Homepagina » Buitenland » Geen bewijs dat Rusland MH17 heeft neergehaald. Dit JIT-land trekt opmerkelijke conclusie
Geen bewijs dat Rusland MH17 heeft neergehaald. Dit JIT-land trekt opmerkelijke conclusie

Geen bewijs dat Rusland MH17 heeft neergehaald. Dit JIT-land trekt opmerkelijke conclusie

Maleisië heeft gezegd dat er onvoldoende bewijs is dat Rusland verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17.

Het land maakt samen met onder andere Australië en Nederland deel uit van het zogeheten Joint Investigation Team (JIT) dat onderzoek doet naar het incident.

Anthony Loke, de Maleisische minister van Transport, heeft in een interview gezegd dat het bewijs van het JIT niet laat zien dat Rusland schuldig is.

Voorbarig

Hij zei dat het voorbarig is om met de beschuldigende vinger naar Rusland te wijzen.

“We moeten natuurlijk rekening houden met diplomatieke betrekkingen,” klonk het. “Toekomstige acties zullen worden gebaseerd op doorslaggevend bewijs.”

Daarmee lijkt Maleisië zich niet aan te sluiten bij de poging van Nederland en Australië om Rusland verantwoordelijk te houden voor de vliegramp.

Onduidelijk

Nederland en Australië besloten Rusland aansprakelijk te willen stellen, maar de andere drie landen die deel uitmaken van het JIT sloten zich daar niet bij aan.

Het is onduidelijk wat de uitspraak van de Maleisische minister betekent voor de samenwerking tussen de JIT-landen.

Vlucht MH17 van Malaysia Airlines stortte op 17 juli 2014 neer bij Donetsk en was op weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Alle 283 passagiers en 15 bemanningsleden kwamen daarbij om het leven.

[AD]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Zeggen dat men beschikt over bewijzen zijn geen bewijzen en al helemaal niet als bewijzen komen van een WC-eend club of van een slager die zijn eigen vlees keurt.

  Bewijzen zijn bewijzen die onomstotelijk en voor de volle honderd procent aantonen dat niemand er meer omheen kan en deze bewijzen komen uit een gegarandeerd onafhankelijke bron.

  In deze wereld is dat natuurlijk totaal onmogelijk geworden, doordat al jarenlang de macht, de geesteszieke overheid en politieke trekpop psycho’s zich als varkens in de drek van de leugens baden en manipuleren om het leven en glashard de hele kluit verneuken waar miljoenen mensen dagelijks getuige van kunnen zijn en ze zelfs moorden plegen uit naam van een zogenaamde koning of één of andere godheid en onder heel simpele in scene te zetten valse vlaggen de éne na de andere misdadige handeling verrichten….Het is nog nooit zo erg geweest als heden ten dage, zo erg zelfs dat het lijkt over niets anders meer te kunnen gaan dan over alleen maar over de gif en kanker die ze zelfs zijn en constant als een soort van waterboarding verspreiden in de wereld en hun gif en kanker implementeren in de koppen en lijven van de burgers….

  Ze hebben allen onmetelijk veel bloed aan hun handen door te moorden als beesten of daarvoor opdracht toe verlenen aan moordenaars in pakken en oorlogstenue. En daarbij een spoor van ellende trekken die ongelooflijke is.

  Het is het onophoudelijk misdadig, nazi, maffia interveniëren in landen waar de Bilderberg leden hun macht over denken te mogen uitoefenen, maar werkelijke totaal niets hebben te zoeken. Het zijn criminele en misdadige handelingen die ze verrichten, het zijn wettelijke gezien, en daar zijn wel meer dan voldoende bewijzen voor dat ze het zijn, maffia gangsters die achter slot en grendel horen te zitten. En feitelijk zou dat te mooi zijn voor ze en zou een stap verder gaan beter zijn en ze dat geven wat ze anderen hebben aangedaan.

  En dat is wat ze hebben gedaan en nog dagelijks doen, namelijk de eigen bevolking met geweld te verachten en uit te roeien. Dat zijn nazi praktijken, dat zijn misdaden tegen de menselijkheid.
  En van al deze mensen moet men “geloven” en maar voetstoots aannemen dat ze bewijzen hebben die aantonen dat niet zij maar de Russen schuldig zijn?

  Hoe lijp en ziek moeten die lui wel niet zijn dat ze geloven dat het weldenkende en intelligentere deel van de bevolking dat nog gelooft? De overheid en politiek zijn van de ratten besnuffeld. En mogen van mij worden afgemaakt door een enge, langlopende ziekte, voor ze nog verder grote schade kunnen aanrichten.

  Om te beginnen zou men zich eens met de echte schuldvraag moeten bezighouden waarom daar over oorlogsgebied gevlogen moest worden. En voor wat er valt te begrijpen is dat het vliegtuig naar precies dat gebied moest uitwijken, en zelfs lager en langzamer moest vliegen. Voor dit gebied stonden alle seinen op rood en bij rood vlieg je door en dan ook nog zo?…Alleen daarvoor had men al bestraft moeten worden en de schuld toegekend moet krijgen, los van de ramp die daaruit is voortgekomen.

