Homepagina » Chemtrails » “Deze ontwaking veranderde mijn leven volledig.” Zijn chemtrails onderdeel van een geheim overheidscomplot?
"Deze ontwaking veranderde mijn leven volledig." Zijn chemtrails onderdeel van een geheim overheidscomplot?

“Deze ontwaking veranderde mijn leven volledig.” Zijn chemtrails onderdeel van een geheim overheidscomplot?

Suzanne Maher, oprichtster van de groep Bye Bye Blue Sky, stelt dat vliegtuigstrepen onderdeel zijn van een geheim overheidscomplot om het weer te beïnvloeden.

Ze wil mensen met haar groep bewust maken van zogenoemde chemtrails. “Twintig tot dertig jaar geleden zagen we deze sporen nooit,” zei ze. “Toen hadden we een prachtige blauwe lucht.”

Suzanne staat niet alleen. Uit een recente internationale peiling blijkt dat 17 procent van de respondenten zei dat complotten over chemtrails deels of helemaal waar zijn.

Reclamecampagnes

Maher kwam zes jaar geleden voor het eerst met dit onderwerp in aanraking. Ze zag op internet een filmpje van een jong meisje dat niet naar buiten wilde omdat we volgens haar worden besproeid en de luchten niet meer blauw zijn.

“Ik begon me te verdiepen in dit onderwerp en deed uitvoerig onderzoek,” zei ze. “Deze ontwaking veranderde mijn leven volledig.”

De groep Bye Bye Blue Sky, die zo’n 5000 leden telt, zamelt onder meer geld in voor reclamecampagnes.

“We vragen ons binnen deze groep niet af óf het gebeurt,” zei Suzanne. “We beseffen allemaal dát het gebeurt.”

Niet kan slapen

Russ Tanner is eigenaar van de grootste chemtrails-groep op Facebook, Chemtrails Global Skywatch, die ruim 146.000 leden telt.

Hij zegt dat vliegtuigen bij hem in de buurt ’s avonds zo veel aerosolen in de lucht achterlaten dat hij niet kan slapen.

“Ik proef en ruik ze,” zei hij. “Ze veroorzaken ontstekingen, een stijging van de bloeddruk, maagproblemen en hoofdpijn.”

Bewijzen

Russ en Suzanne zeggen zelf wetenschappelijke tests te hebben gedaan. “Ik heb mijn grond en haar getest,” zei Suzanne. “Er zat aluminium, barium, strontium, arseen en mangaan in, terwijl ik heel gezond leef,” zei ze.

Russ claimt zes keer de toegestane hoeveelheid aluminium te hebben aangetroffen in zijn regenwater.

Ze zeggen dat de tests bewijzen dat er wordt gesproeid in de atmosfeer.

[BBC]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Alleen jammer dat als je eens een kijkje wilt nemen bij Russ Tanners Chemtrails Glabal Watch je weer geconfronteerd wordt dat dat niet kan zonder Facebook account. Ik ben allergisch voor Facebook. Als je zeker wilt zijn dat je door allerlei schimmige instanties begluurd wordt (waaronder de totaal corrupte overheden) dan moet je beslist een Facebook account aanmaken. De beperkingen voor mensen zonder Facebook neemt hand over hand toe, ik vind dat een uiterst naar verschijnsel.

  57 likes
 • Frans2 schreef:

  “Twintig tot dertig jaar geleden zagen we deze sporen nooit,” zei ze. “Toen hadden we een prachtige blauwe lucht.”

  Oh, mijn schooltijd was fantastisch met alleen maar lieve kundige leraren en nooit huiswerk, of heb ik nu een achteraf-roze bril op?

  Of je bent nog geen 20 jaar oud, of je woonde destijds ongeveer op de zuidpool om “nooit” vliegtuigstrepen te zien.

  P.S. sinds 1980 is het commerciële luchtverkeer vervijfvoudigd.
  https://www.metabunk.org/growth-in-world-air-traffic-1970-present.t2572/

  12 likes
  • Marck schreef:

   Ik vind dat sommige mensen echt een prijs verdienen omdat ze gewoon doorgaan en pretenderen alsof ze het keiharde bewijs niet gezien hebben.
   Het bewijs is keihard geleverd door Coen Vermeeren en ja het vliegverkeer is toegenomen, metabunk .
   Ik ben er doodziek van omdat IK nu het bewijs met eigen ogen gezien heb wat ik al lang in de gaten had dat dit geen condens kon zijn.
   Dat is het verschil tussen ik en sommige anderen die gewoon geen geweten hebben.

