Homepagina » UFO » ‘Gecrashte vliegende schotel’ op Antarctica ontdekt op Google Earth
'Gecrashte vliegende schotel' op Antarctica ontdekt op Google Earth

‘Gecrashte vliegende schotel’ op Antarctica ontdekt op Google Earth

In het ijs van Antarctica is iets vreemds ontdekt. Valentin Degterev uit de Russische stad Nizjni Tagil heeft met behulp van Google Earth naar eigen zeggen het wrak van een vliegende schotel gevonden. Dat melden de Britse media. Volgens een expert gaat het om een kloof.

De satellietfoto, die is gemaakt op 15 februari 2012, werd door Degterev op de Russische social media-site VK gezet en ging al snel viraal. “Ik denk dat er een heel groot schijfvormig vaartuig in het ijs zit,” claimde hij.

Je kunt het object vinden door de volgende coördinaten in te voeren: 80°34’08.4″S 30°05’19.3″W. Degterev is ervan overtuigd dat het gat, dat 20 meter breed en 70 meter lang is, niet kan worden verklaard als zijnde iets van deze planeet.

'Gecrashte vliegende schotel' op Antarctica ontdekt op Google Earth

Andrew Fleming van de British Antarctic Survey zei dat het object een kloof is. “Ze kunnen tientallen meters diep zijn. Niets ongewoons, maar ze zijn wel spectaculair. Het is zeker geen UFO,” zei hij. Fleming voegde toe dat het donkere gebied waarschijnlijk een schaduw en het blauwgekleurde gedeelte ijs was.

“Het is zeker geen poolstation of een vliegtuig,” zei Degterev. “Het lijkt op een object dat afkomstig is uit de verre kosmos.” Op zijn blog schreef hij dat het object van metaal gemaakt is en zeker niet uit rots of steen bestaat.

Basis

Schrijver Nigel Watson zei: “Het is moeilijk te zeggen of dit een ‘klassieke’ schotel is die uit het ijs steekt, of dat het een scheur in het ijs is. Er wordt al lange tijd beweerd dat op Antarctica gecrashte schotels liggen of dat er een basis is met vliegende schotels.”

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ronald schreef:

  Dat er met Antartica iets opmerkelijks aan de hand is mag wel blijken uit de vele aandacht die er naar toe gaat vanuit vele landen en admiraal wordt ook uitvoerend besproken .
  Ik kwam de theorie tegen van de platte aarde en zoals menigeen wel weet leven we in een wereld die niet blijkt te zijn zoals die ons voorgeschoteld is.

  Er zijn zoveel dingen die vraagtekens oproepen in deze documentaire die ik niet kan verklaren met het logische verstand ,een ervan is de vliegroutes waar de maker het over heeft en ik hoop dat iemand daar een logische verklaring voor heeft want ik snap het niet en het is absoluut vreemd .
  Misschien leven we wel op een platte aarde zoals de meeste geschreven boeken waaronder de bijbel verkondigen.

  Ben benieuwd of iemand een verklaring kan vinden voor de abnormale vliegroutes die deze theorie bekrachtigen begint ongeveer bij 59 minuten.

  Flat Earth Clues | Full Documentary Movie – 2015
  https://www.youtube.com/watch?v=j9-kswobjfI

  3 likes
  • EllenB schreef:

   Er is een doorgang naar de holle aarde op Antarctica.
   En de aarde is gewoon rond hoor !

   5 likes
   • Mood schreef:

    Helaas, de aarde is niet hol, maar massief!
    Mak het niet mooier dan dat het al is.
    Het is 2015, als de aarde hol zou zijn, zou er allang iemand verslag van hebben gedaan. En kom alsjeblieft niet met internet verhalen en duitsers die er zouden zitten.
    Allemaal lariekoek!
    Face the truth, massive piece of rock, with a metal core!
    Als de aarde niet masief zou zijn, zouden we hier niet kunnen leven!
    Wellicht moet je hiervoor gestudeerd hebben, of iig een leuke opleiding moeten hebben gevolgd.

