Homepagina » UFO » Wauw, wat is dat in vredesnaam?! Nieuwe video openbaar gemaakt waarin straaljagerpiloten oog in oog komen met UFO
Wauw, wat is dat in vredesnaam?! Nieuwe video openbaar gemaakt waarin straaljagerpiloten oog in oog komen met UFO

Wauw, wat is dat in vredesnaam?! Nieuwe video openbaar gemaakt waarin straaljagerpiloten oog in oog komen met UFO

Er is een derde video naar buiten gebracht waarin te zien is hoe marinepiloten in 2015 voor de Amerikaanse oostkust een UFO volgen. Dat laat Christopher Mellon, plaatsvervangend onderminister van Defensie voor inlichtingen onder Clinton en Bush, weten in de Washington Post.

Is dit bewijs van een buitenaardse beschaving? Dat weten we helaas niet, omdat we niet eens zoeken naar antwoorden, aldus Mellon.

Hoewel er steeds meer gegevens worden verzameld waaruit blijkt dat onbekende objecten vaak ons luchtruim doorkruisen, behandelt de overheid dit soort incidenten nog steeds als geïsoleerde gebeurtenissen.

Te snel af

In sommige gevallen daalden deze vaartuigen met supersonische snelheid van bijna 20 kilometer hoogte naar 15 meter hoogte boven de oceaan, merkt Mellon op.

“De VS beschikt niet over vliegtuigen die tot zoiets in staat zijn,” zegt hij.

In tenminste twee gevallen werden F-18’s op deze vaartuigen afgestuurd om ze te onderscheppen. De mysterieuze witte objecten, die op klaarlichte dag verschenen en op de radar werden gevolgd, waren de straaljagers altijd te snel af.

Taboes

Militairen zien ze dagelijks, maar er wordt vaak weinig met de meldingen gedaan uit angst om belachelijk te worden gemaakt.

“Als deze vaartuigen niet van de aarde afkomstig blijken te zijn, is het heel belangrijk dat we achterhalen wat het zijn,” zegt Mellon.

“Het is hoog tijd om taboes rond UFO’s te doorbreken en te luisteren naar onze piloten en radarbeheerders,” benadrukt hij.

Bekijk de video hieronder:

Foto: YouTube/To The Stars Academy of Arts & Science

[Washington Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • onbekend schreef:

  Zo’n 20 jaren terug keek ik rond 22.00 uur, het was nacht, naar de sterrenhemel. Zag dat er van rechts naar links een ster bewoog, van Oost naar Noord. Toen die bewegende ster, bijna een andere ster zou raken, maakte die eerste ster, een korte snelle halve cirkel, langs de bovenkant, rond de tweede ster, en vloog toen in dezelfde baan verder. Je zag het verschil in uiterlijk niet.

  14 likes
  • sara schreef:

   Ik woonde vroeger in de Pyreneeën en als je daar s,nachts naar boven keek dan zag je allerlei activiteiten. Bewegende sterren die vreemde bochten maakten en niet 1 per uur of zo nee de hele tijd.
   Je hoefde er niet naar op zoek.
   Iedereen die kwam logeren was overtuigt dit zijn geen satellieten, vallende sterren of moeras gas.
   Als je in Nederland naar boven kijkt zie je alleen de helderste sterren.
   In de bergen ver van de stad is het betoverend. Je twijfel of we wel alleen zijn, is daar zo weggenomen.

   5 likes
  • mikkie schreef:

   Op een avond , tegen zonsondergang, liet ik de hond uit. In de lucht vloog ( zweefde) een voertuig dat ovaal was. Het vloog horizontaal. Geen geluid, terwijl de wind mijn kant op was. De linkerhelft bestond uit doorzichtig – oranje glas. Maar de kleur kon komen door de ondergaande zon, de achterste helft was donker en niet doorzichtig. Het was op nog geen 200m afstand van mij. Ik had ze kunnen aanroepen. Ik heb ze bekeken tot ze uit zicht waren. Mijn volwassen zoon- die zich aan de andere kant van ons dorpje bevond- heeft hem ook gezien. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt.

