Homepagina » Buitenland » Het gaat beginnen: Trump-advocaat kondigt grote rechtszaken aan. ‘Stortvloed aan bewijs’
trump
Foto: CC0

Het gaat beginnen: Trump-advocaat kondigt grote rechtszaken aan. ‘Stortvloed aan bewijs’

Voormalig aanklager Sidney Powell, een advocaat van de Trump-campagne, heeft zondag in een interview gezegd dat bij het advocatenteam van de president een stortvloed aan bewijs binnenkomt rond verkiezingsfraude en onregelmatigheden.

“We maken ons klaar om de verkiezingsuitslag in meerdere staten te verwerpen,” zei Powell op Fox Business, toevoegende dat ze genoeg bewijs heeft om een strafrechtelijk onderzoek te starten.

Powell claimde dat de verkiezingssoftware ‘miljoenen stemmen’ op president Donald Trump toekende aan Joe Biden. Ze zei dat er een klokkenluider naar buiten is getreden die heeft gezegd dat de software is ontworpen om ‘verkiezingen te vervalsen’. “Hij heeft het in andere landen zien gebeuren,” zei ze. “We hebben zoveel bewijs.”

“Ze kunnen een usb-stick in de stemcomputer steken, ze kunnen software uploaden, zelfs via het internet, vanuit Duitsland of Venezuela,” zei Powell. Volgens haar is het ook mogelijk om stemmen toe te voegen of te verwijderen.

Onverklaarbaar

Powell zei ook dat ze het algoritme hebben weten te achterhalen dat ze gebruikt zouden hebben om de verkiezingen te vervalsen.

Ze verwees daarnaast naar een onderzoek dat vorig jaar is ingesteld door Democratische senatoren en beleidsmakers naar Dominion Voting Systems, Election Systems & Software en Hart InterCivic. De senatoren waren naar eigen zeggen bezorgd over de veiligheid van de stemsystemen.

Later in het interview zei Powell dat haar team ‘op onregelmatigheden is gestuit die onverklaarbaar zijn’.

Eerste grote rechtszaken

Tijdens de verkiezingen kregen de Republikeinen er in het Huis van Afgevaardigden zeker 11 zetels bij terwijl ze hoogstwaarschijnlijk ook afstevenen op behoud van hun meerderheid in de Senaat. Sommigen vragen zich af hoe Biden in dit scenario de verkiezingen kan winnen.

Trump bevestigde op Twitter dat zijn advocaten binnenkort de eerste grote rechtszaken zullen aanspannen.

[The Epoch Times]
4.7 61 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
WJB
WJB
16 dagen geleden

https://www.facebook.com/TheHipHopPatriot/videos/1736028766561109/
Kijk hier maar naar dat is de uitzending.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  WJB
15 dagen geleden

Ja ja, stortvloed aan bewijs. Hopelijk kunnen we dat dan met de tijd ook allemaal inzien waar het bewijs hem dan precies in zit. Vooralsnog hou ik het er bij dat Trump niet tegen zijn verlies kan. Een spel als mens erger je niet lijkt me voor hem al een brug te ver. Ik raad ook aan dat hij dit soort spelletjes niet met zijn kleinkinderen gaat spelen. Er kan namelijk een hoop verwarring ontstaan. Hoe goed Trump ook bezig was en met een tweede termijn misschien nog wel beter? gaat hij het nu niet meer redden… Daarvoor is het verschil al te groot. Trump is passe en maar goed ook. Al zou het gaan om zijn twitter gedrag die mij ook niet aanstond. Dat sloeg veelal nergens op. Howdie. Weg met die mafkees.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

Wat zal jij het nog moeilijk krijgen aan het eind van het jaar

Verminderen
Verminderen
Reactie op  Gezinusk
14 dagen geleden

Wsl nog zo’n corona aanhanger ook? Idd wat zult u het moeilijk krijgen

Yvon
Yvon
Reactie op  Gezinusk
14 dagen geleden

Jij moet je de ogen uit je kop schamen.jij hebt duidelijk geen onderzoek gedaan of jij bent een aanhanger van het pedoteam uit den haag! Wat een laag figuur ben jij zeg!!

