UFO

Het meest opzienbarende nieuws over UFO’s en buitenaardsen van 2013 – Deel 2

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het afgelopen jaar waren er veel verschillende berichten over UFO’s, of het nu buitenaardse ruimteschepen zijn, reizigers uit een andere dimensie of objecten die gemakkelijk verklaard kunnen worden.

In deel 2 kijken we onder meer naar een boodschap van de Scientologykerk aan buitenaardsen, UFO’s op de maan en een vreemd object bij het Muiderslot.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Begin dit jaar bleek dat de Scientologykerk in de buurt van Roswell een gigantische ondergrondse ‘buitenaardse’ kathedraal heeft gebouwd. John Sweeney, die het grootste deel van zijn leven wijdde aan het onderzoek naar deze geheime beweging, omschrijft het miljoenencomplex in zijn boek Church of Fear.

“We gaan op zoek naar de buitenaardse kathedraal die volgens oud-aanhangers van de kerk in de jaren tachtig diep onder de grond is gebouwd,” aldus een passage uit het boek. Volgens experts hebben de vreemde tekens op de bergtop tot doel om Clears – hooggeplaatste leden van Scientology – die terugkeren uit de ruimte naar huis te leiden ‘nadat een nucleaire armageddon de mensheid heeft weggevaagd’.

Oud-lid van Scientology Chuck Beatty vertelde de Britse krant The Sun dat de tempel en de enorme symbolische markeringen juist bedoeld zijn voor buitenaardse bezoekers, niet voor aardse leden van de kerk.

Maan

Niet alleen op aarde worden UFO’s gezien. Soms worden ze waargenomen bij het internationale ruimtestation ISS, maar het komt ook voor dat mensen met hun telescoop onbekende vliegende objecten van en naar de maan zien vliegen.

Wetenschappers zagen honderden jaren geleden al mysterieuze lichten of oplichtende gebieden op de maan. In 1869 deed de Royal Astronomical Society een studie naar vreemde bewegende lichten. Na een aantal waarnemingen verdwenen de lichten plotseling. Op 29 juli 1953 zag wetenschapsjournalist van de New York Herald Tribune John J. O’Neill door zijn telescoop een 20 kilometer groot object op de maan. Het zag er enigszins uit als een brug en bevond zich in de Mare Crisium.

Tijdens de Apollovluchten in de jaren zestig en zeventig verschenen bovendien talloze artikelen over vermeende UFO-waarnemingen die door astronauten waren gedaan.

Aardachtige planeten

In februari liet de Keplertelescoop zien dat miljarden aardachtige planeten veel dichterbij staan dan men ooit voor mogelijk hield. De dichtstbijzijnde bewoonbare planeet staat op ongeveer 13 lichtjaar van de zon, zo liet sterrenkundige Courtney Dressing weten. Dat is astronomisch gezien ‘vlak naast de deur’.

Het team van Dressing bestudeerde een groot aantal rode dwergen in ons sterrenstelsel. Wetenschappers schatten dat rond 6 procent van de 75 miljard rode dwergen in de Melkweg bewoonbare planeten draaien. Dat zijn pakweg 4,5 miljard potentiële aardes.

Muiderslot

Eind mei werd een vreemd object gefotografeerd boven het Muiderslot. Fotograaf Corinne Federer en haar moeder brachten een bezoek aan het kasteel. Corinne maakte HDR-foto’s, foto’s waarbij zowel zeer donkere delen als zeer heldere delen goed worden weergegeven. Toen ze door de foto’s bladerde zag ze tot haar verbazing een kokervormig voorwerp met S-vormige vinnen.

De Huffington Post nam contact op met Ben Hansen, een voormalig FBI-agent die gedurende zijn carrière duizenden video’s en foto’s van vermeende paranormale gebeurtenissen heeft moeten analyseren. Na de foto’s te hebben bestudeerd concludeerde Hansen dat ze niet zijn bewerkt met speciale software. Hij stelde verder dat de S-vormige uitsteeksels mogelijk geen vleugels zijn, maar onderdeel vormen van het object zelf.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan de man
jan de man
10 jaren geleden

wat scientology betreft, zijn de boeken van Nick Redfern interessant en de links met Jack parsons. Men noemt JPL ook wel Jack Parsons Laboratory. Ik kwam Scientology ook een keer tegen in een boek van Budd hopkins. Dat het iets met UFOs te maken heeft, is voor mij wel duidelijk.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Het is de hoogste tijd dat UFO’s/E.T.’s ons komen redden van de als maar meer zich voordoende RAMPEN, hier op Aarde!

Rolling Stones
Rolling Stones
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Het is de hoogste tijd dat UFO’s/E.T.’s ons komen redden van de als maar meer zich voordoende RAMPEN, hier op Aarde![/quote]

Die rampen zijn verschrikkelijk ja, maar wat ik helemaal schandalig vind is, dat als iemand een driedelig pak aanheeft of twee jarretels over zijn schouders, de macht en het recht lijkt te hebben om over een ander te beslissen en vooral mensen in de beurs mag pakken en zichzelf daarbij vooral verrijkt. Ik kan er niet bij dat zulke lui nog kunnen slapen en dat dit allemaal maar kan. Vandaag ook weer.. in het nieuws gehoord, dat de schulden allemaal wel wat meevallen ter vergelijking met andere landen. Maw zoveel bezuinigen is helemaal niet eens nodig en zou misschien bij inperking van hun eigen lonen al gehalveerd kunnen worden. Hoeveel zieken en bejaarden zijn daar al mee geholpen? Mensen zonder toekomst. Die UFO’s vond ik altijd razend interessant, maar ik begin me nu af te vragen, wat voor gespuis daar inzitten? Alleen om ons te bespieden? Van mij mogen ze naar beneden komen en boven op dat torentje in Den Haag gaan landen, want wie daar in zitten, dat is niet veel soeps.

SytseFlyge
SytseFlyge
10 jaren geleden

Kortom, het was weer een rustig jaar.

En weet je wát pas erg is? Iemand die jarretels over zijn schouders draagt. Wauw.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x