan de insuline. Dubbel fouten.
  Je hebt 2 glazen. 1 vul je hele vol en de andere vul je halfvol. Je gooit allebei 2 klonten suiker in. Welke glas is zoeter? Glas B met halfvol is zoeter. Als je gooit 2 suiker in glas A en 1 suiker in glas B dan is het ongeveer even zoeter.
  Wat is hiermee zeggen?
  Hiermee wil zeggen de bloed UIT het lichaam kan je niet goed bepalen of teveel suikergehalte of te weinig suikergehalte in de bloed bevindt.
  Het feit is de insuline IN het lichaam niet teveel of tekort. In feit is de insuline aanmaak systeem verstoort door de verbrandings-systeem van het Hart tijdens de koorts-proces, de buffer(suikergehalte reservoir) in de alvleesklier staart die kan niet bijstellen tijdens zonnesteek. Op dit geval is de behandeling niet op insuline, maar op de zonnesteek. De verstoring van Maag, Long en de Nieren.
  De 2e oorzaak is heel bekend bij de kankerpatiënten die diagnose krijgt na de chemokuur behandelingen of na het medicijnen voor hoge bloeddruk.
  De 3e oorzaak zie je vaak bij de kinderen, zogenaamde Diabetes I, de ‘jeugddiabetes’ die de verstoring van de kinderziektes. Ook hier is niet de oorzaak van insuline.

  Je moet de oorzaak bestrijden, niet de symptoom.

  Waarom in zijn maagstreek?
  https://www.gezondheidsnet.nl/griep-en-verkoudheid/het-nut-van-slijm-en-snot
  https://www.schooltv.nl/video/waar-komt-snot-vandaan-slijm-om-je-lichaam-te-beschermen/

  In de slijm zitten vol witte bloedcellen die zorgt de bacterie en infectie te doden.
  De bedoeling van chemokuur behandeling voor leukemie en lymfeklierkanker is absoluut verkeer.

  De slijm slikt je door de neus via de luchtpijp(luchtwegen), langs de slokdarm naar de Maag.
  Wat zal het gebeurt als de slijm alleen maar toenemen?
  Weten jullie wat is de oorzaak van evenwichtsstoornis, Reflux, Brok in de keel oorzaken gevoel, brok in de keel maagzuur, boeren en benauwd. Brok in de keel slijm, bij slikken en misselijk. En slokdarmkanker?

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Als de slijm wordt toegenomen vanaf de longen naar boven dan heb je een voorbeeld van Laura Maaskant.
  https://www.ad.nl/binnenland/doodzieke-laura-ziet-af-van-behandeling-maar-omarmt-de-tijd~af2ffe9d/
  Laura was 15 toen bij haar een tumor ter grootte van een mannenvuist werd geconstateerd die richting haar luchtpijp groeide. Ze was 16 toen ze na een zware operatie en chemokuren weer voorzichtig aan een toekomst kon denken. En 19 toen ze hoorde dat er uitzaaiingen in haar longen zitten en dat die toekomst kort zou zijn. Na de ontreddering kwam het besef dat kort ook krachtig moest worden. Ze begon te schrijven. LEEF

  Als de slijm wordt toegenomen vanaf de longen naar omstreeks en beneden dan heb je een voorbeeld als van Youri van Lieshout (17)
  https://www.ed.nl/eindhoven/school-rouwt-om-overlijden-youri-17-uit-lierop-een-groot-verlies-we-gaan-hem-missen~a5857c9d/
  Patiënten zijn vaak jong en gezond als de tumoren groeien en zich ongeremd verspreiden in de buikholte.

  Een andere voorbeeld, 1 bewijs.
  http://www.hipec.com/nl/buikvlieskanker/symptomen/
  Uitzaaiingen op het buikvlies kunnen ook ophoping van grote hoeveelheden vocht in de buikholte veroorzaken. Dit verschijnsel heet “ascites” en resulteert uiteindelijk in een toename van de buikomvang. Meestal heeft deze ascites dezelfde eigenschappen als water maar bij pseudomyxoma peritonei bestaat de ascites uit slijm.

  Je ziet dat de kinderkanker patiënten van verschillende kanker bij vokk.nl en de verlamming bij lilianefonds.nl zijn de kinderen 99% zijn gevaccineerd met de klassieke programma.
  Niet alleen kinderziektes wordt ondergedrukt, maar ook de volgorde wordt omgegooid die vormt een tijdbom voor de rest van zijn leven.

  https://www.rtlnieuws.nl/opmerkelijk/waterpokken-blijken-zeldzame-huidziekte-meisje-9-in-levensgevaar
  De 9-jarige Valencia Davies uit Nieuw-Zeeland kwam eerder deze maand uit school met griepverschijnselen. Ze kreeg antibiotica, maar die werkten averechts: ze liep een zeldzame huidziekte op en vecht nu voor haar leven.

  Fout 1) pas 9 jaar waterpokken kreeg
  Fout 2) antibiotica op dit moment was geen genees-middel, maar een moord-middel
  Fout 3) griepverschijnselen is een andere vorm van kinderziektes.

  Je ziet dat bij elke prikken altijd slachtoffers kunnen vinden. Altijd raak (pechvogels)
  https://www.rivm.nl/media/rvp/vaccinatieschema/
  De prikken op de 9e jaar vind je heel veel slachtoffers.

  1 voorbeeld 1 bewijs.
  Freek, 9 jaar overleed drie dagen na een vaccinatie tegen DTP en BMR.
  http://www.verontrustemoeders.nl/Freek.html

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Zowel RIVM en de farmaceutische bedrijf hebben geen verstand van kinderziektes en allerlei aandoening, daarom kunnen zij niets anders met vaccinaties HOPEN de ziektes voorkomen.

  Zij weten totaal niet dat kinderziektes is een geschenk van God dat mens sterk en gezond kan leven in dit aarde met allerlei weersomstandigheden.

  De voorwaarde van kinderziektes is dat tijdens de koorts verschijnselen dan MOET het kind 1 á 2 weken thuis blijven om de WIND te vermijden. SPORTEN is absoluut verboden. Rust en veel slapen is de beste oplossing uitzieken. Na 2 weken dan is de antistof verdeeld met een sterke immuunsysteem.

  Freek had gevoetbald na het prikken. De ‘koel bewaard vaccins” injectie wekt de witte bloedcellen en de koorts op. De dag na had hij gezwommen, weer wind en vocht viel de injectie-wond aan die koorts onnodig verhoogd. De paracetamol en zetpil op dit moment is geen wondermiddel maar een moord middel. Omdat op dit moment is de Mazelen opgewekt.
  Tijdens de hoge koorts MOET het kind thuis blijven. Helaas door paniek hoge koorts die niet kon dalen met medicijnen hebben zij naar huisarts/ziekenhuis gegaan. NAAR BUITEN GEGAAN. Dezelfde nacht naar huis is hij overleden in slaap. Doodsoorzaak: bacterie in de bloed gevonden.

  Waar komt de bacterie vandaan?

  https://www.rtlnieuws.nl/opmerkelijk/waterpokken-blijken-zeldzame-huidziekte-meisje-9-in-levensgevaar
  De ernstige zwart en opgezwollen onderlip is een signaal van gif/bacterie in de bloed. Medische term: Lever vergiftiging.

  https://www.doneeractie.nl/jheylanio-heeft-maar-1-kans/-16194
  Onze zoon van 10 begon vorig jaar extreem en zeer agressief gedrag te vertonen. Na maanden van ellende kwamen we er via een MRI-scan achter dat hij een reusachtige arachnoidale cyste heeft in zijn hersenen van 10/12/6 cm

  9 jaar. DTP en BMR prikken

  Wat is de oorzaak van hersenvliesontsteking?
  Wat is de oorzaak van reusachtige arachnoidale cyste?
  Wat is de oorzaak van hersentumor?
  Wat is de oorzaak van hersenstamkanker?

  http://www.stichtingsemmy.nl/ons-verhaal/
  Semmy was op 28 mei 2006 net 4 jaar geworden en dus mocht hij naar de basisschool. Hele dagen op school had Semmy zichtbaar moeite mee. Zo vertelde zijn juf ons.
  In het begin dachten wij dat hij gewoon moest wennen aan de nieuwe omgeving en dat het toch vermoeiender is om op school te zijn dan op de creche of thuis.