    18 likes
   • Bob schreef:

    Wat ik me altijd afvraag bij mensen op deze site is; hoe weten jullie dit allemaal? Hoe kan je nou in een zin met droge ogen vertellen dat de aarde hol is, en de wereld rond? Ik zou net zo goed kunnen beweren dat de aarde plat is en niet hol. Wellicht en waarschijnlijk geheel te vergeefs maar mensen, geef alsjeblieft een beetje onderbouwing wanneer je onzin uit kraamt, komt jezelf maar ook de site ten goede.

    10 likes
    • Henk schreef:

     Je kunt inderdaad heel goed onderbouwen dat de aarde plat is: http://www.theflatearthsociety.org/cms/

     2 likes
     • EllenB schreef:

      Als de aarde plat zou zijn, hoe leg je da uit dat een vlucht van Los Angelos naar Tokio slechts 11 uur duurt, en een vlucht van Los Angelos naar Ankara minstens 16 uur ?
      (Heb expres 2 steden gekozen die op ongeveer dezelfde lijn liggen)
      Zou de eerste vliegroute misschien via het westen kunnen gaan, en de tweede via het oosten ?
      Beetje moeilijk als de wereld niet rond is, lijkt me.
      Verder bemoei ik me niet met deze psyop.
      Gewoon sneu, dat mensen zich zo laten hersenspoelen, dat ze zelfs aan zoiets eenvoudigs gaan twijfelen.

      3 likes
   • donderpoes26 schreef:

    ja, rond net als een pannenkoek 🙂

    maar met alle respect ik kan van die kloof echt nog geen ufo maken.

    5 likes
  • polleke schreef:

   Nochtans is het zeer eenvoudig vast te stellen dat de aarde rond is: wanneer je nog eens aan zee bent, moet je eens goed opletten wanneer je aan de horizon een schip op zee ziet. Je zal merken dat je het schip niet waziger zal zien naargelang het zich verder van je weg beweegt. Wel merk je dat je steeds minder van het schip zelf ziet. Met andere woorden: het lijkt of het schip afdaalt.
   Dat toont aan dat de aarde rond is.

   10 likes
 • zetareticulan schreef:

  Ik ben zeker geen expert of deskundige.. maar als leek was mijn eerste ingeving ook een kloof

  24 likes
 • Frans de groot schreef:

  Ga er naar op zoek dan en breng ons dan verslag uit.

  15 likes
 • huisheks schreef:

  Nou , een expeditie lijkt mij op zijn plaats en als ze daar dan toch zijn; kijk dan meteen even of er een opening is naar de “holle aarde”… is dat ook meteen onderzocht.
  Zijn we in een keer klaar.

  17 likes
 • rik schreef:

  Blijkt dat Russen al net zo veel fantasie hebben als een aantal mensen alhier.

  14 likes
 • peter schreef:

  Het is een vliegende kloof

  10 likes
 • Ronald schreef:

  Henk
  17 juni 2015 07:55 op 07:55

  Je kunt inderdaad heel goed onderbouwen dat de aarde plat is: http://www.theflatearthsociety.org/cms/

  Bedankt Henk ,

  Een van de meest simpele beredeneringen die er gedaan worden is dat je een vuurtoren kunt zien op 150 mile afstand terwijl dit als we van een bol zouden uitgaan als aarde deze door de curve niet zichtbaar zou moeten zijn ?!
  Puur een wiskundige kwestie is dit en er zijn legio voorbeelden in de links waarom het gewoon niet klopt.

  ik hoop dat 9 for news dit topic weer onder de aandacht wil brengen want logisch gezien kloppen er teveel dingen niet met simpele wiskundige berekeningen en natuurwetten.

  Nadat admiraal Bird Antartica heeft onderzocht in 1959 werd het een no fly zone terwijl het juist logisch is om de kortse route te verkrijgen om eroverheen te vliegen, mits de aarde rond zou zijn?!

  Ik denk dat dit de grootste leugen van history is want er klopt logisch gezien niets van de hele theorie dat de aarde rond is als je het bestudeerd en opmerkelijk dat Obama het belachelijk probeert te maken in de link.

  The Flat Earth Masonic Matrix Manipulators
  https://www.youtube.com/watch?v=R77j9rUuky4

  0 likes
 • Ronald schreef:

  Het klink niet dom als je weet dat de aarde een omtrek heeft van ongeveer 40000 km = 25000 mile volgens de info die we hebben gekregen dwz dat omgerekend voor iedere mile als je horizontaal zou kijken de aarde 8 inch naar beneden gaat, bij 2 mile is dat 32 inch, bij 10 miles is dat 66 feet wat 20 meter is.

