Homepagina » Buitenland » Politicus in de problemen om spotprent over superzionist Rothschild
Politicus in de problemen om spotprent over superzionist Rothschild

Politicus in de problemen om spotprent over superzionist Rothschild

De eurosceptische partij Alternative für Deutschland wil een afgevaardigde uit de deelstaat Brandenburg uit de partij zetten. De partij rekent parlementariër Jan-Ulrich Weiss zwaar aan dat hij op Facebook de draak stak met de joodse bankier Jacob Rothschild.

Op zijn profiel plaatste Weiss een spotprent waarin Rothschild verbeeld werd als demonische rijkaard die heimelijk aan de touwtjes trekt van de belangrijke centrale banken in de wereld. Ook verwijst het Facebookbericht naar Mr. Burns, de sinistere schurk uit de tekenfilmserie The Simpsons.

Dat is ‘antisemitische propaganda van het soort dat het naziblad Der Stürmer in Duitslands bruine jaren groot maakte’, aldus de partij van Weiss. AfD-leider van deelstaat Brandenburg Alexander Gauland zette Weiss afgelopen vrijdag al uit de fractie. De verstoten afgevaardigde wil zijn zetel in de landdag echter niet opgeven.

De conservatieve AfD was vorig jaar bezig aan een opmerkelijke opmars en veroverde liefst 11 zetels in de Brandenburgse landdag. Het belangrijkste doel van de partij is het opheffen van de eurozone en het herinvoeren van nationale munteenheden of het vormen van kleinere en stabielere muntunies.

[ND]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Pascal schreef:

  Rothschild en Rockefeller en meerdere zijn niet van deze planeet!!!

  Zij leven in een hogere Dimentie en daarom kunnen juist zij onze Illusie zo goed beheren.

  De groep buitenaardse is wat groter want ze zijn gewoon onder ons.

  14 likes
  • pommetje schreef:

   Pascal, alsjeblieft!
   Ga alsjeblieft sporten, voetballen, of iets anders, maar ga niet in je vrije uurtjes het internet afspeuren naar de onzin die jij schrijft!

   Man man man!

   31 likes
   • abtach schreef:

    Je zegt eigenlijk ga iets doen om je tijd te verdrijven (onzin dus) ipv de waarheid te onderzoeken…

    Mensen zoals jou houden deze onzin dus in stand, gewoonweg omdat ze niet snappen wat er gebeurd met hun belastingcentjes…

    De politiek bestuurt ons op dit moment, terwijl wij hun salaris betalen.
    Deze gasten bezuinigen op ouderen en lenen geld bij een centrale bank, dat tewijl het geld helemaal niet bestaat….

    Ben blij dat mensen zoals jou zo hun best doen om een positieve bijdrage te leveren. Dus de hele dag een beetje voetballen en voor de rest niet kijken naar wat er gebeurd met jou financien…

    Jij geloofd zeker ook dat Rusland MH17 uit de lucht heeft geschoten, jammer dat we hier niks meer over horen, want er was toch zoveel ”bewijs”

    Oh nee, jij deed geen onderzoek maar jij was aan het voetballen.
    Hierdoor kunnen de echte daders, door jou financiele bijdrage en onwetendheid, gewoon doorgaan.

    Bedankt heh!!

    10 likes
    • pommetje schreef:

     Toch even een reactie van mij voor de bovenstaande fantasten.

     Ik heb een groot deel van mijn vrijetijd gestudeerd. Heb Luchtvaarttechniek gedaan, om daarna een vervolgstudie materiaalkunde te doen.

     Als iemand de dingen ‘des levens’ begrijpt, dan ben ik dat wel en vertel me alsjeblieft niets over MH17. Ik zit dichter bij het onderzoeksteam dan één ieder die hier reageert.

     Daarnaast kan abtach zichzelf beter bezig gaan houden met een opfriscursus Nederlandse taal!

     Pascal, zodra jij wordt tegengesproken, kruip jij direct achter de troefkaart ‘bewustzijn’. De ‘complot believers’ als jij, zijn namelijk niet te overtuigen van hun mis-interpretatie. Keer op keer verschuilen ze zich achter hun troefkaart dat degene die een kritisch weerwoord heeft, niet het bewustzijn van hen heeft.

     Natuurlijk ga jij in je volgende reactie beginnen dat ik ben gehersenspoeld tijdens mijn studie en dat ik daarom zo reageer. Dit zijn louter en alleen droogredenen van jullie om de waarheid maar te blijven ontkennen.

     Mijn advies: Blijf die koppies lekker in het zand steken en ga fijn een avondje samen complotjes bedenken, naar aanleiding van artikeltjes op dubieuze websites en alsjeblieft blijf uit de buurt van een universiteit of hogeschool.

     3 likes
     • Pascal schreef:

      Beste pommetje,

      Het zijn niet mijn troefkaarten wat het wel is, zoeken naar waarheden die zonder fantasie te realiseren zijn.
      Over jou studie heb ik niets te zeggen en daar wil je misschien veel indruk mee maken maar ook jou TITEL zal na de kerst keihard in het diepe vallen en kan je jou achterwerk ermee afvegen. Je voelt jezelf nogal op je plek door andere naar beneden te halen op hun Nederlands.

      Ga zien waarom het beheerd moet worden en wie het beheerd en wat het einddoel is van die ILLUSIE die zij beheren waar jij en ik in leven.