   5 likes
  • Peter schreef:

   Precies, er is veel meer luchtverkeer. Chemtrails zijn een verzinsel van mensen die de ballen verstand hebben van vliegtuigen. Iedere lucht- en ruimtevaart expert (mijn vak) kan alle video’s, foto’s die worden gepresenteerd als zogenaamd bewijs voor chemtrails met 2 vingers in de neus debunken.

   En ook, ben je geen expert denk even na: Zou er een chemtrail programma bestaan dan zouden de organisatoren zelf ook dat gif dagelijks inademen. Het idee dat daar mensen voor zouden zijn te vinden die het dan ook nog jaren geheim zouden houden is onwaarschijnlijker als dat ik morgen de staatsloterij win. Dat nog even los van het feit dat voor zo’n programma vele duizenden mensen (en equipment) nodig zouden zijn die dagelijks honderden tonnen gif zouden moeten inkopen, mengen, vervoeren, in vliegtuigen pompen, uit moeten strooien, schoonmaken etc. De kans dat zoiets langdurig geheim zou kunnen worden gehouden is gelijk aan nul.

   Ergo laat je niet bang maken door chemtrail verhalen. Get a life ipv je zorgen te maken over een verzinsel wat aantoonbaar niet bestaat.

   4 likes
   • vladi schreef:

    Agent orange bestaat niet,er zijn geen patenten,groot brittanie heeft niet 30 jaar vanuit de lucht een biologisch experiment uitgevoerd en toegegeven en het valt ook niet onder de exotische wapens enz.enz.

    je hebt gelijk peter pan(nenkoek),er is niets aantoonbaars en er is geen reden voor zorgen.

    geheel internet is 1 grote conspiracy theorie.

    fff

    4 likes
 • johan schreef:

  Chemtrails worden besproeid door meerdere, verschillende Entiteiten met verschillende belangen (agenda’s).

  Ik zal een paar agenda’s opnoemen

  1 Terravorming voor AI
  2 Ziek maken van mensen door middel van giftige metalen en nanotechnologie
  3 Universele energieën zoals de zon blokkeren wat heel essentieel is voor ons als levende organisme
  4 Weermanipulatie
  5 Als afleiding – verstop plek zodat je niet ziet wat erachter gebeurt. Er is namelijk een zo veel activiteit boven ons is een snelweg niks bij te vergelijken
  6 Door middel van het in ademen van Barium is ieder individu nu te zien/vindbaar op de radar van big brother barium geeft licht in de nacht is net zoals Neon licht

  ik mis er geheid nog veel meer maar dit is waar ik aardig al bewust van ben wat al aan gaande is.

  15 likes
  • Hawks schreef:

   Ik citeer: ‘1 Terravorming voor AI’. Waarom zou een AI zich druk maken over wat er zich buiten de cyberspace afspeelt, en hoe kan een AI profiteren van het aan de atmosfeer toevoegen van elementen en moleculen?

   En ik citeer: ‘2 Ziek maken van mensen door middel van giftige metalen en nanotechnologie’. OK, dus het zijn de Big Pharma (oei, oei!) die verantwoordelijk zijn voor de chemtrails? En zijn die dan de terravorming aan het doen voor de AI? Maar wacht eens even: sinds wanneer moet een AI een pilletje nemen?

   Ik ben een beetje verward. Zal wel weer overgaan wanneer de chemtrail overwaait…

   13 likes
  • Skrafiet schreef:

   > 6 Door middel van het in ademen van Barium is ieder individu nu te zien/vindbaar op de radar van big brother barium geeft licht in de nacht is net zoals Neon licht

   Hahaha. Ik dacht al, waarom blijft het zo licht in mn slaapkamer als ik de lamp uit doe voor het slapengaan. Nu snap ik het, ik geef *zelf* licht door al het barium. Mijn god zeg… Mensen moeten maar geloven wat ze zelf willen maar de kortzichtigheid de laatste jaren doet me geloven dat er tóch iets in de lucht moét zitten wat deze mensen zo dom maakt… 🙂

   En hier… Ik stel de vraag nog een keer (die wordt namelijk nooit beantwoord). Als een klein select groepje New World Order, Skulls and Bones, Puppetmasters of weet ik hoe jullie ze noemen al die troep de lucht in spuit he.. Hoe zorgen ze dan dat ze er zelf geen last van hebben? Ze ademen namelijk dezelfde lucht als de rest in…

   2 likes
 • Hawks schreef:

  Ik citeer: ‘“Twintig tot dertig jaar geleden zagen we deze sporen nooit,” zei ze. “Toen hadden we een prachtige blauwe lucht.”’ Vreemd, toen ik nog erg jong was, was ik ervan overtuigd dat vliegtuigen de wolken maakten. Want je zag op bepaalde dagen altijd veel van die strepen in de lucht. Ik weet hoe ik nu ben, en ik kan je verzekeren dat dit zeker 40 jaar geleden moet zijn geweest. Misschien keek deze mevrouw twintig tot 30 jaar geleden nooit omhoog?

