Buitenaards

Foto’s Roswell-crash die ‘bewijzen dat aliens bestaan’ vandaag onthuld

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag worden in een volgepakt Auditorio Nacional in Mexico-Stad foto’s getoond van de Roswell-crash waarop een alien te zien zou zijn. Sommigen kijken al maanden uit naar deze gebeurtenis.

Veel mensen geloven dat de Amerikaanse overheid in 1947 in de buurt van Roswell in de staat New Mexico wrakstukken van een buitenaards schip heeft geborgen. De afbeeldingen zullen worden onthuld door een team onder leiding van dr. Edgar Mitchell, een astronaut die op de maan heeft gelopen.

Op de foto’s zijn naar verluidt de resten van een buitenaards wezen te zien. Ze zouden zijn gemaakt door Bernerd A. Ray, een geoloog die in de jaren veertig in de buurt van Roswell werkzaam was. Sommige websites stellen dat de beelden bewijzen dat aliens bestaan, terwijl andere beweren dat ze een hoax zijn.

De foto’s zijn in een envelop op een zolder gevonden. Onderzoeker Anthony Baraglia zei: “Wetenschappers hebben vastgesteld dat het gaat om echte foto’s uit 1947. De enige mogelijke conclusie: deze humanoïde is geen vervormd persoon, mummie, dummy, aapachtige of dode soldaat. Het wezen komt niet van de aarde.”

Nick Pope, die jarenlang werkzaam was op de ufo-desk van het Britse ministerie van Defensie, waarschuwt dat de foto’s mogelijk nep zijn. In de omgeving van Roswell waren in de jaren veertig allerlei geheime legerbases gelegen en hij suggereert dat er waarschijnlijk een geheim vliegtuig of een geheime raket is gecrasht.

Organisator van het event Tom Carey zei dat de foto’s volgens hem het lichaam tonen van een alien die in juli 1947 is neergekomen bij Roswell. Hij huurde een expert in van Kodak, die concludeerde dat er niet met de foto’s is geknoeid. Carey voegde toe dat het wezen op de foto 1 meter 20 lang is en een ‘insectachtig hoofd’ heeft.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JansTerZeijle
JansTerZeijle
7 jaren geleden

Dus….

Een collectie haarscherpe foto’s.
En vervolgens 2 vage foto’s die totaal niet in de context passen.

pietsnot
pietsnot
7 jaren geleden

ik zie weinig en wat ik zie heb ik al gezien ,,tis allemaal gezwam in/uit de ruimte,,bewijzen dat aliens bestaan’ vandaag onthuld ??? tjonge jonge get a life,,

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Als de foto’s uniek zijn, dan zou dit vandaag nog wereldnieuws moeten worden.

Ananas
Ananas
7 jaren geleden

Waarom zijn de wereldleiders niet aanwezig ?
En waarom vandaag pas… De foto’s zijn al een tijd bekend ?
Waar is het lijk van deze alien?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x