      Als je dat niet kan inzien is jou eigen fantasiewereld te sterk en ben je er nog niet klaar voor.

      Sterkte kerel!!

      4 likes
     • zeus schreef:

      Luchtvaarttechniek gestudeerd en daardoor in staat om “de dingen des levens” te kunnen begrijpen? Jij komt nog vreemder over dan die zogenoemde ‘fantasten’.

      4 likes
     • DennisdeB schreef:

      Ik detecteer enige vorm van narcisme 😉

      0 likes
   • Pascal schreef:

    Beste pommetje,

    Het is jammer dat je het geheel niet begrijpt!!

    Deze planeet word nog steeds en is altijd beheerd door daarbuiten!!
    Met onze hersencapaciteit van 10% moet er iemand of meerdere zijn die daarboven staan wat naar mijn mening ook pommetje zou moeten kunnen begrijpen.
    Het is niet de slimme melkboer van de hoek!!!

    Zij beheren de illusie waar wij in leven, niets meer en niets minder!!
    Het is jammer dat je het bewustzijn nog niet hebt om dit soort zaken in te kunnen zien.

    Succes pommetje

    8 likes
    • Keesoe schreef:

     Nou pascal als u nog steeds denkt dat wij maar 10% van onze hersenen gebruiken dan hoef ik al niet verder te lezen. Dit is namelijk ALLANG wetenschappelijk aangetoond dat dat onzin is. In uw geval zou het kunnen maar in het algemeen gebruikt iedereen zijn gehele hersenene alleen niet de gehele hersenmassa tegelijk… Aangezien u heel goed info kan opzoeken op internet dan kunt u hierover dus ook genoeg vinden.

     Erg gemiste kans om mijn aandacht te wekken.

     6 likes
    • milo schreef:

     Pascal
     Die persoon noemen wij God en hij heeft engelen.. Maar ze bemoeien zich zeker niet met onze vrije wil.

     1 likes
     • Pascal schreef:

      Beste Milo,

      Wij leven geheel in een frequentie die ons geheel beheerst. Het is net zoals een auto op afstandbediening die beheerd word door de frequentie die iemand beheerd met hun frequentie kast.

      Ons DNA word geheel bewerkt door die GOD en ons DNA is ook onze bovenkamer die dus op die manier aangepast kan worden wat vele een denkwijze te ver gaat.

      Ik hoop dat je het begrijpt.

      Hier misschien wat meer duidelijkheid.
      2012 DNA UPGRADE : HUMANS ARE MUTATING INTO A BRAND NEW SPECIES!! (HD): http://youtu.be/Fhul51pJpcU via @YouTube

      2 likes
  • Kalki schreef:

   Ze leven niet in een hogere dimensie, maar leven ze met $-tekens in hun ogen.

   14 likes
   • Pascal schreef:

    Kalki dit heeft 0 met geld te maken!!!!

    Geld is een illusie weet je nog!!??

    Onze Illusie!!!!

    3 likes
    • Keesoe schreef:

     Pascal u bent een illusie dus heeft geen enkel zin wat u hier zegt. Want wat u zegt is toch een illusie.

     Toch?

     2 likes
     • Tajoe schreef:

      Je zie wat je wilt zien en geloven… Ik geloof je Pascal, ik vind het jammer dat de andere mensen je niet kunnen gloven omdat ze blind vertrouwen hebben in de regering. Ik geloof in deze illusie die de mensen aan de top hebben gemaakt, en wij houden die in stand door te geloven wat we op tv zien… De media werken helaas mee aan deze illusie… Maar hoe kun je nou je eigen landbestuurders vertrouwen wanneer je weet hoe met personneel wordt omgegaan in de defentie, vooral wat betrefd chrome 6 dat in het licht kwam in het nieuws. Raar he, ze zeggen dingen die waar zijn en waar ze zich over zouden moeten schamen… En bij ons gaat er geen belletje rinkelen? Terwijl telefoonnummers van mensen die op NH17 waren het nog doen… Spoorloos verdwenen, maar zeker niet dood…
      Lees dit maar eens …

      http://www.martinvrijland.nl/2014/10/01/mh17-en-de-schaliegasbelangen-en-de-connectie-met-shell/

      1 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Kijk hier eens naar. Heeft niet zo veel van dien met aliens maar alles met de manipulatie vd massa.
   http://www.youtube.com/watch?v=6v00j2JO2gI

   4 likes
 • ferrimassi schreef:

  Altijd maar weer die politieke correctheid, begint echt dictatoriale vormen aan te nemen. Je mag je onderhand al bijna niet meer uitdrukken. Altijd wel een groep die gekwetst is en altijd wel een hoop mensen die menen te moeten demonstreren hoe verlicht ze wel niet zijn door dit te veroordelen. Trieste bedoeling en het word alleen maar erger. Zonder eerlijk debat en vrijheid van meningsuiting kunnen we de democratie wel opdoeken niet?

