Homepagina » Gezondheid » Nog giftiger voor de mens dan glucose-fructosestroop. Dit smerige ingrediënt zit in alledaags eten en drinken
Nog giftiger voor de mens dan glucose-fructosestroop. Dit smerige ingrediënt zit in alledaags eten en drinken

Nog giftiger voor de mens dan glucose-fructosestroop. Dit smerige ingrediënt zit in alledaags eten en drinken

Vraag jij je wel eens af waarom zoveel mensen kanker krijgen? Om die vraag te kunnen beantwoorden moeten we goed gaan kijken naar wat er allemaal in ons eten wordt gestopt.

Een E-nummer dat als conserveermiddel wordt toegevoegd aan frisdranken, vruchtensappen, augurken en sauzen blijkt namelijk leukemie te kunnen veroorzaken.

Toch is er bijna geen arts die je hier over zult horen.

Tientallen jaren

De naam van dit vergif is natriumbenzoaat. Het heeft het E-nummer E211 gekregen, zodat het lijkt alsof het veilig is.

Natriumbenzoaat kan door een natuurlijke reactie met vitamine C het schadelijke en kankerverwekkende benzeen vormen.

Desondanks wordt het al enkele tientallen jaren gebruikt in de frisdrankindustrie.

Zuurstof

De stof zorgt ervoor dat menselijke cellen moeilijker aan zuurstof kunnen komen en heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem, waardoor bloedkanker kan ontstaan.

Als cellen geen zuurstof meer kunnen krijgen, sterven ze af en kunnen ze geen infecties of ziektes meer bestrijden.

Onderzoekers van de Universiteit van Sheffield hebben het gebruik van natriumbenzoaat in verband gebracht met celbeschadigingen, met name aan de mitochondriën. Dit zijn de energiecentrales van je cellen.

Vermijd

Kijk dus goed of je sambal, jam, salades, zoetwaren, fruitproducten, frisdrank, vruchtensap, augurken, sauzen, shampoo, douchegel of lotion natriumbenzoaat of E211 bevat. Vermijd het als de pest.

Het gaat de groei van gisten, bacteriën en schimmels in onder andere eten tegen, maar is niet goed voor je lijf.

[Natural News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
2 jaren geleden

Natriumbenzoaat kan door een natuurlijke reactie met vitamine C het schadelijke en kankerverwekkende benzeen vormen.
dus als E-211 binnen krijg dan moet je geen vruchten eten.
2 vliegen in een klap.
of je vergiftig je zelf of je krijg vitamine te kort,toch wel geniaal het tuig.
dus opletten is het motto.

guido
guido
2 jaren geleden

Niet alleen bij de mens komt zoveel kanker voor ook bij honden alleen al in Amerika sterven er jaarlijks 6 miljoen honden aan kanker. De waarheid die fabrikanten van diervoeding angstvallig geheim proberen te houden zie https://youtu.be/KGiqXnQ8Bzg ook hier net als bij de menselijke consumptie alles is veilig. Geloof nu niet dat deze maffia om u en uw hond geeft en de waarheid verteld. Ga zelf op onderzoek uit en denk logische naar waarom al die chemische rotzooi in het dagelijkse eten en drinken. Ze maken je ziek,

vladi
vladi
Reactie op  guido
2 jaren geleden

ja maar guido,volgens stefanus roken die dieren mee met de mens.

fff

Elske
Elske
2 jaren geleden

Artikel klopt. Geen frisdranken met toegevoegde vitamine C en natriumbenzoaat consumeren. Het mag gelukkig niet in natuurlijke sinaasappelsappen worden gedoseerd door de industrie. Wetgeving is
EU 1129/2011. Hierin staat precies waarin natriumbenzoaat (benzoeenzuur), met welke hoeveelheden gedoseerd mag worden.