  27 likes
  • Gladiator schreef:

   @weg met ons,

   Geweldig stuk beste, en geheel waar, meer dan waar.

   Ik heb ook al op andere blogs uitleg gegeven wie in principe gewoon de ECHTE schuldige is en dan kan men zelfs geheel buiten beschouwing laten het projectiel waarmee het gedaan is.

   Dit wordt namelijk piekfijn uit de doeken gedaan door de Duitse jurist Prof. Dr. Elmar Giemulla welke een kleine 20 jaar ervaring heeft in het Int. Aviaton Law en verdrag van Chicago en met succes o.a. geprocedeerd heeft in de zaken Lockerbie en Concorde!!

   Hier wordt in zijn geheel aan voorbijgegaan en de mensen, het gepeupel wordt zoals altijd zand in de ogen gestrooid om af te leiden van de echte dader, en dat is duidelijk en zonder enige twijfel met zekerheid……
   U raad het zeker al, de Oekraïne.

   Zij hadden namelijk de PLICHT om het luchtruim te sluiten zodat deze en alle andere burgervluchten geen enkel gevaar liepen.

   Maar zoals normaal bij psychopaten had dit “ongeluk” natuurlijk een geheel ander doel, en dat er nu bijna 300 mannen, vrouwen en kindertjes inzaten daar hebben dit soort mensen volledig SCHIJT AAN.

   Maar hoe men het ook wend of keert, WIJ komen er steeds meer achter hoe we belogen en bedrogen worden en zien met eigen ogen wat er aan het gebeuren is om ons heen.
   En WIJ gaan wederom naar de stembussen (ik ben 1x geweest in mijn leven toen ik 19 jr was en ben er nu bijna 60) om dit psychopatische tuig gewoon door te laten gaan en discussiëren ons zot om MH17, MH370, aanslagje hier, aanslagje daar en slaan ons de koppen in onderling omdat de ene links denkt en de andere rechts en TRUT met zijn rovers lachen zich helemaal te barsten.

   En helaas blijf ik vanaf nu als herinnering herhalen de 10 delige docu Europa_The last Battle te bekijken.

   Kijk hier aub naar maar niet <18 jaar!!!!.

   Gladiator

   18 likes
   • weg met ons schreef:

    @Gladiator

    Het stemmen heeft ook helemaal geen enkele zin meer, alles is gecontroleerd en terminaal en wat mag democratie nog voorstellen als de partijen elkaar telkenmale in de achterwerk kruipen en de programma’s na de verkiezingen op elkaar afstemmen en terugkomen op de eerdere afspraken of de verkiezingen reeds ervoor zijn beklonken, dan is er gwn niets meer te kiezen. En democratie an sich is al een groot discussiepunt waard.

    Er is werkelijk niet één oprechte en werkelijke volkspartij in poliziek Den Haag die ook maar een poot aan de grond krijgt, want zoals we weten hanteert men vanuit daar de wet van het letterlijk over lijken gaan, getuige de enige echte politicus die we ooit hebben gehad en met een kogel door een sluipschutter is vermoord en zeker niet door een joker en een verzonnen persoon Volkert van der Graaf is omgebracht (De naam Volkert betekent “de sterke onder het volk” of “leger” van der Graaf is een verwijzing en betekent komende als bloedhond van de adel, de kabal)

    Ooit was ik nog wel eens in de naïeve veronderstelling dat er een partij zou komen die wel het fatsoen had en de beloftes nakomt of zelfs werkelijk echte volksvertegenwoordigers waren. En soms dacht ik wel eens de voordeel van de twijfel te moeten geven en dat soort totale onzin gedachten. Maar voordeel van de twijfel geven is als een slak die vertrouwt op het beste en oversteekt op een drukke zesbaans snelweg tijdens spitsuur…. Stemmen is jezelf naar de kloten helpen en jezelf als een idioot in de rij laten plaatsen als een stuk slachtvee die vervolgens stemt op de meest vriendelijke slager (crimineel en misdadiger) in het slachthuis.

    Het zijn nog slechts de gekken, idioten, dromers, de geblokte zeeman bloesjes, de sandalen dragende milieu gekken, de slaapverwekkende burgerlijk correcte fatsoensridders, de eindeloos door discussiërende autsiten en de goed afgerichte roze bril dragers met alles is liefde in de onderbroek en welkom in mijn hol, de nitwits en het grauw wat gaat stemmen. Met de kennis van nu en de aantoonbaarheid van het huidige corrupte en misdadige systeem is stemmen gelijk aan het aanzetten en opdracht geven tot zelfvernietiging, moord, verkrachting en molest.

    Hoe leuk ze het ook mogen brengen, de politiek is verrot tot op het bot. Hoe aardig ze ook moge lijken, hoe beschaaft en correct ze ogenschijnlijk lijken, hoe vriendelijk ze ook mogen lachen, hoe ze ook blijven beweren het goed met ons voor te hebben, hoe mooi ze ook pronken met hun partijveren; de één voor hypocriet groen, de ander lief voor dieren met weg met de mens, slappe knuistje ballen voor het welzijn van de mens en deze vervolgens te mogen opensnijden om de organen eruit te scheuren tot aan de sprookjes gekken met hun religieuze huichelaars, wat al uiteindelijk totaal idioot is dat je niet als partij voor alles en iedereen wilt zijn, over discriminatie gesproken, maar het is allemaal vies, laag, drek en schuim van de aarde!!!….. Dit soort mensen, als je daarop vertrouwt ben je in het geheel verloren voor de eeuwigheid en dan nog meer dan dat.