  De vaccinatie programma voor de 4e jaar DKTP

  1 voorbeeld 1 bewijs
  1 prik 1 leven minder

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Natuurkundige Stephen Hawking (76) overleden
  https://nos.nl/artikel/2222267-natuurkundige-stephen-hawking-76-overleden.html

  Op zijn twintigste werd bij hem amyotrophische lateral sclerose (ALS) geconstateerd. Dat is een ongeneeslijke ziekte die de zenuwcellen die de spieren aansturen aantast tot het lichaam helemaal verlamd is. Alleen de hersenen worden niet helemaal aangetast. Hawking belandde in een rolstoel.

  Na een longontsteking in 1985 raakte Hawking ook zijn stem kwijt. Sindsdien communiceerde hij via een spraakprogramma.

  Noch wetenschappers, noch Natuurkundige Stephen Hawking weten de oorzaak van ALS.
  ALS, Ziekte van Duchenne, Polio en MS horen in een groep. Parkinson, verlamming, beroerte en andere spierziektes horen in de zijdedraad van die groep.

  Alle bovenstaande ziektes kunnen genezen binnen 6 maanden na het diagnose. Hoe lang de ziekte ontwikkeld, hoe moeilijk het wordt.

  Heeft u een geloof?
  De bedoeling van kinderziektes is een fundering voor het lichaam, niet het lichaam laten lijden.
  Degene het lichaam laten lijden, is degene DENK dat dit goed is voor de mens, kinderziektes uitroeien.
  In de bijbel vind je mens lijdt aan oorlog en ziektes.

  Quote van Frans2: Als je je kinderen niet laat inenten dan helpt natuurlijk geen enkel vaccin, zelfs als dat perfect zou zijn, wat geen enkel virus is. Sommige vaccins geven een bescherming die echter in de loop der jaren zwakker wordt. En zolang ISIS en de Talibaan de vaccinatie van polio tegenhouden zullen we polio niet uitroeien en moeten blijven inenten wereldwijd. Big Pharma zal blij zijn met zulke antivaxxers.

  De feiten heeft jaren oneindig omgedraaid. Goede mens hebben zij tot kwaad gemaakt. Goede kinderziektes hebben zij zeer besmettelijk en gevaarlijk gemaakt. Goede land hebben zij slechte land gemaakt. Wat een misselijke wereld.

  De oorzaak kan je ALLEEN in kinderziektes vinden. De genezing kan je alleen in de koorts-proces vinden.

  Hoe kan Stephen Hawking van een gezonde mens opeens in zijn twintigste jaar verandert in ALS -patiënt?
  De oorzaak vind je bij de proces van kinderziekte (waar heden de koorts-proces van griep) en de 3 levens-energie van het lichaam.

  Als de wetenschappers dit weet dan is parkinson en de verlamming makkelijk genezen dan je denkt.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Degene als ouders van meisjes een oproep voor 3 prikken Baarmoederhalskanker. Op belang voor de meiden moeten de ouders heel goed oppassen de dagen na het prikken.
  De onderstaande verhaal van Freek geeft een duidelijke beeld wat je mag doet en wat je niet mag doen na het prikken.

  Hieronder een trieste verhaal van de moeder van Freek.
  We kwamen op zaterdag terug van de wintersport en vonden thuis een uitnodiging van de GGD om Freek te laten vaccineren voor DTP en BMR conform het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Donderdag werd Freek gevaccineerd. Hij gedroeg zich als een grote jongen en huilde niet. Donderdagavond dacht ik, misschien wordt hij wel ziek. Kinderen kunnen immers niet lekker zijn na vaccineren. Vrijdagochtend heb ik hem naar school gebracht en nam mijn mobiel mee voor het geval dat de meester zou bellen. Vrijdagmiddag had hij zijn eerste zwemles en zaterdag werd hij een beetje hangerig. Hij ging toch mee naar voetballen. Mijn man is groepsleider en zette Freek aan de kant omdat hij niet lekker was. ’s Middags heeft hij nog even gevoetbald op straat met zijn broer.

  Zaterdagnacht kreeg Freek hoge koorts en zei: “mama ik heb het zo heet”. Ik zei tegen hem: “kom maar bij ons in bed” en hij trok zijn pyjama uit. Zondagochtend bleef Freek maar slapen met zijn koorts en we belden de huisartsenpost in Rotterdam. We vertelden dat hij net gevaccineerd was en vroegen of we langs mochten komen. Dat mocht maar we moesten wel eerst meten hoe hoog de koorts was. Ik riep nog dat hij zo warm was en niet wakker wilde worden maar ik moest toch maar meten. Hij had 40.9 graden koorts en we konden pas om kwart over 3 in de middag terecht. Ik uitte mijn zorgen en zei: dit gaat niet goed, Freek zat helemaal gebogen op de schoot van zijn vader toen de dokter zijn longen beluisterde en Freek kon ook niet lopen. Maar de dokter zei; “er is niets aan de hand, geef hem maar een zetpil. Als de koorts er dinsdag nog is kun je beter naar je eigen huisarts gaan”. We stonden binnen vijf minuten weer buiten.

  We kwamen thuis en brachten Freek om 12 uur ’s avonds naar bed. Ik zei nog tegen hem; “Freek als er wat is roep je ons hé? Echt doen hé Freekje?” Hij knikte ja. Mijn intuïtie zei me; het gaat niet goed met Freek en ik heb beneden zitten huilen. Maar wat moet je doen? De huisarts had immers naar zijn longen geluisterd? Om half vijf in de ochtend hoorde ik Roel boven roepen: “Thanh, Thanh, Freek is dood!” Freek bewoog niet meer en er kwam bloed uit zijn mond. Toen de ambulance kwam is hij nog 5 kwartier gereanimeerd maar het ging niet meer. Freekje is naar het kinderziekenhuis in Rotterdam gebracht en daar zijn ze nog 5 kwartier bezig geweest. Maar Freek was al dood.

  In het ziekenhuis werd Freek zijn lichaam in beslag genomen, nadat wij kort afscheid van hem hadden mogen nemen. In het ziekenhuis werden wij, ook onze zoon Arne, direct door de recherche apart genomen en ondervraagd. Freek werd ondertussen naar Rijswijk gebracht om een botscan te laten maken. Daar werd nagekeken of hij mishandeld was maar er was nies te zien. De forensische recherche had intussen ons hele huis doorzocht. Er werden veel spullen meegenomen omdat ze dachten dat wij hem vermoord hadden. We mochten ons huis pas half in de middag weer in. Toen onze huisarts kwam zei ze: “breng dit maar niet naar buiten, zeg maar niets…”

  Na de botscan van maandag zou er autopsie gepleegd worden maar het was al laat dus ze wilden het pas dinsdag doen. Ik wilde dat absoluut niet, ik wilde Freek thuis hebben, ik wilde niet dat hij een nacht alleen in een koude ruimte moest doorbrengen. De zwager van een broer van Roel heeft er toen voor gezorgd dat er alsnog die avond autopsie uitgevoerd zou worden. Om half een ’s nachts werd Freek thuisgebracht in een zwarte zak. Ik kon zijn hoofd niet zien, dat was zo kil.

  Na de begrafenis op zaterdag zijn we aan het werk gegaan, we hebben iedereen ingeschakeld. We belden het RIVM om een melding te doen en gelijk werd er door de telefoon verteld: dat ligt niet aan de vaccinatie. Van een vriendin kreeg ik een tip om op ‘Medische Missers’ van Jannes Koetsier te googelen. Ik belde hem en heb Freeks rapport doorgefaxt. Jannes is toen zo boos geworden, hij was zó kwaad. Hij zei: “hoe kan het nou niet aan het vaccineren liggen, zo’n gezond kind zomaar overleden”. Daarna kregen we heel veel telefoontjes van het RIVM, dat ze wilden praten. Ze wilden een afspraak maken en weten wie er allemaal bij ons thuis was, welke advocaat en welke arts. Toen er een hoge mevrouw van het RIVM kwam heb ik haar een foto van Freek laten zien en vroeg: “kijk nou wat een mooi kind, kunt u mij nou echt niet zeggen of het nou wel of niet door de vaccinatie komt?” Ze begon te huilen en verliet de woning. Het Lareb is ook aan de deur geweest en ook zij vertelden dat het niet aan de vaccinatie lag. Wat ze wel zeiden was; “als de huisartsenpost Freek had doorgestuurd had hij nog geleefd”.

