Homepagina » UFO » Het meest opzienbarende nieuws over UFO’s en buitenaardsen van 2013 – Deel 2
Het meest opzienbarende nieuws over UFO's en buitenaardsen van 2013 - Deel 2

Het meest opzienbarende nieuws over UFO’s en buitenaardsen van 2013 – Deel 2

Het afgelopen jaar waren er veel verschillende berichten over UFO’s, of het nu buitenaardse ruimteschepen zijn, reizigers uit een andere dimensie of objecten die gemakkelijk verklaard kunnen worden.

In deel 2 kijken we onder meer naar een boodschap van de Scientologykerk aan buitenaardsen, UFO’s op de maan en een vreemd object bij het Muiderslot.

Begin dit jaar bleek dat de Scientologykerk in de buurt van Roswell een gigantische ondergrondse ‘buitenaardse’ kathedraal heeft gebouwd. John Sweeney, die het grootste deel van zijn leven wijdde aan het onderzoek naar deze geheime beweging, omschrijft het miljoenencomplex in zijn boek Church of Fear.

“We gaan op zoek naar de buitenaardse kathedraal die volgens oud-aanhangers van de kerk in de jaren tachtig diep onder de grond is gebouwd,” aldus een passage uit het boek. Volgens experts hebben de vreemde tekens op de bergtop tot doel om Clears – hooggeplaatste leden van Scientology – die terugkeren uit de ruimte naar huis te leiden ‘nadat een nucleaire armageddon de mensheid heeft weggevaagd’.

Oud-lid van Scientology Chuck Beatty vertelde de Britse krant The Sun dat de tempel en de enorme symbolische markeringen juist bedoeld zijn voor buitenaardse bezoekers, niet voor aardse leden van de kerk.

Maan

Niet alleen op aarde worden UFO’s gezien. Soms worden ze waargenomen bij het internationale ruimtestation ISS, maar het komt ook voor dat mensen met hun telescoop onbekende vliegende objecten van en naar de maan zien vliegen.

Wetenschappers zagen honderden jaren geleden al mysterieuze lichten of oplichtende gebieden op de maan. In 1869 deed de Royal Astronomical Society een studie naar vreemde bewegende lichten. Na een aantal waarnemingen verdwenen de lichten plotseling. Op 29 juli 1953 zag wetenschapsjournalist van de New York Herald Tribune John J. O’Neill door zijn telescoop een 20 kilometer groot object op de maan. Het zag er enigszins uit als een brug en bevond zich in de Mare Crisium.

Tijdens de Apollovluchten in de jaren zestig en zeventig verschenen bovendien talloze artikelen over vermeende UFO-waarnemingen die door astronauten waren gedaan.

Aardachtige planeten

In februari liet de Keplertelescoop zien dat miljarden aardachtige planeten veel dichterbij staan dan men ooit voor mogelijk hield. De dichtstbijzijnde bewoonbare planeet staat op ongeveer 13 lichtjaar van de zon, zo liet sterrenkundige Courtney Dressing weten. Dat is astronomisch gezien ‘vlak naast de deur’.

Het team van Dressing bestudeerde een groot aantal rode dwergen in ons sterrenstelsel. Wetenschappers schatten dat rond 6 procent van de 75 miljard rode dwergen in de Melkweg bewoonbare planeten draaien. Dat zijn pakweg 4,5 miljard potentiële aardes.

Muiderslot

Eind mei werd een vreemd object gefotografeerd boven het Muiderslot. Fotograaf Corinne Federer en haar moeder brachten een bezoek aan het kasteel. Corinne maakte HDR-foto’s, foto’s waarbij zowel zeer donkere delen als zeer heldere delen goed worden weergegeven. Toen ze door de foto’s bladerde zag ze tot haar verbazing een kokervormig voorwerp met S-vormige vinnen.

