Homepagina » Het Complot » Japanse tv-show: Bill Gates gebruikt vaccins tegen de mensheid
Japanse tv-show: Bill Gates gebruikt vaccins tegen de mensheid

Japanse tv-show: Bill Gates gebruikt vaccins tegen de mensheid

Microsoft-oprichter Bill Gates heeft verbolgen gereageerd op een uitzending van een Japanse tv-show waarin werd gesuggereerd dat hij ‘samenzweert om de wereldbevolking te beheersen’ door middel van vaccins.

Microsoft Japan eiste tekst en uitleg van TV Tokyo over de uitzending van 2 november jongstleden.

De softwaregigant was diep ‘geschokt over de misleidende inhoud’. Het programma ‘Yarisugi Toshi Densetsu Special 2012 Aki’ bespreekt diverse geruchten en stadssagen. Tijdens de bewuste aflevering zei de presentator dat ‘Bill Gates een huiveringwekkend programma tegen de mensheid heeft ontwikkeld’. Hij sprak bovendien van ‘geruchten dat hij vaccins gebruikt om de wereldbevolking te beheersen’.

Tegenovergestelde

Gates vertelde de Asahi Shimbun, de op één na grootste krant van Japan, dat hij juist het tegenovergestelde doet. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft vaccinatieprogramma’s voor 330 miljoen kinderen gefinancierd. Volgens de stichting zijn door deze inspanningen 5,5 miljoen levens gered.

TV Tokyo heeft Microsoft Japan inmiddels laten weten het segment niet opnieuw te zullen uitzenden, aldus medewerkers van het softwarebedrijf.

Steriel

Sommige kijkers zijn van mening dat de geruchten over Gates waar zijn. Veel twitteraars en bloggers hebben mensen opgeroepen vaccins tegen baarmoederhalskanker te weigeren omdat de prik mensen steriel zou maken.

De berichten werden bekritiseerd door medisch personeel omdat ze ‘de bestrijding van kanker belemmeren’. “De televisieshow ging over de schreef,” zei Hiroshi Yamamoto, een sciencefictionschrijver die veel onderzoek heeft gedaan naar complottheorieën.

Bron: Asahi.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. wij hebben onze zoontje niet laten vaccineren mede dankzij de niburu nieuws
  we hadden altijd al twijfels over de prikken gehad maar na een aantal keren wat min punten gelezen te hebben wisten we het wel!

  THANK YOU NIBURU!!

  Groet:)

  1 likes
 2. marga,soeverein mens

  Vaccins zijn op zich niet zo erg, maar wel de troep, zoals alluminium, die ze toevoegen.Toevoegingen zijn niet nodig. Maar daarin schuilt wel het gevaar. Dat betekent dus, dat er op het eerste oog, mensen gered worden, maar op den duur zullen de toevoegingen de mens alsnog kapot maken, met dementie of kanker of wat dan ook. Ik ben tegen vaccins waarmee geknoeid is. Dus….alle vaccins.

  1 likes
 3. Kielhalen die Gates

  0 likes
 4. Ja beste Bil de waarheid is hard, maar moet wel naar buiten komen. Bovendien zeg je zelf in een filmpje op youtube dat het zo is!

  0 likes
 5. [quote name=”biff”]Kielhalen die Gates[/quote]
  Oh God daar gaan we weer………………

  0 likes
 6. Gefeliciteerd Bill, U heeft welgeteld 1,6% mensen gered van de 550 miljoen.
  Je zou je af moeten vragen hoe deze mensen gered zijn, want als dat vaccin maar 1,6% resultaat geeft is dat te verwaarlozen en mag je aannemen dat dat vaccin niet heel erg werkt!

  0 likes
 7. wil je zekerheid dat er rotsooi in deze spuiten zit dan is er maar 1 oplossing om ampullen te stelen en dan te onder zoeken als ze weer in een afrikaanse of waar dan ook staan te injecteren !dan pas ben je goed bezig

  0 likes
 8. Multi-multi-biljonair Bill Gates heeft zijn entree gemaakt bij de filantropen van deze wereld. En hij is kennelijk ingewijd in hun grootste zorg: de groei en omvang van de wereldbevolking. Deze is dus nog steeds stijgende en vormt een bedreiging voor de Aarde, dát is het verhaal dat iedereen dient te geloven. Maar de oplossing is nabij.. Nieuwe vaccins onder andere, bijvoorbeeld, kunnen de oplossing zijn..? Volgens Bill… Huhhh.. Nieuwe vaccins..?

  [….]

