Homepagina » Buitenland » Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin
italiaanse
Foto: CC0

Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een lab, het P4-laboratorium van het Wuhan Instituut voor Virologie om precies te zijn. Dat zegt de gerenommeerde Italiaanse professor Giuseppe Tritto, voorzitter van de World Acadamy of Biomedical Sciences and Technologies.

Professor Tritto laat in een nieuw boek zien hoe het coronavirus genetisch is aangepast om mensen makkelijker te kunnen besmetten. Hij linkt het lab in Wuhan aan Frankrijk en de Verenigde Staten, en toont hoe beide landen hulp boden aan de Chinezen, terwijl zij gevaarlijke experimenten deden.

China kon het P4-lab bouwen dankzij de hulp van Frankrijk. Het Franse Pasteur-instituut leerde Chinese wetenschappers hoe ze het genoom van het hiv-virus konden manipuleren. Met behulp van deze techniek voegde dr. Shi Zhengli van het Wuhan Instituut voor Virologie een hiv-segment toe aan het coronavirus om het besmettelijker en dodelijker te maken, aldus Tritto.

Extreem onwaarschijnlijk

Haar onderzoek begon als een zoektocht naar een vaccin tegen Sars, maar richtte zich steeds meer op het ontwikkelen van dodelijke biowapens, zegt hij. Al snel kwam generaal-majoor Chen Wei van het Chinese leger aan het hoofd te staan van het Wuhan Instituut voor Virologie. Dr. Shi Zhengli lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen.

Dit verklaart volgens professor Tritto waarom de Chinezen weigeren het volledige genoom van het coronavirus aan de WHO of andere landen te verstrekken. “Dan zouden ze namelijk moeten toegeven dat Sars-CoV-2 is gemaakt in het laboratorium.”

En aangezien het coronavirus al vele mutaties heeft ondergaan, is het extreem onwaarschijnlijk dat er één enkel vaccin zal komen dat het virus tegenhoudt, zei Tritto in de Italiaanse media.

[LifeSiteNews]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
9 maanden geleden

Wat ik maar niet begrijp is dat alle klokkenluiders boeken gaan schrijven of een filmpjes op Youtube zetten die worden weg gecensureerd. Wat schieten we daar nou mee op?! Als ze zoveel bewijzen hebben, dan moeten ze gaan aanklagen en zorgen dat de boel wordt opgerold. Op deze manier gaan we de oorlog niet winnen.

jenne
jenne
9 maanden geleden

Reken niet op goed werkend vaccin, of het moet in Italië zijn gemaakt, smeer poetsen zijn het frindjes van frindjes !

jenne
jenne
9 maanden geleden

Nu hebben de Russen exstreem veel ervaring in het zich beschermen tegen de biologische oorlogs voering, de USA CIA MOSSAD hebben niet minder als 4 grote biologische oorlogs voerings labaratoriums binnen 500 KM van de Russies grens staan, met zo nu en dan kleine ongelukjes, China waar dit Wuhan lab staat is in handen van de USA !

sterntaler
sterntaler
Reactie op  jenne
9 maanden geleden

Klopt. China is een minor player in het groter Covid plaatje, want het is de USA die o.a. het Wuhan lab financiert en daar de lakens uitdeelt. Het artikel op veteranstoday is inmiddels offline gehaald.

https://www.veteranstoday.com/2020/03/24/pravda-us-army-created-covid-19-in-2015-research-proofs-or-debunking-you-pick/

sterntaler
sterntaler
Reactie op  sterntaler
9 maanden geleden

artikel staat online

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  sterntaler
9 maanden geleden

Gebruik je zeker Chrome als webbrowser? Die laat je denken wat Google wil dat je denkt vrind. Hup, weg met Chrome en aan de Firefox en Duckduckgo aub

sterntaler
sterntaler
Reactie op  Gea Breuker
8 maanden geleden

Ik gebruik inderdaad chrome als browser, omdat firefox bij mij veel CPU geheugen opslokt, en er langer over doet om op te starten. En duckduckgo gebruik ik ja voor het grootste deel van mijn zoekacties, heb ik ook als startpagina. Google heel af en toe wanneer duckduckgo iets niet vind.

