Homepagina » Het Complot » Geknoei met bewijs, doofpotten en achtergehouden beelden. Kijk deze nieuwe docu over het complot rond MH17
Geknoei met bewijs, doofpotten en achtergehouden beelden. Kijk deze nieuwe docu over complot rond MH17

Geknoei met bewijs, doofpotten en achtergehouden beelden. Kijk deze nieuwe docu over het complot rond MH17

Uit een nieuwe documentaire over de ramp met vlucht MH17 van Malaysia Airlines blijkt dat er geknoeid is met bewijs, dat materiaal is vervalst, dat radarbeelden van de Oekraïense luchtmacht zijn achtergehouden en dat de Nederlandse, Oekraïense, Amerikaanse en Australische overheid liegt.

De film onthult ook dat het Maleisische leger in het geheim de zwarte dozen van het toestel heeft geborgen, om de Verenigde Staten en Oekraïne voor te zijn.

De Maleisische premier Mahathir Mohammed onthult in de documentaire waarom men in de eerste maanden van het onderzoek probeerde om Maleisië buiten het Joint Investigation Team (JIT) te houden.

Gestaakt

Gedurende die periode planden Amerikaanse, Nederlandse en Australische functionarissen een militaire operatie in Oost-Oekraïne.

Zo zouden er ongeveer 9000 troepen naar het gebied worden gestuurd, naar verluidt om de crashplek veilig te stellen.

Duitsland was fel gekant tegen een militaire interventie en uiteindelijk werd de missie gestaakt.

In de film is ook een interview met kolonel Mohamad Sakri te zien, het hoofd van het Maleisische team.

Tegengehouden

Na de crash kreeg Sakri opdracht om gelijk naar de rampplek te gaan. Na aankomst in Kiev werden de Maleisiërs tegengehouden door functionarissen van toenmalig president Porosjenko.

“We mochten er niet naartoe,” zei de kolonel. “Ik ben vervolgens met een klein team in het geheim naar Donetsk gegaan.”

Daar werden de zwarte dozen geborgen.

De Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa vroeg Sakri vervolgens om de zwarte dozen over te dragen. Hij weigerde.

Straaljagers

Daarna werd hij naar eigen zeggen benaderd door FBI-agenten. “Ze wilden dat ik de zwarte dozen liet zien. Ik weigerde.”

Ook de Oekraïense overheid probeerde te voorkomen dat Sakri en zijn team het land met de zwarte dozen zouden verlaten.

In de film komen verder een aantal getuigen voorbij. Eén van hen, Valentina Kovalenko, zei dat er in de dagen voorafgaand aan de ramp Oekraïense straaljagers in het gebied opereerden.

Die oefenden volgens haar onder meer ontwijkingstechnieken door in de schaduw van lijnvliegtuigen te vliegen.

Wel degelijk

Tot slot is er een interview met Jevgeni Volkov, die in juli 2014 als luchtverkeersleider werkte in dienst van de Oekraïense luchtmacht.

De Oekraïense overheid beweerde dat er geen radarbeelden zijn van het luchtruim op het moment dat vlucht MH17 werd neergehaald.

Volgens Volkov zijn die er wel degelijk.

Bekijk de video hieronder:

[Zero Hedge via John Helmer]


Vind je dit goed? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Ongelooflijk dat Nederland in deze smeerlapperij zo’n belangrijke rol heeft. Een van de verdachten zit mee in de JIT, allicht omdat het Europa goed uitkomt. De eigenaar van het vliegtuig en de bemanning hebben zelfs geen inzagerecht in bv. de zwarte dozen en de radarbeelden. Onder de onderste steen zitten alleen maar leugens, bedrog, lafheid, en vooral veel verdriet voor de nabestaanden. Nog smeriger is de rol van de media die al dan niet gedwongen dit vuile spel meespelen…

  34 likes
 2. Ben ik de enigste in Nederland die het Engels niet beheerst????????/

  6 likes
  • Het is ENIGE,niet ENIGSTE,haha

   8 likes
   • In vele delen van Nederland wordt dialect gesproken en daar is ‘enigste’ zeer gangbaar.
    Taalverschillen zijn soms zo klein, dat het eerst aangeleerde dominant blijft binnen persoonlijk taalgebruik en zo met ‘ABN’ verbasterd raakt.
    Geen reden om nuffig taalpolitie te gaan uithangen.
    Ik ben trots op mijn dialect.

