Homepagina » Het Complot » Japanse tv-show: Bill Gates gebruikt vaccins tegen de mensheid
Japanse tv-show: Bill Gates gebruikt vaccins tegen de mensheid

Japanse tv-show: Bill Gates gebruikt vaccins tegen de mensheid

Microsoft-oprichter Bill Gates heeft verbolgen gereageerd op een uitzending van een Japanse tv-show waarin werd gesuggereerd dat hij ‘samenzweert om de wereldbevolking te beheersen’ door middel van vaccins.

Microsoft Japan eiste tekst en uitleg van TV Tokyo over de uitzending van 2 november jongstleden.

De softwaregigant was diep ‘geschokt over de misleidende inhoud’. Het programma ‘Yarisugi Toshi Densetsu Special 2012 Aki’ bespreekt diverse geruchten en stadssagen. Tijdens de bewuste aflevering zei de presentator dat ‘Bill Gates een huiveringwekkend programma tegen de mensheid heeft ontwikkeld’. Hij sprak bovendien van ‘geruchten dat hij vaccins gebruikt om de wereldbevolking te beheersen’.

Tegenovergestelde

Gates vertelde de Asahi Shimbun, de op één na grootste krant van Japan, dat hij juist het tegenovergestelde doet. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft vaccinatieprogramma’s voor 330 miljoen kinderen gefinancierd. Volgens de stichting zijn door deze inspanningen 5,5 miljoen levens gered.

TV Tokyo heeft Microsoft Japan inmiddels laten weten het segment niet opnieuw te zullen uitzenden, aldus medewerkers van het softwarebedrijf.

Steriel

Sommige kijkers zijn van mening dat de geruchten over Gates waar zijn. Veel twitteraars en bloggers hebben mensen opgeroepen vaccins tegen baarmoederhalskanker te weigeren omdat de prik mensen steriel zou maken.

De berichten werden bekritiseerd door medisch personeel omdat ze ‘de bestrijding van kanker belemmeren’. “De televisieshow ging over de schreef,” zei Hiroshi Yamamoto, een sciencefictionschrijver die veel onderzoek heeft gedaan naar complottheorieën.

Bron: Asahi.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biff
biff
9 jaren geleden

Kielhalen die Gates

Gerard
Gerard
9 jaren geleden

Ja beste Bil de waarheid is hard, maar moet wel naar buiten komen. Bovendien zeg je zelf in een filmpje op youtube dat het zo is!

Ashkyar
Ashkyar
9 jaren geleden

wij hebben onze zoontje niet laten vaccineren mede dankzij de niburu nieuws
we hadden altijd al twijfels over de prikken gehad maar na een aantal keren wat min punten gelezen te hebben wisten we het wel!

THANK YOU NIBURU!!

Groet:)

Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
9 jaren geleden

[quote name=”biff”]Kielhalen die Gates[/quote]
Oh God daar gaan we weer………………

x

Check Also

2g

Onderzoek laat zien dat 2G niets toevoegt: ‘Het momentum kantelt. Doei 2G. En de rest!’

Een 2G- of 3G-toegangsbeleid heeft een minimaal ...

channeling

Hoe Liefde de basis is voor alles – Channeling 18-01-2022

Welkom, welkom, lief mens. We zijn blij ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

36
0
We lezen graag je reactie!x