Homepagina » Binnenland » Niburu staat klaar – Update 1 – Nog meer onthullingen
Niburu staat klaar

Niburu staat klaar – Update 1 – Nog meer onthullingen

Ten eerste willen wij iedereen heel erg bedanken voor het vertrouwen, de steun en de donaties die we tot dusver hebben mogen ontvangen.

Uit de vele reacties, telefoontjes, mails en bezoekjes blijkt dat wij niet alleen klaar staan, maar in Nederland en België met velen zijn. Jullie steun is voor ons van groot belang in deze heftige achtbaanrit.

Als we bij sommigen de indruk hebben gewekt dat we stoppen is dat verkeerd geïnterpreteerd. Wij hebben alles wat van groot belang is om de realiteit/het bewustzijn te openen naar buiten gebracht. Op dat punt zijn wij klaar, dat weten wij. Binnen korte tijd komt de gehele wereldbevolking achter de volgende en nog meer feiten en wij willen de mensen zo goed mogelijk de andere realiteit of dimensie binnenleiden. Hierop bereiden wij ons voor.

We geven momenteel dagelijks met de artikelen inzicht in de grote veranderingen die we nu zien gebeuren. Momenteel komt iedereen erachter dat we geen privacy hebben. Vanaf 2002 weten wij als klokkenluiders dat we constant worden afgeluisterd en dat onze mails worden gecontroleerd.

Snowden heeft gelijk, De NSA en ook onze AIVD houden ook ons nauwlettend in de gaten en wij hun. Vele debunkers worden aangestuurd door deze organisaties en blijven debunken tot ze erbij neervallen. Met het integreren van de Schumann-resonantie in ons fysieke lichaam konden wij onze aura schoonhouden van mind control-technieken, psychische wapens en andere energieën waarmee wij zijn bestookt. Sinds 2004 zijn ons de liquide mogelijkheden ontnomen en was het hard werken om overeind te blijven.

Met deze gegevens heeft SOPN/Niburu gefunctioneerd en hebben we ons door niets laten weerhouden om de waarheid boven tafel te krijgen en te brengen. Als er instanties zijn die ons volgen dan doen ze dat maar. Wij hebben niets te verbergen. Natuurlijk wordt nog steeds geprobeerd te voorkomen dat we verder kunnen groeien om feiten en kennis weer bij het publiek te brengen. Dit is zinloos, het is 2013.

Naar aanleiding van de uitspraken van Snowden en de NSA hebben we kort contact gehad met Ronald van Raak van de SP. Van Raak consulteerde SOPN/Niburu eind 2011 als grootste klokkenluidersorganisatie over onze bevindingen. Hij is de indiener van het iniatiefwetsvoorstel voor klokkenluiders, wat heeft geleid tot een meldpunt voor klokkenluiders dat eind vorig jaar is geopend door oud-minister Spies.

Sinds 2003, toen de eerste iniatiefwet klokkenluiders werd ingediend door Ineke van Gent (GroenLinks), hebben we getracht om politiek en media inzicht te geven. Wij hebben haar al in 2002 gesproken over o.a. UMTS-straling, chemtrails, Monsanto en de situatie waar de klokkenluiders mee te maken kregen. Het is er niet beter op geworden.

Van Raak heeft dinsdag persoonlijk toegezegd dat er verder contact zou zijn. Inmiddels hebben we al 11 jaar getracht een open gesprek te krijgen met de SP en verwachten zeker nu respect en dialoog. Tot onze spijt moeten wij concluderen dat het tot dusver nog stil is en reacties uitblijven. Wij blijven de dialoog zoeken. Wij hopen dat onze volksvertegenwoordigers hun titel eindelijk letterlijk nemen en de stappen nemen waar miljoenen op wachten.

Uit de reacties over de ingangen bij de polen en de holle aarde blijkt dat dit voor velen nog te ver gaat. Dat kunnen wij ons voorstellen want dit was ook onze eerste reactie 14 jaar geleden. Ons advies is: stel je open, ga zelf op onderzoek en kijk naar de feiten.

De meldingen over Nibiru en een ‘second sun’ lopen steeds verder op en steeds meer volgen dagelijks de ontwikkelingen. Wij wachten samen met u af hoe dit zich verder openbaart en reageren direct als zich nieuwe feiten aandienen. Planeet X draait volgens ons in een baan om de zon en verklaart de vele meldingen, video’s en foto’s van een kleiner object in ons zonnestelsel. In de volgende update gaan we hier nader op in.

Het aantal meldingen en bekendmakingen over buitenaardse aanwezigheid blijft zich vermenigvuldigen. Als 26 jaar UFO-meldpunt hebben wij meer dan tienduizend mensen gesproken en zijn op de hoogte van de verschillende realiteiten of dimensies. Met vertrouwen willen wij u de volgende informatie – die al enkele weken in ons bezit is en de weg al naar velen heeft gevonden – met u delen. Het gaat over het evenement waar we ons momenteel middenin bevinden. Wij zijn geen voorstanders van channelings, noemen ons geen lichtmeesters, maar willen u de feiten bieden die hierin worden benoemd en die wij door de vele jaren heen kunnen bevestigen.

Wij hebben deze informatie dusdanig onderzocht en gekoppeld aan de kennis die wij de laatste 20 jaar hebben gekregen van duizenden die wisten dat ze bewust op aarde zijn geïncarneerd om iets recht te zetten of om deze periode mee te maken en op te staan wanneer het moment daar is. Duizenden anderen hebben telepathisch contact met de buitenaardse bevrijdingsvloot.

Besef dat er meer realiteiten zijn en stel je positief op. Utopieën worden werkelijkheid. We zijn op weg naar een andere, nieuwe, respectvolle, gezonde en liefdevolle realiteit waarin wij ontdekken dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn.

Daar waar we ons nu bevinden weten we en daar waar we allen deel van zijn komt naar ons toe.

Het is ieders vrije keuze hier in te duiken en er op een respectvolle manier op te reageren. Er is meer waar iedereen aan mag proeven en over mag weten. Alles wat hier beschreven staat is niet volledig te controleren, maar geeft inzicht in wat er energetisch kan gaan gebeuren.

Via de radio of de website komen wij met de volgende update. Wij zijn extra alert op de huidige situatie en volgen alles nauwgezet. Niburu staat klaar om Het Evenement op aarde de volgende fase in te laten gaan.

Redactie Niburu

Medebewoners op aarde verbonden met alles en iedereen uit diverse hoeken van het universum. Nu tijdelijk gestationeerd op planeet aarde om de mensen voor te bereiden op de grootste stap in onze evolutie en om van de aarde weer een prachtige ster te maken.

Geen zorgen, Liefde is de uiteindelijke winnaar.

Lees ook: Niburu staat klaar – De tijd van onthullingen is NU

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ger v.d. Wall schreef:

  Goed bezig. Ga zo door! Hoop echt dat die SOPN nu eens echt van de grond komt! Kan me ook niet voorstellen dat er nog iemand is in dit land die ooit nog op de VVD of de PVDA gaat stemmen!

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  Niets aan toe te voegen volledig mee eens.!!!Gisteren avond zo,n 3 uur lang naar de lucht gekeken ,schitterend wat zich daar afspeelde.niet onder woorden te brengen.Zelfs vandaag de gehele dag knallen de energie,n van de bomen en planten af.

  0 likes
 • Nevil schreef:

  Beste Niburu,

  Bedankt voor al het werk en de liefde. Ik wil jullie, en de lezers ook even aanraden om het volgende filmpje te kijken: http://www.youtube.com/watch?v=1bD031J6gqI

  Hier is een kort filmpje met (voor velen) nieuwe informatie over klokkenluiders en chemtrails.

  0 likes
 • Hamminkpro schreef:

  Gelukkig!

  0 likes
 • Arnold schreef:

  Uitstekend verwoord. Ik sta helemaal achter jullie. Hopelijk komt er vanuit de politiek ook wat meer beweging dan alleen maar een losse opmerking over de in het artikel genoemde zaken.

  0 likes
 • Sheyan schreef:

  Ik wil het toch even zeggen: jullie verdienen heel veel respect!

  Het is waar: sommige dingen lijken zo ontzettend ongelofelijk, ik heb dat ook gehad. Het gekke is dat er een moment komt dat juist díe dingen opeens heel logisch worden. Het zijn verbindingen die je kan leggen, maar je moet er klaar voor zijn. Alleen jammer dat sommige mensen meteen zo vreselijk negatief reageren op iets waar ze zich meestal dan ook niet hebben verdiept. Maar goed, het gaat goed met de planeet omdat het zo slecht lijkt te gaan. Er gebeurt zo ontzettend veel en het voelt allemaal zo chaotisch en gespannen dat ik denk dat we echt op een keerpunt zitten. Dat zitten we allang maar het wordt steeds duidelijker.

  Vandaag gebeurde er iets op mijn werk wat me enorm heeft geraakt. Een afspiegeling van de maatschappij hoe er met mensen wordt omgegaan. Ik las (op mijn werk) een emailbericht, barstte in tranen uit en tegelijkertijd overviel me een enorme rust en voelde ik alle spanning uit mijn lichaam vloeien. Ik dacht en denk nog maar één ding: ik ben met deze wereld gewoon klaar, ik doe hier niet meer aan mee. Geen woede, geen wrok, dat alles is er helemaal niet, maar gewoon een groot loslaten en me laten overspoelen door een heerlijke rust. Als het me mijn baan kost door me niet meer te laten manipuleren, dan is dat maar zo, maar ik kies ervoor trouw te zijn aan mezelf. Ik doe hier niet meer aan mee.

  0 likes
 • doubled schreef:

  Gaan jullie masaal zelfmoord plegen ofzo?
  zoals Heaven’s Gate deed.
  Het is maar een vraagje.

  0 likes
 • Harrie schreef:

  Beste Niburu,

  Ik volg jullie info al jaren en heb diverse lezingen in Enschede, Leeuwarden, Groningen, Barneveld, Eibergen en Soest bijgewoond. Je krijgt hierdoor misschien het idee, dat ik een Niburu-junk ben, maar niets is minder waar. Vanuit mijn perceptie en weten volg ik info velerlei terrein, dat de Nieuwe Tijd aangeeft. Dus ook die van jullie, waarbij, zoals voor al het nieuws geldt, een goed onderscheidingsvermogen van de lezer uiterst belangrijk is!! Mocht Niburu weer eens in het oosten van NL een lezing verzorgen dan hoor ik dit graag.

  Anton en teamleden bedankt voor het fantastische werk en keep up the good work. Ook alle lezers van artikelen, die over de Nieuwe Tijd gaan en reacties, van welke aard dan ook geven, bedankt. Het betekent alleen maar, dat er een geweldige dynamiek op onze aardbol ontstaan en aanwezig is, die niet meer te ontkennen is.

  En zoals een goed Zuid-Afrikaans gezegde luidt: “Alles sal reg kom”.

  0 likes
 • Arnold schreef:

  [quote name=”doubled”]Gaan jullie masaal zelfmoord plegen ofzo?
  zoals Heaven’s Gate deed.
  Het is maar een vraagje.[/quote]

  Beste Doubled, rustig aan… Kijk eerst eens goed in jezelf. Ik ben eigenlijk ook goed klaar met de huidige illusie waarin wij leven, maar om dan meteen zelfmoord te plegen, kom op zeg!
  Draag echte Liefde uit met heel je hart.

  0 likes
 • m&m schreef:

  de grootste stap in onze evolutie en om van de aarde weer een prachtige ster te maken?
  de aarde is een planeet en geen ster.

  0 likes
 • Tinus schreef:

  Ik hoop niet dat de wens de vader van de gedachte is.

  Het is wel hard nodig dat er iets gebeurt want ik ben bang dat een vinger in de dijk niet genoeg is om deze duistere kliek te stoppen.

  Maar als het niet uit onszelf komt dan ben ik bang dat we tergeefs zitten te wachten.

  We zijn Salusa toch nog niet vergeten toch?

  0 likes
 • Elizabeth schreef:

  Lieve mensen van Niburu,
  Dank voor al jullie inzet, toewijding en het inzichtelijk maken van de wereld. Over de prachtige, maar heftige overgang heeft Gregg Braden het recent nog gehad in een interview zie: http://www.youtube.com/watch?v=pr0QpwNSaVo echt de moeite van het kijken waard!
  Groetjes Elizabeth

  0 likes
 • Rolling Stone schreef:

  Ga zo door Niburu en laat je niet beknotten, door gasten, die hier alleen zitten om de boel wat zwart en belachelijk te maken. Het is een groepje, die nog net eentje te kort komt, voor hun spelletje ‘ mens erger je niet ‘. Stoppen? Nee, natuurlijk niet ! We beginnen nu pas ! Volg je hart en je kunt bergen verzetten. Met zijn allen verzetten we hele bergketens. En die het daar niet mee eens zijn, hebben pech gehad ! Die (t)rollen vanzelf van hun eigen opgeworpen nepbergje af. De Waarheid zal zegevieren !

  0 likes
 • MentiX schreef:

  “Unfortunately much of the channelling done over the recent years has not always come from the Galactics, or Masters or whoever was supposedly being channelled. The reason for this being, that astral entities were affecting channels, and purposely misleading them.” Dat wat bewezen had moeten worden.

  0 likes
 • osiris schreef:

  respect!!

  0 likes
 • hans de kat schreef:

  Hey dudes
  Bedankt voor de enkele significante berichten tussen de vele leuke weetjes. Ik hoop oprecht dat jullie er niet mee klaar zijn. let the sunshine in but watch out for sunburn.
  groeten hanske de kat

  0 likes
 • enkidoe schreef:

  mijn kennis uit australie hoort het nog altijd in keulen donderen wanneer ik begin over de 2e zon die ze daar zien…

  0 likes
 • Stefan S schreef:

  Wat een positiviteit komt er over me heen als ik dit artikel lees. Maar vooral ook de reacties van een ieder. Geweldig en bedankt!

  0 likes
 • legaal schreef:

  Dank je Niburu,na zoveel debatten op reacties ben ik blij dat jullie er nu ook openlijk er voor uit komen van wat jullie weten,en wat er zoal gebeurd.Er moeten meer mensen wakker worden,en er zullen nog altijd mensen zijn die debunken.Maar de debunkers zitten niet voor niets op de site,s van niburu te kijken(mischien toch nieuws gierig).Nu jullie met uitspraken komen,gaat de 8 baan heel snel,en gaat er binnen kort een complete chaos onstaan naar mijn inziens.De kaarten huizen vallen in elkaar.Niburu U,heeft gelijk er kan alleen maar pure liefde zijn die wij voor elkaar voelen en voor de buiten aardsen onze fam,

  0 likes
 • x-ray man schreef:

  Ongelooflijk, op mijn werk dezelfde zooi in het klein als in de maatschappij. Bazen (lees artsen) die de werknemers kleineren en mensen vernederen en ontslaan ten behoeve van centen. Graaiers zijn het….ze maken alles kapot.
  Ik weet zeker dat het tij aan het keren is.

  0 likes
 • Josje schreef:

  [quote name=”Ger v.d. Wall”]Goed bezig. Ga zo door! Hoop echt dat die SOPN nu eens echt van de grond komt! Kan me ook niet voorstellen dat er nog iemand is in dit land die ooit nog op de VVD of de PVDA gaat stemmen![/quote]

  Neem het me niet kwalijk hoor, maar als je je niet meer kan voorstellen dat er ooit iemand nog op de VVD of PvdA gaat stemmen ben je absoluut wereld vreemd.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Arnold”][quote name=”doubled”]Gaan jullie masaal zelfmoord plegen ofzo?
  zoals Heaven’s Gate deed.
  Het is maar een vraagje.[/quote]

  Beste Doubled, rustig aan… Kijk eerst eens goed in jezelf. Ik ben eigenlijk ook goed klaar met de huidige illusie waarin wij leven, maar om dan meteen zelfmoord te plegen, kom op zeg!
  Draag echte Liefde uit met heel je hart.[/quote]
  Hoi Doubled,hoe kom je daar nu bij masaal zelf moord plegen,niets van dit alles,maak je geen zorgen.We hebben alleen in een matrix geleefd,en de negatife matrix is bijna weg vandaar dat er ook allerlij zaken aan het licht komen.die verborgen was voor ons.en jij denkt wat is de event,ja wat dat precies inhoud dat merken wij van zelf wel.Wees dapper vergeef je vijanden wees lief voor elkaar steun elkaar en help elkaar dat is dus liefde.
  Groetjes.en veel liefs.