  9 likes
  • Faith schreef:

   Een eerlijk debat. Daar zeg je wat. En democratie? Weet je wel wat dat betekent? Ik snap dat politiek Den Haag de spelletjes met Brussel en NY mee moet spelen en dat doen ze met verve, alleen gaat de geloofwaardigheid nu wel heel erg hard achteruit. We worden besodemieterd waar we bij staan. Het is toch te maf wat die Lagarde op die persconferentie uitkraamde. Dan ben je toch niet goed snik als je die boodschap voor zoete koek slik? Ja ze zit in aan de andere kant van de wereld, in China of waar was het? lekker veilig praten over vrouwenrechten. Die muts laat zich zelf anders ook gedwee achter die kliek hun karretje spannen. En maar blaten. Rutte kan liegen maar Pechtold slaat alles. Die haalt met zijn babyface het bloed onder je nagels vandaan. Die heeft een paar sterke mannetjes achter hem staan en dat maakt hem zo zelfverzekerd. Ugh! Hij alleen is een wrak wat elk moment in kan storten. Even zo is die kliek met geen 10 bussen roundup weg te spuiten dus ik wacht de grote klap wel af, het moment dat het hele zootje in elkaar klapt. Ik maak me nergens druk meer om.

   12 likes
   • Roy schreef:

    Aha weer die Lagarde. Op het einde van haar “boodschap” werd er volgens complotters over een datum gesproken “20-07-2014”.. En Faith, ik vroeg je al eerder. Wat is er op die datum gebeurt dan?

    Maar je hebt in ieder geval het idee laten varen dat deze dame plotseling is verdwenen 🙂 Dat scheelt dan weer. Ze is overigens alweer terug hoor. Morgen spreekt ze bij de Gaston Hall in Washington D.C.

    3 likes
    • Faith schreef:

     Het maakt allemaal niet meer uit Roy. Onkruid vergaat niet, ik had het kunnen weten. Maar de kaarten zijn geschudt. Het maakt ook niet zoveel meer uit wat ze zei en wat ze nog gaat zeggen. Laat ze nog even Washington DC. aandoen en haar het idee geven dat het nog belangrijk is. Binnen afzienbare tijd, zeer waarschijnlijk deze maand, stort de boel in en dan moeten ook mensen als Lagarde maar zien hoe ze het gaan redden. Die types gaan een hele zware tijd tegemoet en ze weten het. Tot die tijd blijft ook zij een poppetje dat verplicht via touwtjes meespeelt. Ik denk dat ze nu al zwaar baalt als een stekker en daar is zij beslist de enige niet in, maar er is geen weg meer terug. In die scene is het licht inderdaad al een poos geleden uitgegaan. Sneu voor die types. Daar kun je beter medelijden mee hebben.

     3 likes
     • Roy schreef:

      Dat is makkelijke Faith, iemand beschuldigen en vervolgens niet kunnen uitleggen waar van..

      Volgens de complotters (waar jij je informatie vandaan hebt) was haar “zogenaamde” boodschap duidelijk 20-07-2014 is DE datum, dan gaat het gebeuren.. Wat is er gebeurt op 20-07-2014?….

      3 likes
    • Pascal schreef:

     Toen is de slopen van het financiële wereld toneel begonnen.

     Ze heeft het toch goed uitgelegd.

     3 likes
     • pommetje schreef:

      Pascal,
      Waarheden zoeken op het wereld wijde web is net zoiets als het zoeken van een speld in een hooiberg.
      Waarheden vind je door het volgen van een studie, met echte boeken, met het volgen van colleges en het toepassen van de kennis opgedaan tijdens deze studies.

      Het wereld wijde web, staat vol onwaarheden, zonder bronvermeldingen. Veel van die onwaarheden heb jij blijkbaar gelezen, omdat je kant nog wal raakt met je betoog!
      Maar ok, ik geef je de kans. Kom eens met een bronvermelding van een wetenschapper die is gepromoveerd op jou theorie…

      Daarnaast ben ik niet iemand die neerbuigend naar anderen is, maar als je hier een betoog houdt, je waarheden wilt roeptoeteren, zorg dan op z’n minst dat de Nederlandse spelling goed is. Scripties, onderzoeken en eindwerken worden op HBO en Unief niet beoordeeld als de spelling niet deugt… snap je? Dat zegt iets over iemand, over de aandacht die hij/zij er aan besteedt.

      Veel succes Pascal!

      2 likes
    • Faith schreef:

     Volgens mij slaakte ze alleen maar een kreet uit over wat de G20 (samenwerkend orgaan en beraad m. betrekking tot het internationale fiancieele systeem) ermee te maken had. Het sloeg nergens op in de context maar die naam moest van de baasjes waarschijnlijk gewoon even genoemd worden. En ja hoor…het slopen van het financieele systeem is toen inderdaad begonnen.

     1 likes
     • Roy schreef:

      Je begrijpt niet wat ze zegt, lees dit maar eens goed.. Misschien dat je het dan begrijpt.. Dit is haar hele speech (niet onderboken door complotters die er verhalen omheen verzinnen)..

      http://www.imf.org/external/np/speeches/2014/011514.htm

      In de context van het verhaal is haar opmerking wat betreft de G7 en G20 is helemaal niet zo vreemd..

      1 likes
     • Roy schreef:

      ” En ja hoor…het slopen van het financieele systeem is toen inderdaad begonnen.”

      Oh ja. op 20-07-2014? Kan je mij laten zien waar je dat vandaan hebt dan?

      Even kijkje hoe ik het in Jip en Janneke taal kan uitleggen..

      Ze vertelt dat het in 2014, 7 jaar geleden is dat de financiele crisis is begonnen en dat het er nu weer lichtpuntjes zijn. Ze hoopt dat de komende 7 jaar weer sterke jaren worden, ze weet niet of de G7 daar wat mee van doen zal hebben of de G20, maar ze hoopt iig dat de IMF hun steentje bij kan dragen..