De Huffington Post nam contact op met Ben Hansen, een voormalig FBI-agent die gedurende zijn carrière duizenden video’s en foto’s van vermeende paranormale gebeurtenissen heeft moeten analyseren. Na de foto’s te hebben bestudeerd concludeerde Hansen dat ze niet zijn bewerkt met speciale software. Hij stelde verder dat de S-vormige uitsteeksels mogelijk geen vleugels zijn, maar onderdeel vormen van het object zelf.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel goed? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. [quote name=”Kalki”]Het is de hoogste tijd dat UFO’s/E.T.’s ons komen redden van de als maar meer zich voordoende RAMPEN, hier op Aarde![/quote]

  Die rampen zijn verschrikkelijk ja, maar wat ik helemaal schandalig vind is, dat als iemand een driedelig pak aanheeft of twee jarretels over zijn schouders, de macht en het recht lijkt te hebben om over een ander te beslissen en vooral mensen in de beurs mag pakken en zichzelf daarbij vooral verrijkt. Ik kan er niet bij dat zulke lui nog kunnen slapen en dat dit allemaal maar kan. Vandaag ook weer.. in het nieuws gehoord, dat de schulden allemaal wel wat meevallen ter vergelijking met andere landen. Maw zoveel bezuinigen is helemaal niet eens nodig en zou misschien bij inperking van hun eigen lonen al gehalveerd kunnen worden. Hoeveel zieken en bejaarden zijn daar al mee geholpen? Mensen zonder toekomst. Die UFO’s vond ik altijd razend interessant, maar ik begin me nu af te vragen, wat voor gespuis daar inzitten? Alleen om ons te bespieden? Van mij mogen ze naar beneden komen en boven op dat torentje in Den Haag gaan landen, want wie daar in zitten, dat is niet veel soeps.

  1 likes
 2. Kortom, het was weer een rustig jaar.

  En weet je wát pas erg is? Iemand die jarretels over zijn schouders draagt. Wauw.

  1 likes
 3. wat scientology betreft, zijn de boeken van Nick Redfern interessant en de links met Jack parsons. Men noemt JPL ook wel Jack Parsons Laboratory. Ik kwam Scientology ook een keer tegen in een boek van Budd hopkins. Dat het iets met UFOs te maken heeft, is voor mij wel duidelijk.

  0 likes
 4. Het is de hoogste tijd dat UFO’s/E.T.’s ons komen redden van de als maar meer zich voordoende RAMPEN, hier op Aarde!

  0 likes
 5. rasecht berensiroop

  spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De VSA en ufo-coverups zijn al langer oude koeien en oude vaarzen verzopen in sloten. En een voormalig luchtvaartingenieur overhandigt topgeheime stukken waaruit blijkt dat de overheid op geheime bases in Amerika onderzoek doet naar gecrashte Ufo’s, juist, deze buitenaardsen laten hunne al dan niet gecrashte ruimtetuigen als ufo-schroot achter op de Aarde, deze spitstechnologie eruit halen zou iedereen doen die de kans kreeg binnen andere staatsgrenzen. Men kent de Westerse vrije markt uitzonderlijk goed, als spitstechnologie in verkeerde handen terechtkomt, het streven van de VSA als de Aardse supermacht te zijn bij uitstek op gebied van defensie, monetair, economisch en industrieel, schiet met andere staat- en regeringsleiders in het verkeerde keelgat, van de lat gelijk leggen kan geen sprake zijn. Dat echte buitenaardsen zich tonen in de USA luchten, is dood normaal, de leugens en bedrog omtrent hun bestaan van buitenaards leven dat de Aarde bezoeken, in de kiem laten smoren is dit de enige beste werkwijze, ook tegenover de mainstreampers. De 4 buitenaardse rassen die de Aarde het meeste aandoen, zijn pleiaden, sirius, orion en wat minder Zeta reticuli …. De op het web zo prachtige voorgestelde galactische federatie schijnt dikke flauw gezeik te zijn. Met de huidige defensie kennis van zaken is men niet opgewassen tegenover de Extraterrestrials ruimtevaarttechnologie aanwezig in hun ruimtetuigen, zo plat als een vijg in enkele seconden…Welke Aardse snoeshaan gaat daar iets aan veranderen….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.