Homepagina » Het Complot » Hierna zul je nooit meer hetzelfde kijken naar terroristische aanslagen
Hierna zul je nooit meer hetzelfde kijken naar terroristische aanslagen

Hierna zul je nooit meer hetzelfde kijken naar terroristische aanslagen

Tom Secker doet onderzoek naar de diepe staat, ontmaskert complotten en belicht de misdadige activiteiten van de westerse inlichtingendiensten.

Zijn werk is nooit benoemd door de mainstream media. Toch kunnen journalisten nog wel wat leren van Secker. Hij is namelijk erg goed in het boven water halen van geheime informatie.

Hij houdt zich onder meer bezig met de bomaanslag op het World Trade Center in 1993, Operatie Gladio, de terreuraanslagen in Londen van 7 juli 2005 en de invloed van het Pentagon en de CIA op de Amerikaanse entertainmentindustrie.

Medeweten

Secker kwam tot de conclusie dat het idee dat de ‘oorlog tegen terrorisme’ een strijd tussen de westerse liberale democratie en terrorisme in het Midden-Oosten is, fictief was.

“[Terroristen] konden alleen grote aanslagen plegen door samen te werken met westerse geheime agenten,” zegt hij.

Terreurgroep Al Qaida is bijvoorbeeld voortgekomen uit Operation Cyclone, die erop gericht was om islamitische extremisten te financieren, bewapenen en trainen tijdens de Afghaanse Oorlog.

Aanslagen worden gepleegd met medeweten van bepaalde individuen binnen westerse inlichtingendiensten, zegt Secker.

Te dicht in de buurt

Al Qaida bestaat al sinds zijn ontstaan in 1988 voor een deel uit undercoveragenten van de CIA en is om die reden de autoriteiten vaak te slim af, voegt hij toe.

“De ideologische leider achter de bomaanslag op het WTC in 1993, de blinde sjeik, werkte voor de CIA en mocht een jaar in de VS verblijven nadat zijn visum, dat was goedgekeurd door CIA-functionarissen, was ingetrokken,” aldus Secker.

Hij ontdekte dat de FBI zes maanden voor de aanslag een informant terugtrok die in de groep was geïnfiltreerd. Er werd niets gedaan met de informatie van deze informant.

“Ze kwamen waarschijnlijk te dicht in de buurt van wat de CIA van plan was met de blinde sjeik en zijn volgelingen,” zegt Secker.

Zondebok

Na de bomaanslag wisten FBI-informant Ali Mohamed en Ramzi Yousef te ontkomen. Ramzi’s oom is niemand minder dan Khalid Sheikh Mohammed, die wordt gezien als het brein achter de 9/11-aanslagen.

Het netwerk van Al Qaida in de Filipijnen werd gefinancierd door Mohammed Jamal Khalifa, een Amerikaanse inlichtingenagent.

Ali Mohamed vloog na zijn ontsnapping de wereld rond om terroristen te trainen die in 1998 bomaanslagen pleegden op de Amerikaanse ambassades in Tanzania en Kenia.

Als ze steeds zo gemakkelijk weten te ontkomen is de FBI óf het meest incompetente agentschap ter wereld óf zondebok voor geheime operaties van de CIA, merkt Secker op.

Nooit tegengewerkt

Rond de aanslagen op de ambassades in 1998, 9/11 en in de aanloop naar de aanslagen in Londen gebeurde steeds hetzelfde.

“Iedere keer dat de vermeende aanslagplegers ontmoetingen hadden met Al Qaida-figuren, deden ze dat via een geheim agent,” zegt hij.

“Ze werden nooit tegengewerkt en hadden tot het moment van de aanslagen alle vrijheid om te doen en laten wat ze maar wilden,” vervolgt hij.

Secker zegt dat er vele voorbeelden zijn van samenzwering tussen het Westen en Al Qaida. De Balkanoorlogen in de jaren negentig zijn volgens hem een schoolvoorbeeld.