      1 likes
   • Klakkeloos schreef:

    Zo te lezen zijn de lichtjes hier al lang geleden uitgegaan en heerst er duisternis op deze site, dat is mij nu wel duidelijk gezien dit soort reacties.

    4 likes
    • Keesoe schreef:

     Inderdaad blij dat iemand dit schrijft.

     Velen zijn alleen maar met het kwaad bezich hier. Maar tegelijk proberen wijs en spiritueel over te komen door te zeggen dat we in een illusie leven.

     Leef je eigen leven en zend licht en liefde uit in plaats anderen ervan te overtuigen dat de wereld wordt beheerst door de duistere Elite.

     6 likes
     • Keesoe schreef:

      Nee ik reageerde op klakkeloos.

      1 likes
     • ferrimassi schreef:

      Bedoel je mijn post? Ik constateer alleen dat deze pc doctrine het vrije woord omzeep helpt..

      0 likes
     • Tajoe schreef:

      Andere proberen te overtuigen werkt niet… De mensheid komt toch wel te weten over de vele leugens waar wij in zijn gaan geloven door onze programmering… Nederige mensen die bewust zijn van wat er speelt gedragen zich zoals Gandhi of de Dalai Lama… Ze lachen ook al weten ze dat de wereld een zooitje is… Heel veel mythes zijn verhalen, mondeling overgedragen van generatie tot generatie, daarna werden ze opgeschreven, maar hoeveel is er niet verdraait of aangepast door de vertalers die door de eeuwen heen voor invloedrijke opdrachtgevers hebben gewerkt…
      Kortom, net zoals bij het zinnetje dat je aan iemand fluistert in de oor van je buurman die het weer door fluistert aan zijn buurmaan, aan het einde van de kring, wanneer jouw bericht weer bij jou terecht komt, is alles veranderd… Trouwens, elk land schrijft zijn eigen geschiedenis, die van Nederland is anders dan die van Frankrijk, ook al zijn er periodes waarin die elkaar overlappen. Er is geen nog wereld geschiedenisboek dat open, eerlijk en neutraal is…

      0 likes
    • whatever schreef:

     Inderdaad. Zoals ik ook al eerder opmerkte. Erg jammer dat er gekibbel is over “het juiste antwoord” of de kennis die mensen hebben. Maakt mij niet uit of je leert uit boeken/internet/ervaring, als dat het plaatje is voor jouw, then it’s yours. We praten wel verder als je een andere mening hebt, of misschien wellicht als ik een andere mening krijg over bepaalde onderwerpen. 🙂

     0 likes
 • DennisdeB schreef:

  Ja hoor, gelijk met de anti semitische of joodse of nazistische woorden gooien. Want dan gaat iedereen al gelijk het negatieve denken van de persoon die iets over Rothschild zegt.

  Laatst had ik een documentaire gezien over Auschwitz en dat het met GEEN MOGELIJKHEID mogelijk was dat er zoveel mensen hun dood tegenmoet zagen door middel van de gaskamer. Het zou nog niet eens lukken met hedendaagse technieken. Ik besprak dat met mijn collega met een open mind. Na een paar vragen of het mogelijk was, moest ik al gelijk mijn mond houden en werd hij boos. Ik zei toen van kijk dit is nu juist wat er mis is. Omdat het met angst, emotie, boosheid heeft te maken van de grote aantallen die genoemd zijn in onze geschiedenisboeken, mag ik er dan niet over praten of vragen over stellen ?

  Zo diep zit het er bij mensen in. Je mag er nog niet eens aan twijfelen, het is DE WAARHEID. Trouwens het is zelf strafbaar als je het zou ontkennen. Zoals Napoleon schreef, ” History is written by de victors” Geschiedenis word geschreven door de overwinnaars.

  Ik ontken zoiets niet, maar twijfelen moet mogen of vragen erover stellen.

  19 likes
  • Zoutoplossing schreef:

   Ontkennen is één ding maar de meeste ontkenners doen dat uit ideologische redenen en teren op schaapachtige volgelingen.

   Ga maar eens naar een concentratiekamp of zeg het maar eens een Holocaust overlever recht in het gezicht, dan ben je oas echt een kerel…

   8 likes
  • Pascal schreef:

   Wat jij heb heb ik ook van de week gehad.

   Ik ga de Holocaust illusie van de week nog eens herhalen maar dan met de illusie van beide atoombommen van Nagasaki en Heroshima erbij die ik zeg dat die ook niet gevallen zijn.

   Het moeten flashbommen geweest zijn maar geheel niet nuclear.

   Als je de geschiedenis gaat zien zijn wij heel heftig in de zeik genomen door een hogere orde die werkelijk de baas is over onze gedachte.

   Er is veel meer niet gebeurd wat in onze geschiedenisboeken staat.

   4 likes
  • Marc schreef:

   Daarin ben ik het met je eens! Het moet gewoon een thema zijn waar je met zijn alleen over moet kunnen praten, volstrekt logisch dat je het met bepaalde dingen niet eens bent of deze eerst wilt onderzoeken. De reactie van jouw collega spreekt boekdelen, er is één geaccepteerde versie van Auschwitz en de holocaust en daaraan mag niet getornd worden. Maar wat is feitelijk geschiedenis? Een mooi antwoord is : Geschichte ist die Lüge auf die man sich geeinigt hat – Napoleon

   4 likes
 • Kalki schreef:

  Rothschild kan makkelijk al zijn triljoenen dollars onder de mensheid verdelen en in 1 keer de armoede opheffen op deze planet; dan moet Rothschild wel eerst zijn hebzucht opofferen.

