CoronaBinnenland

Kabinet speldt Kamerleden zoveelste leugen op de mouw: ‘En zo wordt een misdaad opeens een deugd’

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!

De minister van Justitie en Veiligheid beweerde enkele weken geleden dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) niet stiekem mensen had geschaduwd en gecensureerd omdat zij het waagden zich kritisch uit te laten over het coronabeleid.

Het ministerie ontkende dat critici zijn gevolgd en zwartgemaakt door overheidstrollen die hen moesten demoniseren en kaltstellen. Inmiddels weten we dat het de zoveelste leugen is die ons op de mouw werd gespeld, schrijft BVNL, de partij van Wybren van Haga.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wetswijziging

De NCTV blijkt wel degelijk inhoudelijk betrokken te zijn geweest bij het volgen van onschuldige burgers en politici die zich op een ‘onwenselijke’ manier uitlieten over het coronabeleid. Vervolgens kwam het kabinet met een wetswijziging om de staatsspionage legaal te maken.

“Als je betrapt wordt op iets wat niet mag, dan doe je geen boete, dan regel je een juridische grondslag. En zo wordt een misdaad opeens een deugd,” aldus BVNL.

Volgens de minister van Justitie is het nodig dat de overheid meer surveillancemogelijkheden krijgt omdat de wereld aan het veranderen is en de samenleving hevig onder druk staat door verschillende crises. Denk aan de stijgende energieprijzen en de woningnood.

Zelf veroorzaakt

Crisis hebben we op dit moment in overvloed, dus het kabinet kan haar machtshonger naar hartenlust stillen met allerhande discutabele regels en wetten, verpakt als crisismanagement, schrijft BVNL. “Het is het kabinet zélf dat al die crises heeft veroorzaakt.”

“BVNL weigert te leven in een surveillancestaat waar onschuldige mensen gecontroleerd worden, als zij zich niet conformeren aan het geldende narratief.”

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
5 maanden geleden

Die surveillancestaat is er altijd al geweest. Niets nieuws onder de zon.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
5 maanden geleden

Aan crises geen gebrek tegenwoordig. Je zou er bijna wat van denken.

H.J
H.J
5 maanden geleden

Het Nederland onder bewind van het Rutte Kartel, is een eng land geworden, waar de overheid alle anders denkenden in een hokje heeft geplaatst en daar ook speciale namen voor bedenkt.
Als deze anders denkenden te veel reuring veroorzaakt, wordt hij keihard opgepakt.
Demonstraties worden verboden, als het Rutte niet uitkomt.
Waar zijn onze vrijheden gebleven.
Zouden de kiezers op het Rutte Kartel, wel in de gaten hebben dat zij de oorzaak ondersteunen.

Psa
Psa
5 maanden geleden

Laat je horen kom zondag naar Leeuwarden 12.00 zaailand mars begint 13.00 uur

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x