CoronaBinnenland

Zorgmedewerker Greta trekt aan de bel: ‘Niet eerder zo gigantisch veel hersenbloedingen gezien’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Ik werk al 17 jaar in de ouderenzorg en heb het afgelopen jaar zo gigantisch veel hersenbloedingen gezien, schrijft Greta in een bericht dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden. “Normaal misschien één per jaar, maar dit jaar al zeker 10!” zegt de zorgmedewerker.

“Ook gevaccineerde collega’s zetten er vraagtekens bij,” voegt ze toe.

Een cliënt van Greta had al heel lang kanker die ingekapseld zat en waar ze geen hinder van ondervond. Na haar tweede prik raakte de vrouw in een delier. Dit is een psycho-organische stoornis die zich uit door verwarring, cognitieve problemen of aandachtstoornissen. De cliënt was nauwelijks aanspreekbaar.

Wil men daar wel antwoord op?

“Mevrouw brak spontaan haar bovenbeen toen ze er op stond. Bij verder onderzoek bleek dat haar kanker massaal terug was gekomen en overal was uitgezaaid. Mogelijk is mevrouw daardoor verward geraakt en waren dat de eerste signalen dat het niet goed met haar ging,” zegt de zorgmedewerker.

“Hoe is alles te verklaren en wil men daar wel antwoord op?” vraagt ze.

Bijwerking

In november vorig jaar besloot het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) cerebrale veneuze sinustrombose op te nemen als bijwerking in de bijsluiter van het AstraZeneca-vaccin. Hierbij raken één of meerdere grote aders (sinussen) in de hersenen verstopt door een bloedstolsel. Ook na toediening van de vaccins van Pfizer, Janssen en Moderna zijn al vele hersenbloedingen gemeld.

4.7 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Bij een voedselproduct dat ziekte veroorzaakt wordt onmiddellijk de productie stopgezet en de producten uit de handel genomen. Bij een “vaccin” gelden blijkbaar andere regels…

Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

Hoe het komt weet ik natuurlijk niet zeker, maar ik heb wel een theorietje.
Maar dat theorietje is natuurlijk onzin, want ik ben “maar een Wappie”, dus wat weet ik nou?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Volgens mij hebben we daar vanaf het begin van die Operatie-Depopulatie Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazi voor gewaarschuwd: Bloedklonters, Hartaanvallen, Herseninfarcten, Cytokinestormen, Kanker & veel meer van dat soort Dodelijke Bijwerkingen…Maar ja die volgzame goedgelovige Hersendode Schapen weigerden te luisteren….Pathologisch Leugenaar Führer Rüttler wist het allemaal véél beter….Wie niet HOREN wil moet maar VOELEN….gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer…wie z’n billen brandt moet op de Blaren zitten…

Exegese
Exegese
2 maanden geleden

Onbegrijpelijk dat er nog iemand op de wereld is met enige kennis op medisch gebied die nog maar een goed woord over heeft voor deze levensgevaarlijke troep. Hoe kan het zijn dat men dit goedje nog steeds bij mensen injecteert ? Hoe en vooral hoe lang komen ze hier nog mee weg ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x