Britse inlichtingendiensten

“Het Pentagon vloog de moedjahedien naar Bosnië om te vechten, waar ze het Bevrijdingsleger van Kosovo, dat werd getraind door de Amerikaanse huurlingenfirma MPRI, en het Nationale Bevrijdingsleger van Albanië vormden.

Begin jaren negentig hielp de blinde CIA-sjeik jonge mannen te rekruteren om in de regio te vechten.

Later ontstond daaruit de groep Al-Muhajiroun, waarvan de leiders Omar Bakri, Abu Hamza en Abu Qatada allemaal banden hadden met de Britse inlichtingendiensten, aldus Secker.

Onder de islamitische strijders die in de regio vochten waren onder meer Khaled Sheikh Mohammed en twee Saudische vrijwilligers, Nawaf al-Hazmi en Khalid al-Mihdhar, die later American Airlines-vlucht 77 weer zouden hebben gekaapt en in het Pentagon gevlogen.

Nooit een bedreiging

Ondertussen hielp Osama bin Laden de NAVO bij het destabiliseren van de regio, wat uiteindelijk resulteerde in de opdeling van Joegoslavië.

Er waren niet alleen meer dan genoeg westerse agenten geïnfiltreerd in hun gelederen, ze vochten ook zij aan zij met militanten die rechtstreeks werden aangestuurd door westerse overheden, legers en inlichtingendiensten.

“Of je hier kunt spreken van een complot is niet helemaal duidelijk, maar zonder westerse legers en inlichtingendiensten zou Al Qaida in Europa nooit een bedreiging hebben gevormd,” benadrukt Secker.

Zonder FBI-informant Ali Mohamed zou Al Qaida volgens hem nooit hebben bestaan in zijn huidige vorm en zouden de aanslagen op het WTC in 1993, de ambassades in 1998 en 9/11 waarschijnlijk nooit hebben plaatsgevonden.

Complete onzin

In de periode dat hij FBI-informant was, diende Mohamed in het Amerikaanse leger en werkte hij voor de CIA.

De CIA claimde dat Mohamed in de jaren tachtig was ontslagen, maar Secker zegt dat dit ‘complete onzin’ is.

Voormalig nationaal coördinator terrorismebestrijding Richard Clarke heeft gezegd dat de CIA voor de FBI en het Witte Huis doelbewust informatie achterhield over Khalid al-Mihdhar en Nawaf al-Hazmi, omdat zij door hen waren gerekruteerd.

“Al-Mihdhar werkte nog steeds voor de CIA op het moment dat vlucht 77 in het Pentagon vloog,” concludeert Secker.

Foto: Magnus Manske Wikimedia Commons

[Sputniknews]


Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Sorry maar zijn we vergeten dat er nooit een vliegtuig het Pentagon in is gevlogen noch in een weiland is gecrashed. Gaten zijn te klein en er is geen debris noch van het vliegtuig noch van de inzittenden en hun bagage.

  19 likes
  • Jawel, er is wel een vliegtuig in het Pentagon gevlogen. Op youtube is een onderzoek te vinden waarbij het pad van het vliegtuig is gevolgd met de daarbij behorende schade zoals het omknappen van bomen, lantaarnpalen, toeganshek en huisje en auto’s die getroffen zijn in het glijpad van het vliegtuig. Deze reconstructie is aan de hand van nieuwe opgedoken beeldfragmenten, foto’s en met behulp van computeranimatie verbeeld. Er zijn voldoende brokstukken gevonden van het vliegtuig in de omgeving zoals motoronderdelen, aluminium van vleugels en romp, landingsgestelonderdelen.p
   Interessanter is het WT7 gebouw die als een kaartenhuis in elkaar is gezakt door gecontroleerde explosies. Er is een recent onderzoek uitgebracht door een groep architecten, professoren, engineers, explosievendeskundigen en andere academici die het officiele rapport, door een aan de Amerikaanse gelieerde overheid onderzoeksbureau, met wetenschap onderuit haalt met goede vragen en observaties. Waarbij door het gebuik van wetenschappelijke modellen en kennis de conclusie kon worden gerechtvaardigd dat de officiele statement niet klopt en dat het WTC 7 gebouw niet ingstort kan zijn door het ineenstorten van de beide torens. Ook niet door brand die aanwezig was in het gebouw. Dit in combinatie met getuigenverklaringen die stellen dat zij explosies hebben gehoord is dit zeker wel een smoking gun.