  En ik citeer: ‘“Ik heb mijn grond en haar getest,” zei Suzanne. “Er zat aluminium, barium, strontium, arseen en mangaan in, terwijl ik heel gezond leef,” zei ze.’. Beetje kort door de bocht om de conclusie te trekken dat deze stoffen dus door vliegtuigen gesproeid moeten zijn.

  14 likes
  • Eric schreef:

   Klopt helemaal. Alleen wordt er tegenwoordig veel meer gevlogen dan 30 jaar geleden. De eerste contrails doken in ww2 op, toen vliegtuigen hoger gingen vliegen. Kijk maar naar de oude beelden uit ww2, veel contrails.

   13 likes
  • koloth schreef:

   De éérste contrials kwamen met de éérste straalvliegtuigmotoren, maar deze losten zo weer op en weg was de streep. Sinds ongeveer 25 jaar ? misschien 35 jaar ? ik weet het niet precies meer kwamen de chemtrials die losten niet snel en zomaar weer op, maar veranderden de lucht in een egale melklaag lucht. Ik ben 55 jaar en weet heel zeker dan tot mijn 20e jaar ongeveer de luchten nog schoon waren, daarna is het begonnen.

   9 likes
  • vladi schreef:

   de quotende leugenaar.

   fff

   2 likes
 • William schreef:

  Duizenden dennebomen worden door een boomkever aangevallen waardoor ze sterven, in vele landen is men als eigenaar van het bos verplicht om al deze bomen te saneren, er blijft bijna geen denneboom meer over. Dat om de verspreiding van de tor tegen te gaan. Niemand staat er bij stil (op een enkeling na) dat dit veroorzaakt word door het sproeiien van o.a. alluminium, barium en strontium. Het immuunsysteem van de bomen word aangetast zodat hij zich niet meer kan verdedigen en de tor de boom vernietigd. Een gezonde boom met gezonde weerstand dood de tor met hars. Honderden duizenden bomen worden kapotgemaakt, de longen van onze aarde…. en dat alleen om het weer te kunnen beinvloeden? Wat zijn dit voor mensen die dit bedacht hebben?

  23 likes
  • elisabethje schreef:

   William, dit zijn vast geen mensen (meer)! Ik vermoed dat de planeet opzettelijk kapot moet, om daarna opnieuw te kunnen beginnen. Met technologie kunnen ze vast alles weer herstellen, maar dit doen ze niet vooraleer de meeste mensen van de aardbodem verdwenen zijn. Dat er gespoten wordt met chemtrails zou ook kunnen wijzen op het veranderen van de atmosfeer, meer aangepast aan mensen die geen mensen zijn, maar vermomde mensen van buitenaardse regionen. Het zou kunnen dat er een kolonisatie van aliëns gaat plaatsvinden, hoe absurd dit ook klinkt, maar in mijn ogen wijst alles er wel naar.

   9 likes
  • koloth schreef:

   Je zou denken dit doen mensen hun eigen volk en planeet toch niet aan, met het risico om zelf ook slachtoffer te worden. Zouden we dan toch onder dwang van de reptilians dit moeten doen ? Ik heb geen andere verklaring.

   5 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Het moet toch kip-eenvoudig zijn om eens een vliegtuig in een chemspoor monsters te laten nemen en deze te analyseren. Dan weten we wat er verbrand wordt en wat voor invloed het heeft op mens en het milieu.

  10 likes
  • Hawks schreef:

   Zou je denken ja, het moet kip-eenvoudig zijn. En ik denk dat de bewijslast hiet ligt bij de ‘chemtraildenkers’; zij komen met een redelijk extravagante claim. Het blijft echter bij het vanachter de salontafel (lees: beeldscherm) nawauwelen van op z’n zachtst gesteld vage bronnen in plaats van het uitvoeren van metingen.

   Metalen in het haar: als het in het haar zit dan duidt dit op een evenwichtig dieet. Als het op het haar zit dan zou mevrouw een andere shampoo kunnen overwegen.

   11 likes
 • Predator schreef:

  En als je laat merken dat je het ook vind “stinken”
  die met strepen gevulde lucht,beginnen de blinde
  burgers mij nogsteeds uit teleggen dat het condens is…!!!!pfff
  Wat heeft de regering het toch goed voorelkaar zo.
  Zal Lubach binnekort wel uitleg over geven.
  Tenminste als ie nog wat winnen wilt.
  Liegen word beloont..Welkom in Ver-Nederland

  16 likes
 • TRoy schreef:

  Zijn chemtrails onderdeel van een geheim overheidscomplot?