   1 likes
 • Nehemia schreef:

  Ufo’s bestaan al heel lang. Roswell – Area 51. Geloof het of niet, maar de nazi’s hadden al een Space Program ontwikkeld op Antartica. In 1939 was de eerste bases gebouwd door Hitlers nazi’s in kolossale grotten op Antartica. Daarom is het nu nog steeds een komen en gaan van wereldleiders en ook het Vaticaan naar Antartica. De Nazi’s hebben deze UFO technologie verkregen van aliens (Reptillians). Veel klokkeluiders die uit de school zijn geklapt over de ruimteprogramma’s waar ze deel van uitmaakten beweren bij hoog en laag dat de nazi’s al op de maan en Mars zijn geweest en daar kolonies hebben gesticht. Uiteraard allemaal top geheim. Op YouTube kun je er van alles over vinden, maar er zijn ook genoeg boeken over.

  Vroeger had je de CIA operatie ‘Paperclip’. Deze operatie resulteerde erin dat 1500 naziwetenschappers naar Amerika/Zuid Amerika zijn gehaald door de Amerikanen. Hitler is in Zuid Amerika gestorven. Je had Werner von Braun bekend van zijn V1 en V2 raketten en zijn ‘rocket team’ van 100 mensen. Werner von Braun werd de eerste directeur van NASA’s Marshall Space Flight Center.

  Hooggeplaatste nazi’s werden hoofd van Amerikaanse ruimteprogramma’s. NASA en het militair industrieel complex leunt grotendeels op de expertise van deze nazi wetenschappers en zeer waarschijnlijk zijn hun nazaten nog vol actief in clandestiene ruimteoperaties.
  Zo werd Kurt Debis (oud nazi) directeur van het Kennedy Space Center en majoor generaal Walter Dornberger (oud nazi destijds door Hitler gerekruteerd) vice president van Bell Aerospace Corporation (het bedrijf dat onder andere de helikopters voor de Vietnam oorlog (Golf van Tonkin – false flag) leverde.

  Andere nazi’s waren volop actief in het MK Ultra (hersenspoelprogramma CIA) en bezig met allerlei LSD drugs experimenten en nog veel meer.

  6 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Al zolang er mensachtigen over de aarde wandelen zien we ze vliegen ! Niets nieuws onder de zon. Van prehistorische rotstekeningen tot religieuze afbeeldingen en Egyptische hiërogliefen . De Noord-Amerikaanse Indianen, Azteken, Tolteken, Maya etc. droegen verentooien om op de goden te lijken die uit de hemelen kwamen. Ook de engelen hebben hun vleugels aan deze overleveringen te danken.

   6 likes
   • Azrael schreef:

    Als het überhaupt klopt wat je zegt betekent dat dat de “aliens” ons al miljoenen jaren volgen. Het argument dat ze ons komen “redden” klopt ook automatisch niet meer, anders waren we na miljoenen jaren begeleiding niet op dit punt gekomen, het is namelijk veel efficiënter en makkelijker om een onderontwikkeld volk op te voeden, feit dat het niet gebeurd is betekend dus dat de huidige wereldsituatie bewust zou moeten zijn en dat niemand je komt redden. Hetzelfde geldt voor het tot slaaf maken van de mens, dan hadden ze ons ook wel gepakt toen. Het is dus onzin. Grappig om te zien dat feiten hier altijd genegeerd worden en hoe makkelijk de zogenaamde “wakkere” te vormen zijn door fantasie verhalen te posten die mensen een uitweg geven uit hun zelf gedefinieerde “hel”, het kost niet eens geld alleen je fantasie wordt aangewakkerd, als het dan na een lange periode niet uitkomt belanden ze in een zwart gat, worden depressief en je ziet ze niet meer terug, voorbeelden zat, lees de oudere reacties maar en tel de afwezigen. Ik denk dat ik voldoende gezegd heb, vul de rest zelf maar in.