  Leg mij maar uit dat je de andere kant kunt zien bij de straat van Gibraltar bij helder weer die 14 km breed is dus bijna 10 miles ?

  Je kunt dat onmogelijk zien over een rechte lijn kijkt als een object ofwel kustlijn zich 20 meter lager zou bevinden.

  De meest logische vluchten rechtstreeks over water blijken niet logisch te zijn als je dit in de praktijk bekijkt.
  En als je die over de flat earth map bekijkt , die toevallig exact in de vlag van de verenigde naties te vinden is dan heb je logische rechte lijnen die ze in realiteit vliegen.

  Ja een you tube link want daar wordt het duidelijk in weergegeven, het gaat toch om informatie dus wat maakt het uit als je links toevoegt om informatie over te brengen?

  The Earth is FLAT ~The planes help to prove the plane
  https://www.youtube.com/watch?v=yNVgzk3tbl0

  http://www.atlanteanconspiracy.com/2015/01/water-proves-earth-flat.html

  Leuke theorie trouwens van de kern van de aarde met afbeeldingen terwijl we nooit dieper zijn geweest dan 8 mile .

  Antartica is van niemand en de Vs bewaakt het, vreemd als er daar niets anders dan simpel ijs zou zijn.
  Is het niet vreemd dat je daar niet overheen mag vliegen en dat het toen Admiraal Bird overleed in 1959 het meteen werd afgesloten en het bewaakt wordt sinds die tijd ?

  Zou ook een stuk sneller zijn voor verschillende routes om over Antartica te vliegen en de temperatuur heeft daar niets mee te maken want ze vliegen ook over Siberie , mits de aarde rond zou zijn.

  1 likes
  • emka schreef:

   dus, opnames vanuit de ISS of oudere opnames van de Aarde (vanuit de ruimte dus!) zijn ALLEMAAL nep? Daar ziet men toch duidelijk dat de aarde ROND is!!!
   zoveel stompzinnigheid…..geen woorden voor

   3 likes
   • eNdEmiOn schreef:

    Heb op youtube ook een aantal lange discussies bekeken tussen “flat earthers” en in hun ogen “nonbelievers”. En wat toch wel opvalt en dit bedoel ik niet respectloos hoor is een gebrek aan intelligentie. Zoals een (synchrone) baan rond een hemellichaam zoals de aarde wordt veelal niet begrepen hoe dat kan bij een bolvormig object. Ik heb zelfs gezien dat zwaartekracht ontkent wordt waarbij niet begrepen wordt dat het gewoon een woord is om die kracht te omschrijven die er voor zorgt dat dingen die omhoog gaan ook weer terug komen (binnen het zwaartekrachtveld vd aarde uiteraard).

    4 likes
 • huisheks schreef:

  Als blijkt dat het een gecrashte ufo is EN dat er vlak bij een opening is naar een holle ruimte, waar allemaal Duitser in gepropt zijn, ga ik er direct naar toe met mijn patattent en braadworsten verkoop kar.

  6 likes
 • Ronald schreef:

  polleke
  17 juni 2015 12:14 op 12:14

  Nochtans is het zeer eenvoudig vast te stellen dat de aarde rond is: wanneer je nog eens aan zee bent, moet je eens goed opletten wanneer je aan de horizon een schip op zee ziet. Je zal merken dat je het schip niet waziger zal zien naargelang het zich verder van je weg beweegt. Wel merk je dat je steeds minder van het schip zelf ziet. Met andere woorden: het lijkt of het schip afdaalt.
  Dat toont aan dat de aarde rond is.

  De schepen die de lichten van vuurtorens zien op 150 mile afstand zouden die lichten theoretisch niet kunnen zien omdat de bolling van de aarde dit zou voorkomen.
  Kwestie van wiskundige rekensom wat in de 2 e link is gegeven en logisch om te beredeneren.

  Ook zouden de piloten hun hoogte constant moeten corrigeren om bij te blijven met de hoogte die ze willen blijven vliegen, gebeurt in realiteit niet hoe kan dit ?