Martin
Martin
Reactie op  Gezinusk
5 dagen geleden

Jij hoort niet op dit forum thuis. Ga je aansluiten bij de linkse meute en gewoon je bek houden. Basta.

walgde
walgde
Reactie op  Gezinusk
3 dagen geleden

wordt wakker !!

mee 2
mee 2
16 dagen geleden

jaja koppen gaan rollen pak ze maar hard aan toon geen genade

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
15 dagen geleden

Het is te hopen dat het kwaad wordt geëlimineerd en gerechtigheid zegeviert. Voor zo ver ik het kan inschatten is er maar 1 persoon die recht van spreken heeft. Dat is Trump.

Het is te hopen, want dan kan er een reset plaatsvinden, waar zelfs Schwab niet op heeft gerekend.

Dirk
Dirk
Reactie op  serieuze aangelegenheid
15 dagen geleden

Ik snap echt niet waarom jullie Trump vertrouwen. Zelfs de grootste fan zal toegeven dat hij een onverbeterlijk narcist is en geen moer geeft om ‘mindere mensen’. Pas op, Biden is geen haar beter hoor, en een deel van het establishment dus zo mogelijk nog gevaarlijker. Maar Trump is zeker niet de messiahs die ten strijde zal trekken tegen de NWO. Integendeel, hij zal er alles aan doen om erbij te horen…

Jan
Jan
Reactie op  Dirk
15 dagen geleden

Zelfs een alternatieve kanaal, zoals revolutionaironline, die Tump (zeker voor de verkiezingen) als de verlosser van het kwaad zag, blijft Tump verdedigen, maar benadrukt wel dat we zelf niet stil moeten blijven zitten. Dus ook hij is kennelijk niet 100% zeker of Tump te goeder trouw is. Eigenlijk weet niemand dat. Voor zover hij te goeder trouw is, dan is hij de enige staatsman die echt iets betekenen voor de VS c.q. wereldbevolking. In hoeverre kan zo een man het opnemen tegen de rest van het kwaad?

Zoete koek is vies
Zoete koek is vies
Reactie op  Jan
15 dagen geleden

Niemand weet op dit moment iets zeker, maar als ik kijk naar hoe Trump tot nu toe bezig is, vertrouw ik hem wel.
Ik vermoed dat hij wereldwijd met heel wat mensen samenwerkt…

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Jan
15 dagen geleden

Denk dat hij slimmer is dan wat hij laat zien, de “lompe” , onbezonnen uitspraken, zijn steeds wisselende meningen per dag of uur. Maar krabbelt dan telkens terug, en een oorlog is hij nooit begonnen! ( Kijk naar wat hij doet: niet naar wat hij zegt ). zoiets is het! Dus ik hou hoop!

Daniël
Daniël
Reactie op  C, De Mantre
15 dagen geleden

Als Trump daadwerkelijk zo dom was dan:
1; was hij überhaupt niet als president gekozen en was er lang niet zoveel verzet geweest om hem als president proberen te houden.

2; Dan had hij lang niet zoveel dingen voor elkaar gekregen wat hij tot nu gedaan heeft. (Sterker nog: die man heeft bijvoorbeeld, meer gedaan voor zwarte mensen dan dat Obama ooit heeft gedaan!).

3; Die grote fraude was nooit boven water gekomen. Hij was zeker niet alleen het golfen geweest, maar in die tijd volop achter de schermen dingen aan het voorbereiden.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Dirk
15 dagen geleden

Dirk, moet je deze beelden maar eens bekijken. THE BEST OF FAKE PRESIDENT ELECT JOE BIDEN op http://www.bitchute.com

Het pedofiele gehalte van deze opnames is zo hoog en dat is nou juist net waar Donald Trump tegen vecht. Dat het niet alleen pedofilie betreft, zal mij niets verbazen. Bovendien is Trump de 1e president die na de 2e Wereldoorlog nog geen oorlogshandelingen heeft verricht.