  Chemtrails pt.1 Dr. Coen Vermeeren – First scientific report on Chemtrails
  https://www.youtube.com/watch?v=DC2BPXQZ1uQ

  Altijd een raadsel geweest om dat als normaal te beschouwen mits je gewoon goed uit je doppen kijkt.
  Nou wie gaan we nu tegen hun oren slaan in het belang van al de mensen op aarde ?!

  Langere versie is ook te vinden, doorsturen naar ongelovigen.

  5 likes
 • AlbertV schreef:

  Vandaag boven Friesland een kraakheldere hemel. Chemicaliën op? Of zou het gewoon aan het weer liggen: droge koude lucht.

  7 likes
 • Gladiator schreef:

  Gezien het feit dat er toch gelukkig zoveel interesse is in dit thema CHEMTRAILS wil ik jullie deze link niet onthouden.

  https://www.youtube.com/watch?v=zNeOTOytEeA

  FRANKENSKIES FULL LENGTH DOCUMENTARY (GEOENGINEERING / CHEMTRAILS) DIRECTOR’S CUT
  (ruim 80 minuten maar ik vond deze wel goed.
  En men kan eens kijken bij de site van Dane Wigington op bijgaande link:

  http://www.geoengineeringwatch.org/ads/dane-wigington/
  Wie er nu nog aan twijfelt, tja……..dream on people!!!

  Van onze regeringen hoeven we niets te verwachten.
  Gladiator

  9 likes
 • oskaar schreef:

  Als iedereen in plaats van ongefundeerd wauwelen over chemtrails voortaan eens thuisblijft i.p.v 3 keer per jaar een vliegvakantie te boeken , dan wordt het vanzelf wel minder met giftige vliegtuiguitlaatgassen.
  Dat gaat veel beter helpen….dan er zelf aan meewerken ..

  9 likes
 • math schreef:

  Nooit afgevraagd waarom de vliegtuigtickets binnen de N.a.v.o. landen zou goedkoop zijn ??????

  5 likes
 • TRoy schreef:

  Coen Vermeeren Analysis of Case Orange Report
  https://www.youtube.com/watch?v=uInDeofc3ls

  Lange versie, doorsturen dan doen we allen iets, eindelijk!!

  ja pfffff ja

  2 likes
 • Gezinusk schreef:

  Heb me te weinig verdiept in chemtrails/contrails, dat ik er weinig zinnigs over zeggen kan. Dat zelfde geld voor elektromagnetische straling afkomstig van smart artikelen waarvan zo’n beetje iedereen er minstens één in huis heeft, of mee op zak loopt, inclusief mijzelf.

  Verbaas me wel hoeveel mensen, met name Amerikanen, zich bezig houden met allerlei negatieve effecten afkomstig van dergelijke apparatuur. Hier een paar voorbeelden en zie dan ook weer de reacties er op.

  https://www.youtube.com/watch?v=Zb_yE4kycQI

  https://www.youtube.com/watch?v=iIoM0_VNyP0

  https://www.youtube.com/watch?v=aMct99DiZak

  Zijn al deze mensen nou te ver doorgeslagen? Of zit er een kern van waarheid in en worden we door de overheid niet goed geïnformeerd op de negatieve effecten op lichaam en geest door G4, G5, ‘wifi’, en dergelijke?

  3 likes
 • only you schreef:

  Gebeurt echt om klimaatneutraliserend te werken, via geoengenering,
  Echter we krijgen er ziekten ervoor in de plaats terug als alzheimer, parkingson etc?

  2 likes
 • Eric van Duyn schreef:

  Niets nieuws onder de zon…… Mijn zoon maakt al jaren voor ons en vrienden alhier in Hongarije (waar chemtrails begonnen 3 maanden voor de ‘oorlog’ in Ukraine uitbrak) chemtrail busters.

  Nederlandse kwaliteit voor Hongaarse prijzen.

  *ze werken daar er al jarenlang een ‘gat’ is boven ons huis in Hongarije ! *

  2 likes
 • x

  Check Also

  Man filmt vliegtuig dat 'chemtrails achterlaat in lucht boven Colorado'. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

  Man filmt vliegtuig dat ‘chemtrails achterlaat’ in lucht boven Colorado. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

  Er zijn beelden opgedoken van een vreemd, ...

  Luis in de pels van auto-industrie ontwikkelt revolutionaire luchtaccu met bereik van 4500 kilometer. Dit is een gamechanger

  Luis in de pels van auto-industrie ontwikkelt revolutionaire luchtaccu met bereik van 4500 kilometer. Dit is een gamechanger

  De meeste elektrische auto’s die vandaag de ...

  >