  19 likes
  • Arnold schreef:

   Rothschild zijn hebzucht opofferen? Ik weet zeker dat zoiets never nooit niet gebeurt!

   3 likes
  • Faith schreef:

   Je zou denken dat dat met een druk op een computerknop geregeld is of is dat te simpel?

   3 likes
  • Keesoe schreef:

   Als u enkele familie leden zou hebben meegemaakt die er hebben gezeten en hun verhalen hoort, dan zou u ook niet meer getwijfeld hebben. Verschrikkelijk wat die mensen nu nog elke dag in hun dromen mee maken door wat ze daar hebben gezien. U moet zich inderdaad schamen deze vragen te durven stellen.

   2 likes
   • DennisdeB schreef:

    @Keesoe,
    In de documentaire die ik zag zie je ook joodse mensen spreken met ONMOGELIJKE verklaringen die gewoon ,nouja niet kunnen. Ook joodse mensen die in die tijd natuurlijk hebben gehoord van het doodskamp auschwitz. Velen waren al voorbereid op hun einde. De trein stopte bij een station en de joodse vrouw werd gesommeerd zich uit te kleden en zich klaar te maken voor een douche. Mevrouw bleef haar hoofd hoog houden om zich niet te laten kennen en wat bleek, het waren gewoon echte douches.
    Als er iemand brand roept in een mega volle bioscoop, gaat iedereen dan op zoek naar de brand of is het massa hysterie en wegwezen?
    Ik ga niet ontkennen, want ik was er zelf persoonlijk niet bij, maar tegenstrijdige getuigenissen zijn er. Zeker die in de spotlight stonden/staan.
    Oorlog is nooit mooi/fijn. Ik denk dat maar weinig zullen zeggen van “zo zeg, vet was dat” Natuurlijk zit dat vol gruwelijkheden van en voor beide kanten.
    Mocht je interesse in die docu die ik bedoel, laat maar weten en beslis/onderzoek zelf.

    0 likes
 • Pascal schreef:

  Roy
  2 oktober 2014 09:39 at 09:39

  Hier je gevraagde uitleg.

  Occult Message in Speech by Christine Lagarde of IMF: http://youtu.be/QYmViPTndxw via @YouTube

  1 likes
  • Roy schreef:

   Dat is niet wat ik vraag, Ik vraag wat er bebeurt is op 20-07-2014..
   Volgens die video die ik overigens ook al meerdere keren gezien heb stond er iets te gebeuren op 20-07-2014
   Toon mij even aan, wat er deze datum gebeurt is? Dat is toch niet zo’n moeilijke vraag???

   3 likes
   • Faith schreef:

    @ Roy: 20-07-2014, goed meekijken ja? 2+7=9, 2+1=3, plus 4 = 7, die 7 plus die 9 = 16, en 1+6=7 en dat is een belangrijk getal. Snappie?

    1 likes
    • Roy schreef:

     Valt me op dat iedereen om die datum heen draait.. Jullie mede complotters (degene die het filmpje helemaal ontleden) zeiden dat er op 20-07-2014 iets ging gebeuren… 20-07-2014 is ondertussen voorbij en wat is er nu gebeurt, en toon dat dan eens aan.. Iedereen die antwoord geeft draait er omheen als een klein kind.. Maar ja, ik zal er maar vrede mee moeten krijgen dat niemand van jullie weet waar jullie het eigenlijk over hebben anders had ik het antwoord allang gehad..

     Maar ja, dat soort dingen hebben we vaker gehoord, niburu komt dit jaar, oh nee, dit jaar dan, uuuuhhhh dit jaar dan misschien??

     0 likes
     • Roy schreef:

      Zo kan je aan alles wel een draai geven Faith.. dus even kijken..
      de 17e laten ze een vliegtuig neerstorten en ze geeft als geheime boodschap 20-07-2014 door.. Dus eigenlijk was haar geheime boodschap dat 3 dagen na de ramp de oorlog uit zou breken? waarom was haar “geheime datum” niet 17-07-2014? Dat zou toch de daadwerkelijke start van de oorlog zijn dan, waarom “3 dagen”
      wachten…

      Het is een beetje alsof je iemand de 20e uitnodigt voor je verjaardagsfeest, maar eigenlijk is het feest pas de 23e..

      Maar ik snap het, het is moeilijk om toe te geven dat het eigenlijk de complotters zijn die door de mand zijn gevallen met WEER een zogenaamde ontcijferde boodschap die kant nog wal raakt…

      Maar ok, nu staat er de 17e iets grootst te gebeuren dus, we wachten het af. Als dit niet het geval is wordt er wel weer een nieuwe datum verzonnen.. Dat is ook de manier waarop waarzeggers te werk gaan, weet je dat? Ze roepen zo veel mogelijk dingen zodat er altijd wel wat tussen zit wat klopt..

      En als ooit nog die WOIII begint ben ik er van overtuigd dat jullie ook wel weer wat moois om de datum heen kunnen verzinnen..
      Aan fantasie geen gebrek..