    Het beste maar weer, amice!

    ….”weg met ons”…

    11 likes
    • Gladiator schreef:

     @weg met ons,

     Beste, ik moet nu hier even iets kwijt wat me heel erg hoog zit en waardoor ik vaak heel erg fel reageer. Niet op u welteverstaan maar dit is ook gewoon voor iedereen die het lezen wil en me misschien niet begrijpt dat ik zo fel en misschien in hun ogen wel ongenuanceerd reageer echter…..

     Ik voel veel haat en wel heel diep in mij!!!
     Dit is het gevolg van het feit dat ik in het vroege voorjaar van 2017 mijn Duitse vriendin verloren ben.

     Zij is op 12 februari 2017 vermoord door een afgewezen Marokkaanse Merkel cultuurparel welke reeds afgewezen was en al lang terug had moet zijn, gedeporteerd dus.

     Dit zwarte gedrocht heeft haar een kelderruimte ingetrokken, verkracht en haar daarna haar borst en halspartij kapotgeslagen waardoor ze een vreselijke dood heeft ondergaan.

     Hij heeft haar daar laten liggen en ze is pas gevonden op 4 maart , 3 weken erna en zij was niet meer herkenbaar.
     Ze laat 2 dochters achter van 19 en 21.

     Ik kan er niets aan doen dat het misschien niet gepast is en ook wel off topic maar, hier heb ik het behoorlijk zwaar mee en moest dit gewoon van me af pennen.

     Gladiator

     9 likes
     • weg met ons schreef:

      @Gladiator

      Dit is niet te begrijpen en verschrikkelijk en weet uit ervaring hoe zo’n impact dit moet hebben op je leven. Zelf ben ik jaren geleden mijn vriendin, met wie ik bijna twintig jaar samenleefde bij een auto-ongeluk verloren en was in één klap haar kwijt en beleefde daarna een lange tijd van verwerking met de nodige ups and downs.

      Het is moedig en begrijpelijk van je om dit hier zo maar even te delen en kan alleen maar voor je hopen dat je het verwerken de tijd geeft en je probeert jezelf niet uit het oog te verliezen.

      Het ligt er ook aan hoe goed en lang de verhouding was tussen jullie beide, maar weet dat bij verkeerd verwerken het verstrekkende gevolgen kan hebben als je niet weet hoe je er mee hebt om te gaan. Of je moet in de gelukkige omstandigheid zijn dat je voldoende kracht weet te verzamelen en je een rationeel of sterk karakter hebt, waarbij je er verstandig aan doet niet te lang in het verwerkingsproces te blijven zitten, hoewel voor rouwverwerking geen tijd staat en iedereen het op zijn of haar manier doet en daar is geen vastgegeven voor. Probeer het verwerken wel ruimte te geven en schaam je je er niet voor om het te uiten. Later als het kan kun je afstand nemen en jezelf eventueel weer bijeen rapen en koester dan vooral de mooie herinneringen en als het zover is sluit vrede met wat er is gebeurd, niet dat het ooit zal verdwijnen uit je leven, maar het zal ooit in een andere tijd beter zijn te begrijpen, accepteren zul je het nooit, maar er mee leven zal ooit plaatsvinden omwille van de rust en levensvreugde voor jezelf. Tevens belangrijk is dat je probeert, als de tijd er is, op te krabbelen en door te gaan, misschien zelfs met meer kracht en overtuiging dan ooit tevoren. En in vredesnaam grijp niet te veel naar middelen die de geest doden, want dat maakt het verwerkingsproces alleen maar moeilijker en langer.

      En diepe gevoelens van haat lijkt mij meer dan terecht en dit zal niet alleen richting dader zijn maar op een veel breder front zul je als onmachtig mens hartgrondelijke haat en een complete afkeer voelen ten opzichte van politici en de overheid die het mogelijk hebben gemaakt dat in Europa mensen binnen kunnen komen die levensgevaarlijk zijn, dat met nota bene steun en medewerking van ‘onze’ zogenaamde vredelievende medemens. Verachtelijke waanzinnigen en totaal dom volk, bah!

      De overheid kan en wil ook nog niet eens over de antecedenten van (gevaarlijke) vreemdelingen beschikken en als ze deze al heeft gebeurt er vervolgens uit opdracht van bovenaf of uit lafheid, gemakzucht en desinteresse helemaal niets.

      Mensen die hier vrij kunnen leven met gratis steun met van alles, met toeverlaat van de verschillende pappen en nat houd afdelingen die speciaal erop zijn gericht het de meest gevaarlijke personen en aanstellers of degene die van alles op de kerfstok hebben het naar de zin te maken en zonder nadenken en zonder enige probleem de grootst mogelijke (potentiële) moordenaars, verkrachters en misdadigers toe te laten en ze de kans geven hier dingen te doen die ver, ver buiten het weldenkende verstaan gaan.

