Homepagina » Binnenland » Wat nou pandemie? ‘De zorg is efficiënt gesloopt en raakt al overbelast door een natte scheet’
zorg
Foto: Pixabay

Wat nou pandemie? ‘De zorg is efficiënt gesloopt en raakt al overbelast door een natte scheet’

De situatie in de Nederlandse ziekenhuizen wordt steeds penibeler, schrijft het AD. De krant baseert zich op nieuwe cijfers van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Meer dan een derde van de ziekenhuizen zou er niet meer in slagen alle kritiek planbare zorg volgens de planning te leveren als gevolg van de toestroom van coronapatiënten.

Tien intensivisten van Brabantse ziekenhuizen stuurden daarnaast een brandbrief aan demissionair minister Hugo de Jonge waarin ze schrijven dat de Nederlandse bevolking ‘niet lijkt te beseffen hoe dicht we ons momenteel bevinden bij het moment dat de grens van onze IC-capaciteit bereikt wordt’.

Grootste en meest destructieve maffiasyndicaat

Is de situatie werkelijk zo nijpend? Journalist Melchior Meijer reageert: “In het voorjaar van 2013 mocht ik kijken op een IC. Er was een piek van mensen met ARDS. Zulke pieken komen en gaan. Als getij. De zorg is efficiënt gesloopt. Raakt al overbelast door een natte scheet.”

Toen vrijdag bekend werd dat de Europese Commissie een deal heeft gesloten met farmaceut Pfizer voor de levering van nog eens 1,8 miljard (!) vaccins, schreef Meijer dat het farmaco-medische conglomeraat ‘het grootste en meest destructieve maffiasyndicaat is dat ooit heeft bestaan’.

Er is geen pandemie, mensen

“Ik vermoedde dit toen ik over bagatellen als fraude in het statine-onderzoek schreef en aan de schandpaal ging. Dat de misdaad deze vormen kon krijgen… Onmogelijk. Not,” aldus de journalist.

Er klinkt bijval van columniste Ebru Umar. “Ik heb het wel gehad met dit sadistische experiment. Er is geen pandemie, mensen. De zorg is uitgekleed, dat is alles,” twittert ze.

“Die drukte in ziekenhuizen is niet de schuld van de doorsnee Nederlander, maar van verzekeraars en ons uitgeklede zorgstelsel. Mensen die willen leven zijn niet de boosdoener. De overheid die het zorgstelsel blijft uitkleden wél.”

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

HET BEGINT…..

Sommige Fitness centrum in America willen geen gevaccineerden, want als een gevaccineerde een ongeluk krijgt, de verzekering wil niet betalen, omdat de Covid-Vaccine is een experiment en vrijwillig !! Verzekering zegt het ongeval komt door de vaccine !!

Pieter
Pieter
6 maanden geleden

In 2012 – 2800 IC Bedden, In 2015, 1700 IC bedden, In 2020 1150 IC bedden.
In 2020 de daling doorzetten naar 900 bedden?

In een samenleving waarin er toename is van bevolking én vergrijzing optreedt?
Slim toch…

En dan nog de perverse financiële prikkel voor ziekenhuizen om te zorgen dat alle bedden zoveel mogelijk 100% bezet zijn. Wie verzint zoiets?

jan
jan
6 maanden geleden

All jaren geen zorgen verzekering meer. Murder bij vaccin

peter
peter
6 maanden geleden

Gewapend met de coke test top/bottomdown onze samenleving zuiveren

x

Check Also

de jonge

De Jonge zegt dat corona ‘een epidemie is geworden van niet-gevaccineerde mensen’, klopt dat?

Het aantal coronapatiënten dat opgenomen moet worden ...

journalist

Journalist: ‘Als er deze winter weer lockdowns komen, kun je toch wel stellen dat die vaccins niet de oplossing zijn’

Er is op grote schaal gevaccineerd, maar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

69
0
We lezen graag je reactie!x