Homepagina » Straling » Politici roepen Amerikaanse overheid op om 5G tegen te houden: ‘Enorme stap voorwaarts’
5g
Foto: Fabian Horst CC BY-SA 4.0

Politici roepen Amerikaanse overheid op om 5G tegen te houden: ‘Enorme stap voorwaarts’

In Farragut in de Amerikaanse staat Tennessee is een resolutie aangenomen die de staat en de federale overheid oproept om de uitrol van 5G tegen te houden, meldt zender WBIR.

Inwoners van Farragut demonstreerden eerder dit jaar tegen de nieuwe technologie toen telecombedrijf Verizon van plan was om kleine masten te installeren die op lantaarnpalen lijken.

De resolutie vraagt overheden om de aanleg van 5G-zendmasten te stoppen tot er een onafhankelijke studie is afgerond naar mogelijke gezondheidsrisico’s.

Te snel en te roekeloos

Lokale politici stellen dat de overheid ‘te snel en te roekeloos’ handelt bij het aanleggen van draadloze netwerken en zendmasten.

Inwoners die in de buurt wonen van plekken waar masten gepland staan, zijn bang dat ze een negatieve invloed zullen hebben op hun gezondheid.

Politici in Farragut hopen dat er meer ‘onafhankelijke onderzoeken’ naar 5G worden gedaan.

Enorme stap voorwaarts

5G-activist Mike Mitchell uit Farragut zei tegen de regionale zender WVLT dat deze resolutie ‘de eerste in zijn soort is in Tennessee’.

“Het is een enorme stap voorwaarts,” zei hij. Mitchell verwacht dat ook andere plaatsen in de staat de resolutie zullen aannemen.

Een andere inwoner zei: “Ik woon al 30 jaar in Farragut en ik ben 100% tegen de aanleg van 5G-masten in onze buurt. Uit studies blijkt dat ze niet veilig zijn. 5G zal in de toekomst nadelige gevolgen hebben voor onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen. Het draait allemaal om hebberige mensen die geld willen verdienen.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
10 maanden geleden

Hoe zou een echte studie eruit zien als je de modulatie van 50 Hz tot 60 Hz en de RF en zo hebt? Meestal testen ze in deze onderzoeken slechts één ding in een gecontroleerde omgeving.
Ze testen nooit de hele soep waarin we ons constant als mens baden. Wij zijn het grote experiment hier en ze testen slechts één ding tegelijk op deze westerse geneeskundevorm.
Wuhan als een van de testterreinen voor 5G, waar 5G voor het eerst werd geïmplementeerd in China. En wat interessant is aan Italië … is dat Milaan – het Lombardi-gebied van Italië waar tweederde van de gevallen voorkomt – wordt beschouwd als de 5G-hoofdstad van de Europese Unie volgens Vodafone, de grote 5G-provider die er is …
Als je op de Vodafone-website gaat, kun je de 5G-kaart zien en deze is verspreid over heel Milaan en Lombardi, die provincie daarboven. Dat is dus zeker een meer geconcentreerd gebied. Bovendien heb je de hele oudere bevolking in Italië, en mensen die zich waarschijnlijk volledig voor de westerse geneeskunde inkopen en [meerdere] medicijnen gebruiken – dat soort dingen.
De manier waarop al die medicijnen op elkaar reageren, gecombineerd met de 5G-stress en de elektromagnetische stress, ik denk dat het geen wonder is dat het immuunsysteem van iedereen wordt onderdrukt en dat ze zo vatbaar zijn. Het terrein is het probleem, de omgevingsstress.

Ron
Ron
10 maanden geleden

Het hart communiceert met de hersenen door middel van een elektromagnetische puls, dat is bewezen met de HeartMath-onderzoeken … Je kunt er fascinerende artikelen [vinden] over hoe we fysiologisch afhankelijk zijn van verschillende spanningsveranderingen om ons lichaam optimaal te laten functioneren. Trouwens niet alleen het hart maar alle organen. Ziekte is een verstoring van deze pulsen, de communicatie met de hersenen is uit balans.
Alleen al om te denken dat er mensen zijn die geloven dat deze omgeving die we hebben gecreëerd ons niet beïnvloedt – het is krankzinnig als je een aantal van deze onderzoeken begint te lezen over hoe ons lichaam spanning gebruikt om te genezen en te functioneren.

Brickshooter
Brickshooter
10 maanden geleden

Het gaat echt niet alleen om geld.

Hier steekt veel meer achter, bijna alles wijst naar de volledige controle over de bevolking met als voornaamste doel bevolkingsreductie. Want met “teveel” mensen gaat het wel heel erg opvallen dat maar 1% van de taart naar 99% vd mensen gaat.

exegese
exegese
10 maanden geleden

Dit is heel goed, meer mensen die opstaan tegen 5G. Aan de andere kant zal er heel wat nodig zijn om dit nog tegen te houden. De oneindig veel masten die al geplaatst zijn, de talloze satellieten die al de ruimte ingeschoten zijn, alle plannen die in duigen vallen. Dit zullen ze niet zonder slag of stoot op willen geven. Zet je maar schrap en reken overal op wat ze van plan zullen zijn om ons dit door de strot te duwen. Maar het begin van het verzet is gemaakt.

