BuitenlandCorona

Fel verzet in België tegen coronapas: ‘Het ‘rijk der vrijheid’ wordt in dit land een coronadictatuur’

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

België voert weer strenge coronamaatregelen in. De coronapas wordt na Brussel en Wallonië nu ook in Vlaanderen ingevoerd per 1 november, voor de horeca en in fitnesscentra.

“Op het moment dat we weer overspoeld worden door besmettingen moeten we hogere beschermingsmuren optrekken,” zei premier De Croo.

Vlaams Belang verzet zich fel tegen de coronapas. “Geen coronapas in Vlaanderen. Niet in de horeca, niet in de fitness en ook niet op het werk. Het Vlaams Belang zal zich hier ten zeerste tegen verzetten!” aldus de partij.

Dat is niet de maatschappij die wij willen

Nationaal ondervoorzitter Barbara Pas sprak donderdag in de Kamer van ‘paniekzaaierij’. “Een vaccinatie sluit een besmetting niet uit, een QR-code sluit mensen uit. Dat is niet de maatschappij die wij willen,” benadrukte ze.

“Wij willen geen coronapas. Niet in de horeca, niet in de fitness en al zeker niet op het werk, waar sommige mensen zelfs al voor pleiten,” zei Pas. “Burgers horen andere burgers niet te controleren. Dat is politiewerk, laat dat aan de politie over.”

“Het ‘rijk der vrijheid’ wordt in dit land een coronadictatuur,” aldus Pas. “En daar gaan wij ons ten zeerste tegen verzetten!”

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Recht door zee
Recht door zee
1 jaar geleden

Het gaat net zolang door tot iedereen in de pas loopt of de luiken sluit

Chris
Chris
1 jaar geleden

Ja, Barbara Pas top vrouw, die neemt geen blad voor haar mond!! Ze neemt het tenminste nog voor ons op!!! Gelijk heeft ze en wij steunen haar door dik en dun!! Bedankt Barbara dat jij het voor ons opneemt!!!!

Danny
Danny
1 jaar geleden

Alez het is iemand opgevallen na 18 maanden …..

Sjefke
Sjefke
1 jaar geleden

Helaas België gaat net als Nederland de maatregelen verstrengen!
Het was niet anders te verwachten, ook de Belgische ministers zijn als leden van het WEF trekpoppen van Klaus Schwab, zij hebben NIETS in te brengen en mogen alleen orders van de grote baas uitvoeren!
Omdat de grote baas een totalitaire communistische wereldregering wil waarin niemand nog rechten heeft behalve de elite.
Deze naïeve politici hopen zelf ook van de voorrechten te mogen genieten, maar het zal ze koud op hun dak vallen!
Ook zij zullen als ze niet meer als marionetten nodig zijn aan de keiharde tucht van de totalitaire staat moeten voldoen!
Het is onbegrijpelijk dat de massa nog steeds denkt dat dit ook maar iets met Corona te maken heeft!
Ze hadden deze plandemie nodig om iedereen een digitale identiteit ingespoten te krijgen! Het is toch overduidelijk, een natuurlijke immuniteit die vele malen beter is dan de spuit, die maar ca.4 maanden iets doet, telt niet mee!
Zelfs dan moet de spuit met nanobots en grafeenoxide er in!
Het zal lastig voor ze worden om de Belgen die met een steen in hun maag worden geboren hun huis voor 2030 af te nemen!
Niemand zal immers nog iets bezitten alles huren en gelukkig zijn!
Het zal een hele kluif voor ze worden om hun landgenoten van hun totale bezit te beroven dit allemaal voor de nieuwe wereldorde.
Helaas is dat wat de grote baas wil en zijn dienaren werken nog steeds mee!
Het worden sombere tijden!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x