Chemtrails

“Deze ontwaking veranderde mijn leven volledig.” Zijn chemtrails onderdeel van een geheim overheidscomplot?

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Suzanne Maher, oprichtster van de groep Bye Bye Blue Sky, stelt dat vliegtuigstrepen onderdeel zijn van een geheim overheidscomplot om het weer te beïnvloeden.

Ze wil mensen met haar groep bewust maken van zogenoemde chemtrails. “Twintig tot dertig jaar geleden zagen we deze sporen nooit,” zei ze. “Toen hadden we een prachtige blauwe lucht.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Suzanne staat niet alleen. Uit een recente internationale peiling blijkt dat 17 procent van de respondenten zei dat complotten over chemtrails deels of helemaal waar zijn.

Reclamecampagnes

Maher kwam zes jaar geleden voor het eerst met dit onderwerp in aanraking. Ze zag op internet een filmpje van een jong meisje dat niet naar buiten wilde omdat we volgens haar worden besproeid en de luchten niet meer blauw zijn.

“Ik begon me te verdiepen in dit onderwerp en deed uitvoerig onderzoek,” zei ze. “Deze ontwaking veranderde mijn leven volledig.”

De groep Bye Bye Blue Sky, die zo’n 5000 leden telt, zamelt onder meer geld in voor reclamecampagnes.

“We vragen ons binnen deze groep niet af óf het gebeurt,” zei Suzanne. “We beseffen allemaal dát het gebeurt.”

Niet kan slapen

Russ Tanner is eigenaar van de grootste chemtrails-groep op Facebook, Chemtrails Global Skywatch, die ruim 146.000 leden telt.

Hij zegt dat vliegtuigen bij hem in de buurt ’s avonds zo veel aerosolen in de lucht achterlaten dat hij niet kan slapen.

“Ik proef en ruik ze,” zei hij. “Ze veroorzaken ontstekingen, een stijging van de bloeddruk, maagproblemen en hoofdpijn.”

Bewijzen

Russ en Suzanne zeggen zelf wetenschappelijke tests te hebben gedaan. “Ik heb mijn grond en haar getest,” zei Suzanne. “Er zat aluminium, barium, strontium, arseen en mangaan in, terwijl ik heel gezond leef,” zei ze.

Russ claimt zes keer de toegestane hoeveelheid aluminium te hebben aangetroffen in zijn regenwater.

Ze zeggen dat de tests bewijzen dat er wordt gesproeid in de atmosfeer.

[BBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
6 jaren geleden

Duizenden dennebomen worden door een boomkever aangevallen waardoor ze sterven, in vele landen is men als eigenaar van het bos verplicht om al deze bomen te saneren, er blijft bijna geen denneboom meer over. Dat om de verspreiding van de tor tegen te gaan. Niemand staat er bij stil (op een enkeling na) dat dit veroorzaakt word door het sproeiien van o.a. alluminium, barium en strontium. Het immuunsysteem van de bomen word aangetast zodat hij zich niet meer kan verdedigen en de tor de boom vernietigd. Een gezonde boom met gezonde weerstand dood de tor met hars. Honderden duizenden bomen worden kapotgemaakt, de longen van onze aarde…. en dat alleen om het weer te kunnen beinvloeden? Wat zijn dit voor mensen die dit bedacht hebben?

Predator
Predator
6 jaren geleden

En als je laat merken dat je het ook vind “stinken”
die met strepen gevulde lucht,beginnen de blinde
burgers mij nogsteeds uit teleggen dat het condens is…!!!!pfff
Wat heeft de regering het toch goed voorelkaar zo.
Zal Lubach binnekort wel uitleg over geven.
Tenminste als ie nog wat winnen wilt.
Liegen word beloont..Welkom in Ver-Nederland

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Alleen jammer dat als je eens een kijkje wilt nemen bij Russ Tanners Chemtrails Glabal Watch je weer geconfronteerd wordt dat dat niet kan zonder Facebook account. Ik ben allergisch voor Facebook. Als je zeker wilt zijn dat je door allerlei schimmige instanties begluurd wordt (waaronder de totaal corrupte overheden) dan moet je beslist een Facebook account aanmaken. De beperkingen voor mensen zonder Facebook neemt hand over hand toe, ik vind dat een uiterst naar verschijnsel.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x