  0 likes
 • Harry schreef:

  Wat een fijn positief nieuws,als de mensen die hier negatief op reageren hun energie wat meer aanwenden voor hun eigen bewustwording, komen hopelijk alle neuzen dezelfde kant op te staan.Niburu bedankt voor jullie inzet!

  0 likes
 • inka schreef:

  Ja, ja, ik ben net een boek aan het lezen, het evangelie van Maria Magdalena.
  Poeh, thuiskomen! Erg mooi en nog begrijpelijk ook. Zij verteld over onze vrije keuze om de materie te ervaren, maar óók dat we allemaal God zíjn! En dat wist ik al, maar toch…..fijn om te lezen…Gaia is de planeet van onvoorwaardelijke Liefde. Zo heeft elk van de 13 planeten die zij zegt dat er zijn, een eigen scheppingservaring gekozen. 13 is een geluksgetal, en basis van alle schepping.

  0 likes
 • petra schreef:

  niburu bedankt! er staan gekke dingen te gebeuren

  0 likes
 • Tell it like it is schreef:

  Niburu staat klaar om Het Evenement op aarde de volgende fase in te laten gaan.

  Jullie leiden, echt aan spirituele arrogantie.

  0 likes
 • Patricia schreef:

  Geweldig, bedankt voor jullie inzet. Nog ff dit. Kreeg door van genezijde pas op voor Wilders infiltrant, word er gezegt.Mensen gaan strakst stemmen op een totaal ander persoon.Werkt samen dus pas op.

  0 likes
 • bending unit 22 schreef:

  Goed zo! Niburu
  We gaan door, we gaan door, tralalalala!

  0 likes
 • FreeSpirit schreef:

  Beste mensen,

  Wederom wil ik jullie er op attent maken dat de veranderingen die ophande moeten gebeuren uit ONS moeten komen! Wat Niburu doet is heel goed en hopelijk gaan ze hier nog lange tijd mee door, maar sommige dingen moeten ze toch enigzins filteren of nader bekijken. Neem nu de channelings van Sheldan Nidle…”We krijgen allemaal een eigen MEESTER toegewezen die ons de weg zal wijzen en leiden naar Ascentie” BESEF DAT WIJ de MEESTER ZIJN OVER DEZE ZOGENAAMDE MEESTERS! Bekijk de intervieuws van George Kavassalis die al jaren waarschuwd voor deze valse verleiding.Alles wat je nodig hebt zit al IN JOU! Luister naar je hart..niet naar je angst! ANGST IS EEN KEUZE! Verbind je met de natuur..met moeder aarde. Alle grote der aarde preken dit constant! Luister dáár naar! Je bent álles al wat je moet zijn en je bent in de laatste beslissende fase. Waar het om gaat?
  “BEHANDEL EEN IEDER ZOALS JIJZELF BEHANDELD WIL WORDEN!” Lijkt makkelijk maar is de moeilijkste opdracht ooit. Probeer maar een één dag zónder oordeel te zijn..over niets! Als je je daar mee bezig houd ben je beter bezig dan ooit.Probeer het kijken en luisteren van tv en radio te verminderen want ze beinvloeden je bigtime, kijk zeer selectief!Bekijk en beluister de alternatieve media. David Icke is bezig een eigen tv/radio station te verwezenlijken “The Peoples Voice” zodat we de werkelijke stand van zaken te horen en te zien krijgen, bekijk zijn website met de info en oordeel dan zelf. Wij moet mensen zoals hij én touwtrekkers zoals deze site Niburu blijven steunen! Maar het allerbelangrijkste is dat je beseft dat je niets nodig hebt dan de liefde die in je hart zit en het besef dat een ander mens ‘jij’ is, maar dan in een andere vorm!
  ASCENTIE KOMT VAN BINNENUIT! Vanuit het hart..Je hebt niets of niemand of een ander wezen nodig om dat te ervaren als de tijd eenmaal daar is.Wanneer de tijd aangebroken is dan is HET WETEN DAAR! Vertrouw daar op!

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”Tell it like it is”]Niburu staat klaar om Het Evenement op aarde de volgende fase in te laten gaan.

  Jullie leiden, echt aan spirituele arrogantie.[/quote]
  Misschien zou je je naam moeten veranderen in Tell it like it is to me:)

  0 likes
 • mirakel schreef:

  Heel bijzonder, had een paar heel gelovige mensen aan de deur die hun geloof wilde verkondigen. Ik had zo mijn eigen visie over religie, maar we kwamen toch op hetzelfde uit. Het werd een goed menselijk gesprek. We willen allemaal hetzelfde: leven in liefde,verbondenheid, vrede geloven in eigen krachten en die van elkaar zonder alles buiten jezelf te zoeken en harmonie.
  Maar ook zij waren al behoorlijk wakker, en konden geen voet bij stuk meer houden wat betreft het stuk religie waar zij voor stonden. Ook dat lijkt uit elkaar te vallen.

  0 likes
 • doler schreef:

  Free Spirit helemaal met je eens zal de tekst van je op mijn site zetten
  de mens mag weer bewust worden van wie hij werkelijk is

  0 likes
 • Lampje schreef:

  Citaat:Uit de reacties over de ingangen bij de polen en de holle aarde blijkt dat dit voor velen nog te ver gaat. Dat kunnen wij ons voorstellen want dit was ook onze eerste reactie 14 jaar geleden. Ons advies is: stel je open, ga zelf op onderzoek en kijk naar de feiten……………………………..Wil Niburu zo vriendelijk zijn het magnetisch veld even te verklaren?Zonder ijzeren kern, GEEN MAGNETSICH veld.Zo dan heb ik nu naar de feiten gekeken.

  0 likes
 • biko steve schreef:

  [quote name=”mirakel”]Heel bijzonder, had een paar heel gelovige mensen aan de deur die hun geloof wilde verkondigen. Ik had zo mijn eigen visie over religie, maar we kwamen toch op hetzelfde uit. Het werd een goed menselijk gesprek. We willen allemaal hetzelfde: leven in liefde,verbondenheid, vrede geloven in eigen krachten en die van elkaar zonder alles buiten jezelf te zoeken en harmonie.
  Maar ook zij waren al behoorlijk wakker, en konden geen voet bij stuk meer houden wat betreft het stuk religie waar zij voor stonden. Ook dat lijkt uit elkaar te vallen.[/quote]

  Behalve dan in bepaalde religieuze kringen, bv de #2 op de wereldreligieranglijst. Die staan niet heeeel open voor afwijkende overtuigingen.
  Naar mijn idee is alle religie een vorm van onderontwikkeling.

  0 likes
 • grijzemuis schreef:

  Tjonge tjonge wat een onzin zeg de mensheid verandert niet. Zijn jullie wel echt wakker of leven jullie gewoon in je eigen droomwereld. Ik zie overal oorlog, mensen kinderen die sterven, mensen die honger hebben, nee hoor dit is niet het begin van een mooie nieuwe aarde dit gaat gewoon 1000den jaren zo door omdat de mens niet anders weet/wil. Word eens echt wakker!

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”Tell it like it is”]Niburu staat klaar om Het Evenement op aarde de volgende fase in te laten gaan.

  Jullie leiden, echt aan spirituele arrogantie.[/quote]
  Hun formulering is misschien niet helemaal juist, maar hun achterliggende intentie is begeleiden, wakkerschudden. Iedereen heeft een keuze, hier blijven of doorgaan, ook u.

  0 likes
 • edjuh schreef:

  Nederlanders uitgeroepen als domste volk van de wereld zo meld een onderzoek bureau. Het Nederlandse volk word uitgeroepen als domste volk omdat zij de enige zijn die nog met zich laten spelen. Nederland word kapot bezuinigd en de burger vind dat prima. Er is dan ook niemand die opkomt voor zijn of haar rechten maar laat alles op zijn of haar beloop. Ook nu dat er weer een nieuwe bezuinigingsplan op tafel ligt van maar liefst 6 Miljard maar er toch 4 miljard door de regering investeert word in nieuwe straaljagers doet het nederlands volk niets. Daarom krabt een menig onderzoeker zich vaak eens achter zijn oren waarom de Nederlande burger hier niet op in gaat. Al met al is dus het nederlandse volk het domste van de wereld. (BRON CPNN)

  0 likes
 • Sun-shine schreef:

  Ontwaken

  Op aarde zijn de mensen aan het ontwaken,
  ze zien zo veel meer naast hun dagelijkse zaken,
  ze wrijven hun ogen uit en zijn nu vol hoop,
  want een gelukkig leven is niet te koop.

  mensen die vast hielden aan geld en goed,
  hadden het idee dat dit zo hoort en dus moet,
  Ze zien nu echter dat dit allemaal tijdelijk is,
  en het hield ze lang gevangen in duisternis.

  Vrij zijn had vaak te maken met bezit en geld,
  tot voor kort was alleen dat het enige wat telt,
  Velen keken eind 2012 uit naar de nieuwe tijd,
  die de aarde naar een zonniger toekomst leidt,

  Aan de horizon gloort de zon en die breekt door,
  Vele mensenkinderen gaan er nu helemaal voor.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Lampje”]Citaat:Uit de reacties over de ingangen bij de polen en de holle aarde blijkt dat dit voor velen nog te ver gaat. Dat kunnen wij ons voorstellen want dit was ook onze eerste reactie 14 jaar geleden. Ons advies is: stel je open, ga zelf op onderzoek en kijk naar de feiten……………………………..Wil Niburu zo vriendelijk zijn het magnetisch veld even te verklaren?Zonder ijzeren kern, GEEN MAGNETSICH veld.Zo dan heb ik nu naar de feiten gekeken.[/quote]
  Sorry voor jou ,maar die feiten kloppen niet.De planeet huist meerdere dimensie,s dan het geen de massa nog ziet ,Zo ook het noorderlicht komt niet van onze zon maar vanuit de binnen aarde. Open stellen heet (is) dat ,Er is veel meer dan wij zien of op een 3d manier denken.En de feiten hier zijn aannames van uit een kleuterklas denkend vermogen.Als het je lukt om uit deze illusie matrix te stappen ,dan pas ga je de echte wereld en alles er om heen zien .Dan pas ga je zien in wat voor onzinnige poppenkast wij hier leven.Die dankzij de hemel.en binnen en buiten de aarde levende wezens aan het oplossen verdwijnen is.

  0 likes
 • Tell it like it is schreef:

  [quote name=”Linda”][quote name=”Tell it like it is”]Niburu staat klaar om Het Evenement op aarde de volgende fase in te laten gaan.

  Jullie leiden, echt aan spirituele arrogantie.[/quote]
  Misschien zou je je naam moeten veranderen in Tell it like it is to me:)[/quote]

  Mijn naam is precies goed zo als hij is.
  Ik leg mijn zienswijze namelijk niet langs een spiritueel meetlatje.
  Ik ben ik en laat me niet opmaat zagen.

  Misschien moet jij je naam veranderen in Tell it like it is to me. Het is ten slotte jou idee.
  Walk jour talk baby.

  0 likes
 • Luna schreef:

  niburu bedankt! fijn dat er meer (in mijn ogen) positieve dan negatieve reacties zijn

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Lampje”]Citaat:Uit de reacties over de ingangen bij de polen en de holle aarde blijkt dat dit voor velen nog te ver gaat. Dat kunnen wij ons voorstellen want dit was ook onze eerste reactie 14 jaar geleden. Ons advies is: stel je open, ga zelf op onderzoek en kijk naar de feiten……………………………..Wil Niburu zo vriendelijk zijn het magnetisch veld even te verklaren?Zonder ijzeren kern, GEEN MAGNETSICH veld.Zo dan heb ik nu naar de feiten gekeken.[/quote]

  Ja, met een holle aarde kan er ook geen sprake zijn van poleshifting. Wie beide ideeën aanhangt, spreekt zichzelf tegen.

  Een holle Aarde betekent tevens dat zwaartekracht niet kan bestaan. En dat we niet om een zon zouden kunnen draaien. De planeet Niburu kan dan automatisch ook niet in aantocht zijn in de elliptische baan, laat staan dat deze manen zou kunnen hebben.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”FreeSpirit”]Beste mensen,

  Wederom wil ik jullie er op attent maken dat de veranderingen die ophande moeten gebeuren uit ONS moeten komen! Wat Niburu doet is heel goed en hopelijk gaan ze hier nog lange tijd mee door, maar sommige dingen moeten ze toch enigzins filteren of nader bekijken. Neem nu de channelings van Sheldan Nidle…”We krijgen allemaal een eigen MEESTER toegewezen die ons de weg zal wijzen en leiden naar Ascentie” BESEF DAT WIJ de MEESTER ZIJN OVER DEZE ZOGENAAMDE MEESTERS! Bekijk de intervieuws van George Kavassalis die al jaren waarschuwd voor deze valse verleiding.Alles wat je nodig hebt zit al IN JOU! Luister naar je hart..niet naar je angst! ANGST IS EEN KEUZE! Verbind je met de natuur..met moeder aarde. Alle grote der aarde preken dit constant! Luister dáár naar!(ingekort..)enz
  ASCENTIE KOMT VAN BINNENUIT! Vanuit het hart..Je hebt niets of niemand of een ander wezen nodig om dat te ervaren als de tijd eenmaal daar is.Wanneer de tijd aangebroken is dan is HET WETEN DAAR! Vertrouw daar op![/quote]

  Freedom fighter Dikke plus van mij,kon het zelf niet beter zeggen, dat kristallen lichtkamer verhaal van Sheldan Nidle b.v klinkt niet goed in mijn oren wie weet schakelen ze wel de mogelijkheid uit om hoger te gaan ascenderen en blijf je in de vierde dimensie hangen gezellig met de reps 🙁

  0 likes
 • mirakel schreef:

  [quote name=”biko steve”][quote name=”mirakel”]Heel bijzonder, had een paar heel gelovige mensen aan de deur die hun geloof wilde verkondigen. Ik had zo mijn eigen visie over religie, maar we kwamen toch op hetzelfde uit. Het werd een goed menselijk gesprek. We willen allemaal hetzelfde: leven in liefde,verbondenheid, vrede geloven in eigen krachten en die van elkaar zonder alles buiten jezelf te zoeken en harmonie.
  Maar ook zij waren al behoorlijk wakker, en konden geen voet bij stuk meer houden wat betreft het stuk religie waar zij voor stonden. Ook dat lijkt uit elkaar te vallen.[/quote]

  Behalve dan in bepaalde religieuze kringen, bv de #2 op de wereldreligieranglijst. Die staan niet heeeel open voor afwijkende overtuigingen.
  Naar mijn idee is alle religie een vorm van onderontwikkeling.[/quote]

  @ BIKO STEVE: Helemaal mee eens!!! Alles waarbij je een leider volgt laat je misschien jezelf wel in de steek.

  0 likes
 • Rene Strobos schreef:

  [quote name=”Patricia”]Geweldig, bedankt voor jullie inzet. Nog ff dit. Kreeg door van genezijde pas op voor Wilders infiltrant, word er gezegt.Mensen gaan strakst stemmen op een totaal ander persoon.Werkt samen dus pas op.[/quote]

  Kan je wat duidelijker zijn Patricia ? Welk persoon ??( lid van de PVV)?? bedoel je dat ?Infiltrant bij de PVV? of bij Niburu ?

  0 likes
 • Linda schreef:

  Aan Free Spirit

  ‘Neem nu de channelings van Sheldan Nidle…”We krijgen allemaal een eigen MEESTER toegewezen die ons de weg zal wijzen en leiden naar Ascentie” BESEF DAT WIJ de MEESTER ZIJN OVER DEZE ZOGENAAMDE MEESTERS!’

