Mens en Dier

Prof. Schetters: ‘Er klopt iets helemaal niet in dit hele verhaal, dat is heel sterk het gevoel wat ik krijg’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Immunoloog en vaccinoloog Theo Schetters waarschuwt in de documentairereeks Tegenwind voor de gevaren van de coronavaccins. Bij het Lareb zijn al bijna 150.000 gevallen van bijwerkingen gemeld.

Professor Schetters geeft aan dat we met zoveel gerapporteerde bijwerkingen uit voorzorg zouden moeten stoppen met deze vaccins. “Als ik nu kijk wat er aan bijwerkingen al gerapporteerd is, dan is dat heel veel.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Voorzorgprincipe

“In Amerika hebben ze de afgelopen vijf maanden meer bijwerkingen gemeld gekregen van deze vaccins, dan alle bijwerkingen van alle vaccins van de afgelopen 20 jaar!” zegt hij. “Dat zou een alarmbel moeten zijn. Het probleem met de rapportage is dat het heel moeilijk is om het causaal verband tussen een bijwerking en de vaccins te leggen. Daar is veel onderzoek voor nodig.”

“Uit het voorzorgprincipe zouden we nu moeten stoppen,” benadrukt professor Schetters. “Het gekke is dat het voorzorgprincipe nu niet geldt voor de maatregelen zoals mondkapjes en de scholensluiting. Er wordt heel raar gewogen.”

Dan klopt er iets helemaal niet in dit hele verhaal

“We praten nu over een overheid die vaccins aanprijst: dan kun je weer op vakantie, dan mag je weer naar een festival toe – en ik denk van jongens, dit zijn toch niet de argumenten die je moet gebruiken om mensen te overtuigen om zich te laten vaccineren,” zegt hij. “Andersom gezegd: als dat de argumenten zijn, dan klopt er iets helemaal niet in dit hele verhaal. Dat is heel sterk het gevoel wat ik krijg, en dat de overheid zelf oproept.”


[Artsen Collectief]

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Dat weet ik wel zeker behalve als het gaat om het installeren en het behouden van een totalitaire staat.

Karel
Karel
2 jaren geleden

Dat gevoel krijg ik ook altijd bij fascisme en communisme met genocidaal gedrag; het schijnt menselijk te zijn. Helaas zijn de meeste mensen dit niet meer.

Locke
Locke
2 jaren geleden

Het DEUGT NIET

KarelV
KarelV
2 jaren geleden

Het moment dat de z.g. corona uitbrak, toen klopte het verhaal al niet. Maar goed, de lijken op straat zijn niet te tellen. Zolang de meute aan schapen de verhalen geloofd, komen wij hier niet uit.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x