  We hebben de Nationale Ombudsman gevraagd opnieuw onderzoek te doen maar niet door het RIVM maar Lareb. Alex Brenninkmeijer heeft er toen voor gezorgd dat er nog een keer onderzoek gedaan zou worden. De organen van Freek lagen nog bij het NFI (Nederlands Forensisch Instituut) en zouden naar een gespecialiseerde patholoog in Milaan gestuurd worden. In eerste instantie zouden we de dure transportkosten van de organen zelf moeten betalen, maar de Ombudsman vond dat onzin en dat de overheid dat zelf maar moest betalen. Er was afgesproken dat alle materiaal van van Freek naar Milaan opgestuurd zouden worden, maar de patholoog in Milaan kreeg alleen materiaal van de hersenen om te onderzoeken. De patholoog mailde mij dat hij met bijna 100% zekerheid kon zeggen dat Freek is overleden aan een hersenbeschadiging door vreemde stoffen in zijn hersenen en als hij ook het longweefsel zou kunnen krijgen, hij beter onderzoek zou kunnen doen en achterhalen of het van het vaccineren komt. Maar longweefsel heeft hij nooit gekregen, we weten niet waarom. Omdat Freek zijn organen door de overheid in beslag zijn genomen moeten wij toestemming vragen om ze naar een onafhankelijk patholoog op te kunnen sturen. Maar die toestemming krijg je alleen met een gerechtelijk bevel, via een advocaat, via de rechtbank.

  Ik hoop nog steeds dat de waarheid boven tafel komt.

  Ik neem aan dat de medische wetenschap voor waarheidsvinding gaat en dat Freek daar een bijdrage aan mag geven.

  Soms denk ik, was ik maar erg gereformeerd, dan had ik Freek nog hier.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Freek is een van de miljoen gevaccineerde kinderen zonder goede kinderziektes, vooral de BMR-kinderziektes. Mazelen is niet uitgeroeid, maar tijdelijk ondergedrukt die vormt een tijdbom voor alle kinderen voor de rest van hun leven.

  De patholoog mailde mij dat hij met bijna 100% zekerheid kon zeggen dat Freek is overleden aan een hersenbeschadiging door vreemde stoffen in zijn hersenen en als hij ook het longweefsel zou kunnen krijgen, hij beter onderzoek zou kunnen doen en achterhalen of het van het vaccineren komt.

  Hier komt de belangrijkste kinderziekte met een sterke immuunsysteem voor de rest van je leven. Degene dit goede kinderziekte kreeg heeft hij weinig kans op GRIEP, maar een ongevaarlijke verkoudheid.

  De Mazelen.

  Waterpokken komt meestal voor in de winter of in de vroege lente.
  Bof komt meestal voor in de lente of in de vroege zomer.
  Mazelen komt meestal in de zomer of in de vroege herfst.
  Rode Hond komt meestal in de herfst of in de vroege winter.

  De “vlam” of de “sensor” om elke kinderziektes op te wekken begint bij de LONGEN. De afbouwfase is ook bij de LONGEN. Degene onverklaarbare longontsteking krijgt tijdens de griep of iemand overleden na het longontsteking doordat dit ontsteking kan je niet met medicijnen bestrijden, dit moet via de NATUUR wijze ondersteunen, niet bestrijden.

  Mazelen komt meestal in de zomer of in de vroege herfst.
  LEVER is de orgaan van Mazelen vanuit de stamcellen in de beenmerg langs de ruggenmerg naar de pijnappelklier en de hypofyse om dit antistof te verbranden.
  Op dit moment gaat het HART de bloeddruk omhoog voor een verbranding. Een hoge koorts verschijnselen. Op dit moment je gaat naar buiten en paracetamol of zetpil de poging om de koorts te verlagen. Dan heb je kans op een hersenvliesontsteking of een hersenbeschadiging. Sommige krijgt hersenentumor.

  Op het moment de stamcellen wordt verbranden die opeens verhindert door wind en de medicijnen. Dan heb je kans dat de antistof verandert in bacterie in de bloed en in de longen.

  Op het moment de hoge bloeddruk van het HART wordt verstoort dan heb je kans dat de hoge bloeddruk op en neer naar het hoofd en terug naar het HART. Een Hartaanval of hartstilstand veroorzaakt dat de bloed niet goed circuleren daarna zie je bloed via de laatste weg verlossen, n de mond en in de neus.

  Dit allemaal kan je duidelijk vinden in de verhaal van Freek.

  1 prik 1 leven minder.

  https://www.rtlnieuws.nl/opmerkelijk/waterpokken-blijken-zeldzame-huidziekte-meisje-9-in-levensgevaar
  De volgorde van kinderziektes wordt omgegooid door de vaccinatie programma. Bij de 9-jarige Valencia Davies uit Nieuw-Zeeland is niet alleen Waterpokken opgewekt, maar ook de MAZELEN. De zwarte en opgezwollen onderlip was de verschijnselen van de verstoring MAZELEN-verbranding.

  — Mazelen is een stamcel die moet verbranden tot een antistoffen naar het hele lichaam. Geen Mazelen-virus. De mislukking is een bacterie.

  Je kan zeggen: virus = bacterie.

  Er zijn honderden voorbeeld.
  een voorbeeld 1 bewijs.
  https://www.ad.nl/sterren/john-travolta-praat-over-verlies-zoon~a60b96e4/
  de ziekte van Kawasaki. Daarna symptoom AUTISME.
  Kenmerk: bacterie in de bloed.

  een voorbeeld 1 bewijs
  https://www.hln.be/showbizz/dan-karaty-succes-betekent-niets-meer-als-je-kind-ziek-wordt~a70f8e0e/
  Kenmerk: bacterie in de bloed.
  KENMERK: “Daniels geboorte verliep vlekkeloos, er was geen enkel probleem. Maar acht maanden later had hij plots HOGE KOORTS die we maar niet onder controle kregen.

  Meisjes vanaf de 12 jaar. 3 prikken voor Baarmoederhalskanker.
  Wie kan de Humaan Papilloma Virus laten zien dat het bestaan bij de meiden vanaf 12 jaar?

  Bent u de ouders die ongerust voor de beslissing wel of niet uw kind laten prikken?
  Wat is de exacte oorzaken van baarmoederhalskanker?
  https://www.ninefornews.nl/meisje-genezen-epilepsie-avocados/#comments

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Epilepsie patiënte?
  https://www.youtube.com/watch?v=0PHsw75wH20
  Amanda Ratner — Lacrosse speelster. 3 weken later pijn in de injectie plek.
  Khonstince Couch — Cheerleader. Basketball
  Amy Pingel — Sportief. Diagnose 2 weken later na het 3 prikken
  Zeda Pingle — Cheerleader. Epilepsie 4 dagen later na het prikken
  Gaby Swank — Cheerleader. Diagnose na het 3 prikken
  Emily Tarsell en Gabrielle Swank — 3 weken later overleden. Totaal 29 doden.
  Jamie Venice — Epilepsie. Verlamming.
  Hop Zimmerman — Cheerleader. Basketball. Epilepsie. Epilepsie patiënte?
  https://www.youtube.com/watch?v=0PHsw75wH20
  Amanda Ratner — Lacrosse speelster. 3 weken later pijn in de injectie plek.
  Khonstince Couch — Cheerleader. Basketball
  Amy Pingel — Sportief. Diagnose 2 weken later na het3 prikken
  Zeda Pingle — Cheerleader. Epilepsie 4 dagen later na het prikken
  Gaby Swank — Cheerleader. Diagnose na het 3 prikken
  Emily Tarsell en Gabrielle Swank — 3 weken later overleden. Totaal 29 doden.
  Jamie Venice — Epilepsie. Verlamming.
  Hop Zimmerman — Cheerleader. Basketball. Epilepsie. Syndroom Guillian-Barré

  Syndroom Guillian-Barré
  https://www.spierziekten.nl/overzicht/guillain-barre-syndroom/oorzaak-en-verschijnselen-van-gbs/
  — Hoe kan Hop Zimmerman kort na het prikken een spierziekte opgelopen.

  https://www.lilianefonds.nl/de-kinderen/selma-uit-indonesie
  Toen Selma 9 maanden oud was, merkte haar moeder Acu dat er iets aan de hand was: het meisje kon niet kruipen. Er werd toen een hersenbeschadiging geconstateerd.
  — Wat is er gebeurt in de 9e maand?

  De hersenen wordt beschermd door de schedel. De bloedbaan en zenuwenbaan wordt beschermd door diverse lagen. Maar is niet bestemd voor “koude stof” via de ruggenmerg of via de longen en de maag.