  Als wij in de duisternis van bewustzijn hebben geleefd, niet op de hoogte zijn van onze geschiedenis en een stap moeten nemen naar een nieuwe realiteit, zal ik persoonlijk heel blij zijn met iemand die me inwijdt in de geschiedenis en de weg wijst. Ik denk dat er nog veel te leren valt. We zijn nog maar net wakker. Onze oorspronkelijke kern kan dacht ik wel wat bijscholing gebruiken. Niemand is meester over mij en ik ben geen meester over iemand anders. Ook ik ben een free spirit en laat andere free spirits hun eigen keuze. Jij ook?

  0 likes
 • redice schreef:

  [quote name=”biko steve”][quote name=”mirakel”]Heel bijzonder, had een paar heel gelovige mensen aan de deur die hun geloof wilde verkondigen. Ik had zo mijn eigen visie over religie, maar we kwamen toch op hetzelfde uit. Het werd een goed menselijk gesprek. We willen allemaal hetzelfde: leven in liefde,verbondenheid, vrede geloven in eigen krachten en die van elkaar zonder alles buiten jezelf te zoeken en harmonie.
  Maar ook zij waren al behoorlijk wakker, en konden geen voet bij stuk meer houden wat betreft het stuk religie waar zij voor stonden. Ook dat lijkt uit elkaar te vallen.[/quote]

  Behalve dan in bepaalde religieuze kringen, bv de #2 op de wereldreligieranglijst. Die staan niet heeeel open voor afwijkende overtuigingen.
  Naar mijn idee is alle religie een vorm van onderontwikkeling.[/quote]
  de nagel op de kop!! zolang er religie is, is de mensheid NIET klaar! religie is oorlog, altijd geweest en de islam belooft ons nog veel van dat laatste!!!

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Tell it like it is”]Niburu staat klaar om Het Evenement op aarde de volgende fase in te laten gaan.

  Jullie leiden, echt aan spirituele arrogantie.[/quote]

  En wát een arrogantie van je om dat hier te komen vertellen, heb je misschien nog wat inhoudelijks te melden of wat? Of ben je één van die stuurlui aan de wal?

  0 likes
 • matti schreef:

  Een artikel met overwegend positieve reacties…. fijn ! Dank u wel aan ieder die het positieve wil delen. Zo kan alleen kan de liefde en het licht die in elk van ons al aanwezig is, gaan groeien.

  0 likes
 • kim schreef:

  Aardmagnetisch veld.(WIKIPEDIA)

  Het geomagnetisch dipoolveld staat met zijn as 11,3° gekanteld ten opzichte van de aardas.

  De verplaatsing van de magnetische zuidpool tussen 1960 en 2000.
  Het aardmagnetisch veld (ook wel aardmagneetveld genoemd) is het magnetisch veld dat de Aarde omringt. Het aardmagnetisch veld, dat VERMOEDELIJK ontstaan is door STROMING van MAGNETISCHE MINERALEN EN ELEMENTEN in de aardkern, beschermt de planeet tegen de geïoniseerde straling van de zonnewind. De invloedzone van het aardmagnetisch veld in de ruimte, die vele duizenden kilometers ver in de ruimte reikt, wordt de magnetosfeer genoemd. Het aardmagnetisch veld wordt verder van de Aarde af steeds zwakker.
  In het zonnestelsel hebben behalve de Aarde alleen de planeten Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus een goed ontwikkeld magnetisch veld. Onder de terrestrische (“Aarde-achtige”) planeten vormt de Aarde dus een uitzondering hiermee.
  Het aardmagnetisch veld is de basis voor de werking van het kompas, een belangrijk navigatie-middel voor de zeevaart. Magnetische metingen zijn ook van nut bij geofysische exploratie en zijn verder belangrijk voor de scheepvaart, ruimtevaart en de geodesie.

  0 likes
 • Waldorf Statler schreef:

  Goed artikel! Ik vrees dat er eerst nog veel ellende moet worden opgelost. Dat moeten we zelf doen! Economische en sociale uitbuiting, genetische manipulatie, Fema Kampen en het water economizeren enz. Voorlopig ziet moeder aarde er uit als “Prison Planet”. We bevinden ons nu in de opgaande boog van de 4e ronde en dat betekent inderdaad het oogsten van wat eerder is gezaaid. Niburu, ik wens jullie veel sucses.

  0 likes
 • yoyo schreef:

  [quote name=”biko steve”][quote name=”mirakel”]Heel bijzonder, had een paar heel gelovige mensen aan de deur die hun geloof wilde verkondigen. Ik had zo mijn eigen visie over religie, maar we kwamen toch op hetzelfde uit. Het werd een goed menselijk gesprek. We willen allemaal hetzelfde: leven in liefde,verbondenheid, vrede geloven in eigen krachten en die van elkaar zonder alles buiten jezelf te zoeken en harmonie.
  Maar ook zij waren al behoorlijk wakker, en konden geen voet bij stuk meer houden wat betreft het stuk religie waar zij voor stonden. Ook dat lijkt uit elkaar te vallen.[/quote]

  Behalve dan in bepaalde religieuze kringen, bv de #2 op de wereldreligieranglijst. Die staan niet heeeel open voor afwijkende overtuigingen.
  Naar mijn idee is alle religie een vorm van onderontwikkeling.[/quote]

  No#1 kan er ook wat van trouwens….

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”Tell it like it is”]Niburu staat klaar om Het Evenement op aarde de volgende fase in te laten gaan.

  Jullie leiden, echt aan spirituele arrogantie.[/quote]

  Sttttt niet vloeken in de kerk van Niburu 😀

  0 likes
 • yoyo schreef:

  [quote name=”Lampje”]Citaat:Uit de reacties over de ingangen bij de polen en de holle aarde blijkt dat dit voor velen nog te ver gaat. Dat kunnen wij ons voorstellen want dit was ook onze eerste reactie 14 jaar geleden. Ons advies is: stel je open, ga zelf op onderzoek en kijk naar de feiten……………………………..Wil Niburu zo vriendelijk zijn het magnetisch veld even te verklaren?Zonder ijzeren kern, GEEN MAGNETSICH veld.Zo dan heb ik nu naar de feiten gekeken.[/quote]

  Ik denk dat ik het weet en daarom is het zo…. Zijn er mogelijkheden waarop er op een alternatieve manier een magnetisch veld gecreerd wordt? Geen idee, ik weet het niet en daarom bestaat het niet. Kortzichtigheid in de dop…

  0 likes
 • #3 Nevil

  Reuze bedankt voor het plaatsen van deze link, Nevil. Ik kan het bijna niet geloven dat Darryl Anka al sinds de 80er jaren van de vorige eeuw dit aan het doen is en ik nog nooit eerder van hem gehoord of iets gezien heb… maar het is wel zo. Ik heb hier nu de hele middag clips gekeken en google afgezocht, en werkelijk, deze man levert 1e klas channelwerk op.

  Goed, men kan daar een andere mening over hebben, maar nogmaals, ik ben erg blij met de geplaatste link. Thnx!

  0 likes
 • FreeSpirit schreef:

  @Linda
  Als wij in de duisternis van bewustzijn hebben geleefd, niet op de hoogte zijn van onze geschiedenis en een stap moeten nemen naar een nieuwe realiteit, zal ik persoonlijk heel blij zijn met iemand die me inwijdt in de geschiedenis en de weg wijst. Ik denk dat er nog veel te leren valt. We zijn nog maar net wakker. Onze oorspronkelijke kern kan dacht ik wel wat bijscholing gebruiken. Niemand is meester over mij en ik ben geen meester over iemand anders. Ook ik ben een free spirit en laat andere free spirits hun eigen keuze. Jij ook?[/quote]

  Uiteraard heb je(en iedereen) een eigen vrije keuze Linda, en ik denk dat als je blind bent je je graag vast klampt aan iemand die kan zien…
  (even metaforisch gesproken niet persoonlijk) maar dat je blind bent is een illusie en daar gaat het om.
  Je hebt niemand nodig om je te leiden al ken je de weg niet. Je hebt een blauwdruk in je ziel meegekregen die in werking treed als de tijd daar is.Als iemand de behoefte heeft om ‘geleid’ te worden dan is daar ook niets mis mee dan is dat simpelweg jouw pad wat je af moet gaan. Ieder staat op zijn eigen ‘level’ in bewustzijn/wording wat absoluut niet betekent dat de ene ‘beter of hoger’ is dan een ander.Ik spreek nu uitsluitend voor mezelf als ik zeg dat ik geen leiding nodig hebt in het voorgekauwde en gelimiteerde bewust worden zoals beschreven door o.a Sheldan Nidle.Dat voelt voor mij absoluut niet goed.Maar als jij je als mede free spirit wil laten leiden..be my guest.Besef dan wel dat je wél ‘gemeesterd’ wordt, hoe je het ook went of keert en of je het leuk vind of niet.
  In het land der blinden is tenslotte één oog koning.Ik kan je alleen maar aanraden om je bewustzijn te vergroten.
  Open je ogen en mind. Ik kan je deze site van harte aanbevelen..Geheel vrijblijvend natuurlijk, je moet niets:-)
  Tip:begin bij het begin onderaan
  http://www.our-journey-home.com/Interviews-radio-shows-featuring-George-Kavassilas-newest

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Rene Strobos”][quote name=”Patricia”]Geweldig, bedankt voor jullie inzet. Nog ff dit. Kreeg door van genezijde pas op voor Wilders infiltrant, word er gezegt.Mensen gaan strakst stemmen op een totaal ander persoon.Werkt samen dus pas op.[/quote]

  Kan je wat duidelijker zijn Patricia ? Welk persoon ??( lid van de PVV)?? bedoel je dat ?Infiltrant bij de PVV? of bij Niburu ?[/quote]

  Ja kan idd wat duidelijker ,wat is bv een wildersinfiltrant iemand ie bij Wilders infilteert of iemand ide hie rinfiltreert als een Wildersfiguur/fan,en wie werkt met wie samen, genezijde mag wel wat explicieter zijn..

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”FreeSpirit”]@Linda
  Als wij in de duisternis van bewustzijn hebben geleefd, niet op de hoogte zijn van onze geschiedenis en een stap moeten nemen naar een nieuwe realiteit, zal ik persoonlijk heel blij zijn met iemand die me inwijdt in de geschiedenis en de weg wijst. Ik denk dat er nog veel te leren valt. We zijn nog maar net wakker. Onze oorspronkelijke kern kan dacht ik wel wat bijscholing gebruiken. Niemand is meester over mij en ik ben geen meester over iemand anders. Ook ik ben een free spirit en laat andere free spirits hun eigen keuze. Jij ook?[/quote]

  Uiteraard heb je(en iedereen) een eigen vrije keuze Linda, en ik denk dat als je blind bent je je graag vast klampt aan iemand die kan zien…
  (even metaforisch gesproken niet persoonlijk) maar dat je blind bent is een illusie en daar gaat het om.
  Je hebt niemand nodig om je te leiden al ken je de weg niet. Je hebt een blauwdruk in je ziel meegekregen die in werking treed als de tijd daar is.Als iemand de behoefte heeft om ‘geleid’ te worden dan is daar ook niets mis mee dan is dat simpelweg jouw pad wat je af moet gaan. Ieder staat op zijn eigen ‘level’ in bewustzijn/wording wat absoluut niet betekent dat de ene ‘beter of hoger’ is dan een ander.Ik spreek nu uitsluitend voor mezelf als ik zeg dat ik geen leiding nodig hebt in het voorgekauwde en gelimiteerde bewust worden zoals beschreven door o.a Sheldan Nidle.Dat voelt voor mij absoluut niet goed.(ingekort..)onderaan
  http://www.our-journey-home.com/Interviews-radio-shows-featuring-George-Kavassilas-newest%5B/quote%5D

  Wederom helemaal mee eens wij hebben alle kennis al in ons en dat zal tezijnertijd geactiveerd zijn, het enge is dat er altijd wel personen zijn(4d aliens?) die we ff zullen ‘hellepu’ ons bewustzijn te verhogen in kristallen lichtkamers en zo, brrr.

  0 likes
 • Peter KL schreef:

  [quote name=”yoyo”][quote name=”Lampje”]Citaat:Uit de reacties over de ingangen bij de polen en de holle aarde blijkt dat dit voor velen nog te ver gaat. Dat kunnen wij ons voorstellen want dit was ook onze eerste reactie 14 jaar geleden. Ons advies is: stel je open, ga zelf op onderzoek en kijk naar de feiten……………………………..Wil Niburu zo vriendelijk zijn het magnetisch veld even te verklaren?Zonder ijzeren kern, GEEN MAGNETSICH veld.Zo dan heb ik nu naar de feiten gekeken.[/quote]

  Ik denk dat ik het weet en daarom is het zo…. Zijn er mogelijkheden waarop er op een alternatieve manier een magnetisch veld gecreerd wordt? Geen idee, ik weet het niet en daarom bestaat het niet. Kortzichtigheid in de dop…[/quote]

  Elke vorm van electrische verplaatsing, of beter gezegd…ontlading tussen 2 of meerdere punten, welke onderling potentiale verschillen(electrisch geladen) hebben, geeft(electro)magnetisme.
  Een goed voorbeeld hiervan is bliksem, welke gemeten kan worden.
  Een ander goed voorbeeld is een spoel van ge-isoleerd koperdraad aansluiten op een batterij, deze zal dan magnetisme opwekken.
  Elke (goed) geleidende metaal soort kan magnetisme opwekken als deze in spoelvorm op een batterij wordt aangesloten, maar niet elk metaal heeft de eigenschappen om dit vast te houden.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”Tell it like it is”][quote name=”Linda”][quote name=”Tell it like it is”]Niburu staat klaar om Het Evenement op aarde de volgende fase in te laten gaan.

  Jullie leiden, echt aan spirituele arrogantie.[/quote]
  Misschien zou je je naam moeten veranderen in Tell it like it is to me:)[/quote]

  Mijn naam is precies goed zo als hij is.
  Ik leg mijn zienswijze namelijk niet langs een spiritueel meetlatje.
  Ik ben ik en laat me niet opmaat zagen.

  Misschien moet jij je naam veranderen in Tell it like it is to me. Het is ten slotte jou idee.
  Walk jour talk baby.[/quote]
  Ik spreek met mijn naam al namens mezelf. Nooit namens algemene waarheden. Die ken ik namelijk niet.

  0 likes
 • Linda schreef:

  Niburu, bedankt voor de info over The Event. Heel veel informatie. Wat zou het mooi zijn als het zo gaat. Geeft me wel hoop.

  0 likes
 • Linda schreef:

  Aan
  56 Free spirit
  58 Kim

  Jullie behoefte aan hulpverlening is wel erg groot, terwijl ik er helemaal niet om gevraagd heb en er geen behoefte toe voel.
  Als ik in Zeeland kom, ben ik blij met de VVV daar. En dat is alleen Zeeland.
  Vanuit mijn huidige situatie zal ik hulp in een andere toekomst graag aanvaarden. Als dat niet nodig blijkt, zie ik dat wel. Mijn ego houdt zich op de achtergrond. Hij vindt het ongepast om hier te groeien.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Peter KL”][quote name=”yoyo”][quote name=”Lampje”]Citaat:Uit de reacties over de ingangen bij de polen en de holle aarde blijkt dat dit voor velen nog te ver gaat. Dat kunnen wij ons voorstellen want dit was ook onze eerste reactie 14 jaar geleden. Ons advies is: stel je open, ga zelf op onderzoek en kijk naar de feiten……………………………..Wil Niburu zo vriendelijk zijn het magnetisch veld even te verklaren?Zonder ijzeren kern, GEEN MAGNETSICH veld.Zo dan heb ik nu naar de feiten gekeken.[/quote]

  Ik denk dat ik het weet en daarom is het zo…. Zijn er mogelijkheden waarop er op een alternatieve manier een magnetisch veld gecreerd wordt? Geen idee, ik weet het niet en daarom bestaat het niet. Kortzichtigheid in de dop…[/quote]

  Elke vorm van electrische verplaatsing, of beter gezegd…ontlading tussen 2 of meerdere punten, welke onderling potentiale verschillen(electrisch geladen) hebben, geeft(electro)magnetisme.
  Een goed voorbeeld hiervan is bliksem, welke gemeten kan worden.
  Een ander goed voorbeeld is een spoel van ge-isoleerd koperdraad aansluiten op een batterij, deze zal dan magnetisme opwekken.
  Elke (goed) geleidende metaal soort kan magnetisme opwekken als deze in spoelvorm op een batterij wordt aangesloten, maar niet elk metaal heeft de eigenschappen om dit vast te houden.[/quote]
  En wat te denken Van kristal.Daar kan je elektrische deeltjes in vasthouden en omvormen.(oudere beschavingen-atlantis-kristallen steden .dus is de binnen aarde zeer wel mogelijk met een veel hogere beschaving.en dat verklaart dan ook het noorderlicht en het magnetisch veld.