    6 likes
   • Beste fredrik, Mierenneuken!! is dat Nederlands??? of was uw opmerking als grapje bedoeld?

    4 likes
  • als je op instellingen klikt en daarna op (engels automatisch gegenereerd)
   daarna komt er een alfabetische lijst met landen , daar staat nederlands ook bij om te vertalen.

   2 likes
 3. De lijken die al enige dagen dood waren , het koffertje dat al klaar stond met al dan niet geldige paspoorten , de vliegtuigwrakstukken met andere motoren dan van het vliegtuig zelf , duidelijk vanaf een vrachtwagen links en rechts van de weg gedumpt , de verontachtzaming van getuigenverklaringen , etc etc ….. het past allemaal naadloos in het uitvoeren van het Kalergieplan om Poetin te kunnen demoniseren . En daar doet Rutte cum suis driftg aan mee
  Wat me overigens het meest opvalt is dat de nabestaanden van de ramp er massaal , kritiekloos in meegaat als makke schapen ….

  19 likes
 4. Ok. Eerste paar minuten heeft Maleisië de zwarte dozen gevonden, later in het filmpje heeft die Russische kerel ze gevonden. Hoe kan er zo’n grote tegenspraak in een filmpje van 25 minuten sluipen? En, in het verlengde daarvan, in het filmpje wordt gesteld dat als een partij eenmaal heeft gelogen, dit ook de geloofwaardigheid van zijn andere statements aantast. De reden dat Oekraïne in het onderzoek zit, is dat zij de eigenaar zijn van de grond van de crashsite. Oekraïne zal dus moeten helpen alle wrakstukken veilig te stellen. Dat in de praktijk de separisten de meeste en meest empatische hulp hebben geboden doet niets af aan het feit dat het theoretisch Oekraïne’s taak is. Ook stoort het me enorm in deze “docu” herhaaldelijk wordt gesuggereerd dat Nederland niet tot nauwelijks interesse leek te hebben in de crashsite. Zoals de eerste weken vrijwel geen onderzoek ter plaatse. Dit was indertijd niet mogelijk, omdat het gebied te onveilig was: het begeleiden van de Nederlandse delegatie werd door Oekraïne gebruikt om meer militie en grip ter plaatse te krijgen, wat uiteraard een reactie opleverde bij de seperatisten. Dit is Oekraïne mi verwijtbaar. Maar de eerste onderzoeksdelegatie werd onbedoeld de inzet van een steekspel en het werd dus wel degelijk gevaarlijk als zij zich in het gebied begaven! Nederland en de onderzoekers laksheid en desinteresse verwijten is echt grof.
  Kortom, dit filmpje werpt bij mij meer vragen op over de competentie van de makers van dit filmpje, dan over die van het onderzoek…

  8 likes
  • Het is duidelijk dat jouw reactie uitsluitend is gebaseerd op de informatie verkregen uit het NOS journaal en andere gevestigde media, zoals al door vele mensen is opgemerkt, dan ben je zeer slecht geïnformeerd!

   3 likes
 5. de berging ging ook zo razend snel dat ik me afvraag of er wel manelike resten in de “lik”kisten zin.

  4 likes
  • Bedoel je lijkkisten? Lijkt me sowieso erg onlogisch om lichaamsdelen van verschillende mensen in lijkkisten te stoppen, waar normaliter lijken in horen te liggen en alleen in geval van een begrafenis of crematie. Bij lichaamsdelen die nog geïdentificeerd moeten worden, zou je een andere manier van vervoeren verwachten en ook geen hele show.

   5 likes
 6. Mogelijk komt er met de nieuwe president van Oekraine wat meer duidelijkheid naar buiten.

  6 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...

bakstenen

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote ...