Buitenland

Politicus in de problemen om spotprent over superzionist Rothschild

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De eurosceptische partij Alternative für Deutschland wil een afgevaardigde uit de deelstaat Brandenburg uit de partij zetten. De partij rekent parlementariër Jan-Ulrich Weiss zwaar aan dat hij op Facebook de draak stak met de joodse bankier Jacob Rothschild.

Op zijn profiel plaatste Weiss een spotprent waarin Rothschild verbeeld werd als demonische rijkaard die heimelijk aan de touwtjes trekt van de belangrijke centrale banken in de wereld. Ook verwijst het Facebookbericht naar Mr. Burns, de sinistere schurk uit de tekenfilmserie The Simpsons.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat is ‘antisemitische propaganda van het soort dat het naziblad Der Stürmer in Duitslands bruine jaren groot maakte’, aldus de partij van Weiss. AfD-leider van deelstaat Brandenburg Alexander Gauland zette Weiss afgelopen vrijdag al uit de fractie. De verstoten afgevaardigde wil zijn zetel in de landdag echter niet opgeven.

De conservatieve AfD was vorig jaar bezig aan een opmerkelijke opmars en veroverde liefst 11 zetels in de Brandenburgse landdag. Het belangrijkste doel van de partij is het opheffen van de eurozone en het herinvoeren van nationale munteenheden of het vormen van kleinere en stabielere muntunies.

[ND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Rothschild en Rockefeller en meerdere zijn niet van deze planeet!!!

Zij leven in een hogere Dimentie en daarom kunnen juist zij onze Illusie zo goed beheren.

De groep buitenaardse is wat groter want ze zijn gewoon onder ons.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Rothschild kan makkelijk al zijn triljoenen dollars onder de mensheid verdelen en in 1 keer de armoede opheffen op deze planet; dan moet Rothschild wel eerst zijn hebzucht opofferen.

ferrimassi
ferrimassi
9 jaren geleden

Altijd maar weer die politieke correctheid, begint echt dictatoriale vormen aan te nemen. Je mag je onderhand al bijna niet meer uitdrukken. Altijd wel een groep die gekwetst is en altijd wel een hoop mensen die menen te moeten demonstreren hoe verlicht ze wel niet zijn door dit te veroordelen. Trieste bedoeling en het word alleen maar erger. Zonder eerlijk debat en vrijheid van meningsuiting kunnen we de democratie wel opdoeken niet?

Krull
Krull
9 jaren geleden

De rothschilds zijn demonen hebben geen ziel, als zij sterven zie men alleen hun skelet. Ook zij moeten al hun geld en hebzucht achter laten. Dan begint hun ellende pas en dat is om te vieren.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x