  Maar Bill Gates is er heilig van overtuigd, dat vooral al die extra mensen, ook weer gaan zorgen voor extra-CO2-uitstoot. Dit beweert hij tijdens zijn voordracht bij de zeer gerespecteerde TED-presentaties. Zie hieronder.
  Bill roept in dit filmpje dat er hoop is. Dat we de groei van de wereldbevolking kunnen terugbrengen. Hij gebruikt daarbij de volgende tekst op 4:40 van dit filmpje:

  “De wereld zal groeien naar een totaal van 9 Miljard. Maar als we ons echt goed inspannen en prima werk gaan leveren, kunnen we door middel van goede gezondheidszorg, NIEUWE VACCINS, ‘voorplantings-gezondheidszorg’, die groei terugbrengen met 10 to 15%”

  (bron; WantToKnow) + video http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/bill-gates-laat-met-vaccins-de-wereldbevolking-dalen/

  Na A van Adolf, de B van Bill?

  0 likes
 9. Over toevallig gesproken. Ik kreeg net een mail met oproep om tegen gmo te stemmen, een petitie, van Avaaz. Geadresseerde en afzender voor mij onbekend, en Avaaz ook. Dus argwanend.
  Kom ik onderaan dit artikel meteen erna een gerelateerd artikel tegen over Avaaz. Niet goed!
  Dus mensen: stem niet tegen gmo op Avaaz.

  0 likes
 10. En dan is er nog …….Monsanto.

  0 likes
 11. In een interview in 2003 zegt Bill Gates dat het zijn doel is om de wereld bevolking te reguleren omdat er volgens hem teveel mensen op de aarde leven. Dit wilde hij doen door via vaccinaties mensen in Afrika steriel te maken zodat ze geen kinderen meer konden krijgen. Nu beweerd hij dus anders en hangt die de menselijke held uit omdat die 5,5 miljoen mensen heeft gevaccineerd. Als hij werkelijk zoveel om mensen geeft gaat die ervoor zorgen dat die mensen GEZOND eten gaan krijgen omdat dit nog altijd beter is dan ze te vaccineren.

  0 likes
 12. [quote name=”Linda”]Over toevallig gesproken. Ik kreeg net een mail met oproep om tegen gmo te stemmen, een petitie, van Avaaz. Geadresseerde en afzender voor mij onbekend, en Avaaz ook. Dus argwanend.
  Kom ik onderaan dit artikel meteen erna een gerelateerd artikel tegen over Avaaz. Niet goed!
  Dus mensen: stem niet tegen gmo op Avaaz.[/quote]

  Onderzoek zelf, je gelooft toch niet alles wat er in de krant staat, waarom dan wel alles wat op deze site verteld wordt? Dan ben je net zo’n sheeple als waar ze hier de msm-media lezende massa voor uitmaken…

  0 likes
 13. Demoniseren kan karmische gevolgen hebben.

  0 likes
 14. meh, ! 1 van de rijksten ter wereld probeert met zijn stichting mensenlevens te redden en dat krijg je dit gezeur weer. het is ook nooit goed!!

  De geruchten slaan ook werkelijk nergens op!

  Laten de Jappaners zich bezighouden met hun eigen eiland en gezondheidszorg. hoewel die wel wat westerse hulp kan gebruiken geloof ik.

  0 likes
 15. [quote name=”pommetje”]Gefeliciteerd Bill, U heeft welgeteld 1,6% mensen gered van de 550 miljoen.
  Je zou je af moeten vragen hoe deze mensen gered zijn, want als dat vaccin maar 1,6% resultaat geeft is dat te verwaarlozen en mag je aannemen dat dat vaccin niet heel erg werkt![/quote]

  Euh….niet iedereen die het vaccin krijgt toegediend zou ook de ziekte krijgen 😉

  Mensen die EEN RISICO LOPEN met de ziekte in aanraking te komen worden gevaccineerd, we kunnen nog niet jaren van tevoren voorspellen wie er ooit idd ziek zal worden.

  0 likes
 16. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”biff”]Kielhalen die Gates[/quote]
  Oh God daar gaan we weer………………[/quote]

  Haha,

  ja ik bak geen zoete broodjes meer 🙂

  0 likes
 17. Op youtube is een filmpje te zien waar Bill voorstelt mensen te verlammen dmv vacinaties (het deeltje in het hoofd dat verantwoordelijk zou zijn voor extremisme). Hij verteld dat in het Pentagon.
  Lieve mensen vacinaties zijn niet oke. Onderzoek het. Neem er geen genoegen mee dat er nu eenmaal meer positieve berichten over bestaan. (dat maakt het dan waar? nee)

  0 likes
 18. [quote name=”Marjolein”][quote name=”Linda”]Over toevallig gesproken. Ik kreeg net een mail met oproep om tegen gmo te stemmen, een petitie, van Avaaz. Geadresseerde en afzender voor mij onbekend, en Avaaz ook. Dus argwanend.
  Kom ik onderaan dit artikel meteen erna een gerelateerd artikel tegen over Avaaz. Niet goed!
  Dus mensen: stem niet tegen gmo op Avaaz.[/quote]

  Onderzoek zelf, je gelooft toch niet alles wat er in de krant staat, waarom dan wel alles wat op deze site verteld wordt? Dan ben je net zo’n sheeple als waar ze hier de msm-media lezende massa voor uitmaken…[/quote]
  Dank je wel marjolein. Ik ga mijn eigen weg als je dat niet erg vindt.