  Proof the Earth is Flat, NASA lies! Part 1!

  https://www.youtube.com/watch?v=_Ih_Qq-WBYY

  0 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Serieus!? Waar haal je die wijsheid vandaan dat er niet gecorrigeerd hoeft te worden tijdens een vlucht? Natuurlijk wel maar niet constant en dat heeft verder weinig met de bolling vd aarde te maken en veel meer met weersinvloeden (je hebt echt een verkeerde schaal in je hoofd).

   Trouwens als we even een eenvoudig propeller vliegtuigje aanhouden, en gewoon de horizon op een bepaalde hoogte in je voorruit houd vlieg je automatisch met de bolling vd aarde mee. Aangezien je op die manier automatisch steeds dezelfde afstand tov de aarde bewaart.

   Dat filmpje daar wordt een camera met veel tonvorming vergeleken met een camera die dat veel minder heeft. Ook op de linker is de bolling te zien hoewel dat filmpje ook gemanipuleerd lijkt te zijn, heeft er alles weg van dat een ingezoomed deel vd opname gebruikt is waardoor de bolling een stuk minder prominent zichtbaar is. Het tegenovergestelde is wellicht ook waar van het rechter filmpje want daar is wel sprake van excessieve tonvorming. Ik vind ze beide verdacht onrealistisch (wordt er ook nog een duidelijke bronvermelding gedaan zodat het originele beeldmateriaal ernaast te houden valt?).

   En als je daadwerkelijk gelooft dat de ronding vd aarde niet echt is. Boek een ballonvaart dan kun je het heel makkelijk met je eigen ogen zien.

   5 likes
   • emka schreef:

    Ronald haalt een youtube filmpje erbij.
    Bewijs genoeg dus!
    kom op! Af en toe vraag ik me af of er ook “omgekeerde” trollen bestaan.
    Dus niet mensen zoals ik, die de zaken nuchter bekijkt en daar wat sarcastische opmerkingen over maakt, maar de ‘believers’ die alles wat sites als deze op het net plempen als serieus beschouwen, want ja, er bestaan youtubefilmpjes die het bewijzen.

    0 likes
 • darryl schreef:

  “Schrijver Nigel Watson zei: “Het is moeilijk te zeggen of dit een ‘klassieke’ schotel is die uit het ijs steekt, of dat het een scheur in het ijs is. Er wordt al lange tijd beweerd dat op Antarctica gecrashte schotels liggen of dat er een basis is met vliegende schotels.””

  Er steekt sowieso niks uit het ijs, want dan had je wel een schaduw gezien, vooral omdat de zon altijd vanaf de “zijkant” schijnt op Antartica.

  5 likes
 • Ronald schreef:

  Bedankt voor de laatste reacties en ik leer juist veel van de visie van andere al kan ik nog steeds geen gevoel erbij krijgen dat als ik voor de kust sta dat ik een rechte lijn zie, waar is de curve die je zou moeten kunnen zien?
  Hetzelfde als je in een vliegtuig zit dan zie je een rechte lijn?

  Vind je deze uitleg logisch dat het een Mirage is omdat hij zelf zegt dat het niet mogelijk is om dat normaal te kunnen zien ?

  http://www.abc57.com/story/28925566/mirage-of-chicago-skyline-seen-from-michigan-shoreline

  WHY ZETETIC FLAT EARTH UN MAP IS CORRECT? Step by step common sense analysis
  https://www.youtube.com/watch?v=1k7_AxiYC8g

  Kijk eens naar de film van wat de zon doet in Artic Region in het filmpje in de link dit moet je toch verbazen ?

  Met vriendelijke groet.

  0 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Lees ook eens de reacties op YT als je een linkje naar zo’n filmpje plaatst. Daar staat in veelvoud en vaak heel erg uitgebreid en goed onderbouwd wat ik je ook zou kunnen vertellen over de onzin vd platte aard modelletjes.

   En over die curve aan het strand niet kunnen zien, tja misschien heb je die oogafwijking waarbij je ronde dingen ovaal ziet oid.

