Homepagina » Mens en Dier » Filmpje: Rutte geconfronteerd met belangenverstrengeling rond coronavaccin
rutte
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

Filmpje: Rutte geconfronteerd met belangenverstrengeling rond coronavaccin

Op woensdag werd premier Mark Rutte op het Binnenhof geconfronteerd met de belangenverstrengeling rond het coronavaccin. In een video die gemaakt is door Leon Staand legt ondernemer Frank Ruesink de premier de feiten voor.

“Er zijn ondertussen 20.000 mensen die zich persoonlijk hebben uitgesproken over de belangenverstrengeling van Feike Sijbesma. We hebben dit natuurlijk in 2009 al meegemaakt; toen ging het over Ab Osterhaus. Ab Klink had gezegd dat het vaccin veilig was, wat helemaal niet zo bleek te zijn. Nu hebben we een coronagezant die wordt aangesteld om de aanbiedingen van de farmaceuten te beoordelen. En waar komt de aanbieding terecht? Bij zijn eigen broer. Dat kan toch niet in deze tijd?”

Rutte antwoordde: “Ik denk dat het iets ingewikkelder ligt, maar ik waardeer het. Dank u.”

Sijbesma verdwijnt als coronagezant

Een dag later, op donderdag, maakte Sijbesma opeens bekend dat hij in september zal stoppen met zijn werkzaamheden als coronagezant. Premier Rutte en minister Hugo de Jonge lieten weten hem ‘zeer erkentelijk’ te zijn.

Ruesink reageert op Facebook: “Natuurlijk heeft actievoeren zin. Positief nieuws uit Den Haag. Feike Sijbesma verdwijnt als coronagezant. Met grote dank aan iedereen die zijn handtekening heeft gezet onder zijn ontslagbrief.”

Hij laat weten dat hij in Den Haag een gesprek heeft gehad met Rutte, waarin hij ‘nog om de hete brei heen draaide’. De video daarvan volgt, aldus Ruesink.

4.5 35 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
8 maanden geleden

Goeie zaak! Overigens is ‘het leed al geleden’.
Het aftreden van Sijbesma heeft meer een cosmetisch effect, feitelijk was hij ook niet meer nodig; ‘de zaken zijn gedaan’.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Johan
8 maanden geleden

Klopt, het kwaad is reeds geschied. We kunnen pas blij zijn wanneer het hele sprookje verder wordt afgelast. ‘Sorry mensen, we hebben de boel belazerd’. Foutje bedankt.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
Reactie op  jan doornbos
8 maanden geleden

Jan,
Als of Rutte in dat wereldje niet zou weten wie de CEO is, van de gifmengers in het ons kent ons clubje.
Persoonlijk vind ik dat moeilijk te geloven. Eerst moet kennelijk de deksel van de gistende corruptie put er afspringen voor dat men zonder enige vorm van verdachtmaking gewoon weer verder kan gaan.

Ook ligt via “Frank Reusink” kennelijk hier weer de taak van de burger om het moeras leeg te pompen. Waar is het openbaar ministerie nu wanneer de schijn van belangenverstrengeling zich aandient? Is werkelijk niets meer strafbaar als er maar grote bakken met geld meegemoeit zijn? En belandt de kruimeldief met veel media ofhef voor de buhne in de gevangenis?

Het valt allemaal niet mee voor Markie want de 1,5 meter leugen verliest naast de Farma integriteit bij de bevolking ook al steeds meer zijn geloofwaardigheid.

Dus de mislukte Haagse “Wizzard of Ozz” truuk van Mark (Ramp) Rutte staat op omvallen.

Mark R. had natuurlijk gehoopt dat zijn “Hans Kazannetje” gelukt zou zijn als hij met boetes en heel veel angst de mensen 1,5 uit elkaar kon blijven drijven.
Dan zou hij het sprookje in leven kunnen houden, dat zijn aanpak geweldig was omdat er dan geen tegen controlemiddelen mogelijk zouden zijn om zijn aanpak te valideren of te debunken.

Wanneer mensen lak hebben aan de 1,5, en hiedoor ook nog eens blijkt dat er ook geen noemenswaardige, klinisch aangewezen Corona ziekhuis opnamen tot stand komen, dan gaat de “shit” namelijk echt de “Fan” raken.
Dan val jij zo genadeloos door de mand bij iedere burger, maar vooral bij de kapot gemaakte middenstand van Nederland, dat ik persoonlijk niet graag in jouw schoenen zou willen staan.
Dit verklaart naar alle waarschijnlijkheid ook de reden waarom dat ieder, positief getest persoon als een patient benoemd moet worden om de drama op te kunnen poetsen.
Omdat de cijfers niet liegen maakt een Mark in het nauw rare sprongen.

Mark, wanneer jij ten koste van alles het hoge gordijn dicht wilt houden om te voorkomen dat de burgers er achterkomen dat het mannetje met de intimiderende zware stem en wijzend vingertje achter het hoge gordijn een heel klein zielig miezerig mannetje is, die door een stemvervormer praat om de burgers te misleiden, moet je het niet raar vinden dat de burgers hierdoor jou gladde streken steeds meer doorzien.
Ik hoop voor je eigen gezondheid dat je net zo hard kan lopen als “Tom Hanks” in de film “Forrest Gump”.

