Buitenland

Arts over vaccindoden: ‘Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts René de Monchy verruilde Nederland in de jaren zeventig voor Nieuw-Zeeland. Na 48 jaar is hij de laan uitgestuurd omdat hij zich niet wilde laten vaccineren. Hij mag geen patiënten meer zien en kreeg zelfs een locatieverbod voor het ziekenhuis waar hij werkte, bericht het Artsen Collectief.

De Monchy was van meet af aan erg kritisch over de experimentele mRNA-vaccins. “Wat voor mij de deur dichtdeed, was toen de vaccins ook aan kinderen werden gegeven, die absoluut geen gevaar lopen met een corona-infectie. Daarnaast werden de mRNA-vaccins gepromoot voor zwangere vrouwen, wat volledig indruist tegen elke medische en wetenschappelijke traditie van het zorgvuldig afwegen van de voor- en nadelen.”

De arts laat weten dat dokters per vaccin omgerekend 216 euro mogen declareren. “Er is voor hen een perverse prikkel om aan dit soort campagnes mee te werken.”

Geen uitzondering

Uitzonderingen waren in eerste instantie toegestaan, maar werden al snel herroepen. “Ik heb zelf patiënten gehad die een herseninfarct of Guillain-Barré hebben opgelopen na de eerste prik. Maar wat denk je? Geen uitzondering voor een tweede vaccinatie,” zegt De Monchy.

Hij merkt verder op dat het officiële aantal vaccindoden – 220 – waarschijnlijk een onderschatting is. “Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden.”

Nieuw-Zeelandse zorgmedewerkers moeten zich verplicht laten inenten. Op de dag dat de deadline was verstreken, vroeg zijn manager of hij geprikt was. Hij antwoordde ‘nee’, waarna meteen zijn computeraccount en swipecard werden geblokkeerd. Voor het ziekenhuisterrein kreeg hij een locatieverbod opgelegd. Hij kon geen afscheid nemen. De arts werkt nu onder de radar.

Straks ook in Nederland?

Nieuw-Zeeland is volgens De Monchy veranderd in een nachtmerrie. Hij legt uit dat het land een testing ground is. “Als internationale organisaties een systeem wereldwijd willen uitrollen, proberen ze het eerst uit in Nieuw-Zeeland. Het land is afgelegen en makkelijk te managen, want de bevolking is doorgaans meegaand. [Premier] Jacinda Ardern heeft bovendien goede contacten met het World Economic Forum, zij is hun geselecteerde Young Global Leader.”

“Wat ik denk is dat het systeem hier slechts wordt geperfectioneerd, voordat het op andere plekken wordt ingevoerd, onder meer in Nederland,” waarschuwt de arts.

[Artsen Collectief]

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 jaar geleden

LS…

Contract met de Duivel ! Of gewoon smerig omkoopgeld… Lood om oud ijzer !?

levitas
levitas
1 jaar geleden

pek en veren is niet genoeg om alle aangedane leed te vergoeden.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
1 jaar geleden

Het maakt niet uit hoe erg de nachtmerrie is. Laat het licht in jezelf nooit doven. Weiger mee te werken aan het kwaad en leef je eigen leven zoveel mogelijk. Het is goed om op de hoogte te zijn van allerlei dingen, maar laat dat je trilling niet omlaag brengen en vermijd negativiteit verder.
Het Kwaad roeit zichzelf wel uit. Er komt een tijd dat bijna niemand nog de Duivel zal geloven, en dan is het afgelopen met satanisten.

nico
nico
1 jaar geleden

Booster je banksaldo.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x