  Voor Hop is duidelijk dit “koude stof” komt van de injectie(prikken) die ongewenst naar de hersenen stroomt door “sporten”.

  De andere mogelijkheden komt door de verstoring koorts-proces van de kinderziektes.

  Voor de ouders belangrijkste is hoe kunnen hun kinderen gezond leven zonder ziektes en kanker?
  Wel of niet laten vaccineren?
  Biedt de vaccinaties garantie voor een gezonde leven van het kind?
  Waarom zijn velen niets mankeren na het vaccinaties?
  Waarom zijn velen veel bijwerking en zelfs overleden na het vaccinaties?

  De bovenstaande meiden zijn allemaal gezond vóór het prikken. Gezond betekent geen zorg en medicijnen kosten. Waarom zijn de laatste jaren de zorgkosten alleen maar stijgen, dat zie je een goede voorbeeld de bovenstaande meiden verlamming en epilepsie na het prikken. Het kost heel veel zorg, kosten en energie zowel voor de meiden en voor de ouders.

  Degene verstand van baarmoederhalskanker hoeft geen vaccins maken.
  Degene kan baarmoederhalskanker genezen hoeft geen prikken als preventie.

  https://www.rivm.nl/Onderwerpen/B/Bevolkingsonderzoek_baarmoederhalskanker_voor_professionals/Bevolkingsonderzoek_baarmoederhalskanker

  Je kijkt naar de verleden en je leert van de geschiedenis.
  Hoeveel meisjes tussen de 12 jaar en 18 jaar in de aflopen 40 jaar baarmoederhalskanker gehad?
  Waar kan je de Humaan Papilloma Virus vinden?

  Waar kan de mazelen-virus vinden met een bonus van € 100000,00?

  0 likes
 • Thomas schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=pLHAP8wHqtg
  Iedereen is bang voor griep. Met uitzondering. De hele bestuursleden van RIVM. Het was een feestje geworden dat de griep is gekomen. Feest vier je natuurlijk met drank en campagne.

  https://www.gezondheidsnet.nl/baarmoederhalskanker/nieuwe-campagne-voor-hpv-vaccinatie
  Roel Coutinho, directeur infectieziektebestrijding bij het RIVM, wijt de slechte opkomst vooral aan de ouderwetse voorlichting. Die sloeg volgens hem niet aan bij de jonge doelgroep en werd bovendien overstemd door een stortvloed van emotionele antiprikverhalen op internet.
  Het bureau ComBat, gespecialiseerd in jongerenreclame, helpt nu bij de nieuwe campagne. Een voorproefje is te zien op de site http://www.prikenbescherm.nl. Daar staan persoonlijke filmpjes van moeders, meisjes en deskundigen, die elk hun eigen kijk op de vaccinatie geven.

  LET GOED OP: Reclame kosten meer dan 3 ton wordt betaald door de overheid, niet door de farmaceutische bedrijf. De overheid betaalt alle kosten aan farmaceutische bedrijf voor vaccins. Zij heffen weer glas op achter de gesloten deur. Leuker kunnen zij niet maken wel makkelijker.

  http://www.gezondheid.be/index.cfm?art_id=13977&fuseaction=art
  • Leeftijd. De ziekte komt voor op alle leeftijden, maar het meest bij vrouwen tussen 35 en 55 jaar. Het is dus een kanker die op vrij jonge leeftijd voorkomt.

  In de verleden zie je bijna nooit meisjes onder de 30 jaar baarmoederhalskanker krijgen. Tot 18 jaar zie je 0,0% geval.
  Nog erger dat zij willen meisjes van de 9e jaar al voor de prikken wiens makkelijk misleiden dan de meisjes vanaf 12 jaar. Zij willen ook jongens dit vaccins laten prikken.

  Zoals Frans2 verteld dat het vaccins niet werk langer dan 5 jaar: Quote van Frans2:
  [ Ik begrijp dat er wel degelijk werking werd aangetoond, maar niet langer dan voor vijf jaar. ]
  Als ze zogenaamd zo op omzet en aluminiumpompen uit zijn, waarom dan maar 3 prikken en niet je leven lang elke 5 jaar? Of beter nog, ELK jaar?

  D.w.z. de 3 prikken heeft geen nut. Je moet kiezen of geen prikken, of hele leven iedere jaar prikken.
  De vraag is, hoe zitten met de andere gevaar van elke soort kanker? Is het niet beter elke kanker 3 prikken. D.w.z. honderden prikken per jaar, een betere gevoel voor de ouders voor de veiligheid.

  http://www.comilva.org/support-independent-information/
  Vaccinatieschade bij Italiaanse militairen

  https://www.ninefornews.nl/overheid-vrouwen-vaccin-onvruchtbaarheid/
  De overheid geeft vrouwen een vaccin dat onvruchtbaar maakt. Ex-premier ontmaskert geheim sterilisatieprogramma

  Alle slachtoffers o.a. Freek, Semmy, Jette….. zijn direct na het prikken. Want het gaat niet om de inhoud van de vaccins. Het gaat om de “koude stof’ die injecteert in een “warme bloedbanen”. Dit wekt de witte bloedcellen op en stroomt naar de hersenen. De Italiaanse militairen gaan direct met de dagelijkse zware oefenen na het prikken. SPORT direct na het prikken is heel gevaarlijk. Zo zie je bij FREEK en bij tennis talent Rick van de Bogers.

  Wat gebeurt het bij de meisjes die sporten na het baarmoederhalsprikken?
  https://www.youtube.com/watch?v=0PHsw75wH20
  Amanda Ratner — Lacrosse speelster. 3 weken later pijn in de injectie plek.
  Khonstince Couch — Cheerleader. Basketball
  Amy Pingel — Sportief. Diagnose 2 weken later na het3 prikken
  Zeda Pingle — Cheerleader. Epilepsie 4 dagen later na het prikken
  Gaby Swank — Cheerleader. Diagnose na het 3 prikken
  Emily Tarsell en Gabrielle Swank — 3 weken later overleden. Totaal 29 doden.
  Jamie Venice — Epilepsie. Verlamming.
  Hop Zimmerman — Cheerleader. Basketball. Epilepsie. Syndroom Guillian-Barré

  De gouden tips 1 voor de ouders die hun kind laten prikken met een betere gevoel.
  Laat uw kind NIET SPORTEN direct na het prikken.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  De gouden tips 2 is zowel voor de gevaccineerden en ongevaccineerden.
  Kinderziektes komt maar 1 keer in je leven met een goede bedoeling. Degene gevaccineerden, maar nog geen kinderziektes krijgt dan heb je een tijdbom in de rest van je leven bij ongeval of koorts-proces van griep/verkoudheid. Degene ongevaccineerden, maar nog verstand van de proces van kinderziektes, moeten zij bij ongeval of koorts-proces van griep/verkoudheid de koorts niet onderdrukken en vooral 1 á 2 weken thuis blijven om het uitzieken.

  Kijk goed naar de voorbeeld van Myra die 2 weken griep kreeg. geen rust en alle poging om de koorts te verlagen. Zij is nu hele leven in bed gelegen met een slechte kwaliteit van leven.

  Over peer weken dan komt het lente. LET GOED OP: De moedernatuur/God zaait iedere jaar de natuur-planten voor mens die goed kan gebruiken tijdens de “kinderziektes uitbraak”. Een van de planten zie je over paar weken voorschijn.
  Dat is Paardenbloem die je in elke hoek kan vinden. Dit gebruik je als thee die een soepele afloop tijdens de “kinderziektes uitbraak”.

  De hooikoorts is een andere mislukking vorm van kinderziektes. Paardenbloem is de beste middelen om dit te herstellen.

  Kinderziektes komt maar 1 keer in je leven met een bedoeling. Een ware verhaal die God laten zien is de onderstaande verhaal.

