Mens en Dier

Frans Timmermans ‘verdient proces wegens dood door schuld’

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aanstaande woensdag behandelt het gerechtshof Den Haag de beklagprocedure van de Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden van journalist Arnold Karskens tegen de beslissing van de officier van justitie om Eurocommissaris Frans Timmermans niet te vervolgen voor dood door schuld.

Als vicevoorzitter van de Europese Commissie was Timmermans tussen november 2014 en oktober 2019 verantwoordelijk voor de aanpak van de illegale mensenstroom tussen Libië en de Europese Unie, waarbij meer dan 15.000 mensen verdronken of verdwenen.

“De grootste humanitaire ramp aan de grenzen van de Unie sinds de burgeroorlog in voormalig Joegoslavië,” stelt Karskens. “Timmermans wist dat mensen verdronken. Hij wist dat zijn beleid desastreuze gevolgen had. Duizenden doden per jaar.”

Meer dan waard

De oprichter van Ongehoord Nederland vindt dat de samenleving moet kunnen zien dat bestuurders op het hoogste Europese niveau ter verantwoording kunnen worden geroepen.

Timmermans is de man die wegduikt voor zijn medeschuld bij massasterfte op de Middellandse Zee, maar wel de rechtsstaattoets eist voor Polen en Hongarije, aldus Karskens. Hij is volgens hem van hetzelfde kaliber als Frans van Anraat, Guus Kouwenhoven en Jorge Zorreguieta, ‘boeven die niet kijken op een dode meer of minder voor eigen politiek en financieel gewin’.

Hij vindt dan ook dat het handelen van Eurocommissaris Timmermans een strafproces meer dan waard is.

[Ongehoord Nederland]

4.8 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Dood duur schuld,, en er zijn nog veel meer politieke leiders die dood door schuld te worden aangeklaagd. want op een of ander manier vallen door hun toedoen en beslissingen vele doden.

kuus
kuus
1 jaar geleden

Zet hem maar heel lang vast .

Annette
Annette
1 jaar geleden

Arnold heeft gelijk. Hoe kan het dat die griezel maar blijft zitten.

Rob
Rob
1 jaar geleden

Naar de aanleiding van de afgelopen jaren kan in feite wel gesteld worden dat procederen tegen dit soort wangedrochten niets verandert. Het is op nationaal, Europees en mondiaal één grote machtsorganisatie. Nederland maakt op alle niveau’s deel uit van die macht. Zeker in deze tijd dekken ze elkaar allemaal in. Daarom lees je ook steeds dat de echte criminelen, waaronder ook Timmerfrans, nooit veroordeeld worden. De rechtspraak dekt al dit soort figuren in om ze te beschermen. Heeft het dan nog wel zin om te procederen? Ja, je laat in ieder geval zien dat je door hebt waar ze mee bezig zijn ook al wordt er niemand veroordeeld. Ze ontkennen alles maar dat is de wereld van macht en controle. Daar bestaat geen waarheid, alleen leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding enz. Alles om de waarheid verborgen te houden, ALLE waarheid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x