      Ik hamer er bij mijn huidige vriendin en zoon constant erop dat niemand is te vertrouwen en vreemden uit de verschillende culturen er een heel andere denk- en leefwijze op na houden dan mensen die in dit land hun wortels hebben liggen. En laat men zich vooral niet meeslepen door de goedheid of labiliteit van het gevoel en blijf nuchter en objectief mensen betrachten, ook degene die ogenschijnlijk zo heel vriendelijk en aardig lijken, maar zodra ze een kans krijgen zomaar uit het niets kunnen omdraaien in doen en laten.

      Ik vertrouw niemand en niemand hoeft mij te vertrouwen, vertrouwen doe ik wel op mezelf en op niemand anders. Daar hoef ik verder niemand tekst en uitleg over te geven, wie daar anders over denkt is daar vrij in.

      Sterkte gewenst en houd de rug recht!

      weg met ons

      7 likes
     • Gezinusk schreef:

      Gladiator,

      Ongelooflijk trieste gebeurtenis. Veel sterkte toegewenst met dit enorme verlies. IK hoop dat je gaande weg een manier zult vinden om de haat gevoelens van je af te gooien en om te zetten in positiviteit. Dit is geen makkelijke opgave maar erg belangrijk voor je zelf en iedereen die in jouw omgeving van je houdt.

      En helaas staat het drama die jij beschrijft niet op zich. In menig EU lidstaat is het schering en inslag. Een onderwerp die in opdracht van Brussel in zijn geheel onder het tapijt word geschoven in samenwerking met de potentiële leugenaars van de Main Stream Media.

      Frankrijk, België, Nederland, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken, de lijst is lang. In Zweden vonden dermate veel groepsverkrachtingen plaats door moslims (vluchtelingen) dat Brussel zelfs poogde boeken te boycotten die het onderwerp aankaartte. Hetzij auteurs moeilijk maakte om het te publiceren. Ze hebben zelf websites opgezet die dergelijke boeken ontkrachte en afdeden als haat zaaien terwijl het over feiten ging die hebben plaats gevonden.

      De Hongaarse bevolking besloot met de verkiezingen dat het niet die zelfde richting uit wilde en werd door Brussel op de vingers getikt. De democratische gekozen President, Viktor Orban, spoorde in de ogen van Brussel niet. Ze draaide de boel om met de boodschap dat de Hongaarse bevolking het niet goed gezien had. Zoals bekend gebruiken ze hier allerlei methodes voor zoals grafieken die aantonen dat het merendeel die op Viktor Orban stemden laagopgeleiden zijn. De toon is gezet.

      Ik ben het wel met een ding eens die Brussel namens de EU poogt uit te stralen. En dat is dat we niet mogen generaliseren. Want in mijn ogen verdient ieder mens een kans maar de werkwijze die ze toepasten om grote bevolkingsgroepen met een andere religie binnen te halen zijn ronduit onbeschoft.

      Het Project for the New American Century (PNAC) stond hierbij centraal in opdracht van de Nieuwe Wereld Orde. PNAC had twee kerntaken. 1. Het binnenvallen van Noord- en Oost Afrikaanse landen, en in het Midden Oosten voor geopolitieke doeleinden. 2. Regime change plus het uitbannen van extremistische religieuze stromingen.

      En zodoende werden na de gevoerde oorlogen de verwachtte vluchtelingen door Brussel in hoog tempo naar de EU getransporteerd waarbij ze zo snel mogelijk moesten inburgeren. Ze werden verplicht gesteld om te leren leven en denken zoals zij (NWO) vind dat het moet zijn. Een plan die voor een aanzienlijk deel is mislukt.

      De EU burger werd gepushed om aan dat proces mee te werken. In feite gebruikte Brussel haar EU burgers als proeftuin om de extreme kanten van de islam er uit te trekken bij elke moslim die van overzee de EU binnen kwam. Dit maakt onder meer deel uit van het takenpakket van Soros.

      Ik ben overigens een groot voorstander van ISIS als deze op democratische wijze opgericht kan worden. Als moslims, man en vrouw, weloverwogen er voor kiezen om zich geheel over te geven aan de meest extreme kanten van de Koran, dan is dat hun keuze! Dus geef ze in dat licht op democratische wijze een stuk land die bij hun leefstijl past en de rest van de wereld heeft nooit meer last van ze!! Nou ja geen last?

      De Nieuwe Wereld Orde heeft er wel degelijk last van. Met name de Bankiers en multinationals die willen expanderen en iedereen en alles onder controle willen krijgen. Het betreft hun levensader voor het verdien model, business as usual.

      Enfin ik het het al vaker gezegd. De NWO is goed voor niemand behalve voor degene die er nauw bij betrokken zijn. Er enorm van profiteren te koste van anderen. In feite is de NWO een fascistisch bolwerk waarbij gaande weg steeds meer mensen in de verdrukking zullen komen. Met de tijd zal de ene leugen nog groter zijn dan de andere. Hopelijk komt de tijd snel dat dit gedrocht van een beest van de aarde word geworpen.