Willem
Willem
Reactie op  exegese
10 maanden geleden

Dat komt omdat de bouwers net als politieagenten/boa’s/handhavers boter op hun hoofd hebben en te dom zijn om zelf te denken. Ze beseffen gewoonweg niet dat het ook hun wereld is die naar de donder geholpen wordt. Zou de vrouw van een agent (niet van boa’s want dat zijn eenzame trieste figuren) nou trots zijn op haar man als hij vol trots vertelt dat hij weer 6 kinderen een fikse boete heeft gegeven omdat ze op 1,45 van elkaar stonden?

H.J.
H.J.
10 maanden geleden

Inderdaad het draait allemaal om hebberige personen die erg veel geld willen verdienen.

Gezondheid is een bijkomstigheid, die hebberige personen wonen niet in de directe omgeving van zo’n 5 G mast.

Hoever gaat de hebberige club, Klimaat, Corona , 5G.

PREDATOR
PREDATOR
10 maanden geleden

Als wij het expiriment zijn dan zijn de versprijders dat toch ook??Chemtrails ook…., gif?? Dan worden de zwijnen wat dat maken toch ook blootgestelt aan dat “gif”..Is op wereldwijde schaal…Of zie ik iets fout?.
Die strepen zijn ook niet alleen condens , dat is mij duidelijk , maar gif?..

vladi
vladi
Reactie op  PREDATOR
10 maanden geleden

als ze een oor op een muis kunnen laten groeien en met neuralink door de ogen van een mens/dier kunnen kijken……kunnen ze zich waarschijnlijk ook beschermen tegen chemtrails.

fff

André
André
10 maanden geleden

het hele verhaal van 1 meter afstand hier in frankrijk,en 1.5 in NL wekt wantrouwen…het 5 G verhaal , een puls goed gericht op “magnetron oven ” niveau (frequentie) brengt grote schade aan in onze hersenen of dood als gevolg …deze zaak is gericht op controle , de mensheid is te groot/machtig geworden…voor de “piramide” wakker worden en in ACTIE komen is de enige uitweg !!!

salvar
salvar
10 maanden geleden

ik lees , Het draait allemaal om hebberige mensen die geld willen verdienen?
ik lees, we kunnen er toch niets meer aan doen?
ik lees, tig sattelieten in de ruimte geschoten?
ik lees, er steekt meer achter?

ja het draait daar overal om maar waar het werkelijk omdraait is de mensheid gevangen zetten in een digitale wereld.
daarna reduceren tot een handvol slaven.

ik wil niet horen we kunnen er niets aandoen????
ik heb alles bekabeld.
ik heb geen mobiel , alleen een huistelefoon.
ik heb geen wifi, althans is uitgeschakeld.
ik heb geen slimme meter.
dus je kan er iets aandoen , flikker je mobiel weg of sla hem in stukken en bekabel alles dat is een begin.
wat dacht je wat er met de providers gebeurt?
zeg je alles op wat te maken heeft met 3G , 4G, 5G. of zo meteen 6G.
je wil niet weten wat een rust dit geeft en je kan ook je tv eruit knikkeren , heb je ook niet nodig is een grote herhaling of leugen verspreid door npo 1,2,3.

doe je dit niet ook niet klagen je doet zelf mee om alles in stand te houden.
als de regering je niet meer kan bereiken via mobiel , radio of tv zullen miljoenen formulieren moeten verzenden elke keer weer.

succes verder.

exegese
exegese
10 maanden geleden

Klopt helemaal @salvar, maar het gemak dat het met zich meebrengt is als heroïne, mensen raken eraan verslaafd en raken in paniek als ze het moeten missen !

salvar
salvar
Reactie op  exegese
10 maanden geleden

@exegese

inderdaad is het niet makkelijk , het is een opgave voor iedereen een.
ik praat er natuurlijk wat makkelijker over want ik nooit een mobiel gehad.

E Hodge
E Hodge
10 maanden geleden

De meeste onderzoeken die gedaan zijn laten geen tot een heel zwak effect zien. Daarbij komt dat de afgelopen 20 jaar geen stijging te zien is van hersentumoren ed die je wel zou verwachten als straling van mobieltjes schadelijk us. Ook heb ik nog geen artikel kunnen vinden dat onomstotelijk een schadeliijk effect laat zien. Voorzichtigheid is goed maar ik denk dat tegenstanders nu een beetje door slaan.

x

Check Also

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

kpn

Rechtszaak tegen KPN-topman vanwege 5G-straling: ‘Wat hier gebeurt, mag niet mogen’

Joost Farwerck, de topman van KPN, is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x