BuitenlandCorona

Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een lab, het P4-laboratorium van het Wuhan Instituut voor Virologie om precies te zijn. Dat zegt de gerenommeerde Italiaanse professor Giuseppe Tritto, voorzitter van de World Acadamy of Biomedical Sciences and Technologies.

Professor Tritto laat in een nieuw boek zien hoe het coronavirus genetisch is aangepast om mensen makkelijker te kunnen besmetten. Hij linkt het lab in Wuhan aan Frankrijk en de Verenigde Staten, en toont hoe beide landen hulp boden aan de Chinezen, terwijl zij gevaarlijke experimenten deden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

China kon het P4-lab bouwen dankzij de hulp van Frankrijk. Het Franse Pasteur-instituut leerde Chinese wetenschappers hoe ze het genoom van het hiv-virus konden manipuleren. Met behulp van deze techniek voegde dr. Shi Zhengli van het Wuhan Instituut voor Virologie een hiv-segment toe aan het coronavirus om het besmettelijker en dodelijker te maken, aldus Tritto.

Extreem onwaarschijnlijk

Haar onderzoek begon als een zoektocht naar een vaccin tegen Sars, maar richtte zich steeds meer op het ontwikkelen van dodelijke biowapens, zegt hij. Al snel kwam generaal-majoor Chen Wei van het Chinese leger aan het hoofd te staan van het Wuhan Instituut voor Virologie. Dr. Shi Zhengli lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen.

Dit verklaart volgens professor Tritto waarom de Chinezen weigeren het volledige genoom van het coronavirus aan de WHO of andere landen te verstrekken. “Dan zouden ze namelijk moeten toegeven dat Sars-CoV-2 is gemaakt in het laboratorium.”

En aangezien het coronavirus al vele mutaties heeft ondergaan, is het extreem onwaarschijnlijk dat er één enkel vaccin zal komen dat het virus tegenhoudt, zei Tritto in de Italiaanse media.

[LifeSiteNews]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
3 jaren geleden

Wat ik maar niet begrijp is dat alle klokkenluiders boeken gaan schrijven of een filmpjes op Youtube zetten die worden weg gecensureerd. Wat schieten we daar nou mee op?! Als ze zoveel bewijzen hebben, dan moeten ze gaan aanklagen en zorgen dat de boel wordt opgerold. Op deze manier gaan we de oorlog niet winnen.

jenne
jenne
3 jaren geleden

Reken niet op goed werkend vaccin, of het moet in Italië zijn gemaakt, smeer poetsen zijn het frindjes van frindjes !

jenne
jenne
3 jaren geleden

Nu hebben de Russen exstreem veel ervaring in het zich beschermen tegen de biologische oorlogs voering, de USA CIA MOSSAD hebben niet minder als 4 grote biologische oorlogs voerings labaratoriums binnen 500 KM van de Russies grens staan, met zo nu en dan kleine ongelukjes, China waar dit Wuhan lab staat is in handen van de USA !

Harry
Harry
3 jaren geleden

Ja dat wist ik al dat een vaccin onmogelijk is maar dat wil de msm niet horen. Dat past niet in hun stalen gutmensch hersens dus dat verdwijnt in een memory hole. De hersens van msm bestaan uit algoritmes om mensen net zolang emotioneel te chanteren dat ze om hun eigen ondergang schreeuwen. De msm ziet zichzelf als de herder met een gutmensch hart, gevaarlijke mensen , utopisten. Elke ondergang begint daarmee.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x