Buitenland

De slaven komen in opstand tegen hun eigenaren. Europarlementariër houdt felle tirade over onderdrukkende EU

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Europarlementariër Ann Widdecombe van de Brexit Party heeft het vertrek van Groot-Brittannië uit de EU vergeleken met slaven die in opstand komen tegen hun eigenaren.

Ze claimde dat Groot-Brittannië werd ‘onderdrukt’ en een kolonie is geworden die nu opstaat tegen de bezetter.

“Door de geschiedenis heen zien we een patroon waarbij onderdrukten in opstand komen tegen de onderdrukkers: slaven tegen hun eigenaren, de boeren tegen de baronnen, koloniën – meneer Verhofstadt – tegen het rijk waar ze deel van uitmaken,” zei Widdecombe tijdens haar maidenspeech.

Grote eer

“Dat is waarom Groot-Brittannië vertrekt,” zei ze. “Het maakt niet uit welke taal u gebruikt, wij gaan weg en we zijn blij dat we gaan.”

De Europarlementariër zei dat het een grote eer was om namens de grootste partij in het Europees Parlement te mogen spreken.

Ze verwees hiermee naar de monsterzege van de Brexit Party.

Niet democratisch

Widdecombe had ook felle kritiek op de manier waarop de Duitse minister van Defensie Urusla von der Leyen en IMF-directeur Christine Lagarde werden benoemd tot respectievelijk voorzitter van de Europese Commissie en baas van de Europese Centrale Bank (ECB).

Dit proces is niet democratisch verlopen en één van de vele redenen waarom Groot-Brittannië er goed aan doet om de EU te verlaten, zei ze.

Bekijk de speech hieronder:

[Brexit Party MEPs]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Dat ze gelijk heeft, staat buiten kijf, maar het is wel frappant dat een overheidsorgaan spreekt over onderdrukking. Want als GB straks uit de EU is, gaan ze zelf gewoon hun volk weer uitbuiten. EU staat slechts voor het onderdrukken van overheden, die dat moeten kanaliseren naar de burger …. een soort belasting op belasting. Maar heel langzaam, beginnen ze toch te zweten in Brussel.

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Engeland zal vastberaden het door corruptie doorspekte EU weldra de rug toekeren. Als na verloop van tijd zal blijken dat het land economisch uiteindelijk zelfs op zal bloeien i.p.v. instorten zullen andere landen hen spoedig volgen. De EU is ten dode opgeschreven. Ze kunnen nog even pakken wat ze pakken kunnen, maar dan zal het snel over en sluiten zijn. De EU is een monsterlijk gedrocht, een molensteen om de nek van het volk doch een paradijs voor elitaire zakkenvullers. Velen krijgen dat nu eindelijk door.

Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

Hear hear;-)

Straalmans
Straalmans
2 jaren geleden

Engeland is ten dode opgeschreven. Het land heeft zoveel zwarte karma opgebouwd (zowat de hele wereld gekoloniseerd en overal onheil aangericht) dat het de vulkanen, overstromingen, aardbevingen, tsunamis niet zal overleven. Als je familie in the UK hebt, raad ze dan aan snel te vertrekken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x