  0 likes
 • Frank schreef:

  Opvallend veel mensen komen nu op mijn pad, die ver gaan in hun visie en ervaring. Zij vertellen over dimensies (5e) openen van portalen en meer. Zij (zielen) komen van andere planeten ons hier helpen. Zij worden zich nu bewust dat het hun tijd is, hun “ding”te gaan doen.
  Er is duidelijk een energie/informatie golf die mensen inspireert. Wakker maakt.
  Prachtige ervaringen die je gelukkig maken. Niet meer vechten, maar het voorbeeld geven. Sta in je nulpunt = flow
  Praktijkvoorbeeld: Demonstratie tegen Monsanto in de Haag. Bord met ik vind je lief – oom agent reageert verrast, daarna het bord omgedraaid – free hugs – Uh…
  Tegen deze “energie” kan men niet op.
  Zie ook het verhaal van Gerrie:
  http://www.youtube.com/watch?v=0-wdAsPgzYQ
  Voor het NIBURU team, volg je hart.
  Volhouden en blijven lachen, want wat wij allemaal mogen meemaken…
  Frank; Bonte http://www.nulpuntenergie.net

  0 likes
 • Knn schreef:

  [/quote]
  En wat te denken Van kristal.Daar kan je elektrische deeltjes in vasthouden en omvormen.(oudere beschavingen-atlantis-kristallen steden .dus is de binnen aarde zeer wel mogelijk met een veel hogere beschaving.en dat verklaart dan ook het noorderlicht en het magnetisch veld.[/quote]

  Nee, want andere planeten en zelfs sterren (de zon) hebben ook een magnetisch veld. Sterren en gasreuzen hebben GEEN kristallen. En de Aarde is niet doorzeefd met kristallen helaas…had wel een mooi gezicht geweest maar meer ook niet. Al zou het zo zijn dan moet er ergens een enorme elektrische lading vandaan komen om een magnetisch veld te creëren. Trouwens planeten ontstaan NIET hol, dat is niet mogelijk vanwege de zwaartekracht die word uitgeoefend op een protoplaneet. Misschien maar eens opzoeken hoe planeten en sterren daadwerkelijk ontstaan…het is maar een suggestie.

  0 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  Ik snap dit artikel niet zo goed, de tijd van onthullingen is nu.

  Wat wordt er onthuld dan?

  Gaan we al de nieuwe wereld binnen? Nee, ik merk nog niet anders dann oorlog, misdaad ,het wordt alleen maar erger zelfs.

  Disclosure? Contact, landingen van buitenaardsen? Nee, merk ik ook nog niks van.

  Gaat het nu echt gebeuren, het grote gebeuren?

  Steeds lees je, van, mensen moeten zelf ontwaken/wakker worden, we moeten het zelf doen. Maar in mijn ogen wordt nog steeds niemand wakker, en hebben we echt hulp nodig van buitenaardsen, aartsengelen, en lichtkamers.

  Er moet nu heel snel iets komen/gebeuren (pleneet nibiru) bijvoorbeeld, waardoor de gehele mensheid in 1 keer tegelijk ontwaakt. En dan zijn we in de goeden tijd/5 de dimensie.

  Als we moeten wachten, tot we het zelf moeten doen, zonder hulp, dan ben ik bang dat er nooit iets veranderd, en dat het nog heeel lang kan gaan duren, voordat we van de huidige vreselijke wereld, van oorlog geld,misdaad en ga zo maar door, verlost zijn.

  Lieve mensen, reageer, ik ben klaar voor een gebeurtenis, die de mensheid in 1 keer tegelijk voorgoed transformeert , en de gouden periode van de 5 de dimensie van liefde geluk plezier binnenleidt.

  Want aan zinloze berichten, van er gaat dit en dat gebeuren, terwijl we maar wachten en wachten, en er gebeurt nog steeds helemaal niks.

  De duistere machten/elite, moeten gepakt worden, en verwijderd worden, en we nu.

  Dan zijn we vrij.

  Remco

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Linda”]Aan
  56 Free spirit
  58 Kim

  Jullie behoefte aan hulpverlening is wel erg groot, terwijl ik er helemaal niet om gevraagd heb en er geen behoefte toe voel.
  Als ik in Zeeland kom, ben ik blij met de VVV daar. En dat is alleen Zeeland.
  Vanuit mijn huidige situatie zal ik hulp in een andere toekomst graag aanvaarden. Als dat niet nodig blijkt, zie ik dat wel. Mijn ego houdt zich op de achtergrond. Hij vindt het ongepast om hier te groeien.[/quote]
  [quote name=”Linda”]Aan
  56 Free spirit
  58 Kim

  Jullie behoefte aan hulpverlening is wel erg groot, terwijl ik er helemaal niet om gevraagd heb en er geen behoefte toe voel.
  Als ik in Zeeland kom, ben ik blij met de VVV daar. En dat is alleen Zeeland.
  Vanuit mijn huidige situatie zal ik hulp in een andere toekomst graag aanvaarden. Als dat niet nodig blijkt, zie ik dat wel. Mijn ego houdt zich op de achtergrond. Hij vindt het ongepast om hier te groeien.[/quote]

  @ Linda van bericht 58 heb ik alleen de laatste 3 regels geschreven hoor,het moet toch wel duidelijk zijn dat het een antwoord is betreffende wat erboven stond hetgeen van Free Spirit afkomstig was waar ik wederom bevestig dat ik die zienswijze ook heb, maar evengoed wees maar niet bang dat ik wie dan ook mijn hulp zou opdringen het idee alleen al..

  0 likes
 • 365Y schreef:

  Allemaal mooi hoor Niburu . Helaas zal de politiek zelf weinig van aantrekken omdat ze hier verder weinig mee kunnen, met vermoedens alleen zet je het kaartenspel nog niet in beweging , helaas maar zo is het dus focus je hier niet te veel op zonder voldoende bewijs over te kunnen leggen.

  Miz is het verstandiger om de veilbaarheid , gebreken van dit oude staats systeem eens nauwkeurig onder de loep te nemen dan kunnen onze politieke bestuurders hiervan makkelijker afstand doen . Uiteindelijk komt het er waarschijnlijk op neer dat de burger word gevraagt om in de Nederlandse Staat te investeren, tegen een milde jaarlijkse rente . Deze inversterings manier hangt dan wel strikter samen met de doelstellingen die Nederland hiervoor wil uitvoeren (inspraak in de besteding).

  Op deze manier word alles op ethische gebieden het eerst getransformeerd en zal er verdere administratieve openheid in het bestuurlijke apparaat komen.. Verder zal de werkgelegenheid een nieuwe impuls krijgen omdat er meer naar de totale menselijke kwaliteiten/nut bij een programma/project, dan naar kwantitative bijdragen (met name snelheid lokt kwantiteit uit) projecten worden gekeken. Denk eens aan de mensen in turkije , die zitten niet meer te wachten op meer commercie maar op meer persoonlijke vrijheid oa verkregen door de ontspanning en recreatie. Hier kan geen misverstand over bestaan, mensen zijn niet geboren om als robotten één richting op te gaan , en gelukkig zijn er ook daar al mensen wakker die dat ook zo zien.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Knn”][/quote]
  En wat te denken Van kristal.Daar kan je elektrische deeltjes in vasthouden en omvormen.(oudere beschavingen-atlantis-kristallen steden .dus is de binnen aarde zeer wel mogelijk met een veel hogere beschaving.en dat verklaart dan ook het noorderlicht en het magnetisch veld.[/quote]

  Nee, want andere planeten en zelfs sterren (de zon) hebben ook een magnetisch veld. Sterren en gasreuzen hebben GEEN kristallen. En de Aarde is niet doorzeefd met kristallen helaas…had wel een mooi gezicht geweest maar meer ook niet. Al zou het zo zijn dan moet er ergens een enorme elektrische lading vandaan komen om een magnetisch veld te creëren. Trouwens planeten ontstaan NIET hol, dat is niet mogelijk vanwege de zwaartekracht die word uitgeoefend op een protoplaneet. Misschien maar eens opzoeken hoe planeten en sterren daadwerkelijk ontstaan…het is maar een suggestie.[/quote]
  Slaap je roes maar heerlijk uit.Alle planeten hebben een holle kern.zelfs de zon. maar ja je mag geloven wat jij wil, voor mij staat dit al zo,n 50jaar vast.

  0 likes
 • legaal schreef:

  66 Remco Theunissen,ja je ziet er nog niet veel er van,maar toch gebeurd er wel veel.Op de media tv en kranten zit nog steeds een embargo en vertellen ons niet veel.en als ze al iets zeggen is het vaak niet de waarheid,en word aan de media verteld wat ze mogen zeggen en schrijven.Wij moeten het bijv,van deze website hebben en van andere website,s die betrouwbaar zijn wat er in de wereld gebeurd.de website,s Niburu Alfred Webre David Icke American cabuki.je moet soms zelf zoeken naar nieuws.dus er gebeurd wel veel.De wereld gaat met een grote chaos tegemoet,maar uit een grote chaos komt er een (event)wat dat inhoud dat zien wij wel.En kan uit dit een mooie betere wereld ontstaan.De ET,S gaan zich dan aan ons voorstellen per slot van rekening zijn dat onze fam,En helpen ons de chaos te herstellen en krijgen wij ook onze geschiedenis te horen die nu allemaal leugens zijn.Het enige wat wij nu kunnen doen is zoveel mogelijk liefde voor een andere en de Aarde Gaiya uit te zenden.Als wij dat allemaal gaan doen gaat het vlugger.Er is nog te veel duistere krachten aan het werk die eigelijk onze toekomst tegen houden.Maar maak je niet ongerust er zijn er al veel die uit de school verklappen wistleblowers.Dus geduldig zijn,en kijk niet naar de tv voor nieuws dat is niet echt alleen maar mindcontrol.
  Groetjes.

  0 likes
 • Knn schreef:

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”Knn”][/quote]
  En wat te denken Van kristal.Daar kan je elektrische deeltjes in vasthouden en omvormen.(oudere beschavingen-atlantis-kristallen steden .dus is de binnen aarde zeer wel mogelijk met een veel hogere beschaving.en dat verklaart dan ook het noorderlicht en het magnetisch veld.[/quote]

  Nee, want andere planeten en zelfs sterren (de zon) hebben ook een magnetisch veld. Sterren en gasreuzen hebben GEEN kristallen. En de Aarde is niet doorzeefd met kristallen helaas…had wel een mooi gezicht geweest maar meer ook niet. Al zou het zo zijn dan moet er ergens een enorme elektrische lading vandaan komen om een magnetisch veld te creëren. Trouwens planeten ontstaan NIET hol, dat is niet mogelijk vanwege de zwaartekracht die word uitgeoefend op een protoplaneet. Misschien maar eens opzoeken hoe planeten en sterren daadwerkelijk ontstaan…het is maar een suggestie.[/quote]
  Slaap je roes maar heerlijk uit.Alle planeten hebben een holle kern.zelfs de zon. maar ja je mag geloven wat jij wil, voor mij staat dit al zo,n 50jaar vast.[/quote]

  Nee dat hebben ze niet. 🙂 Planeten en sterren hebben een enorme massa, dat is zelfs te bewijzen. Wiskundig en natuurkundig. Bewijs jij maar eens dat planeten en sterren hol zijn vanbinnen. Ik meen het serieus, geef me sterke argumenten en bewijzen voor jouw theorie. Ik daag je uit tot een duel 😉

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”Knn”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Knn”][/quote]
  En wat te denken Van kristal.Daar kan je elektrische deeltjes in vasthouden en omvormen.(oudere beschavingen-atlantis-kristallen steden .dus is de binnen aarde zeer wel mogelijk met een veel hogere beschaving.en dat verklaart dan ook het noorderlicht en het magnetisch veld.[/quote]

  Nee, want andere planeten en zelfs sterren (de zon) hebben ook een magnetisch veld. Sterren en gasreuzen hebben GEEN kristallen. En de Aarde is niet doorzeefd met kristallen helaas…had wel een mooi gezicht geweest maar meer ook niet. Al zou het zo zijn dan moet er ergens een enorme elektrische lading vandaan komen om een magnetisch veld te creëren. Trouwens planeten ontstaan NIET hol, dat is niet mogelijk vanwege de zwaartekracht die word uitgeoefend op een protoplaneet. Misschien maar eens opzoeken hoe planeten en sterren daadwerkelijk ontstaan…het is maar een suggestie.[/quote]
  Slaap je roes maar heerlijk uit.Alle planeten hebben een holle kern.zelfs de zon. maar ja je mag geloven wat jij wil, voor mij staat dit al zo,n 50jaar vast.[/quote]

  Nee dat hebben ze niet. 🙂 Planeten en sterren hebben een enorme massa, dat is zelfs te bewijzen. Wiskundig en natuurkundig. Bewijs jij maar eens dat planeten en sterren hol zijn vanbinnen. Ik meen het serieus, geef me sterke argumenten en bewijzen voor jouw theorie. Ik daag je uit tot een duel ;)[/quote]
  Google maar eens op crystal caves. Er zijn er in de US, in Mexico. Ik heb de relatie tussen ufo’s en die plekken nooit bijgehouden, maar het is bekend dat Mexico er veel ervaring mee heeft.

  0 likes
 • Linda schreef:

  Aan Remco #66
  Ik voel helemaal met je mee. Ben de laatste dagen zelfs chagrijnig, wat niets voor mij is.
  Wat de onthullingen betreft: grappig dat jij dat niet zo ervaart. Ik word er doodmoe van. Ons hele systeem is door en door onbetrouwbaar. Ik vertrouw niets meer. Alles heeft dubbele agenda’s.

  In dit artikel is een link naar The Event. Ons wordt aangeraden om altijd voor een week geld, voedsel en water te hebben. De tijd die buitenaardsen nodig hebben om de boel om te gooien. Best hoor, ik sjouw wel weer naar de winkel. Ik wil niet een week zonder drinken komen mocht het gebeuren. Ook maar extra poezevoer etc. En altijd voldoende benzine om ergens heen en ook weer terug te komen, want ons hele systeem zal een week niet werken.

  Maar er staat ook dat er genoeg geld zal zijn om ieder van ons 100.000 dollar te geven, dat hypotheken worden kwijtgescholden etc. Dan komt bij me op dat het net zo goed een truc kan zijn van de elite om ons aan te sporen met geld te gaan smijten en weer huizen te kopen, om ons weer lekker in de schulden te werken.

  Ondertussen moeten we maar doorroeien met de riemen die we hebben.
  Het zouden voorbereidingen zijn en daar kan ik wel inkomen. Als het in al die maanden al bijna te veel is, is het in één keer niet te behappen.
  Ons wordt geadviseerd groepen te vormen en elkaar te informeren. Mijn wereld is maar klein. Ik leef teruggetrokken. Dat groepje weet het wel. Maar verder…. ik kijk wel uit.