Wanneer ik een bewust kapot gemaakte ondernemer zou zijn, dan zou ik om dit beleid in ieder geval niet kunnen lachen.

Het kan ook zijn dat je niet zo hard kunt rennen en dat we alvast een gepast balkje voor je ogen gaan uitzoeken.
Want je wilt als “Person of Interest” en meest gezochte volksvijand nr.1 toch wel in stijl op de foto in de krant.

Wees ook niet bang voor het virus, want de tralies zullen jou gedrag net zo goed beinvloeden en jou gezondheid daarmee net zo goed beschermen tegen het virus, als de verplichte zelf in elkaar gefreubelde mondkapjes.
Wel raad ik je aan om geen handen te schudden met de stalen tralies, je weet maar nooit of er nog resten van een “Gain of Function”, genetisch gemanipuleerd vaccin aan de spijlen zitten, waarbij je misschien wel eens een ernstige ziekte zou kunnen oplopen.

Draai toch om voordat je je zelf nog meer voor gek zet.

Joris
Joris
Reactie op  Johan
8 maanden geleden

Toch is het heel goed dit te signaleren. In 2009 ging het achteraf, nu is het tijdens en hierna moet het stoppen.

salvar
salvar
8 maanden geleden

je ziet hoe slim ze zijn het tuig.

rutte wanneer rot je nu eens op , trouwens het hele zootje.
laat het leger het hele zootje afzetten.

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

…*zucht en een lange kreun*…en eveneens ziet u als “oplossing” een onderdeel van de staat dwang en geweld plegen in opdracht van het volk??…en u vind zichzelf zeker nog “wakker” ook?…echt ongeloofelijk dit, geen wonder allemaal, hoeveel boter past er op één hoofd?…en tevens op de mensen hun hoofd die dit “liken”…ik hoop dat de blauwe pillen lekker waren jongens…jezus…

H
H
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Misschien Putin of de Oekraine contacten of er een BUK raketje over is.

Ron
Ron
8 maanden geleden

Vandaag in Het Laatste Nieuws België.
België heeft zijn eerste Covid-vaccin beet: miljoenen doses van het vaccin dat aan de universiteit van Oxford ontwikkeld wordt, zullen gereserveerd worden voor ons land. Er zit niettemin een serieuze adder onder het gras. De farmaceutische firma vraagt vrijstelling van aansprakelijkheid. Eenvoudig gezegd: als het vaccin na een paar jaar schadelijke bijwerkingen veroorzaakt, willen zij de schadevergoedingen niet betalen. Stefaan Callens, professor Gezondheidsrecht en advocaat, begrijpt de clausule niet: “In de VS is het gebruikelijk maar in Europa eerder uitzonderlijk”. Hij merkt wel op dat u als burger niet compleet machteloos staat wanneer het misloopt.
Dus vergif brouwen mag als pharma maffia.

Justin
Justin
Reactie op  Ron
8 maanden geleden

Precies, ze hebben zich ingedekt mochten er bijwerkingen/complicaties van komen zijn dus alle kosten die voortkomen uit de vaccinatie voor de patiënt zelf. vwb effecten op vooral neurologisch vlak is het een en ander nog niet duidelijk.
Linke soep als je het mij vraagt.

https://www.youtube.com/watch?v=1AfEIBbS9oU

VirusDelusion
VirusDelusion
Reactie op  Ron
8 maanden geleden

Wat heb je aan aansprakelijkheid als je debiel, seniel, dood, ongeneeslijk ziek bent geworden door hun gif? Als jezelf of je geliefden helse pijnen moeten lijden om na lang lijden te sterven?
Wat is er gebeurd met de holle slogan “vaccins zijn veilig en effectief”?

Rob
Rob
Reactie op  Ron
8 maanden geleden

Ron, misschien heeft het ook te maken met het blanke ras. In de loop der tijd is al door velen uitgelegd dat de Cabal het blanke ras als grootste vijand ziet. Dan zouden ze eigenlijk ook het meest bang voor het blanke ras moeten zijn als we het doelwit zijn.

Philip
Philip
8 maanden geleden

België kiest voor vaccin van AstraZeneca

Een wetenschappelijk advies­comité oordeelt dat België mag overgaan tot de aankoop van het door AstraZeneca ontwikkelde coronavaccin. Dat meldt De Tijd vrijdag.