Dan is het toch “common sense” dat je van de 2 mogelijkheden de beste kiest. Trump kiest voor vrede en daarvoor moet je zelf maar eens op onderzoek gaan. De idealen van Trump zijn in elk geval beter dan van vele andere regeringen op deze wereld, die niets anders doen dan Bill Gates en de WHO promoten. Dat je dan wordt ingeënt en een donkere toekomst tegemoet gaat, is dan zo goed als zeker. Trump is naar mijn mening een obstakel en die wordt met alle mogelijke middelen aangepakt en zwart gemaakt. Maar dat is tot op heden nog niet gelukt.

Wanneer Biden aan de macht is, dan zal je zien dat er ergens weer op de wereld nieuwe brandhaarden ontstaan, want Biden doet niets anders dan de idealen (onrust zaaien en veel geld verdienen) uitdragen in het voordeel van de wapenindustrie en natuurlijk de farmaceutische industrie.

Trump kan niet het achterste van zijn tong nog niet laten zien, want dat zou dan niet in zijn voordeel zijn. Hij is een geduldig man en zal toeslaan wanneer het tijdstip daar is. Dat zal je nog wel merken. Dan is de wereld beter af dan met Biden. Daar mag je niet aan twijfelen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Dirk
15 dagen geleden

Trump was de eerste die bedankte voor de WHO.
Een leider moet niet een verlegen pikkie ijn, maar een kerel met lef

benno
benno
Reactie op  serieuze aangelegenheid
15 dagen geleden

als ik de reacties onder uw comment lees, is het weer duidelijk dat de linkse demonratten allemaal uit hun hol zijn gekropen om hier weer verdeeldheid te zaaien.

1 tip voor een ieder die aan trump twijfelt, vraag jezelf eens af waarom trump sinds zijn presidentschap dag in dag uit, door msm, alle tv zenders, etc, belasterd, verguisd, tegen gewerkt en belogen wordt ?

trump wordt zo tegen gewerkt omdat hij niet mee loopt in de pas van agenda 21/2030, who, parijs akkoord en het wef.

kort samengevat, trump is anti globalist en de rest van de wereld is pro groen-globalist

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  benno
15 dagen geleden

Pro-goen, heeft natuurlijk niets met de natuur temaken, maar om de econom te verdelgen, om daarna opnieuw te worden opgezet door de globalisten.
BLM heeft toch ook niets met negers te maken, dat denken alleen de bruikbare idioten

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  serieuze aangelegenheid
15 dagen geleden

Bij de CIA gaan ook weer koppen rollen, het kwaad is er nog steeds niet uitgeroeid, in ieder geval gaat Gina Haspel voor de bijl

Herman de Graaf
Herman de Graaf
15 dagen geleden

Nou ben ik benieuwd of diezelfde software ook gebruikt wordt in de EU. Er zijn diverse namen van fabrikanten die worden genoemd. Steeds met dezelfde software implementatie. Wereldwijd in gebruik, bestuurd via een serverpark in Frankfurt. In beslag genomen in het afgelopen weekend.
Ja, en het bedrijf heeft ook een vertegenwoordiging in Nederland.
Spannend.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Herman de Graaf
15 dagen geleden

het antwoord is JA. nu wordt eindelijk bevestigd wat ik al jaren zeg over de verkiezingen in NL. Ook hier worden de uitslagen ‘bijgewerkt’ .

Jan
Jan
Reactie op  BertRoermond
15 dagen geleden

Zeker als 66 de grootste wordt

Guido
Guido
Reactie op  Herman de Graaf
15 dagen geleden

The great reset laat geen populistische partijen winnen.