   4 likes
 • Kat uit de Tas schreef:

  Als ik hier zo naar kijk dan lijkt het inderdaad op een doodgewone kloof met wat ribbels en schaduw. Tegelijkertijd realiseer ik me dat dit artikel met foto hoogstwaarschijnlijk slechts een fractie van een verhaal is waarbij de heer Degterev eigenlijk wordt neergezet als de zoveelste debiel die luchtkastelen in wolken ziet. Zo gaat het altijd, jammer. Maar ooit komt er een dag…

  4 likes
 • Ronald schreef:

  Intelligentie betekent volgens Gardner: de bekwaamheid om te leren, om problemen op te lossen.

  Houston i have a problem, al denk ik zelf en vele andere dat we niet op de maan zijn geweest en we in een wereld van leugens leven maar dat even terzijde.

  Hoe kan het dat in een van de tests die gedaan is in Engeland over de lengte van 6 mile met een vlag geplaatst op iedere mile dat als je over de vlaggen heen kijkt met een telescoop dat het een rechte lijn is ?

  Het is een feit volgens de wiskundige berekening hier onder geplaatst dat de vlaggen nooit in een rechte lijn gezien kunnen worden want per mile heb je een verlaging van 8 inch .

  http://mathcentral.uregina.ca/QQ/database/QQ.09.97/dyck2.htm

  Hier de link die ik al geplaatst had van de tests.

  http://www.atlanteanconspiracy.com/2015/01/water-proves-earth-flat.html

  Wat is het antwoord dan op deze simpele logica die niet blijkt te kloppen met de gegevens die wij gekregen hebben als de aarde rond is ?

  0 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Ik geloof best dat aardse mensen op de maan zijn geweest. Ik kan me ook goed voorstellen dat ze voor het geval dat ook de maanlanding in scene hebben gezet om op terug te kunnen vallen in geval van problemen waarbij de missie gestaakt zou moeten worden want er stond nogal wat op het spel destijds met de koudeoorlog. Maar dat laatste lijkt me niet nodig te zijn geweest. Er is dan ook een spiegel op de maan geplaatst waar je een laser op kunt richten en vervolgens meten hoe lang het duurt totdat de lichtstraal teruggekaatst is (zo kun je tevens de afstand tot de maan berekenen). Wat ze vervolgens hebben aangetroffen op de maan is een ander verhaal en waarschijnlijk ook de reden dat we daar officieel iig niet meer naar teruggekeerd zijn.

   Elke goede leugen heeft een basis van waarheid.
   Dat er een hoop gelogen wordt wil ook niet zeggen dat alles gelogen is. Daarbij moet je je ook bedenken dat er tijden zijn geweest dat er veel meer journalistische integriteit was dan tegenwoordig en de leugen iig een stuk minder regeerde dan tegenwoordig.
   Trouwens hoe is beweren dat de aarde rond is profijtelijk als dat niet het geval is!? Ofwel waarom zou je daarover liegen?

   Laten we eerst even stilstaan bij dit vlaggen verhaal dat het een experiment uit de 19e eeuw betreft (1838) waarbij de moderne wetenschap nog grotendeels in de kinderschoenen stond en religieuze invloed ook veel sterker vertegenwoordigt was.

   Dat die vlaggen nooit in een rechte lijn kunnen hebben gestaan is idd een wiskundig feit. Je gaat er ook gemakshalve lekker aan voorbij dat dat experiment bij herhaling juist heeft aangetoond dat de aarde wel degelijk een kromming kent. Daarmee kom je ook meteen bij een fundamenteel aspect vd wetenschap uit namelijk dat een experiment dat bij herhaling niet steeds hetzelfde resultaat oplevert de prullenbak in kan. De beste man is dan ook destijds aangeklaagd voor oa fraude. Nu ga je vast iets in de zin van hij is gewoon zwartgemaakt aanhalen maar dat lijkt me in dit geval niet aannemelijk gezien z’n sterke religieuze overtuigingen waarbij al zo vaak gebleken is dat men de meest grote onzin bij elkaar verzint om het maar passend te maken met wat er zoal in de Bijbel staat.

   Kijk trouwens ook eens naar foto’s van bekende zoutvlaktes. Je weet wel waar nogal eens snelheidsrecords met voertuigen op wielen gebroken worden omdat dat zo’n ontzettend plat oppervlak is.