    5 likes
 • John schreef:

  Wat weten jullie het allemaal zo goed. Chapo

  4 likes
 • Azrael schreef:

  Ik weet niet of er buitenaardse voertuigen rondvliegen hier. Ik weet na 12 jaar defensie wel dat wij er niet over beschikken. Ik weet ook dat de Amerikanen er niet over beschikken (iedereen denkt altijd dat ze wat voorstellen maar geloof me je wordt ernstig teleurgesteld) ik weet dat door de manier waarop ze optreden in het midden oosten, ze bakken er niets van. Heb wel ooit 1keer een onverklaarbaar iets door de lucht zien bewegen, dat was ongelofelijk maar waar in Nederland, nabij volkel, bevond me snachts in het bos en liep wacht. Ik zag een heldere witte bol in de lucht, deze bewoog richting het noorden en leek langzaam voorwaarts te gaan. Terwijl hij dit deed dat ik dat het licht langzaam blauw, daarna oranje en toen rood werd. Toen de bol rood was knipperde hij heel kort, veranderde in een lange streep en was weg. Ik hoorde overigens niets en het hele gebeuren duurde hooguit een minuut. Grote van het ding kan ik niet zeggen maar van mijn positie was de bol ongeveer zo groot als ik de maan zag. Moet wel opmerken dat ik 36 uur zonder slaap zat op dat moment.

  4 likes
 • Madeloes schreef:

  nog heel eventjes en dan kunnen we samenwerken 😉 na de event

  Scientists: A Super Strong Geomagnetic Storm Will Hit The Entire Planet on March 18th

  http://www.prepperfortress.com/scientists-super-strong-geomagnetic-storm-will-hit-entire-planet-march-18th/

  2 likes
  • Non schreef:

   “De VS beschikt niet over vliegtuigen die tot zoiets in staat zijn,” zegt hij.
   Ik geloof het meteen, een ding is zeker we zullen allen sterven.
   Weer gaan we de dood tegemoet voor de zoveelste keer.

   1 likes
 • rob schreef:

  Er zijn vele die hun eigen illusies geloven .. en het onderbouwen met hun eigen fantasie in woorden vertaalt en het noteren als een echtheid.. zolang iets niet verklaart kan worden trekt men het in een mysterie van allemaal verzonnen denkbeelden die de illusie vormen ..zoals een natuur verschijnsel gezien kan worden of een ufo..een lichtbol of wat dan ook word er allerlei denkbeelden erop los gelaten hoe dan ook de beelden blijven altijd mistig..de huidige hoge technologische middelen vale met deze verschijnsels zolang iets niet verklaart kan worden blijft alle beredeneringen Onzin ..

  0 likes
  • sara schreef:

   @Rob
   Onzin is te gemakkelijk. En ik denk niet dat piloten, die met de modernste en snelste straaljagers vliegen onder de indruk zullen zijn, van een toestel dat minder presteert als dat van hun.

   Dus als zij iets tegen komen dat sneller is, dan waar zij mee vliegen, betekend dat iets.

   3 likes
 • pietjedell schreef:

  lijkt op een drone. vast van een chinees ofzo

  2 likes
 • Adam schreef:

  tja het antwoord blijft altijd simpel. omdat de Amerikanen en wellicht ook andere landen, technologieën in handen hebben van de buitenaardse. en die niet prijs willen geven aan de wereld burger. ook om de simpele reden om er zelf beter van te worden, ook de vrije energie bv, tja… het zal op deze manier nooit iets worden met de mensheid, zolang er zulke reusachtige ego`s in de wereld zijn.

  2 likes
 • x

  Check Also

  epstein

  Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

  De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

  trump

  Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

  President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

  >