  Kanker verlaat lichaam na overlijden…
  « on: 12 Maart 2009, 1041 »
  Hallo Allemaal,

  Wat ik heb meegemaatk vind ik erg veel vragen oproepen…Zal jullie uitleggen wat ik heb gezien…Mijn oma had erge huidkanker, ze had al veel behandelingen gehad om beter te worden…Dit heeft niet geholpen waarna de dokters hebben aangegeven de behandelingen te stoppen omdat ze niet meer te helpen was…Mijn oma had de kanker over haar hele lichaam en gezicht, zondag middag blies ze haar laatste adem uit…En je gelooft het of niet maar geen twee uur later waren de plekken verdwenen…Dit konden wij allemaal niet begrijpen…Want de plekken waren duidelijk richtbaar, ineens verdwenen…Het enige wat nog wel richtbaar was waren de korstjes die ze zelf had gemaakt door krabben i.v.m. de jeuk…Deze kleine korstjes waren er nog wel maar de kanker was weg…Mijn tante was hier zo van onderste boven dat ze het haar beste vriendin vertelde…Die zei dat ze dat ook heeft meegemaakt met een kennis van haar die alvleesklier kanker had…Deze persoon kreeg na het overlijden een gaatje in de buik en er kwam allemaal zwarte derrie uit…Dat zou dus de kanker zijn…Nadat mijn tante dat hoorde ging er bij haar een lichtje branden…Want mijn oma (haar moeder) had haar laatste ontlasting zo zwart als de nacht…Precies zoals die vriendin van haar ook verteld had…Nu is mijn vraag aan jullie is er iemand die dit ook heeft meegemaakt?..Misschien kon je het op dat moment niet plaatsen en heb je er niet meer aan gedacht…En komt het door dit verhaal boven…Laat maar een reactie achter…
  Groetjes Berdien…

  Wie snapt dit boodschap van GOD?

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Kinderziektes komt maar 1 keer in je leven met een goede bedoeling. Een ware verhaal die God laten zien is de onderstaande verhaal.
  De originele tekst in stopkanker.com stond de tijd 10.41
  Toen had ik deze tekst gekopieerd naar een andere forum. Opeens stond tussen 10 uur en 41 minuten een bewegende figuur, een blauwe geest op en neer beweeg uit het lichaam van de mens(oma). Het kan alleen 1 keer kopiëren net als de kinderziektes. Kinderziektes komt maar 1 keer in je leven .

  De gekopieerde tekst naar dit forum stond neen punt, ook geen bewegende figuur « on: 12 Maart 2009, 1041 »
  Bizar maar krachtig. De bewegende figuur stond nog steeds in die andere forum.

  Vaccins kan je niet Baarmoederhalskanker voorkomen.
  Er zijn 3 verschillende oorzaken van baarmoederhalskanker. Er heeft niets met de vaccins mee te maken.
  Waar kan je de Humaan Papilloma Virus vinden?

  Lees dit verhaal goed door dan vind je de 1e oorzaak van baarmoederhalskanker. De meeste oorzaak van de vrouwen.
  http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=67&t=5097
  22 Jaar en Pap 3b
  door talithat » di 17 apr 2012 11:39
  Hallo allemaal,
  Ik ben 22 jaar en alleenstaande moeder van 2 prachtige kinderen. Dochter(bijna 6) Zoon (2).. Na de geboorte van mijn dochter kwamen er klachten, rug/buik, menstruatie zelfs blaas en darmen begonnen ‘vreemd’ te doen.
  Aantal keren dokter geweest met de ‘uitslag’ , nee het zal wel stress zijn, alleenstaande moeder, werken etc.
  Na de geboorte van mijn zoon besloten om een spiraal te nemen, dat is nu ruim een jaar geleden. Een half jaar geleden verder de klachten erger, ik bloedde vaak. Bij gemeenschap, maar ook zonder reden. De pijn in mijn rug en buik werd erger en ik besloot toch maar weer naar de dokter te gaan.

  Quote: Een half jaar geleden verder de klachten erger, ik bloedde vaak. Bij gemeenschap, maar ook zonder reden. De pijn in mijn rug en buik werd erger

  Waarom bloedde vaak en pijn in de rug en buik?

  0 likes
 • Thomas schreef:

  De 1e oorzaak van baarmoederhalskanker is hetzelfde oorzaak van alle hormoonkanker.
  De 1e maand onzorgvuldigheid na het bevalling. Dit treft vooral de alleenstaande moeder, zelfstandige moeder of `drukke` moeder.
  De 21 dagen afbouwfase na het bevalling is heel belangrijk voor de rest van de leven met een gezonde lichaam.
  Dit had ik al op een andere topic verteld.
  https://www.ninefornews.nl/meisje-genezen-epilepsie-avocados/#comments
  Thomas
  22 februari 2018 14:33 at 14:33

  Je ziet heel veel vrouwen wiens door onwetendheid belandt van allerlei chronische ziektes o.a. reuma, baarmoederverzakking, blaasverzakking, darm probleem, bloed bij gemeenschap en pijn in de buik en rug, ME/CVS, weke-delen, eierstokanker, borstkanker, baarmoederkanker, vleesboom en endometriose.

  Je hebt een goede voorbeeld als Myra, een `drukke` vrouw die geen rust nemen in de eerste 21 dagen na het bevalling, ook geen rust nemen tijdens de griepverschijnselen.
  https://www.npo.nl/de-dokters/22-10-2012/NPS_1211705

  Je ziet ook veel vrouwen bij keizersnee en abortus daarna borstkanker diagnose.

  De verhaal hierboven van talithat verteld ook de oorzaak van haar Pap 3b kans op baarmoederhalskanker.
  Meer dan 80% van baarmoederhalskanker treft de moeders, NIET de meiden tussen 13 en 16 jaar.

  Ik ben 22 jaar en alleenstaande moeder van 2 prachtige kinderen. Dochter(bijna 6) Zoon (2).. Na de geboorte van mijn dochter kwamen er klachten, rug/buik, menstruatie zelfs blaas en darmen begonnen ‘vreemd’ te doen.
  Aantal keren dokter geweest met de ‘uitslag’ , nee het zal wel stress zijn, alleenstaande moeder, werken etc.
  Na de geboorte van mijn zoon besloten om een spiraal te nemen, dat is nu ruim een jaar geleden. Een half jaar geleden verder de klachten erger, ik bloedde vaak. Bij gemeenschap, maar ook zonder reden. De pijn in mijn rug en buik werd erger en ik besloot toch maar weer naar de dokter te gaan.

  De spiraal veroorzaakt de bloed en vocht omloop. Dit maakt kans van allerlei chronische aandoening o.a. vetbuik tot kanker.
  http://www.borstkankervragen.nl/viewtopic.php?f=120&t=1650

  http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=67&t=5097
  De verhaal van cris2904 verteld de 2e oorzaak van Pap 3b
  Nou dames,
  Ik ben 30, en per toeval via het bevolkingsonderzoek achtergekomen dat ik pap3B heb.

  Bevolkingsonderzoek terwijl je niets gekke dingen voelt. Het geldt ook voor borstkanker bevolkingsonderzoek terwijl je geen gekke dingen voelt dat een diagnose borstkanker krijgen.

  Bevolkingsonderzoek heb je een voordeel en een nadeel. Voordeel is dat er gebeurt IETS in je lichaam. Nadeel is dat je moet de 5 jarige traject chemokuur, bestraling, operatie en periodiek controle. Eenmaal kanker dan hele leven kankerpatiënt.

  Luister goed naar je lichaam met gevoel. Neem de signaal van bevolkingsonderzoek met een juiste maatregelen dan is het probleem zonder moeite verlost.
  Bij cris2904 lag op diverse mogelijkheden.
  1~ de menstruatie
  2~ de verkoudheid/griep
  3~ stress-trauma
  4~ onderliggend eprobleem
  5~ wond tijdens seks gemeenschap of door de scheermes.

  Je kan zoveel vaccins toedienen, zonder verstand heb je altijd kans op hormoonkanker na het vaccinaties.

  Je kan zoveel vaccins toedienen voor kinkhoest, zonder verstand heb je altijd kans op kinkhoest en longaandoening na het vaccinaties.
  https://nos.nl/artikel/2223871-kinkhoestvaccinatie-zwangere-vrouwen-stap-dichterbij.html

  Vaccinaties op zwangere vrouwen heb je veel nadeel dan de voordeel.
  Een goede voorbeeld zie je bij Zika virus in Mexico.

  Hieronder heb ik de oorzaak van kinkhoest en hepatitis A en B verteld.
  https://www.ninefornews.nl/meisje-genezen-epilepsie-avocados/#comments

  https://www.ninefornews.nl/cholesterol-ontsteking-veroorzaakt-hartziekten/
  mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/110589-hoe-een-hartaanval-te-onderscheiden-van-slokdarmontsteking.html

  Kennis van braken is heel belangrijk.