Ankorvat
Ankorvat
Reactie op  Guido
15 dagen geleden

De global government houdt niet zo van de populatie

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Herman de Graaf
15 dagen geleden

Dominion Diagnostics heeft een eigen website en hun systemen worden door vele landen gebruikt.

Dominiandiagnostics.com/covid-19-total-antibody-sereology-testing

Dan is er nog iets interessants m.b.t. inentingen.

Ga naar Wikipedia en ga naar de Homepage van: Tenders-Electronic-Daily.
Klick op: 506291, 2020

Short description: The MHRA urgently seeks an Artificial Intelligence (AI) software tool to process the expected high volume of Covid-19 vaccine Adverse Drug Reaction (ADR’s) and ensure that no details from the AOR’s reaction test are missed.

Volg het artikel en ga dan naar: For reasons of extreme urgency……………. en lees tot aan: Covid-19 vaccine have not followed any predictable pattern so far.

In Nederlands, kort samengevat: Inentingen m.b.t. Covid-19 zullen massale bijwerkingen hebben en kan tot een directe bedreiging leiden van de patiënt en publieke gezondheid. Voor de Covid-19 inentingsstoffen verwacht de Engelse Toelatingsinstantie massale bijwerkingen.

Dan is mijn vraag; is dit de reden dat Boris Johnson zijn mening veranderd heeft en alleen die mensen die dicht bij de brandhaard staan wil inenten?

Daniël
Daniël
Reactie op  Herman de Graaf
15 dagen geleden

Dominion heet dat systeem. Het systeem is ontwikkeld door een Canadees bedrijf die sterke connecties met Venezuela heeft (het land die doorgaans zwaar gefinancierd wordt door de communistische partij CCP van China).

Alex
Alex
15 dagen geleden

Release The Kraken!!!

B@b
15 dagen geleden

zo hebben ze zeker vorige keer gewonnen dat ze het zo goed weten………

Petrus
Petrus
15 dagen geleden

Ik heb het al eens eerder aangegeven, dit gaat echt gebeuren.
De gerechtelijke molens draaien langzaam, maar gestadig.
Pak de popcorn en leun achterover.
Daarna is Europa aan de beurt.

Zoete koek is vies
Zoete koek is vies
Reactie op  Petrus
15 dagen geleden

Laat dat domino-effect maar komen! :))

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Petrus
15 dagen geleden

dat is nu juist het probleem..de gerechtelijke molens..inmiddels zijn deze molens allang vervuild en gecorrumpeerd door linkse activisten…dus Trump kan zoveel gelijk hebben als hij wil, maar de ‘rechters’ zullen er wel hun draai aangeven. Let maar op.

Zoete koek is vies
Zoete koek is vies
Reactie op  BertRoermond
15 dagen geleden

De waarheid wint altijd!

Hen
Hen
15 dagen geleden

Hopelijk komt het uit.
Is net als bij de vorige verkiezingen hier, klopte ook echt niet.

Zoete koek is vies
Zoete koek is vies
Reactie op  Hen
15 dagen geleden

Idd, ik vrees zelfs dat dit meerdere jaren terug gaat.

Remco
Remco
Reactie op  Hen
15 dagen geleden

Ja het zou interessant zijn om te weten welke veiligheidsgaranties er in NL zijn; per post stemmen lijkt er geen te zijn

benno
benno
Reactie op  Hen
15 dagen geleden

net zo als die europese verkiezingen dat de pvda (timmerfrans) in 1 keer kampioen werd, terwijl pvda al decennia aan de beademing ligt…

Hydra
Hydra
15 dagen geleden

Het zou fantastisch zijn als Trump in het Witte Huis blijft en zegeviert.

x

Check Also

chef

Kijken: Vlijmscherpe reactie van RTL West-chef op ‘achterlijke coronaregels’

De media zijn over het algemeen volledig ...

coronalockdowns

‘Elites willen met coronalockdowns de Grote Herstart inluiden’

Grote delen van Europa zijn weer in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x