  0 likes
 19. [quote name=”biff”]Kielhalen die Gates[/quote]

  Onder een dode bultrug doorhalen

  0 likes
 20. Misleiding…? HAHA

  de enige die hier de zaak misleid is Mister Gates himself!!!!!!!

  0 likes
 21. Na Watergate, nu Billgate.

  0 likes
 22. Ik ben kritisch ten opzichte van vaccinaties, maar het redt wel degelijk veel meer levens dan het het kost. Vraag uw grootouders maar naar eens polio of tuberculose.

  Wat Bill Gates bedoelt is dat het redden van kinderen leidt tot een remming van de bevolkingsgroei… dat klinkt paradoxaal, maar het is wel waar. Men maakt nu veel kinderen omdat er veel kindersterfte is. Zodra kindersterfte teruggedrongen wordt, zullen ouders minder kinderen gaan krijgen.

  Welvaart is de beste manier om de het aantal mensen op aarde te doen dalen. In de welvarende landen (zoals Nederland) daalt het aantal inwoners.

  Ik geloof niet in kwade opzet van Bill Gates. Ik geloof trouwens helemaal niet in complotten: Roep niet wat een ander fout doet, maar vraag je af wat jij goed kan doen!

  0 likes
 23. [quote name=”pommetje”]Gefeliciteerd Bill, U heeft welgeteld 1,6% mensen gered van de 550 miljoen.
  Je zou je af moeten vragen hoe deze mensen gered zijn, want als dat vaccin maar 1,6% resultaat geeft is dat te verwaarlozen en mag je aannemen dat dat vaccin niet heel erg werkt![/quote]
  1,6% van 550 miljoen zijn toch 8,8 miljoen mensen die gered zijn, meer dan de helft van Nederland.

  Het is maar wat je te verwaarlozen vind…..

  0 likes
 24. Ik heb vorig jaar enekel artikels van een Italiaanse journalist vertaald voor de internetkrant DeWereldMorgen.
  Daaruit bleek o.a. dat vaccins van GSK (waar Gates aan doneerde)tegen malaria in een proefstadium uitgetest werden op Afrikaanse baby’s in kleine dorpen ver van de ziekenhuizen. Niet alle kinderen overleefden deze vaccinatie. Ik schrik dus niet van deze berichtgeving.

  0 likes
 25. hij heeft nb zelf, op een amer. universiteit, aangegeven dat zijn vaccinatieprogramma de populatie met 15% zou doen afnemen… En dat dat ook de bedoeling was..

  0 likes
 26. [quote name=”Chris”]Daaruit bleek o.a. dat vaccins van GSK (waar Gates aan doneerde)tegen malaria in een proefstadium uitgetest werden op Afrikaanse baby’s in kleine dorpen ver van de ziekenhuizen. Niet alle kinderen overleefden deze vaccinatie. Ik schrik dus niet van deze berichtgeving.[/quote]

  Wie zegt er dat dat door die vaccinaties komt? Hoe groot denk je dat de overlevingskansen zijn van een Afrikaanse baby in een dorpje ver weg van ziekenhuizen?

  0 likes
 27. [quote name=”-realitycheck”]hij heeft nb zelf, op een amer. universiteit, aangegeven dat zijn vaccinatieprogramma de populatie met 15% zou doen afnemen… En dat dat ook de bedoeling was..[/quote]

  Die afname zou het resultaat moeten zijn van de verminderde kinderwens bij de ouders omdat de kindersterfte omlaag gaat. Minder kinderen nodig bij lagere kindersterfte is logisch, ze hebben geen pensioen in die landen voor oude mensen.

  0 likes
 28. [quote name=”pleiadian”]Ik ben kritisch

  Wat Bill Gates bedoelt is dat het redden

  Welvaart is de beste manier om de het aantal mensen op aarde te doen dalen. In de welvarende landen (zoals Nederland) daalt het aantal inwoners.

