Het Complot

We worden eigenlijk geregeerd door misdadigers. Twee hoogleraren trekken aan de bel

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je de overheid en de oude massamedia niet meer wilt horen, zorgen zij er wel voor dat je de nieuwe media niet meer kunt horen.

De geloofwaardigheid van het politieke establishment en de gezagstrouwe media is ernstig geschaad.

Om die reden wordt het opkomende alternatieve geluid van de online media aan banden gelegd.

Liegen

Wij mogen niet weten welke machinaties de mindere kwaliteit van het leven van onze kinderen zullen gaan bepalen.

Wij mogen niet weten dat er voorgesorteerd wordt naar een internationaal conflict.

Wij mogen niet weten welke economische manipulaties de toekomst gaan bepalen.

Liegen, achterhouden van informatie en misleiding zijn geaccepteerde gereedschappen van de politiek.

Zwaar materieel

Om te voorkomen dat je te veel te weten komt, wordt nu zwaar materieel uit de kast gehaald. Wat zijn de mechanismen die hebben geleid tot deze repressieve wetgeving?

Via een uitgebreide serie artikelen in NRC wil men de mensen ervan overtuigen waarom in Brussel wetgeving is aangenomen die de vrijheid van publicatie op het internet aan banden legt.

De krant gebruikt daarbij precies die propagandistische middelen waarvan zij de online media beticht: manipulatie, desinformatie, framing en nepnieuws.

Bel

Emeritus hoogleraren Karel van Wolferen en Kees van der Pijl trekken aan de bel. De vrijheid van meningsuiting en journalistieke pluriformiteit staan ernstig onder druk.

“Je hoeft geen ‘complotgekkie’ te zijn om te zien hoe men met desinformatie, verpakt in een grote dosis theatrale propaganda, de vrijheid van informatie te lijf gaat,” klinkt het.

Bekijk de video hieronder:

Foto: YouTube/Café Weltschmerz

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelle
Jelle
4 jaren geleden

Het enige wat telt is;

– bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten
– de massa dom houden
– de populatie kunstmatig lager houden
– er voor zorgen dat de massa blijft kopen-kopen
– alle vrijheden aan banden leggen
– neerpoten van een totale politie staat
– totale controle over wat we zeggen, denken en doen

Kortom, de schuldslaven moeten er blijven voor zorgen dat hun spelletje intact blijft. Jammer genoeg blijft de menigte hierin trappen.

We blijven de oorzaken van de problemen bij elkaar zoeken i.p.v onze ogen te openen voor datgene dat daadwerkelijk het probleem is. We worden gebrainwashed door het probleem. Hun aloude strategieën blijven werken. Problem- reaction- solution, command and conquer, order ab chaos.

We horen altijd maar dat de massa ontwaakt, maar als ik het zo zie zal het te laat zijn. Ze kunnen ons eeuwen manipuleren maar toch niet eeuwig?

Klaas Dijkhuis
Klaas Dijkhuis
4 jaren geleden

Ik ben een man van 63 jaar en ongehuwd. En Ik ben heel blij dat ik de zogenaamde vooruitgang van het ons opgedrongen globalisme straks niet meer hoef mee te maken. Verder worden de lasten voor de gewone werkende mensen steeds zwaarder. Vroeger kon je vader van één modaal salaris zijn gezin onderhouden. Tegenwoordig is dat al lang niet meer mogelijk. Over politici wil ik het eigenlijk al helemaal niet meer hebben. Ze zijn er niet om de keuzes van het volk uit te voeren, maar gaan gewoon hun eigen gang (Rutte met de dividendbelasting, Rutte die niet aldoor lastig gevallen wil worden door het volk middels een referendum). Zoals gezegd, ik lig er niet meer wakker van, het zal mijn tijd wel duren.

Faya
Faya
4 jaren geleden

Wat blijft het lang stil hier…..kom er maar in Gladiator, Louise en gelijkgestemden…..

ikzelfzelf
ikzelfzelf
4 jaren geleden

Karel van Wolferen werd, samen met Rob de Wijk in de jaren 90 en in het begin van deze eeuw, veel gebruikt door onze politici en veiligheidsdienst om invallen in Irak en andere landen in het midden oosten goed te praten.
Dan kwamen ze namens instituut Clingendael aan het woord en dan logen van Wolferen en de Wijk er op los, zodat de mensen het gerechtvaardigd vonden dat ons land meedeed.
En later [als het kwaad geschied was] dan bleek het dus allemaal onzin, wat er uit de mond van deze 2 figuren kwam.

Dus Kareltje kan wel opeens waarheden gaan spreken, maar daar zit dan een bedoeling achter, die niet ten gunste zal zijn voor de gewone bevolking, maar wel voor de “machthebbers” in ons land.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x