StefanZ
StefanZ
2 jaren geleden

Ja … Maar dan moet je wel astronomische hoeveelheden nuttigen.
Net zoals Aspartaam.
VOORdat dat schadelijk wordt, moet je 18 flessen frisdrank per dag nuttigen en dan wordt het pas na 10 jaar min of meer schadelijk.
Er zullen maar weinig mensen zijn die dit doen…
Ons leven zit vol met E nummers… zelfs lucht heeft een E nummer en daar kan je toch echt niet buiten.
Mensen moeten niet zo hysterisch doen.
Als je een normaal eet patroon hebt, zul je echt niet ziek worden door E nummers en zul je eerder kanker krijgen door achter een optrekkende stads bus langs te lopen dan door E-nummers…

Arwijn
Arwijn
Reactie op  StefanZ
2 jaren geleden

Excuse me? Aspartaam hoef je geen astronomische hoeveelheden van te nemen voordat het schade gaat veroorzaken hoor! Het word direct in je lever omgezet in methyl alcohol en formaldehyde.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Arwijn
2 jaren geleden

sinds 9fornews artikel over NRC schreef is er troll alarm hier.
Gek he dat ze niets posten daar maar ineens miljardair silverman van building 7 gaan verdedigen, anti alles ingaan van 9fornews en hier gaan schrijven:

“Als je een normaal eet patroon hebt, zul je echt niet ziek worden door E nummers en zul je eerder kanker krijgen door achter een optrekkende stads bus langs te lopen dan door E-nummers…”

1 op 2 mensen krijgt kanker bijna vandaag… DOOR VOEDING voornamelijk met al die E nummers (vooral darm-maag, lever kankers)

1
Een rapport van de dienst kennis en beleid Vlaamse Liga tegen Kanker
Een kritische blik op het beleid inzake aan kanker gerelateerde
chemische stoffen in onze leefomgeving

http://www.komoptegenkanker.be/sites/kotk/files/chemische_stoffen_2012.pdf

Verborgen gif deel 2: De waarheid over E-Nummers

https://www.optimalegezondheid.com/verborgen-gif-deel-2-de-waarheid-over-e-nummers/

StefanZ
StefanZ
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

DAT is wat ik nu HYSTERISCH gedrag noem. Als je alleen maar hamburgers van de MAC eet, is dat ook slecht voor je, maar een normaal denkend mens doet dat niet. Als je twee glaasjes fris per dag drinkt, lig je echt niet binnen de kortste keren op je dode rug. Achter een optrekkende stadsbus langs lopen heeft echt veel meer nadelige gevolgen dan een paar frisjes per dag.

StefanZ
StefanZ
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

L*l toch niet zo.
De meeste mensen krijgen kanker door het weg paffen van pakjes sigaretten per dag, en dat noem IK geen VOEDING….

Rodney
Rodney
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Ik zit net eens te kijken op verpakkingen maar er staat nergens meer iets van E nummers op. Dat lijkt mijn ook raar.

Frans2
Frans2
Reactie op  Rodney
2 jaren geleden

[ er staat nergens meer iets van E nummers op ]

Dat krijg je als er paniek gezaaid wordt over e-nummers.

Vroeger voegde men al stoffen met moeilijke namen toe.
Toen zei de EU er mogen alleen nog goedgekeurde stoffen gebruikt worden en die geven we een e-nummer. Maar nummers vond het publiek geheimzinnig en om daaraan tegemoet te komen gebruikt de fabrikant nu weer de oorspronkelijke moeilijke naam waar je nog minder wijzer van wordt en moeilijker op te zoeken is of het is goedgekeurd.

Een andere truc: als de gewenste stof in een andere stof voorkomt. Dan zeg je bijvoorbeeld heel onschuldig dat je abrikozenpitten toevoegt, maar in feite gaat het om de arsenicum in de pitten die de fabrikant wil toevoegen.

formidabele
formidabele
Reactie op  Arwijn
2 jaren geleden

Je wordt of blind of krijgt kanker?

guido
guido
Reactie op  StefanZ
2 jaren geleden

StefanZ en voor iedereen die wil weten wat al die chemische toevoegingen in je eten voor je lichaam doen lees dan eerst dit onderzoek eens voordat je met allerlei flauwekul opmerkingen komt. http://www.foodcanmakeyouill.co.uk/uploads/1/2/7/4/12746572/antioxidants.pdf

