Buitenland

Obama betrokken bij bouw Oekraïense biolabs die werken met ‘bijzonder gevaarlijke ziekmakers’

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Uit een artikel dat van het internet is verwijderd, maar toch weer boven water is gehaald, blijkt dat niemand minder dan oud-president Barack Obama betrokken is geweest bij een overeenkomst voor de bouw van biolabs in Oekraïne die werken met ‘bijzonder gevaarlijke ziekteverwekkers’. Dat schrijft The National Pulse.

Het artikel, getiteld ‘Biolab opent in Oekraïne’, is op 18 juni 2010 gepubliceerd. Te lezen valt dat Obama, toen hij nog senator was, heeft geholpen bij de totstandkoming van een deal over de bouw van een biolab in de stad Odessa.

Bijzonder gevaarlijke ziekteverwekkers

Het artikel werd ook gepubliceerd in het Counterproliferation Center CPC Outreach Journal van de Amerikaanse luchtmacht. De plannen voor het laboratorium werden volgens oud-senator Dick Lugar al in 2005 uitgewerkt, toen hij samen met Obama een partnerschap sloot met de Oekraïners.

Een rapport uit 2011 onthult dat het laboratorium in Odessa ‘verantwoordelijk is voor de identificatie van bijzonder gevaarlijke biologische ziekteverwekkers’. Daarbij werkte het Amerikaanse ministerie van Defensie samen met het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid. In het lab werd onderzoek gedaan naar ebola en andere virussen.

‘Nepbewijs’

Deze week gaf de Amerikaanse onderminister Victoria Nuland het bestaan van biolabs in Oekraïne toe.

Zelfs de mainstream media kunnen er nu niet meer omheen, zou je zeggen. Volgens NU.nl is dit allemaal ‘nepbewijs’. De nieuwssite schrijft: “Het gerucht over biologische wapens in Oekraïne bestaat al minstens twee jaar en ieder bewijs hiervoor ontbreekt. Toch gaat de bewering sinds de invasie van Rusland in Oekraïne opnieuw rond, ook in Nederland. Berichten over dit onderwerp van beruchte nepnieuwsverspreiders, zoals het Nederlandse Ninefornews.nl, worden honderden keren gedeeld via sociale media.”

Tja. NU.nl beweerde in 2020 ook dat beweringen over een Europees vaccinatiepaspoort ongefundeerd waren.

4.6 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louter
Louter
10 maanden geleden

Die satanische hond!

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
10 maanden geleden

Dan al die moordpartijen met drônes boven middenoosten?

Frans Peeters
Frans Peeters
10 maanden geleden

Poetin heeft dit doorzien zoals ook de hoix rond corona maar nu keert de volledige WEF familie met de nieuwe wereldorde zich tegen hem en de rekening zal voor de gewone volk zijn

deze
deze
10 maanden geleden

ook een YGL ( kweekschool van bullebak schwab)
een smerige streek ook in Bengazi op zijn geweten
maar.. hij komt ook aan de beurt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x