Buitenland

Geen bewijs dat Rusland MH17 heeft neergehaald. Dit JIT-land trekt opmerkelijke conclusie

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maleisië heeft gezegd dat er onvoldoende bewijs is dat Rusland verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17.

Het land maakt samen met onder andere Australië en Nederland deel uit van het zogeheten Joint Investigation Team (JIT) dat onderzoek doet naar het incident.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Anthony Loke, de Maleisische minister van Transport, heeft in een interview gezegd dat het bewijs van het JIT niet laat zien dat Rusland schuldig is.

Voorbarig

Hij zei dat het voorbarig is om met de beschuldigende vinger naar Rusland te wijzen.

“We moeten natuurlijk rekening houden met diplomatieke betrekkingen,” klonk het. “Toekomstige acties zullen worden gebaseerd op doorslaggevend bewijs.”

Daarmee lijkt Maleisië zich niet aan te sluiten bij de poging van Nederland en Australië om Rusland verantwoordelijk te houden voor de vliegramp.

Onduidelijk

Nederland en Australië besloten Rusland aansprakelijk te willen stellen, maar de andere drie landen die deel uitmaken van het JIT sloten zich daar niet bij aan.

Het is onduidelijk wat de uitspraak van de Maleisische minister betekent voor de samenwerking tussen de JIT-landen.

Vlucht MH17 van Malaysia Airlines stortte op 17 juli 2014 neer bij Donetsk en was op weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Alle 283 passagiers en 15 bemanningsleden kwamen daarbij om het leven.

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap
Schaap
5 jaren geleden

In ieder geval 1 land wat verstandig is.

Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Mooi toch, deze conclusie wat mijns inziens erop duidt dat de altijd door ons zo bekritiseerde Aziaten welke “liegen en bedriegen” niet mee doen aan de LEUGENS en BEDROG welke nu door het westen tentoongespreid wordt.

Ik wil er ook bij deze ook nog eventjes op wijzen dat Maleisië een speciale rechtbank heeft opgericht na 9/11 en daar internationale rechters van allure heeft aangesteld met de opdracht een en ander nog eens fijntjes over te doen en o.a. daarna de oorlog in Irak te bekijken alwaar het westen zo netjes heeft huisgehouden en “gelukkig” de “democratie” heeft gebracht waarbij na diverse uitspraken van deze Internationale rechtbank, welke te vergelijken in met het Internationale strafhof in den Haag, o.a. Tony Blair en George Bush zijn veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden en een aanhoudingsbevel is uitgevaardigd voor beide vriendjes waarbij opgemerkt wordt dat duit dus voor helaas alleen Maleisië geldt.

Zo ziet men gelijk in welke landen de zion joden zoal de broek aan hebben!!

Kijk aub naar de 10 delige docu:

Europa_The last Battle

Niet alleen en geen kinderen <18 jaar!!

En niet kwaad worden want dat geeft wazig zicht en dat brengt ongeluk!!!

Gladiator

peter
peter
5 jaren geleden

is dit het begin van de maleisische mh 17 lente?
het liegende haagse propaganda partijkartel, met aan het hoofd de super onderste steen zoeker Rutte,kunnen in dit drama hun borst natmaken.
nu nog de juiste amerikaanse radarbeelden, en het bewijs kan er zijn.
whisfull thinking.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Zeggen dat men beschikt over bewijzen zijn geen bewijzen en al helemaal niet als bewijzen komen van een WC-eend club of van een slager die zijn eigen vlees keurt.

Bewijzen zijn bewijzen die onomstotelijk en voor de volle honderd procent aantonen dat niemand er meer omheen kan en deze bewijzen komen uit een gegarandeerd onafhankelijke bron.

In deze wereld is dat natuurlijk totaal onmogelijk geworden, doordat al jarenlang de macht, de geesteszieke overheid en politieke trekpop psycho’s zich als varkens in de drek van de leugens baden en manipuleren om het leven en glashard de hele kluit verneuken waar miljoenen mensen dagelijks getuige van kunnen zijn en ze zelfs moorden plegen uit naam van een zogenaamde koning of één of andere godheid en onder heel simpele in scene te zetten valse vlaggen de éne na de andere misdadige handeling verrichten….Het is nog nooit zo erg geweest als heden ten dage, zo erg zelfs dat het lijkt over niets anders meer te kunnen gaan dan over alleen maar over de gif en kanker die ze zelfs zijn en constant als een soort van waterboarding verspreiden in de wereld en hun gif en kanker implementeren in de koppen en lijven van de burgers….

Ze hebben allen onmetelijk veel bloed aan hun handen door te moorden als beesten of daarvoor opdracht toe verlenen aan moordenaars in pakken en oorlogstenue. En daarbij een spoor van ellende trekken die ongelooflijke is.

Het is het onophoudelijk misdadig, nazi, maffia interveniëren in landen waar de Bilderberg leden hun macht over denken te mogen uitoefenen, maar werkelijke totaal niets hebben te zoeken. Het zijn criminele en misdadige handelingen die ze verrichten, het zijn wettelijke gezien, en daar zijn wel meer dan voldoende bewijzen voor dat ze het zijn, maffia gangsters die achter slot en grendel horen te zitten. En feitelijk zou dat te mooi zijn voor ze en zou een stap verder gaan beter zijn en ze dat geven wat ze anderen hebben aangedaan.

En dat is wat ze hebben gedaan en nog dagelijks doen, namelijk de eigen bevolking met geweld te verachten en uit te roeien. Dat zijn nazi praktijken, dat zijn misdaden tegen de menselijkheid.
En van al deze mensen moet men “geloven” en maar voetstoots aannemen dat ze bewijzen hebben die aantonen dat niet zij maar de Russen schuldig zijn?

Hoe lijp en ziek moeten die lui wel niet zijn dat ze geloven dat het weldenkende en intelligentere deel van de bevolking dat nog gelooft? De overheid en politiek zijn van de ratten besnuffeld. En mogen van mij worden afgemaakt door een enge, langlopende ziekte, voor ze nog verder grote schade kunnen aanrichten.

Om te beginnen zou men zich eens met de echte schuldvraag moeten bezighouden waarom daar over oorlogsgebied gevlogen moest worden. En voor wat er valt te begrijpen is dat het vliegtuig naar precies dat gebied moest uitwijken, en zelfs lager en langzamer moest vliegen. Voor dit gebied stonden alle seinen op rood en bij rood vlieg je door en dan ook nog zo?…Alleen daarvoor had men al bestraft moeten worden en de schuld toegekend moet krijgen, los van de ramp die daaruit is voortgekomen.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x