Mikkie
Mikkie
Reactie op  StefanZ
2 jaren geleden

Las van de week in streekkrant ;in de gemeente Midden Groningen is 1 op de 6 kinderen onder behandeling van JEUGDZORG. Dit zal toch een landelojk gemiddelde zijn, lijkt me zo. Waar zou dat nou aan liggen? Misschien de aluminium, formaldehyde en kwik en dergelijke in vaccinaties? In alles wat maar hartig (en zelfs zoet) smaakt, bol staat van E621? Je moet al je levensmiddelen zelf al verbouwen en de rest bjj een natuurvoedindwinkel kopen, wil je niet OVERSPOELD raken met E-nummers. En ja, overal zit maar een heeel klein beetje in. Maar wat doen al die hele kleine beetjes op de duur samen met een kinderlijf?
Er zijn nu zoveel ziektes waar ik in mijn kindertijd nooit van gehoord heb. ADHD en PDDnos kwamen NIET voor. Alle kinderen waren normaal, de een iets expressiever dan de andere.
En alle kinderen kregen gewoon MAZELEN (waarondeer ikzelf en mijn broers en zus) en waren na een weekje gewoon weer op school.

niko
niko
2 jaren geleden

bessen, kersen, thee, kaneel zitten er vol mee

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Ik heb dit vandaag meerdere keren ter sprake gebracht op mijn werk. sommigen zelfs zelf het artikel laten lezen. Schouderophalend wordt gezegd : och dat zal best meevallen allemaal. Het is toch allemaal getest en goedgekeurd. Als je zo denkt kun je niets meer eten. Je kunt er immers toch niets aan doen, toch ? enz. Mensen willen het niet weten, niet beseffen. Men wil zelfs nog geen begin maken er over na te denken, te kijken of er iets te vermijden valt, na te denken of het misschien ooit om te buigen is voor de toekomstige generaties. Niets helemaal niets komt er uit. Totale overgave en blind vertrouwen in hun overheid, die regelt het wel. Absoluut niet dus, integendeel ! Daar wordt ik wel eens moedeloos van. Gelukkig ken ik ook gelijkgestemden.

StefanZ
StefanZ
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Op met z’n allen aan de bietensap en water. Geen leven meer. Liever een korter maar gelukkig leven, dan een paar jaar langer en aan de zemelen. Sommige mensen verliezen het plezier van leven uit het oog en gaan als een gek “gezond” leven. Dat is een ieders goed recht, maar doe dat lekker voor jezelf en val anderen daar niet mee lastig…

Sander
Sander
2 jaren geleden

Een verstandig mens drinkt geen frisdrank. Makkelijk te vermijden bron van ziekten zoals diabetes.

Vince
Vince
2 jaren geleden

Kanker is vooral een stralingsziekte. Moderne draadloze communicatiemiddelen, elektrische apparatuur en installaties, computers, zendmasten enz. verstoren ons energie systeem en daarmee onze weerstand.
Waarschijnlijk is dit gekoppeld aan het onderbewustzijn, angsten die daar zitten lijken getriggerd te worden door deze straling. Waarom roken mensen als ze weten dat het ongezond is? Het heeft een grote neurotische achtergrond. Waarom krijgen honden en katten ook kanker maar komt het bij dieren in de natuur bijna niet voor? Misschien omdat ze veel bij ons in huis zijn en daar ook blootgesteld worden aan de straling waarmee we ons omringen.

Fred Barendse
Fred Barendse
2 jaren geleden

Wat voor mij leidend is: Eet zoveel mogelijk Oosterse producten/kruiden. De “Oosterse mens” wordt veel ouder dan de Westerse mens. Eerst word je vergiftigd en mag je van dezelfde “Families” je geneesmiddelen kopen. Zo snijdt het mes aan tig-kanten. Je ziet het pas als je ZE doorhebt.

x

Check Also

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

hoogleraar

Hoogleraar plaatst corona in perspectief: ‘Hoeveel mensen gaan er elke dag dood aan kanker?’

We moeten accepteren dat de ziekenhuizen weer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x