Homepagina » Gezondheid » Stofjes in citroen bestrijden kanker zonder schadelijke bijwerkingen. Dit zijn ze
Stofjes in citroen bestrijden kanker zonder schadelijke bijwerkingen. Dit zijn ze

Stofjes in citroen bestrijden kanker zonder schadelijke bijwerkingen. Dit zijn ze

Een citroen, en dan met name de schil, bevat stoffen die het immuunsysteem ondersteunen en kanker bestrijden, zonder schadelijke bijwerkingen.

Eén daarvan is d-limoneen, dat onder meer wordt gevonden in de schil van citroenen en sinaasappels.

Dit stofje beschikt niet alleen over antikankereigenschappen, maar heeft ook een ontstekingsremmende werking. Daarnaast is het een antioxidant.

Afgenomen

Onderzoekers van het University of Arizona Cancer Center bestudeerden 43 vrouwen die waren gediagnosticeerd met borstkanker.

De vrouwen kregen voor hun operatie iedere dag twee gram d-limoneen toegediend. Ondertussen werden weefsel- en bloedmonsters verzameld voor analyse.

Het bleek dat het aantal biomarkers voor borsttumoren was afgenomen met 22 procent. De onderzoekers zagen dat d-limoneen zich had opgehoopt in het aangetaste weefsel.

Versterkt

Het blijkt bovendien dat de antikankereigenschappen van d-limoneen kunnen worden versterkt in combinatie met perillylalcohol, dat in essentiële oliën van bepaalde planten zit.

Er is nog een andere reden dat citroenen helpen in de strijd tegen kanker. Ze bevatten ook citruspectine, dat snel wordt opgenomen in de bloedbaan.

Afsterven

Citruspectine voorkomt dat borst-, prostaat- en huidkankercellen zich in het lichaam verspreiden. Limoneen zorgt ervoor dat kankercellen minder goed kunnen groeien en afsterven.

De citroen bevat in totaal maar liefst 22 antikankerstoffen.

[Natural News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
2 jaren geleden

Gelukkig klopt dit onderzoek wel want dit is al jaren bekend, Canada is een vooruit loper met natuurlijke middelen. Probleem is, er moet een pil van gemaakt worden met de juiste stoffen, je kunt moeilijk een kilo citroenen eten/ drinken.Waarom dat er nog niet is laat zich raden…… Citroenen werken alkalisch , als je een glas citroensap met honing neemt heb je ook die backing soda niet nodig……

Jur
Jur
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Dus dit: “een glas citroensap met honing” werkt als een trojaans paard als ik het goed heb. Kankers houden van suikers en krijgen daardoor met dit middel te maken, maar omdat citroensap alkaliserend werkt en kankers houden van zure omgevingen, gaat het pH omhoog en sterven de kankers?

Jur
Jur
Reactie op  Jur
2 jaren geleden

Waarbij er dus ook nog verschillende stoffen in citroensap zitten.

Henk
Henk
2 jaren geleden

In de schil van de citroen zit citroenolie, dit zorgt er oa. voor voldoende weerstand etc.
(Je zou zelfs een ziekenhuis kamer mee kunnen desinfecteren!)

Eet elke dag een stukje (Hele citroen!) met gember, kaneel en honing van de Bio winkel.

only you
only you
2 jaren geleden

Limoenen hebben dezelfde werking?

Louise
Louise
2 jaren geleden

@ jur , nee joh een glas citroensap is niet tegen kankers…… dat was maar een aanvulling dat t een gezond drankje is… en het vorige artikel ging over het lichaam alkalisch maken…..met baking soda…. zo simpel is het niet…….. de hele citroen is gezond en zouden we dagelijks moeten gebruiken……..Overigens is een wondermiddel tegen kanker nog niet ontdekt ……..Sommige mensen experimenteren , soms helpt een middel maar vaak ook niet…..

Peter
Peter
2 jaren geleden

Zonder wondermiddel om kanker te genezen kunnen we het maar beter voorkomen. Iedereen gaat uiteindelijk dood maar het is bijzonder sneu wanneer het je eigen schuld is.
Zelf gebruik ik bijna iedere dag een flinke schijf en stop een stukje samen met wat zoeter fruit in mijn mond. Kleine stukjes maken ook een frisse salade of geniet eens van het kleurcontrast tussen citroen en rode bieten waarbij citroen de vorming van nitriet tegengaat.

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

bhakdi

Dringende boodschap professor Bhakdi: is dit waarom zoveel mensen sterven na het Pfizer-vaccin?

Professor Sucharit Bhakdi legt in gesprek met ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x