      4 likes
     • vladi schreef:

      ik leef met je mee.
      ik heb een brok in m’n keel tijdens het typen.
      misschien dat meditatie je kan verlichten en kracht kan geven.

      fight for freedom

      4 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      Mijn innige deelneming,
      Je moest eens weten wat in mijn hoofd qua gedachten gang zich afspeelt…. Ik begrijp U volledig

      3 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      off topic misschien, Mama van die 22j die voor haar ogen geexecuteerd is geweest
      ISLAM BEKEERDE klote belg deed het IS claimde aanslag en onze politiek WEIGERDE HET ISLAM WOORD UIT TE SPREKEN OF TERREURAANSLAG EN SPUWDENOP DIE MAMA GENADELOOS ALS ANTWOORD
      politiek LIEGEN lees HORROR IK KAN ENKEL HUILEN LEES DIT, politiek 4 dagen minimaliseren DOOR POLITIEK ZIJN 4 MENSEN DOOD JA ALLEEN AL DEZE WEEK….
      klootzakken treden zelfs niet af niets, dit is voor mij amen en uit, ik emigreer!
      schandalig dat NFN NIETS HEEFT BERICHT OVER DIT TERREURDRAMA in mijn land Belgie!

      https://www.hln.be/nieuws/binnenland/de-moeder-van-cyril-slachtoffer-van-de-schietpartij-in-luik-getuigt-de-schoten-weerklonken-ik-was-volledig-van-slag-en-de-motor-sloeg-af-de-schutter-stond-aan-de-kant-van-cyril-en-haalde-de-trekker-over~a9509232/#comments

      https://www.hln.be/nieuws/binnenland/schietpartij-luik-wat-we-nu-weten-man-schiet-twee-agentes-en-voorbijganger-dood-dader-riep-allahu-akbar~ac92a2f9/

      https://www.hln.be/nieuws/binnenland/moeder-zat-naast-hem-in-de-auto-vader-cyril-22-in-tranen-rechter-die-dader-liet-gaan-zit-bij-gezin-wij-zijn-onze-zoon-kwijt~ab3e71ea/#comments

      3 likes
     • Richard schreef:

      Wat erg wat haar is overkomen! En hoe triest voor de nabestaanden die dit verlies moeten dragen. Ik heb met je te doen Gladiator. Veel sterkte!
      Laat je hart niet vullen met boosheid en haat.
      Ik weet, dat is het moeilijkste dat er is! Maar haat zal je hart misleiden. En je hebt een goed hart. Houdt dat zuiver.

      3 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    @Gladiator,

    ik ga een email adres aanmaken als je dit leest laat me dan weten wanneer exact morgen of maandag je hier op deze post bent, 5min laat ik dat email adres bestaan en post het hier, kan je contact opnemen en gans je verhaal doen, zit zo met u in… Het interesseert me geen bal om openlijk een email adres te posten hier want ze weten toch wie je bent, dus laat maar iets weten, ik ben in gedachten bij u

    6 likes
 • peter schreef:

  is dit het begin van de maleisische mh 17 lente?
  het liegende haagse propaganda partijkartel, met aan het hoofd de super onderste steen zoeker Rutte,kunnen in dit drama hun borst natmaken.
  nu nog de juiste amerikaanse radarbeelden, en het bewijs kan er zijn.
  whisfull thinking.

  22 likes
  • Gladiator schreef:

   @peter,

   Om eerlijk te zijn interesseert mij dit geen ene reet meer want deze klucht loopt langzamerhand over in een blijspel.
   Mijns inziens wordt dit vuile spel, welk door Trut en consorten met opzet op deze wijze gepresenteerd wordt, geheel in het kader van “geef ze brood & spelen” aan het VOLK door de strotten geduwd.

   Misselijkmakende serieusdoeners in de Haagse idiotenkamer spelen spelletjes met mensen die vervolgens ook nog geloof hechten aan dit kasparletheater.

   Ik begrijp absoluut niet hoe het in Godsnaam mogelijk is dat een heel volk zo laat indoctrineren en voorliegen terwijl ze reeds een jaar of 9 door dit rubberen viezerikje aan een stuk belogen en bedrogen zijn.

   Elke dag weer probeer ik heel simpel dingen aan te kaarten maar als ik dan de reacties aanhoor denk ik toch echt dat ik als een wiskundig genie iets aan het uitleggen ben aan groep 1 lagere school.

   En dit is zeer beangstigend, laat ik daar duidelijk in zijn.

   Mensen, kijk in Godsnaam naar de docu Europa_The last Battle

   Uw maag zal er van omdraaien en u …..nee, zal maar niet verder gaan.

   KIJKEN en degene die deze kan downloaden en weer mirroren die vraag ik dat te doen want deze worden nagenoeg dagelijks aangevallen!
   De elite wil niet dat de ECHTE WAARHEID aan het licht komt.

   Ik ga proberen met enkele Duitse en Amerikaanse Bloggers en websites contact te maken om dit onder de aandacht te brengen.

