Homepagina » Straling » Politici roepen Amerikaanse overheid op om 5G tegen te houden: ‘Enorme stap voorwaarts’
5g
Foto: Fabian Horst CC BY-SA 4.0

Politici roepen Amerikaanse overheid op om 5G tegen te houden: ‘Enorme stap voorwaarts’

In Farragut in de Amerikaanse staat Tennessee is een resolutie aangenomen die de staat en de federale overheid oproept om de uitrol van 5G tegen te houden, meldt zender WBIR.

Inwoners van Farragut demonstreerden eerder dit jaar tegen de nieuwe technologie toen telecombedrijf Verizon van plan was om kleine masten te installeren die op lantaarnpalen lijken.

De resolutie vraagt overheden om de aanleg van 5G-zendmasten te stoppen tot er een onafhankelijke studie is afgerond naar mogelijke gezondheidsrisico’s.

Te snel en te roekeloos

Lokale politici stellen dat de overheid ‘te snel en te roekeloos’ handelt bij het aanleggen van draadloze netwerken en zendmasten.

Inwoners die in de buurt wonen van plekken waar masten gepland staan, zijn bang dat ze een negatieve invloed zullen hebben op hun gezondheid.

Politici in Farragut hopen dat er meer ‘onafhankelijke onderzoeken’ naar 5G worden gedaan.

Enorme stap voorwaarts

5G-activist Mike Mitchell uit Farragut zei tegen de regionale zender WVLT dat deze resolutie ‘de eerste in zijn soort is in Tennessee’.

“Het is een enorme stap voorwaarts,” zei hij. Mitchell verwacht dat ook andere plaatsen in de staat de resolutie zullen aannemen.

Een andere inwoner zei: “Ik woon al 30 jaar in Farragut en ik ben 100% tegen de aanleg van 5G-masten in onze buurt. Uit studies blijkt dat ze niet veilig zijn. 5G zal in de toekomst nadelige gevolgen hebben voor onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen. Het draait allemaal om hebberige mensen die geld willen verdienen.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Hoe zou een echte studie eruit zien als je de modulatie van 50 Hz tot 60 Hz en de RF en zo hebt? Meestal testen ze in deze onderzoeken slechts één ding in een gecontroleerde omgeving.
Ze testen nooit de hele soep waarin we ons constant als mens baden. Wij zijn het grote experiment hier en ze testen slechts één ding tegelijk op deze westerse geneeskundevorm.
Wuhan als een van de testterreinen voor 5G, waar 5G voor het eerst werd geïmplementeerd in China. En wat interessant is aan Italië … is dat Milaan – het Lombardi-gebied van Italië waar tweederde van de gevallen voorkomt – wordt beschouwd als de 5G-hoofdstad van de Europese Unie volgens Vodafone, de grote 5G-provider die er is …
Als je op de Vodafone-website gaat, kun je de 5G-kaart zien en deze is verspreid over heel Milaan en Lombardi, die provincie daarboven. Dat is dus zeker een meer geconcentreerd gebied. Bovendien heb je de hele oudere bevolking in Italië, en mensen die zich waarschijnlijk volledig voor de westerse geneeskunde inkopen en [meerdere] medicijnen gebruiken – dat soort dingen.
De manier waarop al die medicijnen op elkaar reageren, gecombineerd met de 5G-stress en de elektromagnetische stress, ik denk dat het geen wonder is dat het immuunsysteem van iedereen wordt onderdrukt en dat ze zo vatbaar zijn. Het terrein is het probleem, de omgevingsstress.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Het hart communiceert met de hersenen door middel van een elektromagnetische puls, dat is bewezen met de HeartMath-onderzoeken … Je kunt er fascinerende artikelen [vinden] over hoe we fysiologisch afhankelijk zijn van verschillende spanningsveranderingen om ons lichaam optimaal te laten functioneren. Trouwens niet alleen het hart maar alle organen. Ziekte is een verstoring van deze pulsen, de communicatie met de hersenen is uit balans.
Alleen al om te denken dat er mensen zijn die geloven dat deze omgeving die we hebben gecreëerd ons niet beïnvloedt – het is krankzinnig als je een aantal van deze onderzoeken begint te lezen over hoe ons lichaam spanning gebruikt om te genezen en te functioneren.

Brickshooter
Brickshooter
1 jaar geleden

Het gaat echt niet alleen om geld.

Hier steekt veel meer achter, bijna alles wijst naar de volledige controle over de bevolking met als voornaamste doel bevolkingsreductie. Want met “teveel” mensen gaat het wel heel erg opvallen dat maar 1% van de taart naar 99% vd mensen gaat.

exegese
exegese
1 jaar geleden

Dit is heel goed, meer mensen die opstaan tegen 5G. Aan de andere kant zal er heel wat nodig zijn om dit nog tegen te houden. De oneindig veel masten die al geplaatst zijn, de talloze satellieten die al de ruimte ingeschoten zijn, alle plannen die in duigen vallen. Dit zullen ze niet zonder slag of stoot op willen geven. Zet je maar schrap en reken overal op wat ze van plan zullen zijn om ons dit door de strot te duwen. Maar het begin van het verzet is gemaakt.

x

Check Also

app

‘CoronaCheck-app is de eerste stap naar de digitale dictatuur’

De CoronaCheck-app is gisteren in werking getreden. ...

arts

Virale video: arts Sherri Tenpenny waarschuwt beleidsmakers voor gevaren coronavaccins

Arts Sherri Tenpenny legde dinsdag voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x