CoronaBinnenland

Artsen die off-label coronamedicatie voorschrijven, worden behandeld als criminelen en krijgen hoge boetes

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft meerdere artsen die off-label coronamedicatie voorschreven een boete opgelegd. Het gaat inmiddels om een bedrag van ruim 30.000 euro. Sommige artsen weigeren de inspectie juridisch te erkennen omdat ze hebben gehandeld vanuit de eed van Hippocrates en de verklaring van Helsinki. De inspectie negeert deze principes, aldus de artsen.

Als de artsen nogmaals off-label coronamedicatie voorschrijven, zal de volgende boete minstens verdubbelen. Dit betekent effectief dat de artsen geen corona meer kunnen behandelen.

Niet eens naar gevraagd

De artsen vragen zich af of dit proportioneel is. Ze wijzen erop dat er geen mensen zijn overleden en dat bijna 100 procent van de patiënten is genezen door de toegepaste medicatie. Daar is overigens niet eens naar gevraagd door de inspectie bij het inwinnen van informatie.

Normaal gesproken zouden eerst andere maatregelen, zoals een verbeterplan of verscherpt toezicht, worden getroffen alvorens een boete zou worden opgelegd, meldt Zelfzorg Covid-19.

Uitvoerende macht van het ministerie

Ondertussen worden artsen niet beboet voor het voorschrijven van andere off-label medicatie. “IGJ heeft het gezondheidsbelang volledig naast zich neergelegd en functioneert slechts als uitvoerende macht van het ministerie van Volksgezondheid. Door werkende en veilige vroegmedicatie niet toe te staan is er voor veel mensen geen hoop op volledige genezing wanneer men covid krijgt (ongeacht of men wel of niet gevaccineerd is), aldus Zelfzorg Covid-19.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga is boos. “Artsen die off-label medicatie voorschreven, worden gecriminaliseerd en krijgen hoge boetes. En dit terwijl nu uit Wob-verzoeken blijkt dat voor de coronamaatregelen van de overheid elke wetenschappelijke onderbouwing ontbrak,” reageert hij.

En dan dit:


4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
27 dagen geleden

Yep, het gaat echt om onze gezondheid!!

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
27 dagen geleden

D66 is ziek schrijft Wilders.
Misschien zou het toch beter zijn om te schrijven dat de hele regering tot op het bot verrot is.
Dan zit hij in ieder geval dichter bij de waarheid.

Arnold
Arnold
27 dagen geleden

D66 is duivels.

Ron
Ron
27 dagen geleden

Tijd om de maffia van artsensyndicaten en regeringen voor de rechtbank te dagen.The COVID-19 Treatment Conspiracy – How millions of lives were losthttps://www.youtube.com/watch?v=a7I0WfEGAbw

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x