  De wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell heeft 25 jaar ervaring in zijn vakgebied, heeft meer dan 5.000 openhartoperaties verricht en moet nu toegeven dat hij ernaast zat. Op basis van de wetenschappelijke literatuur hield het medisch establishment altijd vol dat hartziekten het gevolg zijn van een verhoogd cholesterolgehalte.

  De enige geaccepteerde therapie was het voorschrijven van medicijnen die cholesterol verlagen en een vetarm dieet. Gesteld werd dat een vetarm dieet zou leiden tot een lager cholesterolgehalte en dus minder hartziekten. Afwijken van deze aanbevelingen werd gezien als ketterij.
  Aderwand
  Enkele jaren geleden werd ontdekt dat ontstekingen in de aderwand de werkelijke oorzaak zijn van hartziekten. Langzamerhand vindt er een paradigmaverschuiving plaats.

  De ontsteking in de aderwand?
  Om alle hart en vaten ziektes te ontdekken dan moet je de proces van kinderziektes leren kenen.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  — Ontstekingen in de aderwand?

  De wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell heeft de “oorzaak” ontdekt na 25 jaar en meer dan 5.000 openhartoperaties verricht oftewel 5000 onnodige operaties verricht.

  Hij had wel de oorzaak ontdekt maar hij had geen idee waar komt dit ontstekingen vandaan? Hoe kan je dit oplossen?
  De oplossing is helaas geen chirurg werk.

  Dit “ontsteking” veroorzaakt niet alleen de probleem slokdarmvernauwing en reflux, maar ook de hartklep. Zogenaamde lekkende hartklep of hartklep sluit niet goed.
  Een voorbeeld: een bak met deksel. Als je een hand boven op de deksel drukt dan sluit de deksel niet goed af. De andere oorzaak is dat de bak is opgezwollen dat de deksel niet past.

  Lekkende hartklep hoeft geen chirurg werk te zijn. Je hoeft maar de oorzaak bestrijden dan past het deksel goed aan. Dan is de slokdarmvernauwing of reflux ook vrij.

  Als je weet dit onzichtbare, onverklaarbare “ontsteking” kan de gezonde slokdarm zomaar verandert in slokdarmvernauwing of ineens geen voedsel meer normaal doorslikken. Dan weet je ook de exacte oorzaak van Vaginisme. Ook door dit onverklaarbare “ontsteking”.

  Willen jullie weten de oorzaken van alle kinderkanker?
  http://forum.vokk.nl/ouders/
  Acute lymfatische leukemie
  Leukemie (overige)
  Hodgkin
  Non-Hodgkin
  Hersentumor
  Niertumor (o.a. Wilms)
  Neuroblastoom
  Bottumor
  Weke-delentumor
  Retinoblastoom
  Overige vormen.

  Willen jullie weten de oorzaken van alle spierziektes en verlamming bij de kinderen?

  Hebben de wetenschappers ooit nagedacht over kinderkanker?
  Waarom vinden wij NOOIT Longkanker en Hartkanker bij de kinderen?

  Wat is de kankercellen verschil tussen de Longkanker en de uitzaaiingen in de longen?

  Chemokuur doodt kankercellen, maar ook doodt de gezonde cellen. Alle artsen en wetenschappers zoeken meer dan 1 eeuw naar de oplossing dat een chemokuur doodt de kankercellen maar spaart de gezonde cellen. Het blijft nog steeds aan het zoeken.

  De patiënten denken meteen aan dood als eenmaal een diagnose Kanker kreeg.
  Longkanker of uitzaaiingen in de longen. Sommigen hebben pech overleden aan longkanker of aan de uitzaaiingen in de longen. Sommige hebben pech overleden niet aan longkanker maar aan de complicatie en na-effect. Sommigen hebben geluk na de overwinning van longkanker. Maar zij hebben behoorlijke schade opgelopen na allerlei behandelingen. Hoor je vaak dat zij nemen alle genoeg met alle bijwerkingen dan de tumor in hun lichaam. Ik ben genezen van kanker en dat is alle belangrijkste.

  Eenmaal kankerpatiënt, het hele leven kankerpatiënt. Angst, hele leven, iedere moment heeft angst gevoel dat de kanker zal terugkomen.
  De behandeling voor longkanker zijn chemokuur, bestraling, Endobronchiale therapie, Cytostatica en operatie.

  De prognose bij longkanker is slecht. Van alle mensen met longkanker overlijdt bijna 85% binnen vijf jaar na het stellen van de diagnose.

  De vraag is: hoe zorg je bij die 15% zit binnen 5 jaar na het stellen van de diagnose, hoe zorg je genezen zonder bijwerking en na-effect binnen 5 jaar na het stellen van de diagnose. Zelfs genezen langer dan 5 jaar en zonder angst dat de kanker terug zal komen?

  Als de wetenschappers verklaren dat longkanker treft geen kinderen omdat zij roken niet dan moeten zij verder heel veel vragen beantwoorden waarom de volwassenen die nooit gerookt toch longkanker krijgt. Degene die hele leven rookt geen longkanker krijgt, zelfs zij zijn oude dan 80 jaar leeftijd.

  Roken is niet de oorzaak van longkanker.
  Longkanker heb je min of meer met de HART mee te maken.

  Hieronder heb ik de 1e oorzaak van longkanker verteld bij volwassenen.
  https://www.ninefornews.nl/chemotherapie-leidt-uitzaaiing-borstkanker/
  homas
  20 januari 2018 17:36 at 17:36
  Heeft u kort geleden longontsteking, hoest, verkoudheid of griep gehad?
  Wat merk je als u snot niest?
  Je zal merken dat je oor dicht klapt of geluid hoort van niezen.
  De oorzaak van lymfeklierkanker is deze slijmachtige vocht niet geheel kan niezen of ophoesten die de richting de oor gaat nestelen. De lymfeklier onder de oor gaat dit opvangen en verwerken, maar wel met de medewerking van het lichaam.
  Wanneer het lichaam krijgt geen medewerking, integendeel alleen maar tegenwerk en de slijmachtige vocht wordt alleen maar toegenomen. Zo zie je een verdikte lymfeklier in de hals, net onder de oor.
  Als de lymfeklier in de hals dit niet kan opvangen en de vocht blijft maar toenemen dan stroomt het naar de hersenen. Een hersentumor ontstaan.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Het bericht dat Johan Cruijff met zijn gezondheid kampt, doet terugdenken begin jaren 90. Cruijff was een zwaar roker geweest, maar werd in Spanje na een hartinfarct in 1991 het gezicht van meerdere anti-rookcampagnes met de slogan ‘Roken Doodt Je’.
  https://nos.nl/artikel/2064410-na-een-hartinfarct-ging-cruijff-gezonder-leven.html

  Johan Cruijff had meer dan 10 jaar stop met roken. De longkanker komt niet van roken. De longkanker komt van de bloedverdunner en allerlei medicijnen die hij jaren innam.
  De aderwand heeft een natuurlijke vocht(vocht van voedsel) die zorgt voor een goede bloedsomloop en bij ongeval(stress, boosheid, trauma of depressie) dat de bloedvaten kan tegen ongewenste krimpen of strekken. Bloedverdunner en medicijnen zorgen dit natuurlijke “vocht” langzaam verdwijnen. Dit verlaagt ook de temperatuur tijdens de verkoudheid/griep. Een verstoring hart-functie tijdens de verkoudheid/griep.

  Longkanker en uitzaaiingen in de longen.
  Iemand die 1e keer kanker diagnose dan noemen zij Longkanker. Degene kankercellen in de longen gevonden na de andere kanker dan noemen zij uitzaaiingen in de longen.

  Bij Johan Cruijff voor de 1e keer dan noemen zij Longkanker. Bij Laura Maaskant na de 1e kanker dan noemen zij uitzaaiingen in de longen.
  https://www.ad.nl/binnenland/doodzieke-laura-ziet-af-van-behandeling-maar-omarmt-de-tijd~af2ffe9d/
  Laura was 15 toen bij haar een tumor ter grootte van een mannenvuist werd geconstateerd die richting haar luchtpijp groeide. Ze was 16 toen ze na een zware operatie en chemokuren weer voorzichtig aan een toekomst kon denken. En 19 toen ze hoorde dat er uitzaaiingen in haar longen zitten en dat die toekomst kort zou zijn. Na de ontreddering kwam het besef dat kort ook krachtig moest worden. Ze begon te schrijven.

