Buitenland

Het mysterie rond de verdwijning van Kate Middleton

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Kate Middleton, de vrouw van de Britse kroonprins William, is al maanden niet meer in het openbaar gezien. Op sociale media verscheen deze week een foto van haar en haar kinderen, maar die bleek gemanipuleerd te zijn.

De afgelopen tijd waren er veel geruchten over de gezondheid van Kate Middleton. In januari meldde de koninklijke familie dat ze een buikoperatie moest ondergaan en twee weken moest herstellen in het ziekenhuis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Welke ingreep ze precies heeft ondergaan, heeft het Britse koningshuis niet bekendgemaakt. Ze zou geen kanker hebben. Koning Charles, die eerder dit jaar eveneens een ingreep onderging, deelde vorige maand zijn kankerdiagnose.

Belachelijk

William komt als eerste in aanmerking voor troonopvolging. Zijn vrouw is al sinds december vermist. Op 25 december vorig jaar is ze voor het laatst in het openbaar gezien.

Op 28 januari publiceerde een Spaanse journalist een artikel waarin hij schrijft dat Kate in coma ligt. Hij baseerde zich daarbij op een anonieme paleisbron. De oppas van William en Kate is Spaans en aangenomen wordt dat zij de bron is.

Kensington Palace noemde de geruchten ‘belachelijk’.

Traumatische hoofdwond

Er zijn wel foto’s waarop te zien is dat Charles het ziekenhuis verlaat, maar geen foto’s die laten zien dat Kate het ziekenhuis verlaat.

Op 25 februari overleed de Britse royal Thomas Kingston, de ex-vriend van Pippa Middleton, door een ‘traumatische hoofdwond’. Er was een wapen in de buurt toen zijn lichaam aangetroffen werd, zo liet de politie weten.

Moedervlek

Een week later werd Kate gefotografeerd. TMZ publiceerde een foto waarop ze in de auto van haar moeder te zien zou zijn. Kate heeft een moedervlek op haar lip, maar de vrouw op de foto heeft geen moedervlek.

En nu is de gezinsfoto die Kate zou hebben geplaatst ingetrokken door persbureaus omdat gebleken is dat de bron de foto heeft gemanipuleerd. Deze foto mag op geen enkele manier meer worden gebruikt en er komt geen vervangende foto. Kensington Palace beweert dat Kate de foto zelf heeft bewerkt, alsof ze ergens in het paleis heeft zitten fotoshoppen.

Waar is Kate?

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Een advocaat heeft gezegt dat zij is dood ..!!

Arie
Arie
2 maanden geleden

Kate heeft gereageerd, ja ja wie zegt dat dat de echte Kate is.

Marco
Marco
2 maanden geleden

Ze is nu een clone reptiel. de real one is ondergeoken.

Liberty
Liberty
2 maanden geleden

Het zoveelste Britse koningshuis schandaal

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x