  Ik geloof niet in kwade opzet van Bill Gates. Ik geloof trouwens helemaal niet in complotten: Roep niet wat een ander fout doet, maar vraag je af wat jij goed kan doen![/quote]

  Ik ben echt jaloers op je,als je mij kunt overtuigen dat complotten onzin zijn of bestaan niet,dan krijg je van mij een beloning,want zou veel gedoe kunnen van mij voorkomen,zeg het maar.
  Trouwens het woord comloot bestaat in het woordenboek en volgens je wat betekent dit eigenlijk.?

  0 likes
 29. U, als lezer hier, hebt allemaal in het verleden betaald voor een Microsoft Windows licentie toen u een nieuwe PC kocht. U bent dus zelf rechtstreeks verantwoordelijk voor de massaslachtingen die Bill Gates nu aanricht onder kinderen in Afrika.

  0 likes
 30. Opeten die Bil Gates na dat kielhalen. Bill Gates met de kerst samen met die Bultrug.

  We geven een smaakresensie hier op de reacties.

  0 likes
 31. [quote name=”marga,soeverein mens”]Vaccins zijn op zich niet zo erg, maar wel de troep, zoals alluminium, die ze toevoegen.Toevoegingen zijn niet nodig. Maar daarin schuilt wel het gevaar. Dat betekent dus, dat er op het eerste oog, mensen gered worden, maar op den duur zullen de toevoegingen de mens alsnog kapot maken, met dementie of kanker of wat dan ook. Ik ben tegen vaccins waarmee geknoeid is. Dus….alle vaccins.[/quote]
  Dusss…zijn alle Vaccins ‘op zich’..WEL erg.;-) nou,zeg maar rustig meer dan erg!

  0 likes
 32. [quote name=”pleiadian”]Ik ben kritisch ten opzichte van vaccinaties, maar het redt wel degelijk veel meer levens dan het het kost. Vraag uw grootouders maar naar eens polio of tuberculose.

  Wat Bill Gates bedoelt is dat het redden van kinderen leidt tot een remming van de bevolkingsgroei… dat klinkt paradoxaal, maar het is wel waar. Men maakt nu veel kinderen omdat er veel kindersterfte is. Zodra kindersterfte teruggedrongen wordt, zullen ouders minder kinderen gaan krijgen.

  Welvaart is de beste manier om de het aantal mensen op aarde te doen dalen. In de welvarende landen (zoals Nederland) daalt het doen![/quote]

  Heb het hele rapport gelezen. (jullie ook?)idd staat het er zoals hier uitgelegd. Over goede of kwade opzet van Bill kan ik niet oordelen. De opzet van sites die woorden uit hun verband rukken lijkt me duidelijk. Zet of het hele verhaal of niks.
  knuf

  0 likes
 33. [quote name=”Roaring Mouse”]U, als lezer hier, hebt allemaal in het verleden betaald voor een Microsoft Windows licentie toen u een nieuwe PC kocht. U bent dus zelf rechtstreeks verantwoordelijk voor de massaslachtingen die Bill Gates nu aanricht onder kinderen in Afrika.[/quote]
  P.S. Buiten het feit dat u medeplichtig bent aan door u zelf verzonnen massaslachtingen door Bill Gates, bent u ook ernstig paranoïde.
  Neem contact op met een arts.
  TIP: eet niet alleen ongekookt voedsel, daar wordt u nog gekker van.

  0 likes
 34. roaring mouse een TIP
  Eet vooral gekookt, gebraden en gefrituurd voedsel en je blijft een slappe hap.

  0 likes
 35. [quote name=”Roswell Grey”][quote name=”Chris”]Daaruit bleek o.a. dat vaccins van GSK (waar Gates aan doneerde)tegen malaria in een proefstadium uitgetest werden op Afrikaanse baby’s in kleine dorpen ver van de ziekenhuizen. Niet alle kinderen overleefden deze vaccinatie. Ik schrik dus niet van deze berichtgeving.[/quote]

  Wie zegt er dat dat door die vaccinaties komt? Hoe groot denk je dat de overlevingskansen zijn van een Afrikaanse baby in een dorpje ver weg van ziekenhuizen?[/quote]

  Met de juiste voeding en verzorging is die kans zeer hoog. zelfs gelijkwaardig aan de kansen die datzelfde kind hier zou hebben. over ziekenhuizen, artsen en pillenfabrieken ga ik het nu niet hebben.

  dubbel gedissed? nope maar wel een oproep om het huiswerk beter te maken 😉

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Foto's bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Foto’s bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Jimmy van YouTube-kanaal Bright Insight heeft een ...

Schieten zonder waarschuwing en steun voor sterilisatieprogramma's. Bekijk deze onthullende aflevering van Zembla over het Wereld Natuur Fonds

Schieten zonder waarschuwing en steun voor sterilisatieprogramma’s. Bekijk deze onthullende aflevering van Zembla over het Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds (WWF) is opnieuw ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.