Buitenland

VIDEO: Dit interview over de aanslagen in Parijs zul je niet op tv zien

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De westerse media voeren een grootschalige propagandacampagne om mensen bang te maken voor moslims. Dat zei de Ierse politiek analist en schrijver Gearóid Ó Colmáin tijdens een interview met zender RT.

Er wordt veel gesproken over de oorlog tegen terrorisme, maar volgens Ó Colmáin is het juist de NAVO die zich schuldig maakt aan terrorisme. “Al vier jaar lang voert deze organisatie een terreuroorlog tegen de Syrische bevolking.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er is volgens de politiek analist een wereldwijde oorlog aan de gang tegen burgers. Je kunt dit zien als een vorm van neo-imperialisme of neokolonialisme. Het doel van deze wereldwijde oorlog is de bevolking onderwerpen aan een wereldorde die de belangen van de heersende elite behartigt, aldus Ó Colmáin.

“Er is geen oorlog tegen terrorisme, er zijn alleen oorlogen die door proxy-groepen worden gevoerd tegen natiestaten die zich verzetten tegen de Verenigde Staten en Israël,” aldus de journalist. “Ze worden tevens gevoerd om Europa te disciplineren.”

“In deze tijd van massawerkloosheid en ingrijpende bezuinigingsmaatregelen hebben we te maken met aanslagen die worden gepleegd door terroristen die door westerse inlichtingendiensten zijn gefinancierd en getraind,” ging hij verder. “Er is niet zoiets als ISIS. Uit vrijgegeven documenten blijkt dat ISIS een creatie van de VS is.”

Bekijk het hele interview met politiek analist Gearóid Ó Colmáin hieronder.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x