Binnenland

Wat nou pandemie? ‘De zorg is efficiënt gesloopt en raakt al overbelast door een natte scheet’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De situatie in de Nederlandse ziekenhuizen wordt steeds penibeler, schrijft het AD. De krant baseert zich op nieuwe cijfers van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Meer dan een derde van de ziekenhuizen zou er niet meer in slagen alle kritiek planbare zorg volgens de planning te leveren als gevolg van de toestroom van coronapatiënten.

Tien intensivisten van Brabantse ziekenhuizen stuurden daarnaast een brandbrief aan demissionair minister Hugo de Jonge waarin ze schrijven dat de Nederlandse bevolking ‘niet lijkt te beseffen hoe dicht we ons momenteel bevinden bij het moment dat de grens van onze IC-capaciteit bereikt wordt’.

Grootste en meest destructieve maffiasyndicaat

Is de situatie werkelijk zo nijpend? Journalist Melchior Meijer reageert: “In het voorjaar van 2013 mocht ik kijken op een IC. Er was een piek van mensen met ARDS. Zulke pieken komen en gaan. Als getij. De zorg is efficiënt gesloopt. Raakt al overbelast door een natte scheet.”

Toen vrijdag bekend werd dat de Europese Commissie een deal heeft gesloten met farmaceut Pfizer voor de levering van nog eens 1,8 miljard (!) vaccins, schreef Meijer dat het farmaco-medische conglomeraat ‘het grootste en meest destructieve maffiasyndicaat is dat ooit heeft bestaan’.

Er is geen pandemie, mensen

“Ik vermoedde dit toen ik over bagatellen als fraude in het statine-onderzoek schreef en aan de schandpaal ging. Dat de misdaad deze vormen kon krijgen… Onmogelijk. Not,” aldus de journalist.

Er klinkt bijval van columniste Ebru Umar. “Ik heb het wel gehad met dit sadistische experiment. Er is geen pandemie, mensen. De zorg is uitgekleed, dat is alles,” twittert ze.

“Die drukte in ziekenhuizen is niet de schuld van de doorsnee Nederlander, maar van verzekeraars en ons uitgeklede zorgstelsel. Mensen die willen leven zijn niet de boosdoener. De overheid die het zorgstelsel blijft uitkleden wél.”

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

HET BEGINT…..

Sommige Fitness centrum in America willen geen gevaccineerden, want als een gevaccineerde een ongeluk krijgt, de verzekering wil niet betalen, omdat de Covid-Vaccine is een experiment en vrijwillig !! Verzekering zegt het ongeval komt door de vaccine !!

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

In 2012 – 2800 IC Bedden, In 2015, 1700 IC bedden, In 2020 1150 IC bedden.
In 2020 de daling doorzetten naar 900 bedden?

In een samenleving waarin er toename is van bevolking én vergrijzing optreedt?
Slim toch…

En dan nog de perverse financiële prikkel voor ziekenhuizen om te zorgen dat alle bedden zoveel mogelijk 100% bezet zijn. Wie verzint zoiets?

jan
jan
1 jaar geleden

All jaren geen zorgen verzekering meer. Murder bij vaccin

peter
peter
1 jaar geleden

Gewapend met de coke test top/bottomdown onze samenleving zuiveren

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x