Homepagina » Mens en Dier » Jensen haalt keihard uit naar ‘incompetente’ Gommers: ‘Ontsla die man!’
gommers
Foto: Diederik Gommers (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Jensen haalt keihard uit naar ‘incompetente’ Gommers: ‘Ontsla die man!’

IC-baas Diederik Gommers luidde eerder deze week in talkshow Humberto de noodklok. Volgens hem liggen er op de IC’s te veel coronapatiënten. “We hebben nu 200 mensen met covid op de intensive cares liggen, maar we hebben maar 800 of 750 operationele bedden. Wij hebben echt stress op dit moment,” zei Gommers.

Humberto: “Ik merk bij mezelf dat het moeilijker te begrijpen is. Je snakt naar leven en vrijheid. Er zijn veel mensen gevaccineerd en toch is er bij zulke lage aantallen zoveel stress, terwijl we veel meer konden handelen een jaar geleden. Wat gaat er mis in mijn hoofd?”

Gommers 2 weken geleden: 200 coronapatiënten op de IC is geen probleem

“Wij kunnen maar aan heel weinig knoppen draaien. Iedereen is op vakantie en de afdelingen kunnen geen mensen missen. We moeten daardoor operaties afzeggen,” zei de IC-chef.

Opmerkelijk genoeg zei Gommers twee weken geleden nog in Op1 dat 200 coronapatiënten op de IC geen probleem was. “Ik verwacht dat we de komende dagen nog wel IC-opnames zullen zien, maar niet tot een hele hoge piek. Ik verwacht 150 tot 200. […] Dat is goed te managen, al hebben we nu veel minder bedden open.”

Wat een incompetentie

Wie begrijpt het nog? Robert Jensen haalt op social media hard uit naar de beddenbaas: “Gaan we weer. Hij is altijd TEGEN opschalen! Wat een incompetentie! Ontsla die man! Hij is de piloot die bij een beetje turbulentie over de intercom roept: ‘WE STORTEN NEER!’ Vicieuze cirkel.”

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ondergronds.
Ondergronds.
3 maanden geleden

Gommers is een kwakzalver. Je komt er geen stap verder mee. Vandaag is het zus, morgen is het zo. Inmiddels moeten we dit toch wel herkennen. Z’n maatjes zijn even onbetrouwbaar.

Celia
Celia
3 maanden geleden

Ik heb de show gezien vrijdag en inderdaad Jensen heeft gelijk. Wat draagt die vent eigenlijk bij? Wordt er naar een oplossing gezocht, bijv. de zorg opschalen? Wordt de situatie vergeleken met bijv. griepseizoen 2017/2018? Daar horen we niets over. Waarom geen eerlijke info over wat het virus nou precies doet met je lichaam, over wie de meeste risico lopen etc. Dat moet toch bij hem als arts bekend zijn. Het lijkt erop dat deze ijdeltuit op de tv wil blijven koste wat kost.

Anna
Anna
3 maanden geleden

Oh Gommers, onze draaikont en leugenaar, mag ook weer even wat zeggen? Als t allemaal zo moeilijk is had ie er AL LANG (scholing, uitbreiden bedden) wat aan kunnen doen maar is nooit nodig volgens hem. Ga dan niet achteraf zitten te jammeren en weer paniek zaaien. Ik kan dit soort mensen echt niet meer zien. Mag ik even een teiltje?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Hé Diederik Gommers vuile Eedbreker & Landverrader…kom op met je Harde Cijfers Vriend! Ik ben alweer weken bezig om die cijfers van je Broeders-in-het-Kwaad los te peuteren…Wat een Ongelooflijk Stelletje Prutsers bij elkaar!!! Anderhalf Jaar verder en nog GÉÉN IC-BED EXTRA?! MILJARDEN VERDER & HÉLÉMÁÁL NIKS BEREIKT! Wanbeleid….wat hebben jullie in Godsnaam zitten doen al die TIJD?!

1. Hoeveel Ongevaccineerden liggen er in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium.

2. Hoeveel 1ste Dosis Gevaccineerden liggen er in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium.

3. Hoeveel Gevaccineerden liggen er in het Ziekenhuis, op de IC & in het Mortuarium.

x

Check Also

zuid-afrika

Kathleen Aerts (ex-K3) woont in Zuid-Afrika en is geshockeerd door de berichten over nieuwe coronavariant

De Belgische zangeres Kathleen Aerts, die vooral ...

bpoc2020

Ziekenhuispatiënt haalt uit naar media: ‘Jullie pushen net zo hard mee met die hele vaccinatie-ellende’

Leon (50) werd opgenomen in het Catharina ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

113
0
We lezen graag je reactie!x