Volgens Het Laatste Nieuws zit er bovendien nog een adder onder het gras. De farmaceutische firma vraagt immers vrijstelling van aansprakelijkheid. Eenvoudig gezegd: als het vaccin na een paar jaar schadelijke bijwerkingen veroorzaakt, is AstraZeneca beschermd tegen rechtszaken.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200821_91687388

Jan
Jan
8 maanden geleden

Mogelijk eind dit jaar een vaccin. Het volk wordt wellicht voor een keuze gesteld: (1) strenge lockdown, veel werkloosheid, faillissementen en armoede of (2) vaccineren en geen lock down. Ik vrees dat 99% kiest voor optie 2.

jenne
jenne
Reactie op  Jan
8 maanden geleden

Het vreemde Rusland en zijn vaccin bestaat niet, niet de zelfde banken om te financieren en de winst op te strijken, zo maak je vrienden !

bas
bas
Reactie op  Jan
8 maanden geleden

waarom ,bedrijfen zijn al kapot,er zijn al bijna half miljoen werkelosen, banken zijn al kapot,maar dat zeggen ze niet openlijk,alles word draiende gehouden door gedrukt geld wat er eigenlijk niet is,als iedereen dan ook nog zo stom is om je eigen telaten vaccineren met dat gif ,dan ben je wel heel dom bezig,laat alles maar in de zoep lopen,deze hele regering is hier schuldig aan,breng ze voor het tribunaal.nieuwe regering,nieuwe rechters,nieuwe start,stop emigratie ,iedereen met dubbel paspoort de keuse geven hier leven met onze wetten of opdonderen ,begaat je een moord,levens lang.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  bas
4 maanden geleden

Schrale troost , dat de regering de schuldige is terwijl je bedrijf op de fles is.
Zij moet juist gestopt worden voor het te laat is

Dre
Dre
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

Kaliumcyanide word erbij gebruikt zoals 2009

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

We gaan positieve kant op !! Dank je VOLK !!

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
8 maanden geleden

En wat zou je zeggen van die BROER van hugo de jonge (bewust geen hoofdletters) die broer van hem werkt ook bij dat zelfde farmabedrijf waar zij het vaccin van afnemen. Het wordt tijd dat die hugo de jonge ook verdwijnt als minister, omdat dat ook belangen verstrengeling is, hoeveel komt er bij jouw op je bank rekening?, daar komt bij, die L*L heeft helemaal geen medische achtergrond en snapt daar ook niets van, hij is onderwijzer van de DERDE KLAS van de basis school. Laat die oetl*l eens verplicht een dag lang in een spiegel kijken, en dan moet hij naar zijn familie leden, kinderen en vrouw, vaders en moeders aan kijken en zeggen, jullie krijgen allemaal een verplichte vaccinatie en anders gaan jullie verplicht één jaar in quarantine. De smerige oplichter.

GeVanK
GeVanK
Reactie op  sjaakie van den hoek
8 maanden geleden

ik raad iedereen die op zijn vrijheid en gezondheid is gesteld om nog dit jaar weg te gaan uit Nederland en zich ergens te vestigen waar je grotendeels een autarkisch bestaan kunt opbouwen.

jenne
jenne
Reactie op  GeVanK
8 maanden geleden

Waar ?!

Judith
Judith
Reactie op  GeVanK
4 maanden geleden

Dat was ik al van plan voor deze idiote hysterie. Maar nu? Waar kan je nog naar toe?

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Judith
4 maanden geleden

de Philippine

Madeloes
Madeloes
Reactie op  sjaakie van den hoek
8 maanden geleden

alles was al in kannen en kruiken voor humotje
na de bilderergconferentie voor de corona.

zie dit twitterbericht. de radartjes liepen al op volle toeren achter de schermen

https://twitter.com/MaryvanSoest/status/1296437165119934466/photo/1

Tony
Tony
8 maanden geleden

Ik denk dat je er ook in deze Corona tijd standaard van uit kunt gaan, dat alle beweringen die door bewindslieden gedaan worden, een andere betekenis hebben dan zij zeggen. Dat is politiek bedrijven, mensen dus bewust voor de gek houden en/of voor de waarheid weglopen.

Door het weglopen van 2e Kamerleden vorige week, zijn wat mij betreft al die weggelopen politici voor mij ongeloofwaardig geworden. Daar moeten mensen volgend jaar bij de nieuwe verkiezingen rekening mee houden. Zij die wel op deze politici stemmen, dragen bij aan ellende die daar uit voort zal komen. Je weet nu al dat dan gaat gebeuren.

Fijke wordt gewoon voor iemand anders vervangen en dan begint de ellende weer van voor af aan. Dat was al snel geregeld, kandidaat opvolgers zijn er genoeg.

Zeer “erkentelijk” zal wel zoiets als een gouden handdruk betekenen voor bewezen diensten.

Waar blijft de reactie uit de politiek op het optreden van de politie waar bij 2 vrouwen werden weggestuurd en de jongste daarvan klappen kreeg met de knuppel?

trackback
Filmpje: Rutte geconfronteerd met belangenverstrengeling rond coronavaccin | E.J. Bron
8 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

jenne
jenne
8 maanden geleden

Rutte blijf met je poten van politiekers af, je mag wel hun grootmoeder in mekaarslaan !

x

Check Also

arts

Arts (48) die de spot dreef met ‘vaccinatieweigeraars’ sterft na tweede coronaprik

Begin deze week berichtten de media over ...

huisarts

Ontgoochelde huisarts: ‘Regering heeft allang met Europa bekokstoofd dat we vaccinatiesamenleving gaan inrichten’

Het kabinet wil mensen met een negatief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x