Gezondheid

De mainstream media censureren vrijwel alle negatieve informatie over vaccins. In dit ijzersterke stuk lees je waarom

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mainstream media censureren al jarenlang vrijwel alle negatieve informatie over vaccinaties, met name Gardasil. Dat staat te lezen in The Christian Post.

Gardasil, het HPV-vaccin dat wordt geproduceerd door Merck, levert veel geld op en negatieve media-aandacht waaruit blijkt dat het levens verwoest heeft een negatieve impact op de omzet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Robert F. Kennedy Jr. heeft gezegd dat 70 procent van de advertentie-inkomsten van de mainstream media afkomstig is van farmaceutische bedrijven.

Keihard aangevallen

En dus is er in het nieuws alleen ruimte voor positieve berichten over vaccins. Kritiek is uit den boze. We zagen dat in 2013 toen de Amerikaanse journaliste Katie Couric (ABC News) het lef had om een programma te maken over de controverse rond het HPV-vaccin.

Ze zei er nog bij dat ze voorstander is van vaccins en dat haar eigen dochters het HPV-vaccin ook hebben gekregen, maar dat mocht niet baten.

Ze werd keihard aangevallen door de mainstream media en door de mangel gehaald.

Couric interviewde een moeder die claimde dat haar dochter was overleden nadat ze Gardasil had gekregen. Zowel voor- als tegenstanders kwamen aan het woord.

Van de buis

De mainstream media hebben een gruwelijke hekel aan hoor en wederhoor. Couric moest tijdens de eerstvolgende uitzending haar excuses aanbieden en een spreekbuis van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC werd opgetrommeld om wat propaganda te verspreiden.

Het programma werd al snel van de buis gehaald.

In 2015 publiceerde de Toronto Star een gedegen stuk over Gardasil, maar de redactie werd onder druk gezet om het artikel van de website te halen.

De mainstream media weten dat ze de informatieoorlog aan het verliezen zijn, terwijl ze alle onwelgevallige berichten proberen te censureren.

Niet weten

En dus geven ze tegengas door een hele berg positieve artikelen te schrijven over het vaccin, in de hoop dat die bovenaan in de zoekresultaten verschijnen.

In sommige landen is kritiek op Gardasil wel toegestaan in de media. Arts Jacob Puliyel schreef bijvoorbeeld in de Indiase krant The Tribune een stuk getiteld ‘Dubieus vaccin tegen baarmoederhalskanker’.

Hij merkte op dat er momenteel geen enkele wetenschappelijke studie is waaruit blijkt dat het vaccin het aantal gevallen van baarmoederhalskanker terugdringt.

“We hebben dus een vaccinatieprogramma waarvan we niet weten of het werkt tegen kanker, dat slecht getest is en dat geld opslokt dat beter gebruikt had kunnen worden voor programma’s die meer levens kunnen reden,” klonk het.

Fake news

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC spendeert ieder jaar zo’n vier miljard dollar aan vaccins. Tussen 2002 en 2009 werd de CDC geleid door Julie Gerberding.

Toen ze op 20 januari 2009 haar functie neerlegde, werd ze het nieuwe hoofd van de vaccinafdeling van Merck.

De mainstream media censureren niet alleen informatie over vaccins, ze publiceren ook doelbewust fake news over dit onderwerp.

Met geweld

Er zijn vele artsen en wetenschappers die twijfels hebben over vaccins, maar die komen in de media vrijwel nooit aan het woord.

Het doel van Big Pharma en hun onderdanige media is duidelijk: zoveel mogelijk vaccins verkopen en het publiek voorhouden dat alle vaccins veilig en effectief zijn voor alle mensen.

En als ze niet willen meewerken, dan wordt er gewoon een wet doorgedrukt die vaccineren verplicht maakt. De spuit gaat er hoe dan ook in, desnoods met geweld.

[The Christian Post]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Novac
Novac
6 jaren geleden

Pediatrician group sounds alarm over Gardasil vaccine damage and massive science fraudhttps://www.youtube.com/watch?v=CIc6i9FUBwM

Side effect is verkeerde benaming.
De directe effecten zijn nadelig voor de mens en het perfect werkende immuun systeem heeft niets van buitenaf nodig.
Veel kinderen zijn Autich geworden of zelfs gestorven na vaccinaties, dat is direct bewijs dat er iets goed fout zit.
Schokkend als je children died after vaccinations ingeeft, bewijzen genoeg.

Vaccination – to reduce population! (Bill Gates admits)
https://www.youtube.com/watch?v=pjj4Iq-rsNg

De misleiding is misdadig en te triest voor woorden.

eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Als het aan de farmaceuten ligt : De spuit gaat er hoe dan ook in, desnoods met geweld.

Zelfbeschikkingsrecht is voor het plebs niet weggelegd. Ik zou wel eens willen weten of onze prinsessen ook allemaal ingespoten zijn met die troep. Helaas zou het antwoord nooit echt te controleren zijn.

OneLove
OneLove
6 jaren geleden

In zon beetje alle vaccins zit formaldehyde en laat dat nou een carcinogene stof zijn!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Carcinogene_stof

Kankerverwekkend dus.

Lucie
Lucie
6 jaren geleden

Tevens is het doel van de farma om zoveel mogelijk mensen ziek te maken,de smeerlappen…….

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x