  Ik ben er ook klaar voor (zodra ik het poezevoer gekocht heb, haha). Misschien gaat hier ook op: als de nood het hoogst is, is de redding nabij.

  0 likes
 • FreeSpirit schreef:

  [quote name=”Linda”]Aan
  56 Free spirit
  58 Kim

  Jullie behoefte aan hulpverlening is wel erg groot, terwijl ik er helemaal niet om gevraagd heb en er geen behoefte toe voel.
  Als ik in Zeeland kom, ben ik blij met de VVV daar. En dat is alleen Zeeland.
  Vanuit mijn huidige situatie zal ik hulp in een andere toekomst graag aanvaarden. Als dat niet nodig blijkt, zie ik dat wel. Mijn ego houdt zich op de achtergrond. Hij vindt het ongepast om hier te groeien.[/quote]

  Linda
  Ik bemerk in de meeste reacties hier van jou, dat jij en je ego nog te veel op één lijn zitten en daardoor geen duidelijk onderscheid kunnen maken betreft ‘hulp’ of de kans tot verruiming van de geest. Ik aanvaard dit als zodanig en hou het hier dan ook bij en zal me van verder ‘commentaar’ tegenover jou onthouden.

  In liefde en licht
  FreeSpirit

  0 likes
 • biko steve schreef:

  Het blijft helaas bij aankondigingen en stemmingmakerij, net zoals in de vele heilige geschriften zeg maar.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”FreeSpirit”][quote name=”Linda”]Aan
  56 Free spirit
  58 Kim

  Jullie behoefte aan hulpverlening is wel erg groot, terwijl ik er helemaal niet om gevraagd heb en er geen behoefte toe voel.
  Als ik in Zeeland kom, ben ik blij met de VVV daar. En dat is alleen Zeeland.
  Vanuit mijn huidige situatie zal ik hulp in een andere toekomst graag aanvaarden. Als dat niet nodig blijkt, zie ik dat wel. Mijn ego houdt zich op de achtergrond. Hij vindt het ongepast om hier te groeien.[/quote]

  Linda
  Ik bemerk in de meeste reacties hier van jou, dat jij en je ego nog te veel op één lijn zitten en daardoor geen duidelijk onderscheid kunnen maken betreft ‘hulp’ of de kans tot verruiming van de geest. Ik aanvaard dit als zodanig en hou het hier dan ook bij en zal me van verder ‘commentaar’ tegenover jou onthouden.

  In liefde en licht
  FreeSpirit[/quote]

  Wederom volledig mee eens .

  0 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco

  0 likes
 • Knn schreef:

  @ Linda

  Die kristal grotten heb ik toevallig op NGC gezien tijdje terug. Maar nog steeds geen verband ertussen die te bewijzen is. Bovendien is het lang niet genoeg om zoveel elektriciteit vast te houden voor een magnetisch veld. Het is toch echt de metallische binnenkern en buitenkern van de aarde die als een dynamo draaien en zo een magnetisch veld creeeren. 🙂

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”biko steve”]Het blijft helaas bij aankondigingen en stemmingmakerij, net zoals in de vele heilige geschriften zeg maar.[/quote]
  Haha stemmingmakerijen. Ja, zo kan je het zien. Toch kan ik niet ontkennen, ondanks mijn gebrek aan kennis van de heilige schriften, dat er steeds meer herkenning van de voorspellingen komt, vind je niet? Maar ze hebben één clausule ingebouwd: want je kent dag noch uur.
  En wij maar wachten….:)

  0 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  Wat wordt bedoeld met de event?

  Want ik krijg toch zo langzamerhand de behoefte om uit het leven te stappen, als er nu niet heel snel een mooie wereld komt

  Eigenlijk is nuburu er voor niks, want zijn hebben het steeds over de mooie wereld in vrede,harmonie, en de vijfde dimensie, maar nog steeds is het ondanks 1000 den mooie praatjes/voorspellingen gewoon nog grote ellende op aarde

  Ik heb geen zin meerom nog langer te wachten, als er toch niks gebeurt.

  De mensen moeten ontwaken, maar dat gebeurt niet, kijk maar bij mij in mijn buurt, als je het hebt over de nieuwe wereld, dan kijken ze je aan of je gek geworden bent.

  Dus JA….We hebben wel degelijk hulp nodig van hogere machten van het licht/buitenaardsen.

  Dus beste mensen hier, wat denken jullie? Gaat er nu echt iets moois komen/veranderen, of gebeurt er nooit meer iets goeds, en kunnen we beter een eind aan ons leven maken? Als oorlog, geld en macht, niet gaan stoppen/verdwijnen?

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”Remco Teunissen”]Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco[/quote]

  The event is niets meer dan een voorgehouden wortel. Een gevalletje wishfull thinking.

  Zogenaamde lichtwerkers die leiden aan selfimportance syndroom

  0 likes
 • Knn schreef:

  [quote name=”little rascal”][quote name=”Remco Teunissen”]Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco[/quote]

  The event is niets meer dan een voorgehouden wortel. Een gevalletje wishfull thinking.

  Zogenaamde lichtwerkers die leiden aan selfimportance syndroom[/quote]

  Precies, een betere wereld begint bij de mensen zelf. Er zal ook echt geen buitenaardse of interdimensionale interventie komen. Want als ‘zij’ ons en de Aarde zouden ‘redden’ en ons allerlei technologieën geven, wat hebben wij als mensheid dan geleerd? Helemaal niks! Wij moeten onszelf ontwikkelen net als zij hebben gedaan. Ga nou niet hopen op een Utopia want die zal er voorlopig niet komen. Leef je leven gewoon vrij, bewust en verantwoordelijk als een goed mens en dan komt alles vast wel goed. Maar we zullen wel merken wie er gelijk heeft heh. 🙂

  0 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  [quote name=”Knn”][quote name=”little rascal”][quote name=”Remco Teunissen”]Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco[/quote]

  The event is niets meer dan een voorgehouden wortel. Een gevalletje wishfull thinking.

  Zogenaamde lichtwerkers die leiden aan selfimportance syndroom[/quote]

  Precies, een betere wereld begint bij de mensen zelf. Er zal ook echt geen buitenaardse of interdimensionale interventie komen. Want als ‘zij’ ons en de Aarde zouden ‘redden’ en ons allerlei technologieën geven, wat hebben wij als mensheid dan geleerd? Helemaal niks! Wij moeten onszelf ontwikkelen net als zij hebben gedaan. Ga nou niet hopen op een Utopia want die zal er voorlopig niet komen. Leef je leven gewoon vrij, bewust en verantwoordelijk als een goed mens en dan komt alles vast wel goed. Maar we zullen wel merken wie er gelijk heeft heh. :)[/quote]

  Gelukkig blijf ik wel vasthouden in een utopia, paradijs op aarde,

  1 Omdat ik geen energie meer over heb, om nog verder te kunnen leven in de huidige rotwereld van oorlog, misdaad en geld, en duistere machten, het gevoel van onveiligheiod, stress, ongemakkelijkheid, is bij mij, en vele anderen tot ongekende hoogte gestegen.

  2 De mensheid kan het niet alleen, we hebben echt wat hulp nodig, want als de mens nog steeds niet wakker wil worden, dan moet er iets gebeuren, wat de hele wereld op zijn kop zet, en wakker maakt.

  3 Omdat het leven eigenlijk bedoeld is, om gelukkig te zijn, om plezier te hebben, en niet om te leven in een wereld waar alles draait om geld oorlog, narigheid. Daarom!

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Remco Teunissen”]Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco[/quote]
  Hoi Remco,wat de event inhoud weten wij als Lightwerkers zover dat er vanuit de bron een witten lichtstraal dwars door de zon gaat op weg naar de aarde toe en kunnen wij er wat gaan merken.Daarom zijn er ook zoveel ufo,s bij de zon om deze lichtstraal te temperen.dat is alles wat wij lightwerkers weten, wanneer dat weten wij niet alleen de Bron weet dat de schepper van het universum.Remco houd nog even goede moed Dat hebben wij ook goede moed en wij verliezen niet de hoop op een mooie en betere wereld.De laatste loodjes wegen het zwaarst

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”little rascal”][quote name=”Remco Teunissen”]Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco[/quote]

  The event is niets meer dan een voorgehouden wortel. Een gevalletje wishfull thinking.

  Zogenaamde lichtwerkers die leiden aan selfimportance syndroom[/quote]
  Nou ik denk het toch niet,dat ik aan selfimportance syndroom lijd.Wij als Lichtwerkers en de verzetgroep doen heel veel dingen waar jij geen weet van wil hebben.Ook zijn er op aarde ongeveer 150 mensen die Lightworriors zijn met de astrale Lightworriors.Als Lichtwerker word je vaak door de arcons aan gevallenOok de Lightworriors worden aan gevallen.die bijvoorbeeld tegen reptielen vechten met licht niet met geweld.Dus niet zo kleineren dat jij en alle anderen op aarde straks in vrede en liefde kunnen wonen.

  0 likes
 • Knn schreef:

  [quote name=”Remco Teunissen”]

  Ik weet t, ben t grotendeels met je eens. Maar je moet er helaas mee leren leven dat het grootste gedeelte van de mensheid bestaat uit hebberige, materialistische, oorlogszuchtige, oppervlakkige, egoïstische en domme figuren. Ik zou het liever ook anders zien. Maar valse hoop in iets hebben zoals de gelovige medemens dat heeft, daar heb je helemaal niets aan. Daar doe je jezelf te kort mee. Er zijn al te vaak valse beloftes gedaan, vooral hier op deze site. Je moet voor jezelf nadenken en beslissen en niet blind iemand geloven alleen omdat hij/zij zegt dat het de waarheid is. Iedereen kan verhaaltjes verzinnen, ze daadwerkelijk bewijzen is t volgende. Ik zou gewoon als ik jou was met iemand praten over hoe je je voelt. En je bezighouden met dingen waar je je goed door voelt. Zoveel mogelijk negatieve dingen vermijden. 🙂

  0 likes
 • Linda schreef:

  Aan Remco:
  Gelukkig blijf ik wel vasthouden in een utopia, paradijs op aarde,

  1 Omdat ik geen energie meer over heb, om nog verder te kunnen leven in de huidige rotwereld van oorlog, misdaad en geld, en duistere machten, het gevoel van onveiligheiod, stress, ongemakkelijkhe id, is bij mij, en vele anderen tot ongekende hoogte gestegen.

  2 De mensheid kan het niet alleen, we hebben echt wat hulp nodig, want als de mens nog steeds niet wakker wil worden, dan moet er iets gebeuren, wat de hele wereld op zijn kop zet, en wakker maakt.

  3 Omdat het leven eigenlijk bedoeld is, om gelukkig te zijn, om plezier te hebben, en niet om te leven in een wereld waar alles draait om geld oorlog, narigheid. Daarom!

  Bedenk één ding Remco, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Ieder van ons. We zoeken en we hopen, maar hebben geen van allen het ultieme antwoord. Dus voel je niet alleen.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”Knn”]@ Linda

  Die kristal grotten heb ik toevallig op NGC gezien tijdje terug. Maar nog steeds geen verband ertussen die te bewijzen is. Bovendien is het lang niet genoeg om zoveel elektriciteit vast te houden voor een magnetisch veld. Het is toch echt de metallische binnenkern en buitenkern van de aarde die als een dynamo draaien en zo een magnetisch veld creeeren. :)[/quote]
  Wat weten wij van wat zich tot de kern van de aarde afspeelt. Het meeste is nooit onderzocht of geheim gehouden. Ik weet van het belang van kristallen door Little Grandmother, die voor het welzijn van de aarde allerlei kristallen terugplaatste op cruciale plaatsen en ons vroeg dat met alle losse kristallen ook te doen. Misschien wordt hun waarde ons binnenkort duidelijk gemaakt. De aarde heeft haar eigen ecologie/biologie net zoals wij, de bijen, wormen, planten. Wat weten wij er van? Ik…. niets. Misschien wordt het spoedig duidelijk.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Remco(ingekort..)
  Ik heb geen zin meerom nog langer te wachten, als er toch niks gebeurt.

  De mensen moeten ontwaken, maar dat gebeurt niet, kijk maar bij mij in mijn buurt, als je het hebt over de nieuwe wereld, dan kijken ze je aan of je gek geworden bent.

  Dus JA….We hebben wel degelijk hulp nodig van hogere machten van het licht/buitenaardsen.

  Dus beste mensen hier, wat denken jullie? Gaat er nu echt iets moois komen/veranderen, of gebeurt er nooit meer iets goeds, en kunnen we beter een eind aan ons leven maken? Als oorlog, geld en macht, niet gaan stoppen/verdwijnen?[/quote]

  Remco IEDER mens zal op zijn EIGEN tijd en unieke wijze wakker worden , het is niet in één klap dat de héle wereld ineens roept ;eureka! we zijn er! Het paradijs is er,hier en nu! Nee het is een geleidelijk proces waarin we wél geholpen worden door hogere lichtvibratie (photonen) vanuit de kosmos , het lijkt misschien alsof er niets (is)veranderd maar juist alle onrust getuigd van het wakker worden van mensen, dingen worden ook op de spits gedreven qua beleving en ook laatste resten landkarma en persoonlijke karma worden nu versneld uitgespeeld.De hogere frequentie zorgt er ook voor dat de lagere trilling/onrechtvaardigheid zal oplossen/ verdwijnen.Geduld is een schone zaak observeer, neem niet deel aan de drama die je ziet, weet dat dit voorbijgaat.Regelmatig is er een stoot energie die de aarde overspoelt die soms lichamelijke en mentale stress kan geven ook dit gaat voorbij. Wees gerust alles loopt zoals het bedoeld is/was.Het is evolutie zou je kunnen zeggen. zo gauw je iets wil afdwingen hou je het tegen ga met de stroom mee, pieker niet,al wat we kunnen doen is ons overgeven en proberen vrede in ons hart vast te houden.Je hebt een onnoemelijke kracht in je gebruik dat.

  0 likes
 • yoyo schreef:

  [quote name=”Linda”]Aan Remco:
  Gelukkig blijf ik wel vasthouden in een utopia, paradijs op aarde,

  1 Omdat ik geen energie meer over heb, om nog verder te kunnen leven in de huidige rotwereld van oorlog, misdaad en geld, en duistere machten, het gevoel van onveiligheiod, stress, ongemakkelijkhe id, is bij mij, en vele anderen tot ongekende hoogte gestegen.

  2 De mensheid kan het niet alleen, we hebben echt wat hulp nodig, want als de mens nog steeds niet wakker wil worden, dan moet er iets gebeuren, wat de hele wereld op zijn kop zet, en wakker maakt.

  3 Omdat het leven eigenlijk bedoeld is, om gelukkig te zijn, om plezier te hebben, en niet om te leven in een wereld waar alles draait om geld oorlog, narigheid. Daarom!

  Bedenk één ding Remco, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Ieder van ons. We zoeken en we hopen, maar hebben geen van allen het ultieme antwoord. Dus voel je niet alleen.[/quote]

  Agree!! 😉

  0 likes
 • Knn schreef:

  [quote name=”Linda”][quote name=”Knn”]@ Linda

  Die kristal grotten heb ik toevallig op NGC gezien tijdje terug. Maar nog steeds geen verband ertussen die te bewijzen is. Bovendien is het lang niet genoeg om zoveel elektriciteit vast te houden voor een magnetisch veld. Het is toch echt de metallische binnenkern en buitenkern van de aarde die als een dynamo draaien en zo een magnetisch veld creeeren. :)[/quote]
  Wat weten wij van wat zich tot de kern van de aarde afspeelt. Het meeste is nooit onderzocht of geheim gehouden. Ik weet van het belang van kristallen door Little Grandmother, die voor het welzijn van de aarde allerlei kristallen terugplaatste op cruciale plaatsen en ons vroeg dat met alle losse kristallen ook te doen. Misschien wordt hun waarde ons binnenkort duidelijk gemaakt. De aarde heeft haar eigen ecologie/biologie net zoals wij, de bijen, wormen, planten. Wat weten wij er van? Ik…. niets. Misschien wordt het spoedig duidelijk.[/quote]

  Als je niet zelf onderzoek doet dan weet je er inderdaad niets van (niet persoonlijk bedoeld overigens). We weten meer van de Aarde dan je denkt. Hoe denk je dat de huidige wetenschapstakken zich gevormd hebben? Door duizenden mensen die afgelopen eeuwen onderzoek deden. Er is geen reden waarom sommige dingen geheim zouden worden gehouden. De geologie en ecologie van de Aarde al helemaal niet. En ja leuk en aardig met kristallen en kleine grootmoeder, maar je moet nooit bepaalde zaken als waarheid bestempelen als je geen bewijzen of goeie argumenten hebt. 🙂

  0 likes
 • Knn schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”little rascal”][quote name=”Remco Teunissen”]Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco[/quote]

  The event is niets meer dan een voorgehouden wortel. Een gevalletje wishfull thinking.

