Buitenland

In de aanval: Rusland en Syrië ‘drijven islamitische terroristen in de hoek’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Syrische leger, dat gesteund wordt door de Russische luchtmacht, is erin geslaagd om het bolwerk van de terroristen aan de grens met Turkije te omsingelen. Hierdoor zijn de islamisten afgesneden van voorraden en ‘worden ze in de hoek gedrukt’. Dat meldt een Duitse krant.

Enkele dagen geleden kreeg het Syrische leger de controle over twee strategische bergtoppen, aldus de Duitse krant Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Toevoer van voorraden afsnijden

De radicale islamitische groep Al-Nusra Front en het Vrije Syrische Leger zijn in dit gebied helemaal verslagen, citeerde de krant de website Almasdarnews.

De overwinning is van groot belang om het bolwerk van het Vrije Syrische Leger in het noordelijke deel van de provincie Latakia te kunnen veroveren. De twee bergtoppen helpen het Syrische leger om de grens met Turkije helemaal af te sluiten en de toevoer van voorraden naar terroristen af te snijden.

Eén van de belangrijkste aanstichters

Rusland heeft herhaaldelijk opgeroepen actie te ondernemen tegen alle terreurgroepen in Syrië, waaronder het door Amerika gesteunde Al-Nusra Front, dat onderdeel is van Al Qaida. Eerder bevestigde een voormalige Indiase ambassadeur in Syrië dat het Al-Nusra Front één van de belangrijkste aanstichters was van de oorlog in Syrië.

De Syrische luchtmacht heeft naar verluidt topcommandant van IS Abu Hamza Al-Ansari gedood. Die was verantwoordelijk voor de ontvoering en dood van honderden burgers in de Syrische provincie Deir ez-Zor.

[DWN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kael
kael
6 jaren geleden

Raar dat de Russen op minder dan 6 maand doen waar de Amerikanen, Engelsen, Fransen, … al jaren met bezig zijn. Dus vluchtelingen kunnen naar huis.

Silber eye
Silber eye
6 jaren geleden

Het Westen weet dat een wereldwijd Islamitisch offensief gaande is en de toekomst van de wereld wil bepalen voor onderwerping aan de Islam, de Amerikanen willen om die reden een Islamitisch armageddon op het Europese vasteland bewerkstelligen al van af de eerste Iraakse oorlogen, zodat hun eigen grondgebied grotendeels gespaard blijft voor totale vernietiging en de olievelden in de Islamitische landen beschikbaar blijven tot in de eindstrijd.
Gelukkig vinden ze Rusland als tegenpool op hun pad vind het opmerkelijk dat Europa geen betrouwbare strategen heeft welke deze snode plannen onderkent en openbaart al was het anoniem.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

De Russen hebben twee wapens en dat is de Waarheid en Elektronica ! Daar kunnen het Zionisme / Satanisme / Illuminatie / Bilderberg Bea / De Orde van Malta / Vrijmetselarij / Vaticaan / Jezuïeten en alle door de staat beschermde Pedofielen niet tegenop

J. Hofmans
J. Hofmans
6 jaren geleden

Ik blijf het roepen, en ook steeds harder (niet alleen via het internet): Hulde aan Rusland en de landen die samen met Rusland optrekken tegen de ‘duivels’. Amerika stikt bijna en helaas wij als EU dan ook, omdat we Amerika willen blijven gehoorzamen.

En met zo’n gek als Wilders, die is ingezet door (jawel) Amerika/Israël, gaan we Amerika nog meer als een grote baas boven ons krijgen. Mark my words.

Het wordt tijd dat Rusland zware schade toebrengt aan landen zoals Turkije en Saudi-Arabië, maar zeker ook aan de VS en de EU. Anders leren we er niets van en blijven we dom bezig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x