      3 likes
     • Faith schreef:

      @ Roy er is ogenschijnlijk ook niets gebeurd, maar ze hadden er op gerekend dat vlak na het ongeluk met MH17 WW3 uit zou breken. Zeker weten! Daar doelde ze op. Ze zijn dus door de mand gevallen. Is niet gelukt. Achter de schermen was er heel wat loos op 21-07-2014. 17-10-2014 is het weer een 7 dag. De 18e staan er grootse demonstraties gepland. Wie weet is het dan raak. Niet dat ik denk dat het ze nog gaat lukken, anders was het ze 21-07-2014 wel gelukt.

      2 likes
  • Tajoe schreef:

   Zij is een bitch, zoals DSK, Sarkozy en Hollande… Bush en Obama.. Er is geen links nog rechts, het is maar een poppenkast, een illusie waar meeste mensen als domme schaapjes in geloven… Door beloften van Democratie en Mensenrechten zijn wij in de overheid en politiek gaan vertrouwen. Maar ik vertrouw ze niet, zelfs Albert Heijn niet… Zo lang wij maar domweg kunnen blijven kopen, eten, autorijden, seksen en slapen.. is er geen zorg voor de mensen aan de top. Maar steeds meer mensen worden wakker dankzij alle schandalen die aan het licht zijn gekomen en er komen nog meer zaken aan de orde die niet in orde zijn.

   3 likes
  • Pascal schreef:

   Roy
   2 oktober 2014 09:39 at 09:39

   En deze gaat over die RESET!!

   Christine LaGarde IMF Reset – Interview With Christine LaGarde IMF: http://youtu.be/CVsGzIYmquc via @YouTube

   1 likes
 • Faith schreef:

  Nu ben je uberhaupt al een gekkie als je op een persconferentie met zo’n Jip en Janneke rekensommetje komt.

  4 likes
  • Roy schreef:

   Ja, ze zou beter moeten weten dat er mensen zijn op deze wereld die het meteen helemaal uit zn verband trekken.. Dus daar heb je een punt, ze wist dat het opgenomen werd, dus had ze beter een speech kunnen geven alsof ze voor een kleuterklas stond.. Vooral niet te moeilijk maken..

   2 likes
   • Faith schreef:

    Nogmaals, ze wist toch echt zeker dat er die belangrijke datum iets te gebeuren stond. Dat staat vast. Volgens mij zijn ze toen WW3 uitbleef helemaal gek geworden in de financieële wereld. Geen oorlog, geen geld. Kun je dat begrijpen Roy? Ik zou het ook nog op zijn Jip en Janneke’s uitgebreid uit kunnen leggen maar ik vrees dat ik hier met zo’n type te maken heb die het niet wll begrijpen. Zo een die het niet willen begrjijpen tot kunst verheven heeft. Of je denkvermogen houdt daar domweg op, geen idee.

    2 likes
    • Roy schreef:

     Waarom staat dat vast? Ze heeft zelf die datum niet eens genoemd, die datum is verzonnen door degene die het filmpje ontleed had naar één of andere duistere boodschap..

     Wat begrijp is dat jullie woorden in iemands mond leggen (in dit geval data) dat er iets groots staat te gebeuren..

     Ik wil het best begrijpen hoor, maar ja, een feit is dat jij en andere “denken” met de nadruk op DENKEN dat zij dat zo bedoeld heeft gebaseerd op een paar regels uit haar speech die op de alternatieve media voorbij kwamen.. Ik vraag me daadwerkelijk af of je de complete speech gelezen hebt… Vast niet.. En als jij dat wilt DENKEN moet je het zelf weten, maar verkondig het niet als de waarheid..

     1 likes
     • Faith schreef:

      Mijn mening/waarheid hoeft de jouwe niet te zijn Roy, en nogmaals, we hebben het over occulte gekkies. Je zou het dus serieus kunnen nemen maar het hoeft niet.

      0 likes
     • Roy schreef:

      Maar heb je de complete speech gelezen Faith? En dan bedoel ik niet op een alternatieve media site, maar de complete ongecensureerde speech?

      0 likes
 • Ollev schreef:

  Het is geen anti semitische propaganda, het is anti zionistische propaganda. De zionisten zouden heel israel nog uitroeien om hun eigen sporen uit te wissen.

  Maar dit is slechts een algemene publieke uitspraak….

  8 likes
 • Dypexx schreef:

  @pommetje
  Je hebt hellemaal gelijk!!
  De reacties op deze site worden met de dag steeds ongeloofwaardiger.
  Sommige mensen denken echt dat ze het hellemaal weten.
  Maar eigenlijk weten ze hellemaal niks! steeds maar weer van die bulshit verhalen.

  4 likes
  • Pascal schreef:

   Ik begrijp best dat het eruit komt te zien of er een paar fantasten bezig zijn maar je moet je ook af kunnen vragen waarom zaken zo zijn zoals ze zijn!
   Vaak zijn zaken zo gecompliceerd dat de mens daar honderden jaren geleden niets van kon maken. De mens gaat voor het eerst vliegen en binnen 100 jaar staan we op de maan. Dat is toch best iets waar je over na kan denken, kan dat wel en is dat niet onmogelijk? Wellicht zijn we geholpen door….. en als je zo gaat denken kom je bij een andere realiteit uit waar vele zich nog niet kunnen begeven. Die mensen roepen het hardst dat we Fantasten zijn maar ik zie die mensen met een zeer korte denkwijze die een sterkte ego-centrisch eigen wereld hebben.

   3 likes
  • pommetje schreef:

   Dank je wel Dypexx,

   Ik ben het geheel met je eens!
   Jammer om te vernemen dat er zoveel ‘gekkies’ op deze site te vinden zijn.