  Zogenaamde lichtwerkers die leiden aan selfimportance syndroom[/quote]
  Nou ik denk het toch niet,dat ik aan selfimportance syndroom lijd.Wij als Lichtwerkers en de verzetgroep doen heel veel dingen waar jij geen weet van wil hebben.Ook zijn er op aarde ongeveer 150 mensen die Lightworriors zijn met de astrale Lightworriors.Als Lichtwerker word je vaak door de arcons aan gevallenOok de Lightworriors worden aan gevallen.die bijvoorbeeld tegen reptielen vechten met licht niet met geweld.Dus niet zo kleineren dat jij en alle anderen op aarde straks in vrede en liefde kunnen wonen.[/quote]

  Bewijs dan! Klinkt trouwens meer iets uit een sci-fi/fantasy film. Dalijk ga je nog zeggen dat je een Jedi bent die het kwade Sith Keizerrijk moet verslaan hier op Aarde. May the Force be with you!

  0 likes
 • Yassin schreef:

  Mensen negeer alsjeblieft die negatieve reacties het zijn maar mensen die de hele dag het web afzoeken naar dit soort sites om mensen op het verkeerde pad te leiden. Trap er niet in. Het is letterlijk hun werk. De CIA doet het al jaren.

  0 likes
 • freespirit schreef:

  @ Remco
  Ik herken de wanhoop die jij voelt en ik begrijp dat je moe bent van het wachten en nú actie wil omdat het bijna ondraaglijk wordt als je alles zo hoort en leest wat er in de wereld gebeurt..zucht..Maar dáár zit hem nu juist de kneep Remco, er komt geen hulp van buitenaf.Het gaat om JOUW INNERLIJKE VERANDERING EN GROEI! Het gaat om aanvaarding en acceptatie en dat in liefde Remco.Die gevoelens die je hebt geven een lage vibratie en betere gevoelens een hogere.En je hebt wel gelijk hoor als je zo om je heen kijkt maar het is de bedoeling dat je juist naar de goede dingen gaat kijken, hoe klein die ook zijn en je kunt daar zelf mee beginnen. Kijk minder tv/journaal, gaat meer de natuur in, onderwijs jezelf door goede boeken te lezen b.v Abraham van Esther en Jerry Hicks. De Kracht van het NU van Tolle.Probeer een ander te behandelen zoals jij behandeld wil worden, wees dienstbaar tegenover anderen, wees vriendelijk en heb geduld met anders denkenden. Besef dat niet iedereen op hetzelfde niveau zit qwa denken en doen. Wéés de verandering die je wilt zien.Dáár begint het Remco.En als je je daar mee bezig houd draag je bij aan de vibrationele verandering die er nodig is om de juiste veranderingen te bewerkstelligen.Je kunt de wereld niet op je nek nemen,besef dat alles gaat zoals het moet gaan,ieder draagt daar zijn steentje in bij.Blijf niet in deze lage vibratie zitten door zo te blijven denken.Als het je teveel word ga dan de natuur in,probeer te mediteren,zoek de rust op.Als alle mensen de verandering proberen te zijn die ze willen zien dán gebeurt het!Niets of niemand van buitenaf kan dit doen! Het is juist ONZE taak als mens om deze laatste fase in te gaan en je zal merken diep van binnen dat als je dit doet, het juist is om te doen en dat der veranderingen plaats vinden.Alles zit in jouw Remco..meer heb je niet nodig,luister naar je hart niet naar die stem van angst!Angst is een slechte raadgever..
  Sterkte..

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”freespirit”]@ Remco
  Ik herken de wanhoop die jij voelt en ik begrijp dat je moe bent van het wachten en nú actie wil omdat het bijna ondraaglijk wordt als je alles zo hoort en leest wat er in de wereld gebeurt..zucht..Maar dáár zit hem nu juist de kneep Remco, er komt geen hulp van buitenaf.Het gaat om JOUW INNERLIJKE VERANDERING EN GROEI! Het gaat om aanvaarding en acceptatie en dat in liefde Remco.Die gevoelens die je hebt geven een lage vibratie en betere gevoelens een hogere.En je hebt wel gelijk hoor als je zo om je heen kijkt maar het is de bedoeling dat je juist naar de goede dingen gaat kijken, hoe klein die ook zijn en je kunt daar zelf mee beginnen. Kijk minder tv/journaal, gaat meer de natuur in, onderwijs jezelf door goede boeken te lezen b.v Abraham van Esther en Jerry Hicks. De Kracht van het NU van Tolle.Probeer een ander te behandelen zoals jij behandeld wil worden, wees dienstbaar tegenover anderen, wees vriendelijk en heb geduld met anders denkenden. Besef dat niet iedereen op hetzelfde niveau zit qwa denken en doen. (..ingekort).Je kunt de wereld niet op je nek nemen,besef dat alles gaat zoals het moet gaan,ieder draagt daar zijn steentje in bij.Blijf niet in deze lage vibratie zitten door zo te blijven denken.(ingekort..)! Het is juist ONZE taak als mens om deze laatste fase in te gaan en je zal merken diep van binnen dat als je dit doet, het juist is om te doen en dat der veranderingen plaats vinden.Alles zit in jouw Remco..meer heb je niet nodig,luister naar je hart niet naar die stem van angst!Angst is een slechte raadgever..
  Sterkte..[/quote]

  Juist, als men maar besefte dat er zoveel innerlijke kracht is dat dat naar buiten toe kan uitstralen en zo de gehele wereld upliften kan ,alles is frequentie /trilling, angst/wanhoop is een lage trilling blokkeert. Het is een grote uitdaging om nu gezien al wat er speelt wereldwijd positief en liefdevol te blijven en toch is dát het antwoord..

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”little rascal”][quote name=”Remco Teunissen”]Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco[/quote]

  The event is niets meer dan een voorgehouden wortel. Een gevalletje wishfull thinking.

  Zogenaamde lichtwerkers die leiden aan selfimportance syndroom[/quote]
  Nou ik denk het toch niet,dat ik aan selfimportance syndroom lijd.Wij als Lichtwerkers en de verzetgroep doen heel veel dingen waar jij geen weet van wil hebben.Ook zijn er op aarde ongeveer 150 mensen die Lightworriors zijn met de astrale Lightworriors.Als Lichtwerker word je vaak door de arcons aan gevallenOok de Lightworriors worden aan gevallen.die bijvoorbeeld tegen reptielen vechten met licht niet met geweld.Dus niet zo kleineren dat jij en alle anderen op aarde straks in vrede en liefde kunnen wonen.[/quote]

  Ten eerste; Iedereen heeft last van Selfimportance syndrome, de een wat meer als de ander.

  Ten tweede; Ik kleineer niet, dat jij mijn woorden als zodanig ervaart -> is jouw probleem, niet de mijne.

  In vrede en liefde leven? Kijk om je heen en je ziet dat de wereld in brand staat.

  Beter zal het niet worden ondanks de goed bedoelde pogingen van de lichtwarriors, eerder slechter.

  0 likes
 • KaASLijF schreef:

  hahahaahaha: light warriors. Daar gaan we weer.
  Open staan voor andere dingen: ok. Maar Legaal die superheld speelt tegen de boze reptielen. Dat kan ik nog geen kleuter doen geloven. Beste Legaal: niemand neemt jou jedi-crap serieus. Ik vermoed trouwens dat jij dit allemaal keihard verzint. Zo gek is nl niemand !

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”little rascal”][quote name=”legaal”][quote name=”little rascal”][quote name=”Remco Teunissen”]Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco[/quote]

  The event is niets meer dan een voorgehouden wortel. Een gevalletje wishfull thinking.

  Zogenaamde lichtwerkers die leiden aan selfimportance syndroom[/quote]
  Nou ik denk het toch niet,dat ik aan selfimportance syndroom lijd.Wij als Lichtwerkers en de verzetgroep doen heel veel dingen waar jij geen weet van wil hebben.Ook zijn er op aarde ongeveer 150 mensen die Lightworriors zijn met de astrale Lightworriors.Als Lichtwerker word je vaak door de arcons aan gevallenOok de Lightworriors worden aan gevallen.die bijvoorbeeld tegen reptielen vechten met licht niet met geweld.Dus niet zo kleineren dat jij en alle anderen op aarde straks in vrede en liefde kunnen wonen.[/quote]

  Ten eerste; Iedereen heeft last van Selfimportance syndrome, de een wat meer als de ander.

  Ten tweede; Ik kleineer niet, dat jij mijn woorden als zodanig ervaart -> is jouw probleem, niet de mijne.

  In vrede en liefde leven? Kijk om je heen en je ziet dat de wereld in brand staat.

  Beter zal het niet worden ondanks de goed bedoelde pogingen van de lichtwarriors, eerder slechter.[/quote]
  Hoi nee het lijkt of het slechter word,maar dat komt omdat nu alles aan het licht word gebracht.Maar uit chaos komt iets nieuws,we moeten alleen geduldig zijn alles op zijn tijd.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”KaASLijF”]hahahaahaha: light warriors. Daar gaan we weer.
  Open staan voor andere dingen: ok. Maar Legaal die superheld speelt tegen de boze reptielen. Dat kan ik nog geen kleuter doen geloven. Beste Legaal: niemand neemt jou jedi-crap serieus. Ik vermoed trouwens dat jij dit allemaal keihard verzint. Zo gek is nl niemand ![/quote]
  Ben je uit gelachen,trouwens lachen is gezond,heb ik bij jou toch iets goed gedaan.Was dit alles maar een sprookje,maar het is de waarheid ik ben anoniem ik schiet hier niets mee op,en krijg ook geen bekend heid hier door.het enige wat ik doe,is ook jullie op de hoogte te houden wat er zich allemaal afspeelt in en om en op de aarde.Er zijn zaken die ongelovelijk klinken,maar het is de bittere realiteitEn als Lightworker en Lightworior hebben wij dagelijks wij noemen die naam niet graag dat zijn archons,wij noemen ze liever ankel biters,ook zijn er andere aanvallen die we kunnen ondervinden.ja wij werken voor verlost te zijn van alle duister entiteiten en van de cabal,De bevrijding van de aarde zodat wij uit deze quarantaine komen.en uit de slavernij,ja er zijn er die slapen en niets door hebben,sommigen worden hoop ik wakker en anderen worden straks met een schok wakker,die gene die ik heb kunnen helpen daar ben ik blij om voor de rest je neemt het aan of niet jou zaak.

  0 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  Leuk hoor, dat niburu een berichtenboek heeft, maar iedereen die hier een bericht neerzet, denkt weer wat anders,ik denk/hoop dat we hulp krijgen, om de wereld beter te maken, een ander zegt, dat we geen hulp krijgen, en weer een ander zegt dat er niets gaat gebeuren, en weer iemad anders zegt dat alles alleen maar erger wordt.

  Hier wordt je dus niet wijzer van.

  Maar iedereen mag zijn/haar mening geven, en dat vindt ik juist heel mooi.

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”legaal”]
  Hoi nee het lijkt of het slechter word,maar dat komt omdat nu alles aan het licht word gebracht.Maar uit chaos komt iets nieuws,we moeten alleen geduldig zijn alles op zijn tijd.[/quote]

  Dat is dan jouw mening en de mening van al die zogenaamde lichtwerkers die jouw boodschap onderschrijven.

  Ik zie het anders.

  0 likes
 • prom0x schreef:

  Ik vind het jammer dat eigenlijk het kwartje bij vele nog niet valt.

  Ik ben zo blij met alle info de we krijgen toegereikt maar,

  Een beter begin , begint bij jezelf !.

  [quote name=”Remco Teunissen”]Leuk hoor, dat niburu een berichtenboek heeft, maar iedereen die hier een bericht neerzet, denkt weer wat anders,ik denk/hoop dat we hulp krijgen, om de wereld beter te maken, een ander zegt, dat we geen hulp krijgen, en weer een ander zegt dat er niets gaat gebeuren, en weer iemad anders zegt dat alles alleen maar erger wordt.

  Hier wordt je dus niet wijzer van.

  Maar iedereen mag zijn/haar mening geven, en dat vindt ik juist heel mooi.[/quote]

  0 likes
 • [quote name=”kim”][quote name=”freespirit”]@ Remco
  Er komt geen hulp van buitenaf. Het gaat om JOUW INNERLIJKE VERANDERING EN GROEI! Het gaat om aanvaarding en acceptatie en dat in liefde. Het is juist ONZE taak als mens om deze laatste fase in te gaan en je zal merken diep van binnen dat als je dit doet, het juist is om te doen en dat er veranderingen plaats vinden. Alles zit in jou. Wéés de verandering die je wilt zien. Dáár begint het mee. Angst is een slechte raadgever… sterkte![/quote]

  Juist, als men maar besefte dat er zoveel innerlijke kracht is dat dat naar buiten toe kan uitstralen en zo de gehele wereld upliften kan ,alles is frequentie /trilling, angst/wanhoop is een lage trilling die blokkeert. Het is een grote uitdaging om nu gezien al wat er speelt wereldwijd positief en liefdevol te blijven en toch is dát het antwoord.[/quote]

  Helemaal mee eens. De video van Kavassilas (FreeSpirit #56) maakt ONZE taak hier idd goed duidelijk, en zet’m in perspectief. Thnx FreeSpirit

  Wat betreft de wél of géén ‘hulp van buitenaf kwestie’: ALLE wezens/entiteiten, aards en al dan niet binnen/buitenaards, hebben ze zo hun eigen karmische opdracht tot herstel van het eigen innerlijk (en daarmee ook kosmisch) evenwicht. Het is heel goed mogelijk het herstel van dat evenwicht uit te stellen of het onevenwicht zelfs nog te vergroten… het is immers een kwestie van vrije wil.

  Maar we mogen ervan uitgaan dat als een voldoende groot aantal mensen hier op aarde vastbesloten is het EIGEN evenwicht te herstellen en dat ook doet, dit op energetisch niveau precies de nodige trillingsverhoging teweeg brengt die op haar beurt het mogelijk maakt dat wezens van een hoger frequentieniveau de hulp die zij bereid zijn te bieden, ook KUNNEN bieden. Het is een samenwerking van zowel het een als ook het ander.