  Als je verstand van longkanker en de oorzaak van tumor in de ribben of in de luchtpijp groeide, dan weet je dat is geen uitzaaiingen in de longen, maar de oorzaak is teruggekomen. Als de 1e keer de oorzaak niet bestrijden, maar de symptomen bestrijden met chemokuur, bestraling of operatie net als bij alle soorten kanker, vroeg of laat komt het terug. Je leeft hele leven in ANGST.

  https://www.schooltv.nl/video/waar-komt-snot-vandaan-slijm-om-je-lichaam-te-beschermen/
  Als je hebt verkoudheid of griep, Je neus en in je longen maken de slijm.

  Neus inademen de 1e 12 uur via de linker neus om de navel heen en via de rechter neus uitademen. De 2e 12 uur via de rechter neus om de navel heen en via de linker neus uitademen. Je ziet vaak geen een oncoloog kan iets vertellen waarom vrouwen die borstkanker meestal aan de linkerkant en waarom sommige borstkanker aan de rechterkant. Het zit wel verschil tussen met de goede behandelingen.

  Het Hart ligt iets aan de linkerkant. Tijdens de verkoudheid/griep treedt het Hart een belangrijke taak om de vocht en slijm vanaf de longen om de bacteriën goed verlossen. Als dit proces tijdens de koorts wordt verstoort door wind of door de koorts verlagende medicijnen, dan is het kans dat de vocht en slijm met bacterie in de longen blijft hangen. Een zwarte vlek in de longen ontstaan. Dit zie je bij Johan Cruijff.

  Degene dat de vocht en slijm vanuit de longen richting de neus en mond via snot wil ophoesten/snotteren dat verstoort door wind of door de koorts verlagende medicijnen, dan zie je duidelijk bij Laura Maaskant. Vooral kinderen die nog geen Mazelen of rode hand gehad die meer kans dat de kinderziektes per ongeluk heeft opgewekt. Het is geen ramp, goed laten uitkomen heb je alleen maar voordeel voor de rest van je leven.

  Je hebt ook iemand die in de kindertijd geen Mazelen gehad, op zijn 32e per ongeluk opgewekt en daarna Leukemie constateert.
  https://www.ntvg.nl/artikelen/eenmaal-kanker-altijd-pati%C3%ABnt/reacties
  Drs. Sjaak Fioole 05-03-2012 18:17
  Eenmaal kanker, altijd patient?

  Alles begon met een tandvleesontsteking die niet overging. Een tandarts heeft geen raad met een tandvleesontsteking.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Je ziet veel mensen die kaakkanker diagnose na een kaakontsteking of tandvleesontsteking.
  Je ziet veel mensen die tongkanker, mondbodemkanker of keelkanker diagnose na een tongontsteking, kaakontsteking of tandvleesontsteking.
  http://www.komteenvrouwbijdetandarts.nl/?cat=186

  Dit “ontsteking” zoals de ontsteking in de aderwand kan je heel makkelijk genezen met een gezonde verstand en goede methode, dan is het “kanker”nooit zover gekomen voor de rest van je leven.

  Hart en Longen kan je alleen ziek maken met de verkeerde behandelingen, leef, eet- en woongewoonte. Vooral de onderdrukking van de goed bedoelde kinderziektes. De vaccins maakt meer kwaad dan de goede voor de rest van je leven. Want de fundering van de kinderziektes is heel belangrijk voor alle organen.

  https://www.nu.nl/achterklap/3704634/john-travolta-zag-leven-niet-meer-zitten-dood-zoon.html
  De voorbeeld van Jette Travolta geeft duidelijk op 3 dingen.
  1) de onnodige ziekte van Kawasaki, bacterie in de bloed (stamcel verbranding wordt verstoort tijdens de kinderziektes)
  2) Autisme, de verstoring tijdens de verbranding in de pijnappelklier en hypofyse.
  3) Jaren onnodige medicijnen voor Kawasaki die het Hart en Nier zwaar belast.

  Dit leidt tot een moment “hartaanval” tot hartstilstand.
  D.w.z. zijn hart is gezond geboren tot de verstoring stamcel verbranding, daarna weer het hart alleen maar slechter gemaakt i.p.v. gezond maken tot een dodelijke afloop.

  Je ziet vaak kinderen epilepsie kreeg daarna in de loop van jaar Hartstilstand tijdens het slaap of hartinfarct kreeg. Heel triest.

  Je ziet ook mensen opeens hartklopping kreeg daarna alleen maar zware medicatie op de hartklopping, Symptomen bestrijding, vroeg of laat krijgt hij hartstilstand bij stress of trauma.
  https://www.nu.nl/sport/3862990/az-coach-van-basten-heeft-last-van-hartkloppingen.html
  Door stress had hij last van verstopping. Direct na de overleden van zijn vader had hij hartklopping diagnose. Het probleem is niet het HART, maar door de stress en trauma had zijn dikkedarm opeens krimpen dat de poep vocht en geur ongewenst via de portader naar de lever en naar het Hart. Het hart wil via de klopping de vocht en geur terug naar de dikkedarm of naar beneden kloppen. Behandeling op het Hart lost het probleem niet op, wel op de verstopping en dikkedarm. Dat is de geneeskunde.

  Hetzelfde voor longkanker en longaandoening. Niet op de longen behandelen.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Kaakkanker, tongkanker, stembandkanker, mondbodemkanker, strottenhoofdkanker, keelkanker, keelamandelenkanker speelselklierkanker en slokdarmkanker. Zoveel soorten heeft maar 1 gemeenschappelijk oorzaak.
  Degene dat weet dan kan de kanker in de beginfase heel makkelijk spontaan laten genezen.
  De medische term van deze ziektes: De ‘schijn-” vlam van de NIER stijgt naar boven. Ondanks de verstoring van de fundering van de kinderziektes.
  Door de verkeerde behandeling met AB is het HART ook zwaar belast. Een HART en NIER probleem geworden.
  Er zijn diverse methode om dit “schijn vlam” van de nier naar beneden neutraliseren. Een van de methode is de kurkuma met paardenbloem recepten. Cannabisolie als aanvulling mag ook.

  Wat een troep die chemo maar ik moet wel!!!
  http://www.komteenvrouwbijdetandarts.nl/?cat=220
  Hoe kan je van 1 persoon kaakkanker naar borstkanker en van borstkanker naar longkanker???

  Hoe kan je kaakkanker genezen?
  Hoe kan je borstkanker genezen?
  Hoe kan je longkanker genezen?

  https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/longkanker/cijfers-context/sterfte-en-overleving#node-overleving-longkanker
  De overleving bij longkanker is slecht. Van alle mensen met longkanker (exclusief tumoren van de luchtpijp) overlijdt bijna 85% binnen vijf jaar na het stellen van de diagnose. Deze informatie is gebaseerd op relatieve overlevingscijfers voor mensen die in de periode 2008-2012 zijn gediagnosticeerd met longkanker. Van alle mensen met longkanker overlijdt 90% binnen tien jaar na het stellen van de diagnose (diagnoseperiode 2004-2007). Voor kleincellige tumoren is de prognose het slechtst. Een mogelijke verklaring hiervoor is dat de delingssnelheid van de betreffende cellen groter is dan bij niet-kleincellige tumoren.

  LET WEL OP: Deze cijfers is gebaseerd bij de klassieke behandelingen. De cijfers zijn correct.
  je ziet dat Johan Cruijff binnen 1 jaar overleden na de chemokuur in Spanje.
  https://www.demorgen.be/buitenland/burgemeester-amsterdam-overleden-aan-kanker-bb1464b2/
  je ziet van der Laan geen uitzondering na het chemokuur.

  Als de behandelaars geen verstand van de slijmachtige vocht met bacterie in de longen dan moeten zij afblijven.
  Laura Maaskant had geluk gehad dat zij afzag van de chemokuur, want dit maakt de ziektes alleen maar erger, zelfs dit zorgt later de uitzaaiingen dat onomkeerbaar is.

  https://www.ed.nl/bizar/tiffany-38-verloor-haar-armen-en-benen-na-een-verkoudheid~aa965de4/
  Ziekte van Bechterew

  Een voorbeeld 1 harde bewijs.
  Kinderziektes kan je niet uitroeien. Degene geen goede kinderziektes gehad is een tijdbom voor de rest van haar leven.
  De 2e kans: Ziekte van Bechterew is een andere vorm van kinderziektes.