   Deze foto bv is best goed de bolling van de aarde aan de horizon te zien. Tevens is de voet van het gebergte achter de horizon verdwenen.
   https://rosiemetcalfe5.files.wordpress.com/2013/04/salt-flats-of-bolivia.jpg

   Hier nog beter zichtbaar maar dan vanuit een grotere hoek.
   https://rogerdhansen.files.wordpress.com/2012/06/saltutah21.jpg

   Ook hier is de kromming te zien en valt de horizon op de onderste helft van de foto waardoor je eventuele tonvorming niet de schuld kan geven.
   http://3.bp.blogspot.com/_U9y3osrCEFA/S-13Ej0hkgI/AAAAAAAAARQ/mGh47Q7hZrE/s1600/Salt%2BFlats%2B1.JPG

   Hier een mislukte poging tot een panorama foto dmv het aan elkaar plakken van verschillende foto’s waarbij de ronding vd aarde duidelijk naar voren komt en wellicht ook heeft bijgedragen aan het mislukken van deze panorama shot(s).
   https://martysouthamerica.files.wordpress.com/2010/03/saltspanorama3.jpg

   En dan heb je natuurlijk ook nog gewoon de horizon vanaf zee etc. Hierbij dan bv waarom kun je geen landmassa zien Ierland/GB of op z’n minst de Faroe eilanden? En waarom snijden de wolken met de horizon dat kan toch niet als die veel hoger in de lucht hangen!
   https://www.google.com/maps/views/view/108480599252932396008/gphoto/5956235813345003666?hl=en&gl=nl&heading=132&pitch=106&fovy=75

   3 likes
 • kees schreef:

  lijkt meer op uitvergroting van een cirkelzaag die door een muur heen bord! is toch niet echt kom nou!

  2 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Je hebt de coördinaten dus bekijk het zelf eens via google earth. Lijkt me onzinnig dat google zelf ergens op antartica een stipje (want je moet wel goed inzoomen) gaat zitten neppen.

   1 likes
 • Ronald schreef:

  Laten we eerst even stilstaan bij dit vlaggen verhaal dat het een experiment uit de 19e eeuw betreft (1838) waarbij de moderne wetenschap nog grotendeels in de kinderschoenen stond en religieuze invloed ook veel sterker vertegenwoordigt was.

  Dat die vlaggen nooit in een rechte lijn kunnen hebben gestaan is idd een wiskundig feit.

  Beste eNdEmiOn

  Ik begrijp niets van jou beredenering omdat het een recht kanaal is wat gegraven is, als je dan de vlaggen op gelijke afstand zet over een afstand die gegeven is met een bepaalde hoogte zou je geen rechte lijn moeten kunnen zien als de aarde de kromming van 8 inch per mile heeft volgens de wiskundige berekening .
  Dit heeft niets te maken met moderne wetenschap die toen nog in de kinderschoenen stond , simpeler kan toch niet ?

  Ze hebben dit op een kanaal gedaan omdat water altijd level is.

  Ook is niet te begrijpen dat als je voor de kust staat, dan zie je een rechte lijn en je weet dat water altijd vlak is ?
  En dat als je van Calais naar Dover kunt kijken want dit zou onder de horizon moeten liggen?

  Je ziet bij Baumgardner dat de inside camera een rechte lijn aangeeft van de horizon voordat hij naar buiten stapt en dat de buitencamera dus een andere lens heeft.

  Mensen hebben met dit zelf nagebootst met een raket die in de link te zien is
  De camera die daarop geplaatst is geeft op die hoogte een horizontale lijn aan .

  Het is allemaal erg goed beredeneerd en logisch in de onderstaande link en misschien is dit wel de grootste leugen van de geschiedenis.

  The Flat Earth Argument | Best Flat Earth Interview on Youtube | 2015

  https://www.youtube.com/watch?v=8k4fVem_CPw

  Als je geen enkele voorkennis zou hebben en je zou zeggen dat de aarde een bol is dan zou dat toch bizar klinken of niet dan?

  Er zijn veel zaken te zien in de link die je aan het denken zetten en die tegen het logische verstand ingaan.
  En natuurlijk klinkt het raar omdat we van kinds af aan deze informatie hebben meegekregen maar het is een feit dat zo,n beetje alles in onze wereld vaak precies het tegenovergestelde is.