  0 likes
 • enirod schreef:

  “enirod” Ik zelf geloof legaal hierin, ik verwoordt het anders, maar voel hetzelfde. mijn hele leven heb ik gevoel dat het kwade mij pest en probeert tegen te houden. dat Licht moge komen, liefst vlug. dankje
  [quote name=”legaal”][quote name=”KaASLijF”]hahahaahaha: light warriors. Daar gaan we weer.
  Open staan voor andere dingen: ok. Maar Legaal die superheld speelt tegen de boze reptielen. Dat kan ik nog geen kleuter doen geloven. Beste Legaal: niemand neemt jou jedi-crap serieus. Ik vermoed trouwens dat jij dit allemaal keihard verzint. Zo gek is nl niemand ![/quote]
  Ben je uit gelachen,trouwens lachen is gezond,heb ik bij jou toch iets goed gedaan.Was dit alles maar een sprookje,maar het is de waarheid ik ben anoniem ik schiet hier niets mee op,en krijg ook geen bekend heid hier door.het enige wat ik doe,is ook jullie op de hoogte te houden wat er zich allemaal afspeelt in en om en op de aarde.Er zijn zaken die ongelovelijk klinken,maar het is de bittere realiteitEn als Lightworker en Lightworior hebben wij dagelijks wij noemen die naam niet graag dat zijn archons,wij noemen ze liever ankel biters,ook zijn er andere aanvallen die we kunnen ondervinden.ja wij werken voor verlost te zijn van alle duister entiteiten en van de cabal,De bevrijding van de aarde zodat wij uit deze quarantaine komen.en uit de slavernij,ja er zijn er die slapen en niets door hebben,sommigen worden hoop ik wakker en anderen worden straks met een schok wakker,die gene die ik heb kunnen helpen daar ben ik blij om voor de rest je neemt het aan of niet jou zaak.[/quote]

  0 likes
 • Helaas alleen in het Engels, maar wel met veel humor hier en daar. En de nodige scherpte ook (gelukkig).

  Emotional pain:
  http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=O_SjAjxhagk&NR=1

  (The “rubber band analogy”:
  http://www.youtube.com/watch?v=TD5abJ6Vzkc )

  Pain and suffering (elaborating also on karma):
  http://www.youtube.com/watch?v=yj0uESqlKlI

  You chose to be on planet Earth:
  http://www.youtube.com/watch?v=YfDLEiwLwQE

  Face your fears:
  http://www.youtube.com/watch?v=YVOeUtVtcVA

  The Anti-christ, The Second Coming of Christ, The Boeddha-nature etc:
  http://www.youtube.com/watch?v=TSTwXHY56vg

  Tips for 2010 – 2015:
  http://www.youtube.com/watch?v=GDVhFAToDJU

  En zo zijn er nogal wat meer van die Youtube-filmpjes van Darryl Anka & Bashar te zien, ze zijn zowat eindeloos in onderwerp en benadering.

  Maar goed. Je moet het maar kunnen hebben, wat daar zoal gezegd wordt. Excellent food for debunkers also … 🙂

  0 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”KaASLijF”]hahahaahaha: light warriors. Daar gaan we weer.
  Open staan voor andere dingen: ok. Maar Legaal die superheld speelt tegen de boze reptielen. Dat kan ik nog geen kleuter doen geloven. Beste Legaal: niemand neemt jou jedi-crap serieus. Ik vermoed trouwens dat jij dit allemaal keihard verzint. Zo gek is nl niemand ![/quote]
  Ben je uit gelachen,trouwens lachen is gezond,heb ik bij jou toch iets goed gedaan.Was dit alles maar een sprookje,maar het is de waarheid ik ben anoniem ik schiet hier niets mee op,en krijg ook geen bekend heid hier door.het enige wat ik doe,is ook jullie op de hoogte te houden wat er zich allemaal afspeelt in en om en op de aarde.Er zijn zaken die ongelovelijk klinken,maar het is de bittere realiteitEn als Lightworker en Lightworior hebben wij dagelijks wij noemen die naam niet graag dat zijn archons,wij noemen ze liever ankel biters,ook zijn er andere aanvallen die we kunnen ondervinden.ja wij werken voor verlost te zijn van alle duister entiteiten en van de cabal,De bevrijding van de aarde zodat wij uit deze quarantaine komen.en uit de slavernij,ja er zijn er die slapen en niets door hebben,sommigen worden hoop ik wakker en anderen worden straks met een schok wakker,die gene die ik heb kunnen helpen daar ben ik blij om voor de rest je neemt het aan of niet jou zaak.[/quote]

  Beste legaal,

  Gelukkig geloof ik net als jij, wel in iets grootschaligs dat de hele wereld plotseling in 1 keer doet ontwaken, de 5 de dimensie in. Wat verwacht jij? En wat voor soort gebeuren gaat dat zijn? In vele boeken, lees ik, dat er een verschijnsel aan de hemel komt, die zijn weerga niet kent, en die zo een impact/indruk maakt op de mensheid, dat we allemaal tegelijk opstaan uit 1000 den jaren van slavernij, oorlog geld en duistere machten. De wereld is dan eindelijk in vrijheid vrede en liefde.

  Vertel me er iets meer over.

  Remco

  0 likes
 • legaal schreef:

  Hoi Enirod ,jij bent niet de enige die last hebben van de ankel biters,deze zijn wel heel moeilijk om ze teverwijderen,mmaar je kan bijvoorbeeld aan de Bron (god) en aan AA Michael vragen of ze de kwaaie entiteiten weg willen halen en je zelf beschermen met een licht helder wit licht om je heen van je kruin tot aan je tenen.Het is moeilijk maar je kan het proberen iedere keer als je iets van duister op voelt komen of er gaat van alles mis liefde overwint roep je dan bescherm je zelf iedere dag.ook onder de douce roep je alle duistere entiteiten moeten vedwijnen en roep bescherming aan met het velle witte licht van pure liefde.dat is wat je zelf heel makkelijk kan doen.Dat is wat ik zelf ook doe.Oja en bescherm je zelf dan ook gelijk tegen mindcontrol je kan het jij bent sterk in spirit.
  Groetjes.

  0 likes
 • legaal schreef:

  Hoi Remco Teunissen,ja er gaat inderdaad veel dingen komen.wij zitten nu eigelijk in magnetische poolschift.wanneer de Event komt weet niemand.met de Event gaat er een cosmich licht van de Bron naar de centrale zon de aarde bereiken,dit duurt ongeveer 15 minuten dan gaat de verzets beweging de satalieten uitschakelen en kunnen wij bevoorbeeld niet pinnen tegelijk worden deleden van de Cabal gesrresteerd worden ongeveer 1 2000 na dit alles zal de bevolking in paniek raken en zijn alle licht werkers op hun plaats om te helpen de verzetgroep doet andere dingen er zalgeen voor aankondiging komen van de media ook niet van ons.Er zullen dan buitenaardsen zijn om ons verder te helpen.

  0 likes
 • enirod schreef:

  [quote name=”legaal”]Hoi Enirod ,jij bent niet de enige die last hebben van de ankel biters,deze zijn wel heel moeilijk om ze teverwijderen,mmaar je kan bijvoorbeeld aan de Bron (god) en aan AA Michael vragen of ze de kwaaie entiteiten weg willen halen en je zelf beschermen met een licht helder wit licht om je heen van je kruin tot aan je tenen.Het is moeilijk maar je kan het proberen iedere keer als je iets van duister op voelt komen of er gaat van alles mis liefde overwint roep je dan bescherm je zelf iedere dag.ook onder de douce roep je alle duistere entiteiten moeten vedwijnen en roep bescherming aan met het velle witte licht van pure liefde.dat is wat je zelf heel makkelijk kan doen.Dat is wat ik zelf ook doe.Oja en bescherm je zelf dan ook gelijk tegen mindcontrol je kan het jij bent sterk in spirit.
  Groetjes.[/quote]
  Dankje, ik doe wat kan, maar soms is m’n geloof niet sterk genoeg. in wezen geloof ik stérk, maar m’n gedachten werken soms tegen. Ik voelde wel Licht door je tip, we zijn allemaal onderweg. harde strijd, ieder z’n deel. gelukkig zijn er Lichtwerkers !!! grtjs, enirod

  0 likes
 • Remco Teunissen schreef:

  Beste Legaal,

  reageer je nog eventjes?

  Want in een boek, beantwoord met Aartsengel Michael, wordt ook gezegd dus dat mensen omhoogkijken naar een verschijnsel aan de hemel, wat iedereen wakkerschud, wat zo indrukwekkend iss dat de wereld eiondelijk veranderd.

  Remco

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Remco Teunissen”]Beste Legaal,

  reageer je nog eventjes?

  Want in een boek, beantwoord met Aartsengel Michael, wordt ook gezegd dus dat mensen omhoogkijken naar een verschijnsel aan de hemel, wat iedereen wakkerschud, wat zo indrukwekkend iss dat de wereld eiondelijk veranderd.

  Remco[/quote]
  Hoi Remco,dit zal wel de hele grote moederschepen zijn die AA MICHAEL bedoeld deze zijn wel kilometers lang,met de event gebeurd er zoveel,ik kan je alleen nog vertellen dat de mensen geschokt en in schok komen.jij bent nu zover op de hoogte,dat je mensen kunt helpen tijdens de Event.Wees dapper en heb geen vrees,wand jou hulp is binnen kort hard nodig.
  Groetjes Legaal.

  0 likes
 • sjiekismichdet schreef:

  De enige manier om iets te veranderen is een revolutie. Weg met dit barbaarse 19e eeuwse systeem. Weg met machtsblokken, weg met de grachtengordels van elitaire politici met elitaire families en elitaire opleidingen die geen vertegenwoordiging van de bevolking zijn. Weg met de mtv awards achtige verkiezingen waar we als stemvee 1 keer per 4 jaar onze stem kunnen weggeven aan een zooitje witteboordencriminelen die weigeren om de bankfraude en de multinationalfraude aan te pakken. Weg met de leugens! Tijd voor een revolutie en een evolutie. Het is klaar voor een nieuwe tijd! Het is tijd dat we zelf gaan bepalen wat goed voor ons is!

  Overheden zijn massamoordenaars en pathetische leugenaars, kijk maar hoeveel doden er in Irak, Afghanistan, Syrie en binnenkort Iran zijn gevallen.

  TIJD VOOR EEN REVOLUTIE! STOP MET HET BETALEN VAN BELASTINGEN, STOP MET HET BETALEN VAN BOETES, STOP MET MEEWERKEN, REALISEER JE DAT HET ZO’N BENDE IS IN NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD OMDAT JIJ HET HEBT LATEN GEBEUREN! LATEN WE MET Z’N ALLEN EEN BETERE WERELD CREEEREN WAARIN JE NIET ALS BATTERIJEN VAN DE MATRIX WORDT UITGEMOLKEN. REVOLUTIE!!! JIJ BENT HET SYSTEEM!!

  0 likes
 • tinus schreef:

  Kritiek is niet altijd negatief, dat wou ik even gezegd hebben.

  Hoe kan je een link plaatsen naar deze site?

  http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

  Iedereen moet geloven wat die zelf wil dat voorop gesteld.

  Maar stel vragen a.u.b waar komt deze info vandaan? waarom denk je dat dit juist is? is er een mogelijkheid dat we gemanipuleerd worden met dit soort info? wat zijn de bewijzen om ons heen, zou het kunnen dat er verschillende theorieën mogelijk zijn voor die zogenaamde bewijzen? wie schrijft dit? wat zijn de belangen van die persoon? Bestaan er mensen die geloof en realiteit door elkaar heen halen misschien?

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg jammer vind dat Niburu dit soort ongefundeerde verhalen op de site zet.

  0 likes
 • hetzalwel schreef:

  114 tinus,

  ja wat is waar? wat is wijsheid. wat is echt en wat is fake.de enige die dat bepaald ben jij zelf. het gaat om jou ervaring en inzichten. bv in Afrika gaan mensen dood van de honger als je dat niet zelf gezien hebt zal je het moeten geloven. of je gelooft het niet meer keuze heb je niet.

  0 likes
 • antonio schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”little rascal”][quote name=”Remco Teunissen”]Wat wordt nou precies bedoeld met the event?

  Gaat nu eindelijk iets heel groots gebeuren? Einde alle oorlogen, buitenaards contact, 5 de dimensie?

  Gaan we nu eindelijk de huidige ellende voorgoed verlaten?

  Remco[/quote]

  The event is niets meer dan een voorgehouden wortel. Een gevalletje wishfull thinking.

  Zogenaamde lichtwerkers die leiden aan selfimportance syndroom[/quote]
  Nou ik denk het toch niet,dat ik aan selfimportance syndroom lijd.Wij als Lichtwerkers en de verzetgroep doen heel veel dingen waar jij geen weet van wil hebben.Ook zijn er op aarde ongeveer 150 mensen die Lightworriors zijn met de astrale Lightworriors.Als Lichtwerker word je vaak door de arcons aan gevallenOok de Lightworriors worden aan gevallen.die bijvoorbeeld tegen reptielen vechten met licht niet met geweld.Dus niet zo kleineren dat jij en alle anderen op aarde straks in vrede en liefde kunnen wonen.[/quote]

  Was het niet “Lightwarriors fight darkness and tread lightly, their deeds will show, their self kept silent.”
  en ook: “When showing your face, hide your powers; when using your powers hide your face.”

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”tinus”]Kritiek is niet altijd negatief, dat wou ik even gezegd hebben.

  Hoe kan je een link plaatsen naar deze site?

  http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

  Iedereen moet geloven wat die zelf wil dat voorop gesteld.

  Maar stel vragen a.u.b waar komt deze info vandaan? waarom denk je dat dit juist is? is er een mogelijkheid dat we gemanipuleerd worden met dit soort info? wat zijn de bewijzen om ons heen, zou het kunnen dat er verschillende theorieën mogelijk zijn voor die zogenaamde bewijzen? wie schrijft dit? wat zijn de belangen van die persoon? Bestaan er mensen die geloof en realiteit door elkaar heen halen misschien?

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg jammer vind dat Niburu dit soort ongefundeerde verhalen op de site zet.[/quote]

  Dat komt omdat Niburu geen onderzoekssite is.

  Er wordt inderdaad alternatief nieuws aangeboden, maar dat is ook alles.

  Je kan Niburu wat dat betreft in het zg alt.news sites rijtje plaatsen:

  – above top secret
  – prison planet
  – godlike productions

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”hetzalwel”]114 tinus,

  ja wat is waar? wat is wijsheid. wat is echt en wat is fake.de enige die dat bepaald ben jij zelf. het gaat om jou ervaring en inzichten. bv in Afrika gaan mensen dood van de honger als je dat niet zelf gezien hebt zal je het moeten geloven. of je gelooft het niet meer keuze heb je niet.[/quote]

  Ja en zijn ze nu wel of niet geland op de maan en is bin-laden nou wel of niet gedropt in zee..? Ik ben nergens bij geweest alles kan..,koffiekan, melkkan waterkan, oliekan..

  0 likes
 • stefan steenhouwer schreef:

  ik vertrouw niburu en waarom ? omdat juist ik zelf ook onderzoek vericht en eigen ervaringen heb , natuurlijk moeten we niet blind gaan geloven wat er word gezecht maar dat hangt van ieders af hoe goed ben je op de hoogte in het algemaan want daar gaat het om niet alleen om paar zaken maar het geheel . dus rascal ja je hebt gelijk maar dan ook moeten we vertrouwen hebben ten eerste in onszelf en in hoever ben ik op de hoogte van de informatie . ik moet zeggen wat snowden zegt is een feit wat al jaren al word gezecht door klokkenluiders maar niet worden gehoord bij het grote massa en media . wat is nu de realiteit ,toch niet het gegeven informatie door overheden hoe het volgens hun is want dit is hun werklijkheid niet de werklijkheid hetgeen wat werkelijk is .

  0 likes
 • tellit like it is schreef:

  [quote name=”sjiekismichdet”]De enige manier om iets te veranderen is een revolutie. Weg met dit barbaarse 19e eeuwse systeem. Weg met machtsblokken, weg met de grachtengordels van elitaire politici met elitaire families en elitaire opleidingen die geen vertegenwoordiging van de bevolking zijn. Weg met de mtv awards achtige verkiezingen waar we als stemvee 1 keer per 4 jaar onze stem kunnen weggeven aan een zooitje witteboordencriminelen die weigeren om de bankfraude en de multinationalfraude aan te pakken. Weg met de leugens! Tijd voor een revolutie en een evolutie. Het is klaar voor een nieuwe tijd! Het is tijd dat we zelf gaan bepalen wat goed voor ons is!

  Overheden zijn massamoordenaars en pathetische leugenaars, kijk maar hoeveel doden er in Irak, Afghanistan, Syrie en binnenkort Iran zijn gevallen.

