CoronaBinnenland

CBS-onderzoeker beweert met droge ogen: ‘Er is slechts een handjevol mensen overleden door vaccinatie’

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

De sterfte is in Nederland al bijna een halfjaar opvallend hoog. Van maart tot en met augustus overleden er wekelijks tussen de 100 en 500 méér mensen dan je zou verwachten.

CBS-onderzoeker Ruben van Gaalen zegt tegen het Reformatorisch Dagblad: “Het is heel complex, je moet naar veel factoren tegelijk kijken, en er is meer onderzoek nodig.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zou de oversterfte ook het gevolg kunnen zijn van vaccinatie tegen corona? “Dat is onwaarschijnlijk,” stelt de CBS-onderzoeker. “Er is slechts een handjevol mensen overleden door vaccinatie, terwijl ruim 12,5 miljoen mensen volledig zijn gevaccineerd.”

Fractie

Officieel zijn er tot nu toe 701 meldingen van overlijden na coronavaccinatie, laat het Lareb weten. Dat terwijl in augustus 2021 bij advocaat Niels Vanaken al zo’n 1200 berichten over overlijdens na de coronaprik waren binnengekomen.

Bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 waren tot 3 januari dit jaar 2625 sterfgevallen gemeld. Tot augustus vorig jaar telde de BPOC2020 liefst 1134 overlijdens die niet bij het Lareb gemeld waren.

Er zijn dus veel meer mensen gestorven door de coronavaccins dan algemeen wordt aangenomen. Uit onderzoek is gebleken dat slechts een fractie van de vaccinbijwerkingen wordt gemeld.

Stokdoof

Huisarts Els van Veen adviseert het Reformatorisch Dagblad: “Ga eens praten met Wouter Aukema en Ronald Meester, hoogleraar waarschijnlijkheidsberekening aan de VU. Ga eens praten met Dick Bijl, oud-huisarts en epidemioloog. Zij zijn tenminste onafhankelijk van het CBS en RIVM.”

Neuroloog Jan Bonte richt zich tot de CBS-onderzoeker: “Groot, grijs, zwaar, met een lange slurf en het tettert oorverdovend. Maar Ruben van Gaalen is stokdoof. Forse stijging van de oversterfte in Duitsland. Sinds wanneer? Sinds april 2021. En wanneer ging de vaccinatiecampagne van start?”

Hij verwijst naar een Duitse studie die mogelijk een link heeft gevonden tussen de oversterfte en vaccins.

Overduidelijke correlatie

De Belgische arts Leo Van den Bossche plaatste op Twitter een grafiek van het CBS over de sterfte. “Er is een overduidelijke correlatie van sterfte na elke vaccinatie. Verdergaan met dit experiment zonder degelijke data-analyse is onverantwoord,” stelt de arts.

“Moet het nog pijnlijk duidelijker worden, of begint het ergens te dagen dat de veiligheid van deze vaccins op zijn minst discutabel is?” vraagt arts Anne Fierlafijn.

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra wijst erop dat er al sinds juni 2021 oversterfte is. “De oversterfte breekt alle records. Gewoon doorgaan met dit ‘veilige’ vaccin terwijl corona vrijwel weg is?” vraagt hij.


4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mokum
Mokum
1 jaar geleden

Het zou me niet verbazen als Ruben van Galen de ‘Holocaust’ ook zal ontkennen. Benieuwd hoeveel ze hem hebben betaald.

Piet
Piet
1 jaar geleden

Tsja, mensen kunnen binnen 5 minuten leren hoe ze antwoord krijgen van hun EIGEN LICHAAMSBEWUSTZIJN (het lichaam dus) of de vaccinatie permanente dan wel tijdelijke schade heeft veroorzaakt.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

De onderrapportage van het lareb is berucht laag.

Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Zijn knetter en knettergek daar GIF GIF

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x