   Kijk in Godsnaam.
   Gladiator

   22 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    Begrijp u volledig, niets haalt hier iets uit.
    Hier in B schieten geradicaliseerde (eigen volk was belg) dood en omstaanders, een jonge man van 22 voor de ogen van zijn moeder en NIEMAND moved staat op NIETS, de islamlover was al 100x veroordeeld, onze gevangenen sluiten ze NIET meer op (want ocharme je ontneemt islam lovers, pedo’s verkrachters en moordenaars en Co kansen, echt waar onze justitie en politiek in koor hebben ons Vlamingen het UBER VERRAAD gegeven) het is hier na de moorden op 2 vrouwelijke agenten paar dagen geleden (islamlover viel hen in de rug aan stak beiden in de rug met mes en executeerde dan ijskoud die 2 agenten en 2 burgers.
    Politiek heeft kleur bekend…. wij hebben nu 2 verkiezingen, kan mijn kutvolk opnieuw op NVA VLD en md&v stemmen! NL MEDIA HEBBEN ZIJ BERICHT WELKE HORROR HIER NU IS EN WAS????
    Heb het gehad, ik wil hier weg emigreren!!!!!

    5 likes
   • Koekoek schreef:

    Wat een docu thx voor deze aanrader

    4 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    Mensen bekijken het NIET zolang alternatieve media daar ZELF NIET OVER schrijven verdoe je je tijd. Toch raar he NOT dat geen 1 alternatieve media in NL erover schrijft, snap je
    geen 1 onderzoekt het zelf GEEN ENKELE alternatieve NL media, GEEN 1

    2 likes
 • Gladiator schreef:

  Mooi toch, deze conclusie wat mijns inziens erop duidt dat de altijd door ons zo bekritiseerde Aziaten welke “liegen en bedriegen” niet mee doen aan de LEUGENS en BEDROG welke nu door het westen tentoongespreid wordt.

  Ik wil er ook bij deze ook nog eventjes op wijzen dat Maleisië een speciale rechtbank heeft opgericht na 9/11 en daar internationale rechters van allure heeft aangesteld met de opdracht een en ander nog eens fijntjes over te doen en o.a. daarna de oorlog in Irak te bekijken alwaar het westen zo netjes heeft huisgehouden en “gelukkig” de “democratie” heeft gebracht waarbij na diverse uitspraken van deze Internationale rechtbank, welke te vergelijken in met het Internationale strafhof in den Haag, o.a. Tony Blair en George Bush zijn veroordeeld voor misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden en een aanhoudingsbevel is uitgevaardigd voor beide vriendjes waarbij opgemerkt wordt dat duit dus voor helaas alleen Maleisië geldt.

  Zo ziet men gelijk in welke landen de zion joden zoal de broek aan hebben!!

  Kijk aub naar de 10 delige docu:

  Europa_The last Battle

  Niet alleen en geen kinderen <18 jaar!!

  En niet kwaad worden want dat geeft wazig zicht en dat brengt ongeluk!!!

  Gladiator

  14 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   @Gladiator

   alle media NL alles is in handen van soros, deze site waarschijnlijk ook, ook hier in B IS DAT ZO inb gans het westen, indien dit niet zo was hadden we ONDERZOEKJOURNALISTIEK die alles onderzochten.
   Dan gaan we maar zwijgen over al die pro israel blogs zoals Xander ej.Bron man regelrechte dienaars van israel soros en allen Russenhaters, ook zo doorzichtig en marginaal ongezien, de ene fundamentalistisché christenen, die bron, pffff marginaler bestaat niet qua reaguurders dat die site heeft! Geenstijl net hetzelfde: ZERO MEERWAARDE, ondertussen brengen al die sites alles in kaart wat wie reageert….

   https://www.nieuwsfrequent.nl/2018/05/06/nu-nl-is-onderdeel-van-soros-gefinancierde-media/

   Heb er echt genoeg van na 10j in die alternatievé media gevolgd te hebben heb ik nu echt wel door dat zij even FAKE zijn als MSM

   6 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Mensen bekijken het “Europa the last battle” NIET zolang alternatieve media daar ZELF NIET OVER schrijven verdoe je je tijd. Toch raar he NOT dat geen 1 alternatieve media in NL erover schrijft, snap je
   geen 1 onderzoekt het zelf GEEN ENKELE alternatieve NL media, GEEN 1

   3 likes
 • Joris schreef:

  Die Bellincat was toch al eens onder de loep genomen? Waarom is hij nog steeds een bron?

