Buitenland

Geheimzinnige Bilderbergconferentie in alle stilte van start, dit is de Nederlandse equipe

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Van 2 tot 5 juni vindt de 68e Bilderbergconferentie plaats. De geheimzinnige bijeenkomst voor regeringsleiders, politici, mediabazen en topbestuurders wordt gehouden in Washington DC.

De aanwezigen spreken met elkaar over onder andere de NAVO, China, Rusland, de ontregeling van het mondiale financiële systeem, ‘desinformatie’, Oekraïne en het postcoronatijdperk.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De eerste Bilderbergconferentie werd georganiseerd in 1954 naar aanleiding van de verslechterende relatie tussen de Verenigde Staten en Europa. Initiatiefnemers waren onder anderen Unilever-topman Paul Rijkens, de Belgische ex-premier Paul van Zeeland en prins Bernhard. Deze politieke conferenties hadden een zeer geheim karakter. De eerste conferentie was in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

Nederlandse equipe

Namens Nederland zijn Shell-topman Ben van Beurden, professor Victor Halberstadt van de Universiteit Leiden, directievoorzitter bij UBS Ralph Hamers, CDA-minister Wopke Hoekstra, Heineken-voorzitter Jean Marc Huët, koning Willem-Alexander, premier Mark Rutte en directeur van ASML Peter Wennink aanwezig.

“Donderdag tot en met zondag in Washington voor de Bilderbergconferentie,” twitterde Rutte maandag. Minister Hoekstra schreef donderdag: “Vanmiddag ga ik naar Washington DC om deel te nemen aan de Bilderbergconferentie waar ik met collega’s uit verschillende disciplines kennis en inzichten zal uitwisselen over actuele internationale ontwikkelingen.”

Opvallende aanwezigen

Andere opvallende aanwezigen: Pfizer-baas Albert Bourla, Henry Kissinger, NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg, CIA-directeur William Burns, de Belgische minister van Energie Tinne Van der Straeten en Facebook-vicepresident Yann LeCun.

“De directeur van Pfizer, het hoofd van de CIA, de directeur van de Nationale Veiligheidsraad, de vicepresident van Facebook, de koning van Nederland en de secretaris-generaal van de NAVO ontmoeten elkaar in het geheim achter gesloten deuren in DC. Het wordt Bilderberg genoemd en geen enkele grote krant heeft er iets over geschreven,” zegt Paul Joseph Watson.

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Zijn dat de boeven die moedwillig stap voor stap onze vrijheid verkwanselen?

Henk
Henk
1 jaar geleden

Tot in de kleinste hoekjes beveiligd, helaas.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hahahaha…..al die Elite-Parasieten, Landverraders & Nazis zijn ernstig in Paniek….wat voor Babylonische Magick Tricks gaan ze nu weer uit hun hoge hoed toveren om de Kudde Goyim onder Totale-Controle te krijgen….Alles verloopt een klein beetje héél erg slecht op dit moment voor die Nazis…..

Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
1 jaar geleden

De Bilderberg groep moet verboden worden daarvword buiten de burgers om van alles besproken waar de honden geen brood van lusten. En ze zijn niet een gekozen groep om over ons te BESLISSEN!

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x