Buitenland

In Canada plegen mensen euthanasie omdat ze geen geld hebben voor een huis

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Canadese premier Justin Trudeau kondigde op de G20 vol trots aan dat hij voor 500 miljoen dollar aan militaire steun zal leveren aan Oekraïne om ervoor te zorgen dat het Oekraïense leger beschikt over voldoende materieel, brandstof en medische voorzieningen.

Commentator Lauren Southern wees erop dat inwoners van Canada ondertussen euthanasie plegen omdat ze zich geen huis kunnen veroorloven. Ja, echt. Ze vraagt premier Trudeau of hij door het doden van hulpbehoevende Canadezen meer geld opzij kan zetten voor andere landen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Met hun rug tegen de muur

Een man uit de stad St. Catharines zei dat hij euthanasie verkiest boven dakloosheid. De man heeft constant pijn vanwege een rugblessure. Hij moet leven van een uitkering van net iets meer dan 1200 dollar per maand.

Ook andere Canadezen staan met hun rug tegen de muur. Een gehandicapte vrouw, Denise, zei tegen CTV News dat ze euthanasie gaat plegen nadat ze jarenlang tevergeefs in Toronto heeft gezocht naar een betaalbare woning.

Twee maanden

Denise is overgevoelig voor chemicaliën. Als ze wordt blootgesteld aan wasmiddel of luchtverfrissers krijgt ze last van huiduitslag, hoofdpijn en kan ze zelfs tijdelijk verlamd raken. De vrouw kan nog twee maanden vooruit, daarna is haar spaarpotje leeg.

Het programma heet ‘medical assistance in dying’, afgekort MAiD.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sommers
sommers
2 maanden geleden

die trudeau is n hele gevaarlijke man

Frans Peeters
Frans Peeters
2 maanden geleden

Allemaal voor leugenaar Zelensky en de meute die hem volgen

snappie
snappie
2 maanden geleden

WEF rat

Ezeltje prik je
Ezeltje prik je
2 maanden geleden

Turdo is een gewetenloze crimineel, die belastinggeld liever in de bodemloze put van een zinloze oorlog stort, dan het aan zijn eigen hulpbehoevende burgers uit te geven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x