   6 likes
  • Precies en bewijs genoeg, nu nog geopenbaard?

   3 likes
 2. stem nooit meer op rutte (kutje) want dat is wat hij doet de smeerlap !!!

  12 likes
  • Stemmen is sowieso zonde van je tijd want ALLE politieke partijen werken voor de banken en de lobbyisten. Democratie is een leugen. wij worden leeg gemolken door de satanisten in Den Haag.

   20 likes
 3. De VS inlichtingendiensten zijn de ware scheppers van het terrorisme. Dat weten we nu al gedurende een lange tijd en niemand die hier iets aan doet. We zouden hier collectief tegen in opstand moeten komen.

  16 likes
 4. “The war on terror” bestaat niet !!! The war of gouvernements together with Terrorsits against their own and other people daarentegen wel. Het wordt hoog tijd voor echte democratie waarbij gekozen overheidsfunctionarissen de belangen van hun kiezers behartigen of anders onmiddellijk en democratisch gedwongen worden het pluche terstond te verlaten . Dat is de enige manier om de cabal geweldloos de pas af te snijden.

  8 likes
  • Ik moet het opnieuw herhalen; het zijn smerige satanisten.

   6 likes
   • Precies Jaya, maar die smerige satanisten daar zullen wij nooit hebben grip op hebben of krijgen, bovendien valt of staat hun “succes” bij de gratie van brave medewerking van hun net zo smerige handlangers die op hun beurt alleen maar aan de macht kunnen komen door ons, het electoraat. Daarom liegen en bedriegen ze alles aan elkaar om ons onze stem te ontfutselen om die daarna te gaan misbruiken ten faveure van de satanisten. Net zoals de dief geen bestaansrecht heeft zonder heler, zo kunnen de satanisten niets zonder hun smerige handlangers wat op zijn beurt alleen maar te tackelen valt met een echte democratie waarbij het volk steeds inspraak en medezeggenschap heeft. Zo simpel kan het zijn.

    7 likes
 5. Tijdens de Afgaanse oorlog hebben de Amerikanen idd mensen opgeleid, met als doel de criminele Russen te verdrijven. Van het opleiden van deze mensen hebben de Amerikanen nooit geen geheim gemaakt.
  De optie de Russen hun gang te laten gaan in Afganistan was/is een slechtere optie, omdat de Russen slechte intenties hebben, en zeer onbetrouwbaar zijn.

  3 likes
 6. hij is er alleen maar voor de rijke mensen niet voor ons voetvolk !! Onthou dat goed !!

  8 likes
 7. Persoonlijk stem ik niet omdat de democratie niet bestaat als er niemand meer gaat stemmen kunnen ze ook geen regering vormen, laat je dan niet zien dat je de leugens en het betuttel zat bent.
  De wereld waarin wij leven word verziekt door hebzucht en macht, maar wat is de mensen binnen de geheime diensten beloofd waardoor ze maar klakkeloos orders blijven uitvoeren.

  4 likes
 8. Juist, we weten allemaal wie er Werkelijk achter het wereld-terrorisme zitten.
  De Russen! en niemand anders.

  3 likes
 9. LS…

  Wat betaalt dat eigenlijk dat gezwam ? Of zie je nooit geen cent!?

  3 likes
 10. Gooi de verontwaardiging van je af. Enen Herzl -“oprichter” van het Zionisme heeft het al in 1898 voorspeld. We hebben Romeinse-, Turkse-, Griekse-, Perzische Rijken etc.etc. gehad. Nu dus het Groot Joods Rijk. Iemand die er wat anders van kan brouwen hoor ik graag. Leer er mee leven. Everything Is Form (Tolle)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

journaliste

Pedofielen in het parlement. De explosieve documentaire van deze journaliste legt alles bloot

De Britse journaliste en filmmaakster Sonia Poulton ...

Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

In de beschrijving van het psychologisch profiel ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.