  2015: Der Spiegel besloot te doen wat voor de hand ligt: de redacteuren vroegen aan een echte deskundige welke waarde we nu eigenlijk aan Bellingcats aanpak en gevolgtrekkingen kunnen hechten. Die wetenschapper, Jens Kriese, laat van Higgins’ methodologie niets heel: ‘Koffiedik kijkerij’ is het, zegt hij, prutswerk van een enthousiaste amateur, meer niet: subjectief, forensisch niet verantwoord en dus onbetrouwbaar: “Deze analyse heeft niets verduidelijkt, alleen dat de bekendheid van Bellingcat erdoor is vergroot.” Een andere forensisch deskundige, de Amerikaan Hany Farid, sluit zich bij Krieses analyse aan. Ook de ontwerper van de software waarmee Higgins en diens team werken, dr. Neal Krawetz, distantieert zich inmiddels van Bellingcat. “Dit is nou een voorbeeld van hoe je níet beelden moet analyseren,” tweette Krawetz.

  https://nieuws.tpo.nl/2015/06/08/bellingcat-deels-ontmaskerd-der-spiegel-schrijft-mea-culpa/

  12 likes
 • Louise schreef:

  @ Gladiator , ik vind het afschuwelijk dat je dit hebt moeten meemaken , en die kinderen ook, vreselijk …… Raar dat we als burger geen overheid aansprakelijk kunnen stellen, uiteindelijk zijn zij verantwoordelijk en wisten ze wie ze binnen haalden……het zal je vast niet verbazen dat ik al een vermoeden had dat je pijn en weggestopt verdriet had/ hebt, projectie heet dat met een mooi woord….” toch proberen de woede te kanaliseren , anders komen de gezondheids problemen van zelf, als je weer met je trouwe vriendinnetje het bos in gaat en het is stil, probeer het eruit te schreeuwen en ja dat helpt……. ik heb dat eens in een voetgangers tunnel gedaan na een probleem, het hielp want ik ben zo netjes Haags opgevoed dat je niet mag vloeken……. Maar kan je dit verhaal niet wereld kundig maken op internet of you tube hoe meer landen buiten Europa dit weten , hoe meer belangstelling men hier krijgt en dat is niet leuk voor ze, hou je goed lieve groet Louise….

  9 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   @Louise

   Dat kan je wel want geen 1 overheid heeft politieke onschendbaarheid volgens een koninkrijk en haar grondwet!!!!! dat heeft enkel een koning/koningin al de rest dient wet ,na te leven zeker politici!
   enige probleem = je vindt geen 1 advocaat geen 1ne die dat zal indienen en als je het alleen doet ONBETAALBAAR en waarschijnlijk 24u later ben je vermoord, het kan wel en makkelijk om via DE Grondwet overheid aan te klagen… Alleen zijn alle politici advocaat daarom kunnen ze ons/landen wetten hard-core ILLEGAAL n**ken

   3 likes
 • Schaap schreef:

  In ieder geval 1 land wat verstandig is.

  6 likes
 • Louise schreef:

  @ Marduk’s Revenge , ik heb dat artikel wel gelezen en een foto gezien , nou lees ik bijna alle Vlaamse kranten dus kan het best zijn dat ik het daar gezien heb…… Ik vrees dat het bij jullie in België net zo’n politieke klucht is als hier in het Hollandse…….Ik heb het al eerder gezegd, het lijkt wel een vorm van oorlog waar we in zitten, alleen we mogen niks terug doen, zij zijn het zogenaamde slachtoffer …….ik las pas geleden dat in Zweden voor vrouwen een avondklok was ingesteld 22.00 uur voor hun eigen veiligheid ……….tja, ik denk niet dat dit in Rusland of China gebeurd….. Maar Europa is een laf volk, wegkijken dan bestaat t niet…….. Het is natuurlijk van de zotte dat je in je in je eigen land niet veilig kunt zijn, door laffe politici………..

  3 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Lieve Louise
   dank voor uw reactie, het is van “gods los” zoals NL’ers dat uitdrukken
   De spanning is hier te snijden in Belgie, kga profetische woorden schrijven nu:
   Belgie zal het eerste EU land zijn waar Joegoslavie Balkan burger oorlog start en dan moorden ze de VLAMING uit, frans B + links + islam moorden dan de Vlaming uit en VS zal van Vlaanderen Syrie maken, wij Vlamingen zijn het moeilijkste volk van EU westen.
   Het is wachten op de “generale explosie” vergeet niet dat wij vlamingen geannexeerd zijn geweest van NL in 1830 die ons zo opofferden waar de fransen 100j vlaming uitmoordde en tot op heden; Vlaming heeft dit NL VERRAAD nooit vergeven, ze rukten NL limburg nog van ons af …. Geloof me Vlaming staat op rand van totale meltdown omdat NVA ook ons keer op keer aan de fransen en nog eens aan EU verraden, dag in dag uit worden wij uitgescholden voor fascisten nazi racisten door die walen (al 200j) en islam nu maar die Vlaming ONDERHOUD GODVERDOMME DAT LINKSE PS WALLONIE EN GANS DIE ISLAM HIER
   Kruik gaat breken uiteenspatten er is zo’n haat naar politiek hier dat het echt gevaarlijk wordt, trust me on this, ONS leger en onze politie HATEN politiek, zoals ik schrijf LEVENSGEVAARLIJK is de toestand hier nu 🙁

   3 likes
 • Louise schreef:

  Marduk’s R, ik ken het Vlaamse al zo’n jaar of 30, nou weet je gelijk waarom iedereen tegen het Vlaams blok was……maar al die Vlamingen konden daar niet over praten als ze daar op gestemd hadden, terwijl het keurige intelligente Vlamingen waren….. het spel speelt al langer……maar ook jij moet even afstand nemen, ga wat leuks doen, ondanks alles zijn er ook mooie dingen, laat dat internet even los, groet Louise …..

