Gezondheid

Nog giftiger voor de mens dan glucose-fructosestroop. Dit smerige ingrediënt zit in alledaags eten en drinken

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vraag jij je wel eens af waarom zoveel mensen kanker krijgen? Om die vraag te kunnen beantwoorden moeten we goed gaan kijken naar wat er allemaal in ons eten wordt gestopt.

Een E-nummer dat als conserveermiddel wordt toegevoegd aan frisdranken, vruchtensappen, augurken en sauzen blijkt namelijk leukemie te kunnen veroorzaken.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toch is er bijna geen arts die je hier over zult horen.

Tientallen jaren

De naam van dit vergif is natriumbenzoaat. Het heeft het E-nummer E211 gekregen, zodat het lijkt alsof het veilig is.

Natriumbenzoaat kan door een natuurlijke reactie met vitamine C het schadelijke en kankerverwekkende benzeen vormen.

Desondanks wordt het al enkele tientallen jaren gebruikt in de frisdrankindustrie.

Zuurstof

De stof zorgt ervoor dat menselijke cellen moeilijker aan zuurstof kunnen komen en heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem, waardoor bloedkanker kan ontstaan.

Als cellen geen zuurstof meer kunnen krijgen, sterven ze af en kunnen ze geen infecties of ziektes meer bestrijden.

Onderzoekers van de Universiteit van Sheffield hebben het gebruik van natriumbenzoaat in verband gebracht met celbeschadigingen, met name aan de mitochondriën. Dit zijn de energiecentrales van je cellen.

Vermijd

Kijk dus goed of je sambal, jam, salades, zoetwaren, fruitproducten, frisdrank, vruchtensap, augurken, sauzen, shampoo, douchegel of lotion natriumbenzoaat of E211 bevat. Vermijd het als de pest.

Het gaat de groei van gisten, bacteriën en schimmels in onder andere eten tegen, maar is niet goed voor je lijf.

[Natural News]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
5 jaren geleden

Natriumbenzoaat kan door een natuurlijke reactie met vitamine C het schadelijke en kankerverwekkende benzeen vormen.
dus als E-211 binnen krijg dan moet je geen vruchten eten.
2 vliegen in een klap.
of je vergiftig je zelf of je krijg vitamine te kort,toch wel geniaal het tuig.
dus opletten is het motto.

guido
guido
5 jaren geleden

Niet alleen bij de mens komt zoveel kanker voor ook bij honden alleen al in Amerika sterven er jaarlijks 6 miljoen honden aan kanker. De waarheid die fabrikanten van diervoeding angstvallig geheim proberen te houden zie https://youtu.be/KGiqXnQ8Bzg ook hier net als bij de menselijke consumptie alles is veilig. Geloof nu niet dat deze maffia om u en uw hond geeft en de waarheid verteld. Ga zelf op onderzoek uit en denk logische naar waarom al die chemische rotzooi in het dagelijkse eten en drinken. Ze maken je ziek,

Elske
Elske
5 jaren geleden

Artikel klopt. Geen frisdranken met toegevoegde vitamine C en natriumbenzoaat consumeren. Het mag gelukkig niet in natuurlijke sinaasappelsappen worden gedoseerd door de industrie. Wetgeving is
EU 1129/2011. Hierin staat precies waarin natriumbenzoaat (benzoeenzuur), met welke hoeveelheden gedoseerd mag worden.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x