  De laatste kans: Verkoudheid-virus.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  De verkoudheid ging over in een bacteriële en virale longontsteking, waardoor Tiffany in coma belandde. Ze ontwikkelde ook sepsis, een ernstige bloedvergiftiging die tot orgaanfalen kan leiden. Terwijl ze in coma lag en werd behandeld voor de longontsteking, begonnen haar lever en nieren te falen. Haar overlevingskansen liepen binnen enkele dagen terug van 70 naar 30 en uiteindelijk 15 procent. ,,Artsen vertelden dat we ons moesten voorbereiden op het einde”, vertelt haar verloofde.

  De 1e kans op kinderziektes had zij gemist. De 2e kans op kinderziektes had zij verstoort daarna de ziekte van Bechterew kreeg. Zowel in Nederland en in andere landen is elke jaar in de maand januari koud en weer verandering. Griepprik maakt meer kwaad dan de goede vooral voor de “drukke moeder”.

  Je hebt 5 soorten longontstekingen.
  In de lente is meestal de probleem in de lever
  In de zomer is meestal de probleem in het hart
  In de herfst is meestal de probleem in de LONGEN.
  Tussen de herfst en winter is meestal de probleem in de milt.
  In de winter is meestal de probleem in de nier.

  Daarnaast heb je 5 verschillende hoest verschijnselen die verschillende symptomen veroorzaakt van lever, hart, longen, milt en de nier. Aan de hand van de verschijnselen en symptomen dan weet je wat voor oorzaak en wat voor behandeling doelmatig is.

  1 van de 5 is de probleem in de longen. Daarom zie je de enige AB behandelingen op longontsteking kan fataal worden net als bij Tiffany.
  Dit jaar januari in Den Bosch was een Kendo meester 1 week na het griepprik overleden. Hij had zware longontsteking direct na het griepprik. Door allerlei verkeerde behandelingen was hij binnen 1 week overleden.

  Je hebt koorts van de infectie.
  Je hebt koorts van de ongeval.
  Je hebt koorts van de verkoudheid.
  Je hebt koorts van de griep.
  Je hebt koorts van de kinderziektes.

  De moedernatuur zorgt de goede volgorde van koorts dat ongevaarlijk voor de mens. De 1e licht koorts is bedoeld voor de waterpokken. De 2e hoge koorts is bedoeld voor de Mazelen, Rode Hond en Bof. Daarna is de koorts ongevaarlijk voor de infectie, ongeval en verkoudheid.
  Degene niet meer dan 2 van de kinderziektes heeft gehad dan is een tijdbom voor de rest van zijn leven. want je kan zomaar de koorts van infectie,ongeval en verkoudheid verandert in de koorts van de kinderziektes.

  Water verbrandt niet, de suikergehalte in de bloed wel. De hoge koorts moet via het HART de bloed omhoog te drukken. Een tijdelijk hoge bloeddruk verschijnsel. Het hart werkt met een voorgeprogrammeerde proces, zodra de missie voltooid dan zakt het bloeddruk.
  Weet je hoeveel mensen een diagnose hoge bloeddruk vertegenwoordig die verkeerde medicatie krijgt?
  Als de suikergehalte verbranding in de mailing genomen wat betekent de insuline productie en de buffer in de Eilandjes van Langerhans zal veranderen?
  Het ontstaan van Diabetes I en II.

  Een lichaam werkt met een samenhang.
  De onderdrukking van de kinderziektes en de onderdrukking van de koorts zie je de laatste 60 jaar heel veel verandering meer kwaad dan de goede.
  Kanker en hart en vaten ziektes zijn nummer 1 en 2 worden. Longkanker, hersenentumor, spierziektes en nieraandoening(suikerziektes) zijn daarnaast explosie gestegen.

  https://www.ed.nl/bizar/megan-11-heeft-kankersymptomen-maar-haar-identieke-tweelingzus-blijkt-ziek~aaff0d28/
  Sophie bleek te lijden aan een nefroblastoom, een vorm van kanker in haar nieren.

  1 verhaal, 1 bewijs.
  Kinderziektes onderdrukken is een tijdbom voor de rest voor haar leven.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Er was al meer dan 60 jaar bedrog door onwetendheid dat de vaccins heeft de kinderziektes uitgeroeid.
  Kinderziektes kan niemand uitroeien. Het kan alleen maar tijdelijk onderdrukken. Niet door vaccins, door wie??

  Door de OUDERS of door de HUISARTSEN.

  Iedere huis heeft een kruis. Maar iedere huis heeft paracetamol en zetpil.
  De kinderziektes komt niet zomaar uit. Waterpokken is de uitzondering dat makkelijk uit met een lichte koorts. De andere 3 BMR komt met de hoge koorts. Het lichaam moet in staat zijn om dit op te verbranden en op te vangen op een goede moment. Dat bepaalt het lichaam, niet de ongeval. Om de antistof van de stamcellen op te branden via de suikergehalte MOET het HART de bloeddruk omhoog. Dat is de verschijnselen…. de HOGE KOORTS.

  Deze hoge koorts gaat niet hoge dan 40 graad. Met uitzondering dat degene niet binnen het huis blijven( aanval door wind) of door medicijnen onderdrukken.

  Vertegenwoordig zijn de ouders jaren lang misleiden dat hoge koorts is gevaarlijk. Dit moet op tijd met paracetamol, zetpil of AB te bestrijden Daarom is geen hoge koorts, geen kinderziektes.

  Sommige kinderen hebben geluk dat koorts onderdrukking op de moment de antistof nog niet verbrandt. Maar sommige kinderen hebben pech dat op het moment de antistof in volle gang bezig maar verhindert door de koorts verlagende middelen en naar buiten geweest met of zonder sporten.

  Wat zal het gebeuren?
  Er zijn zoveel voorbeelden op te noemen.
  1. De ware verhaal van Freek in dit topic..
  Thomas
  16 maart 2018 11:50 at 11:50
  Degene als ouders van meisjes een oproep voor 3 prikken Baarmoederhalskanker. Op belang voor de meiden moeten de ouders heel goed oppassen de dagen na het prikken.
  De onderstaande verhaal van Freek geeft een duidelijke beeld wat je mag doet en wat je niet mag doen na het prikken.

  Hieronder een trieste verhaal van de moeder van Freek.
  We kwamen op zaterdag terug van de wintersport en vonden thuis een uitnodiging van de GGD om Freek te laten vaccineren voor DTP en BMR conform het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Donderdag werd Freek gevaccineerd. Hij gedroeg zich als een grote jongen en huilde niet. Donderdagavond dacht ik, misschien wordt hij wel ziek. Kinderen kunnen immers niet lekker zijn na vaccineren. Vrijdagochtend heb ik hem naar school gebracht en nam mijn mobiel mee voor het geval dat de meester zou bellen. Vrijdagmiddag had hij zijn eerste zwemles en zaterdag werd hij een beetje hangerig. Hij ging toch mee naar voetballen. Mijn man is groepsleider en zette Freek aan de kant omdat hij niet lekker was. ’s Middags heeft hij nog even gevoetbald op straat met zijn broer………We kwamen thuis en brachten Freek om 12 uur ’s avonds naar bed. Ik zei nog tegen hem; “Freek als er wat is roep je ons hé? Echt doen hé Freekje?” Hij knikte ja. Mijn intuïtie zei me; het gaat niet goed met Freek en ik heb beneden zitten huilen. Maar wat moet je doen? De huisarts had immers naar zijn longen geluisterd? Om half vijf in de ochtend hoorde ik Roel boven roepen: “Thanh, Thanh, Freek is dood!” Freek bewoog niet meer en er kwam bloed uit zijn mond. Toen de ambulance kwam is hij nog 5 kwartier gereanimeerd maar het ging niet meer. Freekje is naar het kinderziekenhuis in Rotterdam gebracht en daar zijn ze nog 5 kwartier bezig geweest. Maar Freek was al dood.

  De antistof van de stamcel dat de artsen een virus noemt na het mislukking verbranding verandert in bacterie. Dat vinden zij bacterie in de bloed en in de longen.

  De zetpil is op dit moment geen wondermiddel, maar een moordpil.

  1 verhaal, 1 bewijs.
  1 prik 1 dode.

  Het zal je kind wezen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Arts legt in 2 minuten uit waarom bestaande coronabehandelingen verboden zijn: ‘Dit is ongelooflijk bizar’

  Afgelopen maand hield een groep artsen een ...

  biochemicus

  Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

  In de periode van 22 juni tot ...

  >