Het Complot

Weduwe 9/11 door Hooggerechtshof VS de deur gewezen

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ellen Mariani verloor tijdens de aanslagen op 11 september 2001 haar man Neil. De overheid bood haar meer dan een miljoen dollar zwijggeld.

Mariani sloeg het aanbod af en is vastbesloten de echte daders achter 9/11 te laten berechten. Al elf jaar lang voert ze een bittere juridische strijd.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft een rechtszaak van Mariani tegen Amerikaanse overheidsfunctionarissen afgewezen. Vincent Gillespie van het Ellen Mariani Legal Defense Fund legt uit: “Het draait om politiek. Ze willen alle rechtszaken om 9/11 tegengehouden. Als deze zaak de rechtbank zou hebben gehaald, zou er allerlei bewijs naar buiten kunnen zijn gekomen.”

ICTS

Vrijwel alle rechtszaken die te maken hebben met 9/11 worden behandeld door rechter Alvin Hellerstein. Eén van de gedaagde partijen is veiligheidsfirma ICTS International NV, een Israëlisch bedrijf dat vanuit Nederland opereert. ICTS heeft ook enkele Nederlandse dochterondernemingen waaronder Pro-Check International (PI) en Ramasso Holding.

Gillespie legt uit dat rond 9/11 meer dan 180 Israëliërs zijn aangehouden in New York op verdenking van betrokkenheid bij de aanslagen. De operatie werd overzien door de Amerikaanse oud-minister van Binnenlandse Veiligheid Michael Chertoff. De verdachten kregen een tik op vingers en werden weer vrijgelaten.

Rothschild Group

Joseph Hellerstein, Alvin’s zoon, werkte voor Amit, Pollak & Matalon, het advocatenkantoor dat nauw verbonden is met Cukierman & Company, het moederbedrijf van ICTS. Cukierman & Co. wordt geleid door Roger Cukierman en zijn zoon Édouard. Roger was eerder algemeen directeur van de Edmond de Rothschild Group. Ook was hij in het verleden voorzitter van de raad van bestuur van diverse durfkapitaalfondsen van de Rothschild Group.

ICTS (International Consultants on Targeted Security) is tevens het moederbedrijf van Huntleigh USA, het bedrijf dat de kapers op het vliegveld van Boston in de vliegtuigen zou hebben gelaten. Huntleigh is ook aangeklaagd door Mariani.

Heeft het zin om dergelijke bedrijven voor de rechter te slepen als de rechter zelf nauwe banden met de gedaagden heeft? Mariani blijft haar strijd voortzetten, ook al wordt er gedreigd met sancties en hoge boetes en ook al worden haar aanklachten bestempeld als ‘antisemitisch’.

Bron: Presstv.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rabbithole
Rabbithole
9 jaren geleden

De 9/11 false flag was een Zionistische operatie:

https://wikispooks.com/wiki/9/11:Israel_did_it

dp
dp
9 jaren geleden

je ziet de grote tegen de kleine de grote wint en de kleine verliest maar de kleine heeft wel gelijk ik hoop dat men ooit de echte daders hier voor straft

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Mariani sloeg het aanbod af en is vastbesloten de echte daders achter 9/11 te laten berechten. Al elf jaar lang voert ze een bittere juridische strijd. MOGE ZIJ DEZE BITTERE STRIJD WINNEN>als iedereen die dit las, dit nu eens massaal ging denken,zetten we een behoorlijk stuk geestes kracht,in haar geest, en handelen.KRACHT TOEGEWENST MIJNERZIJDS!!De stukken tuig laten we struikelen, en vertrappen ze met de voet.Jammer het is een voorspelling die nu eenmaal gebeuren moet.

Drone Rockets
Drone Rockets
9 jaren geleden

Met de inside job van de 9/11 attack zijn zogenaamde op afstand bestuurbare “drone rockets” gebruikt met een hologram projectie van een passagiersvliegtuig. Hieronder 2 video’s van getuigen die aanwezig waren en met eigen ogen zagen dat het een militair vliegtuig was zonder ramen. Er zaten dus geen passagiers aan boord!
http://www.youtube.com/watch?v=oVH5jm06pJY
http://www.youtube.com/watch?v=ZzbVn3o8JNE&feature=related

Via onderstaande video’s kun je de laserpointer zien waarmee dit militaire vliegtuig (drone rocket) gericht het gebouw wordt ingestuurd incl. de explosieven en nano-thermite!
http://www.youtube.com/watch?v=xhNEsoDExSg&feature=related

….de explosie is duidelijk te zien voordat de drone rocket (militair vliegtuig) het gebouw raakt. Dit kan alleen op afstand zijn gedaan.
http://www.youtube.com/watch?v=q5NNh6WnVZo&feature=related

Nano thermite komt zodoende tot ontbranding wat aan boord van het “vliegtuig” was. Dit is 2500+ graden heet!! en smelt door staal als boter. Te zien aan fel oranje vuur. Tot de verbazing van brandweer e.a. brandde dit nog na 8 weken vrolijk door waar een diepe krater in de grond ontstond. Samengesmolten brokstukken van superdik staal zijn het keiharde bewijs evenals de beelden. Genoeg bewijs te vinden als je verder zoekt op “9/11 thermite”.

De gecontroleerde explosies die de torens uiteindelijk in elkaar laten zakken als een plumpudding in 8 sec (110 verdiepingen!) kunnen alleen afkomstig zijn van een gespecialiseerd explosieven team die van te voren explosieven heeft geplaatst in de torens in opdracht van het welbekende eliteclubje. De broer van Bush die in het WTC werkte ten tijde heeft ontslag genomen voor de attacks. Hier is eveneens zoveel bewijs voor dat je er niet meer omheen kunt. Doe de zoek op youtube: “9/11 explosives”.

keiharde feitelijke bewijzen die straks ongetwijfeld het doek laten zakken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x