  0 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Ok negeer maar lekker dat dat experiment met die vlaggetjes bij herhaling het tegenovergestelde heeft aangetoond keer op keer op keer…

   Krijg steeds meer het vermoeden dat je vooral aan het trollen bent. Succes er verder mee.

   2 likes
 • Ronald schreef:

  Kun je mij AUB laten zien dat het experiment keer op keer anders uitkomt ?

  Trollen ?

  Ik beledig niemand en geef gewoon mijn visie .

  Alvast bedankt voor de informatie die ik graag wil bestuderen dat het anders blijkt te zijn ik kan dat nergens vinden ?

  0 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Deze 2 zullen vast het best gedocumenteerd zijn:

   “Rowbotham repeated his experiments several times over the years but his claims received little attention until, in 1870, a supporter by the name of John Hampden offered a wager that he could show, by repeating Rowbotham’s experiment, that the earth was flat. The noted naturalist and qualified surveyor Alfred Russel Wallace accepted the wager. A.R. Wallace, by virtue of his surveyor’s training and knowledge of physics, avoided the errors of the preceding experiments and won the bet. The crucial step was to set a sight line 13 feet (4 m) above the water, and thereby avoid the effects of atmospheric refraction.

   In 1901, Henry Yule Oldham, a geography reader at King’s College, Cambridge, claimed to have conducted the definitive experiment described in “Method”, above.”

   Trollen is wat anders dan beledigen. Komt er op neer dat alles wat reacties uitlokt waarbij het de uitlokker meer gaat om het uitlokken dan de inhoud onder trollen valt.

   1 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    De hele discussie over dat de aarde plat is, is een volledige non-discussie, net als die “meetmethode” met stokken.
    Men neme een rij stokken van 4 meter, zodat die op kilometers afstand nog zichtbaar zijn.
    Als de aarde plat is, dan moet ondanks de afstand de gehele stok van 4 meter zichtbaar blijven, van het deel net boven de grond tot het deel bovenaan de stok.
    Als de aarde rond zou zijn, dan zou de stok met toenemende afstand kleiner worden, daar het onderste deel als eerste achter de horizon zal verdwijnen.
    Wat is geconstateerd, hoe heeft men gekeken.

    Het is echter veel simpeler te controleren of de aarde plat dan wel rond is. Men neme een stuk rond, vierkant, driehoekig of welke platte vorm karton dan ook, en een lamp. Men doet de lamp aan, zijnde de zon, en houdt het karton boven de lamp, en laat de “platte aarde” langzaam zakken, net als het opkomen van de zon ‘s morgens. Men zal zien dat de gehele platte aarde in 1 keer verlicht wordt, met uitzondering uiteraard van bergen en dalen. Is dat wat men nu waarneemt hetzelfde, nee natuurlijk niet. De zon komt afhankelijk van je locatie op verschillende tijden op, vandaar ook tijdzones, en daarmee kan jezelf constateren dat de aarde niet vlak is maar rond. Met een platte aarde moet dus iedereen van het meest westelijk deel van Ierland vis Europa, Azie en Noord-Amerika gelijktijdig een opkomende en ondergaande zon zien. Dat gebeurt dus niet, maar is verdeeld over 24 uren, en daarmee is deze hele discussie complete B.S.
    Makkelijker nog, zorg voor een vriend in elke tijdzone, en laat ze opbellen op het moment dat de zon bij hun opkomt, en kijk dan elke keer zelf naar buiten, nog steeds donker. Tja, bij een platte aarde had het nu ook bij jouw licht moeten worden, blijkbaar is de aarde toch rond.

    1 likes
 • Ronald schreef:

  Hallo Ellen B .

  Documentaire is echt de moeite waard om te bekijken .

  Ik heb mijn twijfels want ik kan het niet verklaren, teveel onlogische zaken die daar spelen.

  Bedankt voor je reactie .

  2 likes
 • skana schreef:

  GE op de genoemde positie geeft als datum beeldmateriaal 1.1.1999.
  Of men heeft bij GE vlug de zaken ‘aangepast’, en dat gebeurt nog al eens, of de genoemde positie is niet juist.