  4 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   wel na 30j zal gans VL op VB nu stemmen, indien VB met mirakel 50% en meer haalt is het burgeroorlog hier 24u na verkiezingen, het NVA verraad aan dé vlaming zorgt nu voor burgeroorlog, wij hebben GEEN ANDERE OPTIE DAN ALLEMAAL VB te stemmen…
   Wat dacht je nu dat brussel, juncker en rest dat gaan toelaten? Nope dan moorden ze Vlaanderen uit
   je zal wel zien, zelfs andere EU lidstaten (frankrijk en spanje) komen ons Vlamingen uitmoorden hebben ze eeuwen gedaan de Vlaming proberen uit te moorden… zoek maar op, Die EU en VS moorden ons uit

   1 likes
 • Nehemia schreef:

  Op de site van – De Lange Mars Plus op 2 juni valt te lezen in het artikel – Tweede Kamer is unaniem krankzinnig geworden – valt dit te lezen. Waarschijnlijk al eerder aangehaald door zeer gewaardeerde reageerders Gladiator (veel wijsheid en sterkte met die gruwelijke gebeurtenis die je in je persoonlijke kring hebt meegemaakt) en Weg met Ons – maar ik knal de info er toch nog maar een keertje in. Dit is namelijk slechts één van de vele punten dat dat MH17 ‘onderzoek’ maar één uitkomst mocht hebben – en dat past in het Rusland bashen wat onze transatlantische Deep State die als een octopus wereldwijd in het geopolitieke schaaakveld de stukken verzet en nog wat leuks. Ik las vandaag in een artikel op Zero Hedge dat bijna alle Amerikaanse media die uiteraard ook uitwaaieren naar de Europese media lid zijn van de Council on Foreign Relations – een globale denktank net als de Trilateral Commission. Het illustreert dat de mainstream media van alle kanten gecontroleerd en gekocht zijn.

  Oké – een stukje uit het artikel van De Lange Mars Plus
  ‘In het Joint Investigation Team (JIT) dat onderzoek doet naar het neerstorten van de MH17 in oostelijk Oekraïne in juli 2014 werken de volgende landen onder leiding van Nederland met elkaar samen Australië, België, Maleisië en Oekraïne.

  Afgezien van allerlei andere feiten is de belangrijkste dat het JIT NOOIT een objectief onderzoek kan doen, omdat in een speciale overeenkomst met Oekraïne is afgesproken (Elseviers Weekblad wist eind 2014 dit boven water te brengen) dat zij als deelnemer aan het JIT een vetorecht hebben.

  Dit betekent dat uitkomsten die het onderzoeksteam niet uitkomen worden geblokkeerd en niet meegenomen in de beoordeling van de schuldigen! Met andere woorden dit onderzoek heeft een politieke uitkomst. Lees meer twijfels over onderzoek.

  Nog twee opvallende gebeurtenissen zijn de bedreigingen en intimidaties die Nederlandse journalisten krijgen als ze gevoelige informatie over de MH17 dreigen te publiceren, denk aan Eric Toonen in 2015 en de twee begin 2017naar Oost-Oekraïne afgereisde journalisten Spekkers en Beck.’

  Onze politici liegen ons dus aan alle kanten voor en ze weten het. Ze weten dat ze staalhard liegen. Dit zijn geen politici. Dit zijn volksverlakkers en criminelen en zelfs de zogenaamde christelijke partijen sluiten zich naadloos aan bij hun ‘bevindingen’ . Ook gij – Gert Jan Seegers die zijn kruisje zet bij de 1.4 miljard dividentbelastinggopheffing voor de grote corporaties. Die de handen boven het hoofd houdt van de door en door corrupte Rutte. Die ja en amen zegt bij het zogenaamde MH17 onderzoek dat aan alle kanten rammelt. Je bent een slang Seegers. Een laffe angsthaas die regeringsdeelname belangrijker vindt dan voor de waarheid te staan. Van Rutte en consorten wisten we het al, maar jullie clubje is ook al gevallen voor firma list en bedrog. Schaam jullie diep. Jullie maken me kotsmisselijk.

  5 likes
 • Richard schreef:

  Wij zijn scheppende wezens. Laat ons schoonheid scheppen.

  2 likes
 • Peter 7 schreef:

  Dat de Russen het ‘hebben gedaan’ is misschien wat kort door de bocht maar dat het hun materieel en soldaten waren lijkt nu toch wel vast te staan. Dat maakt Rusland op zijn minst verantwoordelijk ook al hebben losgezongen Russische strijdkrachten de MH17 abusievelijk voor een Oekraieens toestel aangezien. Nederland heeft ook boter op haar hoofd. Het toestel had daar moeten wegblijven. Maar ja, als we een paar liter brandstof kunnen besparen … Verder betrof het een Nederlandse bukraket. Het bedrijf was gevestigd op de zuidas. Of mogen hiermee alleen buitenlandse toestellen worden afgeschoten?
  Slachtoffers en nabestaanden schieten niets op met Nederlandse grootspraak. Wat de overheid moet doen is lering trekken en zorgen dat de wereld een veiligere plaats wordt.

  1 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  >