CoronaBuitenland

Microbioloog waarschuwt: ‘coronaprik vernietigt hart en brein van miljarden mensen’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Er is bewijs dat de coronaprikken het hart en het brein bereiken en daar onherstelbare schade aanrichten. Dat zei microbioloog Sucharit Bhakdi in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

Tijdens een autopsie trof de patholoog het spike-eiwit aan in de kleinste hersenvaten van een overleden man. Deze piepkleine bloedvaten bleken te zijn aangevallen door het immuunsysteem en waren vernietigd. Hersencellen waren beschadigd en afgestorven of stervende. “Deze arme man is gestorven omdat zijn hersencellen zijn afgestorven,” zei Bhakdi. In het tijdschrift Vaccines is hierover een case-report verschenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De meest verschrikkelijke, angstaanjagende manier

We zien dit nu bij veel mensen die gevaccineerd zijn. Ze beginnen gek te worden. Ze kunnen niet meer nadenken. Ze worden dement. Ze kunnen niet meer horen. Ze kunnen niet meer praten. Ze kunnen niet meer zien. Ze zijn niet langer de persoon die ze waren. Ze zijn verwoest. Hun brein is verwoest, vervolgde de emeritus hoogleraar.

De patholoog die de autopsie uitvoerde, trof het spike-eiwit ook aan in het hart. “Dit betekent dat het gen dat ze hebben geïnjecteerd bij miljarden mensen de bloedvaten van het brein en het hart bereikt. Ze doden mensen. Ze doden mensen op de meest verschrikkelijke, angstaanjagende manier,” zei Bhakdi.

De microbioloog noemt corona een ‘criminele hoax’.

Aangeklaagd wegens ‘antisemitisme’.

“Ik durf het bijna niet te zeggen, maar tot anderhalf jaar geleden was ik een wetenschapper. Nu weet ik wat er speelt. Ik moet toegeven dat collega’s en vrienden die tegen me zeiden dat dit genocide is, weleens gelijk kunnen hebben. Er is geen andere mogelijke verklaring,” zei Bhakdi. “Deze vaccins gaan de mensheid vernietigen.”

De Duitse overheid heeft de emeritus hoogleraar aangeklaagd wegens ‘antisemitisme’. Als hij veroordeeld wordt, kan hij tot vijf jaar gevangenisstraf krijgen. De zaak wordt volgend jaar behandeld.

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henke
Henke
1 jaar geleden

Doe Den Haag er ook ff bij..

Toeschouwer
Toeschouwer
1 jaar geleden

Er was ooit eens een tijd dat eerlijke mensen criminelen vervolgde helaas sinds lang gebeurd het tegenovergestelde!

Annette
Annette
1 jaar geleden

IS het tegenwoordig OOK normaal om iedereen, die er een andere mening op nahoudt dan wat het merendeel als mening heeft, als antisemiet af te schilderen?

Je zou het bijna denken, als je ziet dat NU ook weer deze microbioloog Sucharit Bakdhi hiervan wordt beschuldigd.

Om iemand te proberen monddood te maken, trek je simpelweg de racisten kaart: succes verzekerd. Als hij inderdaad wordt veroordeeld, dan zijn “ze” maar liefst voor 6 jaar van deze lastige “luis in de pels” af.

Wat een in- en in zielige wereld (althans een deel van zijn bewoners) is het inmiddels geworden.

Wat Sucharit Bhakdi hier met een duidelijk voorbeeld aangeeft, daarvoor is al een paar jaar luid en duidelijk voor gewaarschuwd. Niet alleen door hem, maar ook velen van zijn collega’s.

De voorbeelden zijn inmiddels talloos. Ik las vorige week een verhaal over een man, wiens moeder in een verzorgingshuis verbleef. Zij wilde pertinent niet geïnjecteerd worden, maar dat is door de arts aldaar TOCH gedaan. NU is ze zwaar aan het dementeren, terwijl daar, vóór de injectie, absoluut geen sprake van was.

Er is, wat mij betreft, geen straf hoog genoeg om dit medische uitschot te achtervolgen en te veroordelen.

Nu las ik vanochtend vroeg ook nog een stukje op Telegram, dat ze in Australië bezig zijn om via chemtrails “vaccins” rond te sproeien. Dit voor al die zéér verstandige mensen, die tot nu toe geen prik hebben gehaald.

HOE moet je je dan nog beschermen? Permanent opsluiten in je huis?

Even off topic:
Nog een paar uurtjes en mijn man en ik gaan op weg naar Zaandam, naar het evenement van Forum voor Democratie.
Het zou zomaar kunnen, dat dit de laatste keer is, als je ziet hoe heel veel fractievoorzitters druk bezig zijn om te kijken hoe ze FvD kunnen laten verbieden.
Wij gaan ze in ieder geval vandaag duidelijk maken, dat wij ze 100% ondersteunen.

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

😳hersen-dood😫

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x