Buitenland

Arts over vaccindoden: ‘Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts René de Monchy verruilde Nederland in de jaren zeventig voor Nieuw-Zeeland. Na 48 jaar is hij de laan uitgestuurd omdat hij zich niet wilde laten vaccineren. Hij mag geen patiënten meer zien en kreeg zelfs een locatieverbod voor het ziekenhuis waar hij werkte, bericht het Artsen Collectief.

De Monchy was van meet af aan erg kritisch over de experimentele mRNA-vaccins. “Wat voor mij de deur dichtdeed, was toen de vaccins ook aan kinderen werden gegeven, die absoluut geen gevaar lopen met een corona-infectie. Daarnaast werden de mRNA-vaccins gepromoot voor zwangere vrouwen, wat volledig indruist tegen elke medische en wetenschappelijke traditie van het zorgvuldig afwegen van de voor- en nadelen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De arts laat weten dat dokters per vaccin omgerekend 216 euro mogen declareren. “Er is voor hen een perverse prikkel om aan dit soort campagnes mee te werken.”

Geen uitzondering

Uitzonderingen waren in eerste instantie toegestaan, maar werden al snel herroepen. “Ik heb zelf patiënten gehad die een herseninfarct of Guillain-Barré hebben opgelopen na de eerste prik. Maar wat denk je? Geen uitzondering voor een tweede vaccinatie,” zegt De Monchy.

Hij merkt verder op dat het officiële aantal vaccindoden – 220 – waarschijnlijk een onderschatting is. “Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden.”

Nieuw-Zeelandse zorgmedewerkers moeten zich verplicht laten inenten. Op de dag dat de deadline was verstreken, vroeg zijn manager of hij geprikt was. Hij antwoordde ‘nee’, waarna meteen zijn computeraccount en swipecard werden geblokkeerd. Voor het ziekenhuisterrein kreeg hij een locatieverbod opgelegd. Hij kon geen afscheid nemen. De arts werkt nu onder de radar.

Straks ook in Nederland?

Nieuw-Zeeland is volgens De Monchy veranderd in een nachtmerrie. Hij legt uit dat het land een testing ground is. “Als internationale organisaties een systeem wereldwijd willen uitrollen, proberen ze het eerst uit in Nieuw-Zeeland. Het land is afgelegen en makkelijk te managen, want de bevolking is doorgaans meegaand. [Premier] Jacinda Ardern heeft bovendien goede contacten met het World Economic Forum, zij is hun geselecteerde Young Global Leader.”

“Wat ik denk is dat het systeem hier slechts wordt geperfectioneerd, voordat het op andere plekken wordt ingevoerd, onder meer in Nederland,” waarschuwt de arts.

[Artsen Collectief]

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Contract met de Duivel ! Of gewoon smerig omkoopgeld… Lood om oud ijzer !?

levitas
levitas
2 jaren geleden

pek en veren is niet genoeg om alle aangedane leed te vergoeden.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
2 jaren geleden

Het maakt niet uit hoe erg de nachtmerrie is. Laat het licht in jezelf nooit doven. Weiger mee te werken aan het kwaad en leef je eigen leven zoveel mogelijk. Het is goed om op de hoogte te zijn van allerlei dingen, maar laat dat je trilling niet omlaag brengen en vermijd negativiteit verder.
Het Kwaad roeit zichzelf wel uit. Er komt een tijd dat bijna niemand nog de Duivel zal geloven, en dan is het afgelopen met satanisten.

nico
nico
2 jaren geleden

Booster je banksaldo.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x