  0 likes
  • emka schreef:

   Kreeg net een bericht van mijn connecties bij de AIVD, dat de foto weggehaald is, omdat op 94news een bericht hierover verscheen.

   2 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Onzin, deze opname uit 2012 is er nog. De oude zeer onduidelijk opname uit 1999 is er ook nog. Overigens is deze gletserspleet er toen ook al te zien…

    0 likes
    • skana schreef:

     Kunt u mij aangeven hoe ik aan de 2012 opname kom?

     0 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Voer de vermelde coördinaten in Google Earth in, en alles gaat vanzelf.
      Onder in het beeld zie je 1999 staan. Dat is een tijdbalk, klik erop en je gaat naar de satellietopname uit 1999. Daarop is heel vaag ook deze gletserspleet te zien.

      0 likes
 • Jeroen Ghuijs schreef:

  Hm leuk dit soort artikelen hoor, maar als je dit op google earth kan vinden is het object zeker te traceren en een onderzoek mogelijk,diverse partijen zullen belangstelling hebben om ter plaatse te gaan kijken , dus kom met een live verslag en verkoop géén onzin……
  Vriendelijke groet, Jeroen

  2 likes
 • elotra schreef:

  De aarde is niet balvormig doe je eigen onderzoek! ifers.boards.net kijk ook eens naar het VN logo. Of vliegroutes van bijv Zuid Amerika naar Zuid Afrika op de echte aarde zie VN logo is dit erg ver daarom kun je deze route ook niet rechtstreeks vliegen. De Zuidpool bestaat niet wel is er een muur van ijs dat antartica heet en de buitenste ring van aarde beslaat. Deception Island is denaam van het eiland dat daar het dichtstbij ligt. Kijk ook eens naar de illuminati flat earth card. Wake the f*ck up

  0 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Nogmaals, verklaar de verschillende tijdzones, wat ze overigens niet doen op ” ifers.boards.net”. Als de aarde plat is, dan kan de zon niet per tijdzone 1x per 24 uur opkomen en 1x per 24 uur ondergaan. Bij een platte aarde komt de zon overal tegelijkertijd op, in Amsterdam, Londen, Berlijn Moskou, Peking, Hawai, New York en gaat ook overal tegelijkertijd onder. Daarmee is de rest van de platte aarde berekeningen gewoon onzin, en de platte aarde theorie bullshit, Ronald…
   Gewoon een hersenspinsel van een stel fanatieke christelijke pseudo-wetenschappers.

   1 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Nog eentje: Waarom is het hier nu licht en in oost-azie en west-amerika donker. Blijkbaar is onze zon een spotlicht.
   Waarom is het, als het hier donker is, in oost-azie en west-amerika licht. Hebben we blijkbaar 2 zonnen?

   http://www.worldtimezone.com/datetime24.php

   1 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  De domheid, onnozelheid en onwetendheid neemt de laatste jaren, en vooral dit jaar schrikbare niveau’s aan…

  1 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  Als de aarde plat zou zijn, dan zou iedereen op elke plek op die platte aarde, de zon op exact hetzelfde tijdstip moeten zien opkomen en ondergaan.
  Ik kan zelfs online zien, dat dat niet gebeurt…

  1 likes
 • Vincent robbesom schreef:

  Ik sluit me aan bij de ophoging met een rand van blauw ijs en de shaduw hiervan.. Dat is wat er te zien is.. Ufo’s liggen altijd op plaatsen waar we niet bij kunnen 😉 daarom liggen er een heleboel onder het poolijs, in de mariana trog..onder de woestijn enz..

  0 likes
 • Boerenkool schreef:

  Aannames in overvloed, maar geen concreet onderzoek. Hoe kun je nou een verslag schrijven van foto’s van google Earth!

  0 likes
 • Tony Turk schreef:

  Denk niet dat je erheen kan om verslag uit te brengen !
  Militairen van de VS hebben de noord en zuidpool afgesloten van de buitenwereld en wat weggeveegd van google earth !
  Er zou een Noorse expeditie zijn opgezet en iedereen kon tegen een betaling mee, maar de VS heeft de organisator persoonlijk bedreigt ! Dus er is iets degelijks aan de hand daar op de ijsvlakten !!!!

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  >