   1 likes
 • Krull schreef:

  De rothschilds zijn demonen hebben geen ziel, als zij sterven zie men alleen hun skelet. Ook zij moeten al hun geld en hebzucht achter laten. Dan begint hun ellende pas en dat is om te vieren.

  5 likes
 • Faith schreef:

  @ Roy het is duidelijk dat een occulte boodschap door iedereen anders geintepreteerd wordt.

  1 likes
  • Roy schreef:

   Het is me in ieder geval duidelijk hoe de “zogenaamde” wakkere er over denken… 🙂
   Volgens mij zien die zelfs occulte boodschappen in Sesamstraat..

   5 likes
  • Tajoe schreef:

   Ja, iedereen interpreteert het op zijn/haar manier… Toch zijn er gebeurtenissen die maar op 1 manier kunnen worden geinterpreteerd, en dat is de waarheid…

   1 likes
   • Roy schreef:

    “Toch zijn er gebeurtenissen die maar op 1 manier kunnen worden geinterpreteerd, en dat is de waarheid”

    Helemaal waar en als het goed onderbouwd is ga ik daar in mee, maar dat is het dus in dit geval niet..

    0 likes
 • tamso schreef:

  Het is geen jood die rothschilds Zelfs complotters moeten dat alsmaar blijven herhalen.En het is ook geen semiet,dus kan er ook nooit sprake zijn van enige anti semitisme.En het laatste is dat politieke partijen die zo hoog scoren vrijwel zeker een gecontroleerde oppositie is.Vooral als je uit d epartij wor dgezet,als je die roteschilden aanwijst als boosdoeners

  4 likes
  • ferrimassi schreef:

   Wellicht geen joden, maar zeker wel instrumentaal in het zionisme en de creatie van israel. Snap de verwarring wel. De achternaam komt ook veel voor onder de ashkenazi joden.

   1 likes
   • tamso schreef:

    De hoax is dat ene theodore Herzl wat de grondlegger was van het zionisme zelf een bekeerde katholiek was.Het meredeel wat het zionisme aanhangt ook uit de hoek van het cristendom komt.Dan pas de atheistische socalljew wat in werkelijkheid een japeth was en een mongool.Wat later een kazhaar werd en later de askhernazim socalljew.En De rothshilds is denaam van het rodeschild wat op hun deur hing,toen ze nog bauer heette.Lijkt mij eerder duits.Cohen,levi,polak lijken er meer op dat het joods zou zijn.Punt van dit alles is dat het woord joods ten onrechte word genoemd als je die askhernazims bespreekt.En veel van die zogenaamde joden die op TV te zien zijn en ook burgermeester en andere topfunctie’s socalljews zijn.Feit is wel dat deze socalljews de media en politiek in hun pocket hebben.En die bespelen maar al te graag de publieke opinie.Kritiek leveren of gewoon de waarheid zeggen is anti semitisme en jodenhaat.Terwijl het a niet eens semieten zijn en b geen joden.

    1 likes
 • Faith schreef:

  @ Roy: De manier van mijn redeneren zal je ongetwijfeld niet aan staan maar Dennis heeft wel gelijk, je bent een trol maar geeft niet. Kennelijk gaat je denkvermogen niet verder dan wat je hier tentoon spreidt en wie weet, steek je nog iets van reacties op. Die krisis waar zij het over heeft? Geen idee, we worden al sinds de Romeinen kort en klein gehouden dus wat dat betreft maakt het niet zoveel uit. Maar laten we zeggen dat ze het over de financieële krisis sinds 2008 heeft. Dan lul je toch uit je nek als je zegt yes, the crisis still lingers and, met de nadruk op and, optimism is in the air? And the horzon is brighter…Dan ziet zij de toestand in de wereld nogal rooskleurig in. We blijven maar steeds meer bezuinigen om die oorlogen te betalen. En maar angst aanjagen, het lijkt wel een Hollywood film waar we in belandt zijn, als je de msm tenminste moet geloven. Dat is niet wat de bevolking wil. Maar zij ziet het allemaal zonnig in…. Zou ze zeggen ‘but’ optimism is in the air zou het ook nergens op slaan dus eigenlijk had ze daar net zo goed niet hoeven staan. Maar dat is mijn idee. Jij mag daar als trol heel anders over denken.

  1 likes
  • Roy schreef:

   “De manier van mijn redeneren zal je ongetwijfeld niet aan staan maar Dennis heeft wel gelijk, je bent een trol maar geeft niet.”

   dit bevestigd alleen maar wat ik zei..

   “Maar laten we zeggen dat ze het over de financieële krisis sinds 2008 heeft. Dan lul je toch uit je nek als je zegt yes, the crisis still lingers and, met de nadruk op and, optimism is in the air? And the horzon is brighter…Dan ziet zij de toestand in de wereld nogal rooskleurig in. ”

   Zozo, goed gegokt, hoewel ze het gewoon benoemd in haar speech, dus zo moeilijk hoefde dat niet te ziijn.. (2007 trouwens) Al vanaf dat jij en ik op deze aardbol lopen worden er miljoenen in oorlogen gepompt, dat is niet opeens anders.. En voordat je met de aanvallen op ISIS aan komt zetten, deze zijn pas afgelopen maand begonnen, en wanneer was haar speech ook alweer?

