Buitenland

Het gaat beginnen: Trump-advocaat kondigt grote rechtszaken aan. ‘Stortvloed aan bewijs’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig aanklager Sidney Powell, een advocaat van de Trump-campagne, heeft zondag in een interview gezegd dat bij het advocatenteam van de president een stortvloed aan bewijs binnenkomt rond verkiezingsfraude en onregelmatigheden.

“We maken ons klaar om de verkiezingsuitslag in meerdere staten te verwerpen,” zei Powell op Fox Business, toevoegende dat ze genoeg bewijs heeft om een strafrechtelijk onderzoek te starten.

Powell claimde dat de verkiezingssoftware ‘miljoenen stemmen’ op president Donald Trump toekende aan Joe Biden. Ze zei dat er een klokkenluider naar buiten is getreden die heeft gezegd dat de software is ontworpen om ‘verkiezingen te vervalsen’. “Hij heeft het in andere landen zien gebeuren,” zei ze. “We hebben zoveel bewijs.”

“Ze kunnen een usb-stick in de stemcomputer steken, ze kunnen software uploaden, zelfs via het internet, vanuit Duitsland of Venezuela,” zei Powell. Volgens haar is het ook mogelijk om stemmen toe te voegen of te verwijderen.

Onverklaarbaar

Powell zei ook dat ze het algoritme hebben weten te achterhalen dat ze gebruikt zouden hebben om de verkiezingen te vervalsen.

Ze verwees daarnaast naar een onderzoek dat vorig jaar is ingesteld door Democratische senatoren en beleidsmakers naar Dominion Voting Systems, Election Systems & Software en Hart InterCivic. De senatoren waren naar eigen zeggen bezorgd over de veiligheid van de stemsystemen.

Later in het interview zei Powell dat haar team ‘op onregelmatigheden is gestuit die onverklaarbaar zijn’.

Eerste grote rechtszaken

Tijdens de verkiezingen kregen de Republikeinen er in het Huis van Afgevaardigden zeker 11 zetels bij terwijl ze hoogstwaarschijnlijk ook afstevenen op behoud van hun meerderheid in de Senaat. Sommigen vragen zich af hoe Biden in dit scenario de verkiezingen kan winnen.

Trump bevestigde op Twitter dat zijn advocaten binnenkort de eerste grote rechtszaken zullen aanspannen.

[The Epoch Times]

4.7 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
WJB
WJB
1 jaar geleden

https://www.facebook.com/TheHipHopPatriot/videos/1736028766561109/
Kijk hier maar naar dat is de uitzending.

mee 2
mee 2
1 jaar geleden

jaja koppen gaan rollen pak ze maar hard aan toon geen genade

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Het is te hopen dat het kwaad wordt geëlimineerd en gerechtigheid zegeviert. Voor zo ver ik het kan inschatten is er maar 1 persoon die recht van spreken heeft. Dat is Trump.

Het is te hopen, want dan kan er een reset plaatsvinden, waar zelfs Schwab niet op heeft gerekend.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Nou ben ik benieuwd of diezelfde software ook gebruikt wordt in de EU. Er zijn diverse namen van fabrikanten die worden genoemd. Steeds met dezelfde software implementatie. Wereldwijd in gebruik, bestuurd via een serverpark in Frankfurt. In beslag genomen in het afgelopen weekend.
Ja, en het bedrijf heeft ook een vertegenwoordiging in Nederland.
Spannend.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x