CoronaBuitenland

Topcardioloog luidt alarmbel: stop met mRNA-boosterprikken

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

We moeten stoppen met het vaccineren met de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna omdat de experimentele prikken gelinkt kunnen worden aan de scherpe stijging in het aantal gevallen van hartaandoeningen. Dat heeft een Australische topcardioloog gezegd in gesprek met de Daily Mail Australia.

Ross Walker zei dat veel mensen die een booster halen drie tot zes maanden later nog steeds last hebben van de bijwerkingen. “Ik heb de afgelopen 12 maanden 60 tot 70 patiënten in mijn praktijk gehad die dergelijke reacties hadden.” Het gaat daarbij om mensen die last hebben van bijvoorbeeld pijn op de borst, kortademigheid en hartkloppingen.

Opmerkelijk genoeg zei Walker dat AstraZeneca en Novavax ‘goede alternatieven’ zijn.

Ontstekingen

We hebben de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna volgens de cardioloog niet nodig. Hij wees erop dat ze ontstekingen uitlokken. “Ik heb veel mensen gezien die last hebben van pijn op de borst, benauwdheid en hartkloppingen, terwijl hun hart in orde lijkt te zijn,” aldus de topcardioloog.

De Australische tiener Monica Eskandar kreeg enkele uren na haar eerste coronaprik in september vorig jaar last van pijn op de borst en werd gediagnosticeerd met pericarditis, een ontsteking van het hartzakje. Er is bij haar een hartmonitor geïmplanteerd.

Zorgen

Hoe meer doses je neemt, hoe minder baat je erbij hebt en dat is het punt waarop we ons zorgen beginnen te maken over bijwerkingen, zei een lid van de Australian Technical Advisory Group on Immunisation (ATAGI).

[Infowars]

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
2 maanden geleden

………………en nu nog de trombosedienst…….

John Kuhles
John Kuhles
2 maanden geleden

Kan iemand een schatting maken hoeveel klokkenluiders door de massa schaap media (bewust) wordt genegeerd omdat het juist hun rol blootlegt hoe wij allen systematisch dom worden gehouden …

… en tegelijkertijd iedereen die dat kan aantonen of zelfs bewijzen als “komplot wappie” neerzetten … Oproepen to “cancel culture” >> censuur promoten om zogenaamd de “democratie” te “beschermen”.

Liberty
Liberty
2 maanden geleden

Hoe meer dosis je neemt, hoe minder baat je erbij hebt? Wat een kolder. Bij geen enkele dosis heb je baat. Ze veroorzaken alleen maar schade.

Marion
Marion
2 maanden geleden

Partijen verbieden is de fascistische methode. Wordt eindelijk eens wakker mensen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x