Barra
Barra
Reactie op  sterntaler
8 maanden geleden

Er zijn meer browsers, de brave browser is ook licht
https://brave.com/download/

Harry
Harry
9 maanden geleden

Ja dat wist ik al dat een vaccin onmogelijk is maar dat wil de msm niet horen. Dat past niet in hun stalen gutmensch hersens dus dat verdwijnt in een memory hole. De hersens van msm bestaan uit algoritmes om mensen net zolang emotioneel te chanteren dat ze om hun eigen ondergang schreeuwen. De msm ziet zichzelf als de herder met een gutmensch hart, gevaarlijke mensen , utopisten. Elke ondergang begint daarmee.

Steven
Steven
Reactie op  Harry
9 maanden geleden

..En zo gaat dat ook met het in Europa binnen halen van zielige allochtoontjes. We moeten ze allemaal helpen..humaan zijn en daarmee aan onze eigen ondergaan meewerken.

Jack Burton
Jack Burton
9 maanden geleden

Op het virus dat (net als alle andere) nooit geïsoleerd is staat heel klein geschreven: “Made in China”.

Drs. Tritto bedankt, je bent een topper…voor de elite.

salvar
salvar
9 maanden geleden

en dan nog meer als 4000 besmettingen????
iedereen die zich laat testen is de kans fifty fifty dat het positief is.
het heeft totaal niets te maken met corona.
waarom laten de jongeren zich testen (ziekenhuizen lopen niet vol) , vinden ze dat interessant?
jongeren jullie helpen het sprookje instant te houden.
ze zijn niet ziek of zouden ze een oproep krijgen van de GGD???
er wordt niet aangegeven dat het het corona virus is , ze vinden gewoon en linken dat aan het corona.
waarom hoor je dit niet van de hoog opgeleide?
daarom is er ook geen vaccin nodig.

Steven
Steven
Reactie op  salvar
9 maanden geleden

Er is alleen een vaccin nodig om je uiteindelijk de dood in je jagen.
Dit plan is niks anders dan een wereldwijde legale genocide. Daarom is inmiddels al afgesproken dat de farmaceuten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. En tegen de regering verlies je toch elke rechtzaak met al die D666 rechters.
Ze zijn nu de druk en de strafmaat voor het niet meegaan met die coronawaaanzin steeds verder aan het opvoeren. de wet wordt aangepast en de boetes en straffen tegen niet luisteren worden abnormaal.
Alleen met miljoenen weigeraars van vaccinatie en opstanden kunnen het tij nog keren… zo niet, dan wordt je gewoon een halve robot gemaakt en is het life over!

het leugentijdperk
het leugentijdperk
9 maanden geleden

Een professor die vertelt dat virussen werkelijk bestaan? Weet de professor niet dat virussen nog nooit zijn aangetoond en daarom ook niet kunnen worden gemanipuleerd, om de doodeenvoudige reden dat virussen niet bestaan!

En een vaccin zou in principe heel makkelijk gemaakt moeten kunnen worden, voor wetenschappers en laboranten zou het geen enkel probleem moeten zijn snel en effectief een simpel vaccin marktklaar te hebben.

Tenzij je een heel speciaal vaccin op de markt wilt hebben met verschillende bijwerkingen wat ervoor zorgt dat de hele of halve wereldbevolking ziek, debiel, steriel wordt of zelfs allemaal dood moeten, dan is langdurig testen zeker noodzakelijk.

De Russen hebben het wel zo gepresteerd, snel en simpel en lijkt verdacht veel op een strategische meesterzet tegen het corrupte en door en door verrotte westen.

Wim
Wim
Reactie op  het leugentijdperk
8 maanden geleden

Ik sta Paf!!!!! Hoe weet je dit eigenlijk?

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
9 maanden geleden

goede uitwijk om te vragen bij verplichte vaccinatie voor welk corona virus heet werk..
toch wel voor de nieuwste doctor..
die oude heb ik al onder de knie..
anders maar niet doen.. hè..

x

Check Also

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x