CoronaMens en Dier

Kuipers laat coronapas voorlopig varen na verzet: ‘Mooi zo!’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Eindelijk lijkt zorgminister Kuipers het op te geven om op korte termijn weer een coronatoegangsbewijs (CTB) te kunnen inzetten.

“Ik heb uw Kamer gemeld niet voornemens te zijn een separaat wetsvoorstel voor het CTB in procedure te brengen,” schrijft Kuipers in een brief. “Daardoor kan het CTB op dit moment niet ingezet worden.” Ook is het niet langer mogelijk om op korte termijn Testen voor Toegang in te zetten, laat minister Kuipers weten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Arts in opleiding tot internist Jona Walk reageert verheugd: “Mooi zo! We moeten nooit vergeten hoe succesvol activisme tegen het coronatoegangsbewijs is geweest. Wij, de burgers, hebben veel meer macht dan we soms denken.”

Waar is dat geld gebleven?

Ze denkt dat het verzet in Nederland heeft voorkomen dat de vaccinatiedwang een stuk verder is gegaan, zoals in andere landen.

De arts wijst erop dat afgelopen jaar maar liefst 161 miljoen euro was uitgetrokken voor het doorontwikkelen van het CTB. “Ik hoor ook graag van de minister waar dat geld is gebleven. Als zorgmedewerker kan ik nog wel wat betere doelen bedenken.”

Opgeven is geen optie

Iemand waarschuwt: “Niet te vroeg juichen. Nu de eID (digitale identiteit, red.) ingevoerd wordt, zitten we met ongeveer hetzelfde probleem, alleen nog erger. Straks 15-minutensteden als in China?”

“Mijn grote hoop is dat net zoveel burgers nu in verzet gaan komen tegen de Europese digitale identiteit, wat op nog ernstigere ondemocratische wijze tot stand dreigt te komen. Maar opgeven is voor mij geen optie,” reageert Walk.


4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
1 jaar geleden

NIKS VOORLOPIG!!! VOOR ALTIJD!!!

Puur natuur
Puur natuur
1 jaar geleden

Tot WHO eisen gaat stellen, dan is hij er als de eerste bij?

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Ja hij geeft het op tot na de fake-verkiezingen en dan zullen we het meemaken. Nederiglanders maak de borsten maar nat in het verloop van 2023 met die globalische weffers.

Jammer
Jammer
1 jaar geleden

Wat denkt hij hier mee te bereiken, ook hij is medeplichtig aan misdaden gerelativeerd aan de dodelijke injecties. Deze lui denken zeker er mee weg te komen, nou vergeet het maar.

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x