CoronaBuitenland

Topcardioloog luidt alarmbel: stop met mRNA-boosterprikken

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

We moeten stoppen met het vaccineren met de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna omdat de experimentele prikken gelinkt kunnen worden aan de scherpe stijging in het aantal gevallen van hartaandoeningen. Dat heeft een Australische topcardioloog gezegd in gesprek met de Daily Mail Australia.

Ross Walker zei dat veel mensen die een booster halen drie tot zes maanden later nog steeds last hebben van de bijwerkingen. “Ik heb de afgelopen 12 maanden 60 tot 70 patiënten in mijn praktijk gehad die dergelijke reacties hadden.” Het gaat daarbij om mensen die last hebben van bijvoorbeeld pijn op de borst, kortademigheid en hartkloppingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Opmerkelijk genoeg zei Walker dat AstraZeneca en Novavax ‘goede alternatieven’ zijn.

Ontstekingen

We hebben de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna volgens de cardioloog niet nodig. Hij wees erop dat ze ontstekingen uitlokken. “Ik heb veel mensen gezien die last hebben van pijn op de borst, benauwdheid en hartkloppingen, terwijl hun hart in orde lijkt te zijn,” aldus de topcardioloog.

De Australische tiener Monica Eskandar kreeg enkele uren na haar eerste coronaprik in september vorig jaar last van pijn op de borst en werd gediagnosticeerd met pericarditis, een ontsteking van het hartzakje. Er is bij haar een hartmonitor geïmplanteerd.

Zorgen

Hoe meer doses je neemt, hoe minder baat je erbij hebt en dat is het punt waarop we ons zorgen beginnen te maken over bijwerkingen, zei een lid van de Australian Technical Advisory Group on Immunisation (ATAGI).

[Infowars]

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

………………en nu nog de trombosedienst…….

John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Kan iemand een schatting maken hoeveel klokkenluiders door de massa schaap media (bewust) wordt genegeerd omdat het juist hun rol blootlegt hoe wij allen systematisch dom worden gehouden …

… en tegelijkertijd iedereen die dat kan aantonen of zelfs bewijzen als “komplot wappie” neerzetten … Oproepen to “cancel culture” >> censuur promoten om zogenaamd de “democratie” te “beschermen”.

Liberty
Liberty
1 jaar geleden

Hoe meer dosis je neemt, hoe minder baat je erbij hebt? Wat een kolder. Bij geen enkele dosis heb je baat. Ze veroorzaken alleen maar schade.

Marion
Marion
1 jaar geleden

Partijen verbieden is de fascistische methode. Wordt eindelijk eens wakker mensen!

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x