CoronaBuitenland

In Nieuw-Zeeland de grootste stijging overlijdens in 100 jaar

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Nieuw-Zeeland heeft de grootste stijging van het aantal overlijdens in 100 jaar genoteerd. Deze week werd daar een rapport over gepubliceerd. Statisticus Herman Steigstra bestudeerde het en wat blijkt? De geboosterden overlijden drie keer zo vaak als niet-geboosterden en ongevaccineerden.

“Vaccinatieschade overal! Hoelang gaan we nog door?” vraagt hij aan zorgminister Kuipers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In 2022 registreerde Nieuw-Zeeland 38.574 overlijdens, 10,4 procent meer dan in 2021. Het gaat om de grootste stijging sinds de sterftepiek tijdens de grieppandemie in 1918. Er zijn vooral veel oudere mensen overleden.

Twee weken opgesloten

Lange tijd waren in Nieuw-Zeeland zeer strenge coronamaatregelen van kracht. Bijna twee jaar lagen de luchthavens van het land er verlaten bij. Wie het land toch binnen kon, werd twee weken opgesloten in een quarantainehotel.

Hoe reageert Volkskrant-journalist Maarten Keulemans? “Vallen ze in Nieuw-Zeeland massaal dood neer van vaccins? Tuurlijk niet,” twittert hij.

92 procent

Ook in andere landen zijn het vooral de gevaccineerden die het loodje leggen. Uit een nieuw rapport van het Britse statistiekbureau ONS blijkt dat in Engeland vorig jaar 25.768 gevaccineerden zijn overleden aan corona en 2273 ongevaccineerden. Dit betekent dat 92 procent van de coronadoden gevaccineerd was.

“En toch beweert de overheid nog steeds dat vaccinatie je beschermt tegen coronasterfte,” merkt emeritus hoogleraar Wouter Keller op. De meeste oversterfte trad overigens op direct na de eerste coronaprik.


4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Statisticus Herman Steigstra stelt de volgende vraag aan “zorg”minister Kuipers: Hoe lang gaan wij nog door met het aanbieden en aanprijzen van de verderfelijke experimentele gentechinjecties?

Het door MIJ gegeven antwoord luidt: Totdat er, naar ONZE zin, genoeg mensen vertrokken zijn naar de eeuwige jachtvelden. En NIET eerder!

Nieuw-Zeeland behoorde, dankzij het beleid van de, inmiddels vertrokken, Jacintha Ardern (vrouw of man, géén idee, kan zomaar alle twee zijn), één van de trouwe hondjes van Klaus Schwab, tot die landen met een hoge vaccinatiegraad.

En zie: 1 + 1 = 2. Althans, ZO heb ik het altijd geleerd. Weet absoluut niet of dat nog zo is.

Tot voor kort was het zó, dat, als het jouw tijd was, dan ging je. Dat bepaalde jij zelf niet, maar de Hogere Macht.

Helaas is dat nu niet meer aan de orde, omdat er demonen met kenmerken van het menselijke ras, rondlopen en bepalen, door middel van leugens en bedrog, WIE mag blijven en WIE moet gaan.

Volkskrant-journalist Maarten Keulemans komt uiteraard weer met een vette leugen: de prikken hebben NATUURLIJK niets te maken met de oversterfte. HaHaHa!!!

En wie er nog gelooft in de verhaaltjes van Keulemans, kan OOK alles geloven wat er in de sprookjes van de gebroeders Grimm staat opgetekend. Die zijn namelijk NET zó geloofwaardig.

Al met al is het een ongelooflijke tragedie, wat zich over de hele wereld, in ieder geval DIE landen die tot de Westerse wereld worden gerekend, afspeelt.

In de werelddelen Afrika en Azië zie je een heel ander plaatje. DAAR hebben zich al eerder grote rampen voorgedaan, veroorzaakt door de farmaceuten.

EN…. zoals het spreekwoord luidt: Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen.

akkafietje
akkafietje
1 jaar geleden

Dus daarom moest dat malle wijf, Aderne ineens aftreden.
Zij zal het vaccine wel niet genomen hebben

Hans J.
Hans J.
1 jaar geleden

Dat is de reden van Cindy to resign. Ze wist het en nu komen haar leugens naar boven. Gauw weg wezen maar dat gaat zomaar niet Cindy.

Roadrunner
Roadrunner
1 jaar geleden

En ze prikken maar door !

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x