CoronaBinnenland

Artsen die off-label coronamedicatie voorschrijven, worden behandeld als criminelen en krijgen hoge boetes

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft meerdere artsen die off-label coronamedicatie voorschreven een boete opgelegd. Het gaat inmiddels om een bedrag van ruim 30.000 euro. Sommige artsen weigeren de inspectie juridisch te erkennen omdat ze hebben gehandeld vanuit de eed van Hippocrates en de verklaring van Helsinki. De inspectie negeert deze principes, aldus de artsen.

Als de artsen nogmaals off-label coronamedicatie voorschrijven, zal de volgende boete minstens verdubbelen. Dit betekent effectief dat de artsen geen corona meer kunnen behandelen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Niet eens naar gevraagd

De artsen vragen zich af of dit proportioneel is. Ze wijzen erop dat er geen mensen zijn overleden en dat bijna 100 procent van de patiënten is genezen door de toegepaste medicatie. Daar is overigens niet eens naar gevraagd door de inspectie bij het inwinnen van informatie.

Normaal gesproken zouden eerst andere maatregelen, zoals een verbeterplan of verscherpt toezicht, worden getroffen alvorens een boete zou worden opgelegd, meldt Zelfzorg Covid-19.

Uitvoerende macht van het ministerie

Ondertussen worden artsen niet beboet voor het voorschrijven van andere off-label medicatie. “IGJ heeft het gezondheidsbelang volledig naast zich neergelegd en functioneert slechts als uitvoerende macht van het ministerie van Volksgezondheid. Door werkende en veilige vroegmedicatie niet toe te staan is er voor veel mensen geen hoop op volledige genezing wanneer men covid krijgt (ongeacht of men wel of niet gevaccineerd is), aldus Zelfzorg Covid-19.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga is boos. “Artsen die off-label medicatie voorschreven, worden gecriminaliseerd en krijgen hoge boetes. En dit terwijl nu uit Wob-verzoeken blijkt dat voor de coronamaatregelen van de overheid elke wetenschappelijke onderbouwing ontbrak,” reageert hij.

En dan dit:


4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Yep, het gaat echt om onze gezondheid!!

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
1 jaar geleden

D66 is ziek schrijft Wilders.
Misschien zou het toch beter zijn om te schrijven dat de hele regering tot op het bot verrot is.
Dan zit hij in ieder geval dichter bij de waarheid.

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

D66 is duivels.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Tijd om de maffia van artsensyndicaten en regeringen voor de rechtbank te dagen.The COVID-19 Treatment Conspiracy – How millions of lives were losthttps://www.youtube.com/watch?v=a7I0WfEGAbw

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x