   Dat er een lichtpuntje is heeft ze gewoon gelijk in, zie bijvoorbeeld de aandelenkoersen en het herstel van de huizenmarkt. Ze zegt niet dat we er al zijn en dat is ook zeker niet zo, nog lang niet zelfs. Maar ja, DAT wordt ook niet geroepen. Zij is overigens ook niet de enige die roept dat het einde van de crisis in zicht is..
   zie o.a. hier..

   https://economie.rabobank.com/publicaties/2014/juli/het-einde-van-de-crisis-we-zijn-er-bijna/

   Maar als jij er in je hoofd anders over wilt denken moet je dat zelf weten natuurlijk.. Een feit is dat je totaal geen idee heeft waar deze dame over spreekt en dat je dan zelf maar even wat invult..

   0 likes
   • Pascal schreef:

    Ja ROY je wilt dingen niet begrijpen omdat je er waarschijnlijk nog niet klaar voor bent.
    Jou eigen wereld overheerst jou nog en daardoor kan je niet verder denken.

    Jammer.

    1 likes
   • Faith schreef:

    Leugens Roy, het einde van de krisis in niet in zicht. Ze houden de krisis in stand. Er moest weer oorlog komen. MH17/20-07 was mislukt dus snel iets anders verzonnen. Oorlog moet er nu eenmaal zijn. We betalen hem ook nog ongewild. Ziek worden mensen er van. Al helemaal als ze eenmaal realiseren dat het moedwillig opgezet is. De financial market gaat ook nergens meer over, jij met je lichtpuntje aandelenmarket, hahahah!! eve lachen…. jij weet toch ook wel dat we met monopoly-spelletjes geld leven, gewoon bijgedrukt als WC papier. Het is een grote chaos naar mijn idee en de grote luchtbel staat op springen. Hou Putin en Edward Snowden in de gaten. En ook al vindt je het fantasy, wartaal of para para, ik geef je een welgemeende tip: hou deze fantasy in je achterhoofd. Anders kom je wel heel onverwacht voor onaangename verrassingen te staan.

    1 likes
    • Roy schreef:

     Oh dus MH17 wordt nu aan 20-07 gehangen. Drie dagen te vroeg, maar goed… 🙂

     ” Het is een grote chaos naar mijn idee”

     Naar jouw idee, daar zeg je het goed.. Alles is gebaseerd op ideeen ontsproten uit je eigen brein aangesterkt door de alternatieve media..

     “Anders kom je wel heel onverwacht voor onaangename verrassingen te staan.”

     Ik kan niet wachter Faith, laat die verrassingen maar komen..

     0 likes
 • Faith schreef:

  ‘@ Roy je hebt hier met een stel occulte gekkies te maken. En jij wil dat ik daar helder over ben? De 17e zou kunnen dat er iets gebeurd, ik zeg niet dat dat gaat gebeuren. Occulte gekkies weet je. Ze genieten in elk geval wel van de macht die ze denken te hebben. Hoe lang nog…

  0 likes
  • Roy schreef:

   🙂 ik vind het wel geweldig hoe jij dingen interpreteert.. beetje narrow minded, maar heeft wel iets aandoenlijks..

   0 likes
   • Faith schreef:

    Narrow minded ben je als je in tijden van krisis, voor miljoenen aan defensie besteed omdat je je hebt gek en bang laten maken voor een gecreerde vijand. Ze willen de hele wereld in de angst-greep. Dan komt een Christine Lagarde op een persconferencie het volgende vertellen: ‘Yes, the crisis still lingers and optimism is in the air, the deep freese is behind and the horizon is brighter’. Dat is pas narrow minded. Sterker nog, dan weet je helemaal niet waar je het over hebt.

    2 likes
    • Roy schreef:

     “Yes, the crisis still lingers and optimism is in the air, the deep freese is behind and the horizon is brighter”

     Weet je over welke crisis ze het heeft Faith, daar ben ik wel benieuwd naar?

     0 likes
  • Pascal schreef:

   Niet zo lang meer!!!

   Je gaat mooie dagen tegemoet!

   0 likes
 • DennisdeB schreef:

  Ik heb het gevoel dat Roy een forum trol is. 🙂 Do not feed the troll :p

  0 likes
 • Arwijn schreef:

  WAAR is deze prent!? Hoe kan je nou met zo’n verhaal aan komen zonder op z’n minst te linken naar dit plaatje? Heel erg slordig…

  0 likes
 • jos schreef:

  Pascal…jij ook ontwaakt!

  0 likes
  • Pascal schreef:

   Ja ik denk het wel en ik denk misschien een beetje erg ontwaakt.

   Ik ben gaan inzien wanneer en hoe de goden terugkomen en de puzzel die het Vaticaan daarvoor heeft gemaakt.

   Het is super simpel maar niemand die daar aan denkt.

   Ik denk me daarbij wel in dat als ik het in het publiek gooi, ik een probleem ga krijgen met de genootschappen.

   Men is nog te veel bezig met oppervlakte problemen en de roddels die daarbij horen terwijl het onderwater gebeurd blijft men maar roddelen en randprobleempjes van het besproken probleem aanhalen.

   Het gaat om de brom maar die vergeet iedereen weer na wat gebrachte rand roddels.

   0 likes
 • x

  Check Also

  duitse

  Duitse artsen noemen coronabeleid ‘georganiseerde misdaad’

  Op 30 augustus, een dag na het ...

  duitse

  Duitse gezondheidsminister brutaal eerlijk over lockdown: dit nooit meer

  Duitsland had winkels en kapsalons niet moeten ...

  >