  TIJD VOOR EEN REVOLUTIE! STOP MET HET BETALEN VAN BELASTINGEN, STOP MET HET BETALEN VAN BOETES, STOP MET MEEWERKEN, REALISEER JE DAT HET ZO’N BENDE IS IN NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD OMDAT JIJ HET HEBT LATEN GEBEUREN! LATEN WE MET Z’N ALLEN EEN BETERE WERELD CREEEREN WAARIN JE NIET ALS BATTERIJEN VAN DE MATRIX WORDT UITGEMOLKEN. REVOLUTIE!!! JIJ BENT HET SYSTEEM!![/quote]

  Wat het licht wil is dat je mee werkt een helper bent. als je systeem zo vol ziet met verdediging mechanismes zoals jij hier tentoonspreid is daar geen enkel stukje medewerking in te vinden.

  Ideeën zo als jij hier laat zien hebben veel onschuldige mensen in opstand landen als Syrië de dood in gejaagd en veel mensen in armoede gestort duizenden, vluchtelingen gewonden en vernietigde steden.
  Brazilië en Turkije zijn de volgende ramp gebieden.
  Nog even en dan is het ook hier. Lekker met je kinderen in de lange rij voor de gaarkeukens, vechten om het laatste stukje brood. louter overleven dat is wat het ego wil. lang leve ufo’s en de holle aarde, alles op de schop.
  Van mij mag jij een enkeltje Syrië.

  0 likes
 • [quote name=”sjiekismichdet”]De enige manier om iets te veranderen is een revolutie. Weg met dit barbaarse 19e eeuwse systeem. Weg met machtsblokken, weg met de grachtengordels van elitaire politici met elitaire families en elitaire opleidingen die geen vertegenwoordiging van de bevolking zijn. Weg met de mtv awards achtige verkiezingen waar we als stemvee 1 keer per 4 jaar onze stem kunnen weggeven aan een zooitje witteboordencriminelen die weigeren om de bankfraude en de multinationalfraude aan te pakken. Weg met de leugens! Tijd voor een revolutie en een evolutie. Het is klaar voor een nieuwe tijd! Het is tijd dat we zelf gaan bepalen wat goed voor ons is!

  Overheden zijn massamoordenaars en pathetische leugenaars, kijk maar hoeveel doden er in Irak, Afghanistan, Syrie en binnenkort Iran zijn gevallen.

  TIJD VOOR EEN REVOLUTIE! STOP MET HET BETALEN VAN BELASTINGEN, STOP MET HET BETALEN VAN BOETES, STOP MET MEEWERKEN, REALISEER JE DAT HET ZO’N BENDE IS IN NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD OMDAT JIJ HET HEBT LATEN GEBEUREN! LATEN WE MET Z’N ALLEN EEN BETERE WERELD CREEEREN WAARIN JE NIET ALS BATTERIJEN VAN DE MATRIX WORDT UITGEMOLKEN. REVOLUTIE!!! JIJ BENT HET SYSTEEM!![/quote]

  Helemaal mee eens. Maar wel in liefde graag. En dat vergt nogal wat van een ieder.

  Uit alleen konten tegen de krib vanwege boosheid en frustratie is de(r)evolutie die we nodig hebben nog lang niet in elkaar gezet.

  0 likes
 • dorta schreef:

  Het is tijd om de waarheid te openbaren en wij zijn klaar voor! Als iemand nieuwsgierig is over heden en de toekomst, less ook in:
  http://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com

  0 likes
 • Geertje schreef:

  Ik ben helemaal niet tegen het betalen van belastingen…een beetje sociaal zijn is m.i. niets mis mee, realisme ook niet.
  Roepen wat NIET moet is gemakkelijk, maar ik wil wel eens weten wat het alternatief dan is….ik heb zo mij ideeën, maar vraag mezelf wel af in hoeverre die haalbaar zijn.
  Zolang er een categorie reptielen met hun negativiteit zijn, zullen we blijven denken op dit niveau.
  Liefde, hoe moeilijk soms ook, is ook voor die negatievelingen van belang, dat is de enige kracht die we hebben en laten we alsjeblieft niet meegaan in het negatieve denken.

  0 likes
 • petra schreef:

  reactie 117. ik was niet van plan me in deze discussie te mengen. ik herken beide zienswijzen de voors en tegens. ook ik wilde concrete uitleg, zienswijzen en bewijs. de vragen die ik had, heb ik persoonlijk besproken met degene achter deze organisatie. wat voor mij van doorslaggevend belang was, is dat ik bewijzen heb ontvangen, als een down to earth, zakelijk en realistisch iemand.
  een ieder is totaal vrij in haar/zijn mening, ga je niet laten overhalen,
  maar ga op zoek naar feiten en beslis zelf.

  0 likes
 • petra schreef:

  gedurende dit gehele weekend is er een portaal
  op deze site staat meer info
  http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/06/19/our-upcoming-opportunity-to-choose-heaven-on-earth-june-21-2013/

  0 likes
 • Pascal schreef:

  Gisteren MAD MAX 2 gezien en daar was wel een hele dikke boodschap in verwerkt. Je ziet steeds het rode kruis op de auto te zien en dan spreekt de gespierde aanvoerder dat hij eerst paniek en chaos wil maken voordat hij de benzine krijgt uit het kamp. Bij de vlucht van het kamp en de film ten einde komt zie je de auto wegrijden met een slang op de zijn deur en word er verteld dat de redding uit de lucht zal gaan komen wat in de film te zien was met een zelfgemaakte helicopter.

  Leuk dat ze de film nu op TV laten zien en in 1979 viel deze boodschap niet op.

  Adios.

  0 likes
 • FreeSpirit schreef:

  @tellit like it is- Quote

  Wat het licht wil is dat je mee werkt een helper bent. als je systeem zo vol ziet met verdediging mechanismes zoals jij hier tentoonspreid is daar geen enkel stukje medewerking in te vinden.

  Ideeën zo als jij hier laat zien hebben veel onschuldige mensen in opstand landen als Syrië de dood in gejaagd en veel mensen in armoede gestort duizenden, vluchtelingen gewonden en vernietigde steden.
  Brazilië en Turkije zijn de volgende ramp gebieden.
  Nog even en dan is het ook hier. Lekker met je kinderen in de lange rij voor de gaarkeukens, vechten om het laatste stukje brood. louter overleven dat is wat het ego wil. lang leve ufo’s en de holle aarde, alles op de schop.
  Van mij mag jij een enkeltje Syrië.[/quote]
  Beste tellit like it is

  Ik denk dat je uit het oog verliest dat betreft sjiekismichdet dat voor hem net het tipje van de sluier is opgelicht qwa het overall besef en dan kom je tot deze uitspraken. Dat gaat nu eenmaal zo in ‘the heat of the moment’ Toen ik b.v het boek ‘Ongewoon Gesprek Met God” van Neal Donald Walsch had gelezen was ik in staat om het van de daken te schreeuwen en zelf duizend boeken te kopen en gratis uit te delen want dit móesten de mensen écht lezen en weten!(dit boek heeft níets met religie te maken trouwens)Ik begrijp zijn elan om de mensen wakker te schudden en dat doet hij op zijn manier en die hij het beste kan verwoorden.Wees daarom alstublieft niet krities jegens hem maar verwelkom eerder deze wakker wordende ziel die mee strijd in de titanenstrijd die gaande is. Ik denk maar zo wéér eentje ontwaakt 🙂 Hij komt er vanzelf wel achter waar het uiteindelijk allemaal om draait..n.l Liefde. Begin bij: Behandel een ander zoals jijzelf behandeld wilt worden..Geloof me makkelijker gezegd dan gedaan!Wees maar eens één dag zónder één enkel oordeel.Dat is een hele kunst en als je je die eigen kan maken ben je een ware meester

  In liefde en licht

  0 likes
 • Jan schreef:

  [quote name=”sjiekismichdet”]De enige manier om iets te veranderen is een revolutie. Weg met dit barbaarse 19e eeuwse systeem. Weg met machtsblokken, weg met de grachtengordels van elitaire politici met elitaire families en elitaire opleidingen die geen vertegenwoordiging van de bevolking zijn. Weg met de mtv awards achtige verkiezingen waar we als stemvee 1 keer per 4 jaar onze stem kunnen weggeven aan een zooitje witteboordencriminelen die weigeren om de bankfraude en de multinationalfraude aan te pakken. Weg met de leugens! Tijd voor een revolutie en een evolutie. Het is klaar voor een nieuwe tijd! Het is tijd dat we zelf gaan bepalen wat goed voor ons is!

  Overheden zijn massamoordenaars en pathetische leugenaars, kijk maar hoeveel doden er in Irak, Afghanistan, Syrie en binnenkort Iran zijn gevallen.

  TIJD VOOR EEN REVOLUTIE! STOP MET HET BETALEN VAN BELASTINGEN, STOP MET HET BETALEN VAN BOETES, STOP MET MEEWERKEN, REALISEER JE DAT HET ZO’N BENDE IS IN NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD OMDAT JIJ HET HEBT LATEN GEBEUREN! LATEN WE MET Z’N ALLEN EEN BETERE WERELD CREEEREN WAARIN JE NIET ALS BATTERIJEN VAN DE MATRIX WORDT UITGEMOLKEN. REVOLUTIE!!! JIJ BENT HET SYSTEEM!![/quote]

  Caps lock vast?

  0 likes
 • FreeSpirit schreef:

  [quote name=”FreeSpirit”]@tellit like it is- Quote

  Wat het licht wil is dat je mee werkt een helper bent. als je systeem zo vol ziet met verdediging mechanismes zoals jij hier tentoonspreid is daar geen enkel stukje medewerking in te vinden.

  Ideeën zo als jij hier laat zien hebben veel onschuldige mensen in opstand landen als Syrië de dood in gejaagd en veel mensen in armoede gestort duizenden, vluchtelingen gewonden en vernietigde steden.
  Brazilië en Turkije zijn de volgende ramp gebieden.
  Nog even en dan is het ook hier. Lekker met je kinderen in de lange rij voor de gaarkeukens, vechten om het laatste stukje brood. louter overleven dat is wat het ego wil. lang leve ufo’s en de holle aarde, alles op de schop.
  Van mij mag jij een enkeltje Syrië.[/quote]
  Beste tellit like it is

  Ik denk dat je uit het oog verliest dat betreft sjiekismichdet dat voor hem net het tipje van de sluier is opgelicht qwa het overall besef en dan kom je tot deze uitspraken. Dat gaat nu eenmaal zo in ‘the heat of the moment’ Toen ik b.v het boek ‘Ongewoon Gesprek Met God” van Neal Donald Walsch had gelezen was ik in staat om het van de daken te schreeuwen en zelf duizend boeken te kopen en gratis uit te delen want dit móesten de mensen écht lezen en weten!(dit boek heeft níets met religie te maken trouwens)Ik begrijp zijn elan om de mensen wakker te schudden en dat doet hij op zijn manier en die hij het beste kan verwoorden.Wees daarom alstublieft niet krities jegens hem maar verwelkom eerder deze wakker wordende ziel die mee strijd in de titanenstrijd die gaande is.
  In liefde en licht[/quote]

  Oeps ik bedoelde dus kritisch

  0 likes
 • Sun-Shine schreef:

  De bewoners van de blauwe planeet,

  De mensen die nu wonen op de blauwe planeet genoemd aarde,
  Bezitten, ondanks alle duisternis, iets van enorm grote waarde,
  Dat is behoorlijk onderschat door de duisteren die ons nu nog omringen,
  Maar zie hoe alles lichter wordt en hoor hoe we binnenkort luid zingen,

  “that all the people living life in peace”, zoals de tekst die Lennon ons achterliet,
  Toen hij dit zong leek alles nog onmogelijk, maar het ligt in het verschiet,
  Nu zijn we beland op een punt met de vrije keuze voor vooruitgang,
  En ook al leek het niet haalbaar, heel veel mensen voelen die enorme drang.

  Dat werd dus onderschat door diegenen die ons weg hielden van het licht,
  Voor hen een enorm raadsel en zij vragen zich af: waarvoor is het duister gezwicht?
  Steeds meer mensen die leven op de prachtige planeet genoemd aarde,
  Voelden de vooruitgang en zij zagen plots hoe alles opklaarde;

  door te kiezen voor het licht! dat ons met de aarde optilt …eindelijk!

  0 likes
 • DeDenker schreef:

  Hoi, ik ben een jongen van 15 jaar en lees dagelijks de nieuwsberichten op deze site, al meer dan een jaar.
  ik kan maar niet begrijpen waarom het onthullen van buitenaards leven tot chaos/paniek kan uiten. Ikzelf zou echter geen reden hebben om paniekerig te worden als bijvoorbeeld de hollowearth via media word bevestigd.
  Groetjes Maurice, en laat de waarheid snel naar buiten komen!

  0 likes
 • artist schreef:

  @#127 FreeSpirit: het boek ‘Ongewoon Gesprek Met God” van Neal Donald Walsch is zeker een goed boek. Hij is ook echt geschreven met het oog op de scepticus, wat ik leuk vind. Daardoor is hij heel toegankelijk en legt de focus erg goed op de hedendaagse problematiek en hoe we hiermee kunnen omgaan.

  0 likes
 • [quote name=”DeDenker”]Hoi, ik ben een jongen van 15 jaar en lees dagelijks de nieuwsberichten op deze site, al meer dan een jaar.
  ik kan maar niet begrijpen waarom het onthullen van buitenaards leven tot chaos/paniek kan uiten. Ikzelf zou echter geen reden hebben om paniekerig te worden als bijvoorbeeld de hollowearth via media word bevestigd.
  Groetjes Maurice, en laat de waarheid snel naar buiten komen![/quote]

  Wow, Maurice, dat vind ik toch wel heel knap van jou wat jij hier hebt geschreven. Ik ben 47, en ik ben het helemaal eens met jou. En ik vind het erg geruststellend te mogen weten dat er jongeren zijn zoals jij die zich met dit soort onderwerpen bezig houden en ‘cool’ blijven terwijl ze dat doen.

  Bedankt voor je berichtje!

  0 likes
 • FreeSpirit schreef:

  [quote name=”artist”]@#127 FreeSpirit: het boek ‘Ongewoon Gesprek Met God” van Neal Donald Walsch is zeker een goed boek. Hij is ook echt geschreven met het oog op de scepticus, wat ik leuk vind. Daardoor is hij heel toegankelijk en legt de focus erg goed op de hedendaagse problematiek en hoe we hiermee kunnen omgaan.[/quote]

  Ik weet niet of je ‘De Kracht van Het NU’ van Eckhart Tolle ook hebt gelezen? Zoniet zeker doen. Dat boek helpt je enorm groeien op persoonlijk vlak en geeft je inzicht in de werking van je Ego en je pijnlichamen. Zeer waardevol zeker als je je bewustzijn op hoger niveau wilt ontwikkelen. Zowiezo zijn álle boeken van Walsch een aanrader hoor,Maar goed..je moet er wel aan toe zijn anders kom je er niet doorheen.

  In liefde en licht

  0 likes
 • artist schreef:

  @#134 FreeSpirit: Ja vond ik ook een erg goed boek. Er is ook een (engelse) audio versie van en die maakt het meer als een dialoog wat ik erg prettig vond. 😉

  0 likes
 • Sophie schreef:

  Naar aanleiding van de reaktie van Remco wil graag even een link leggen tussen Chakra’s en dimenties.
  Misschien heb je er iets aan.

  1e chakra, (=1e dimentie?)
  Ik ben,
  contact met de aarde, overleven. Heeft lang geduurt in de evolutie van de mens.

  2e chakra, (2e dimentie)
  Ik voel,
  reproduceren, sex, Tot in de middeleeuwen (grove schatting)

  3e chakra, (3e dimentie)
  Ik wil,
  behoeftes, computer, goede baan, reputatie, mobieltje, mooie reizen, huis, auto etc. Ik wil, en wel direkt!

  4e chakra, (4e dimentie)
  Ik heb lief,
  zitten we daar niet midden in momenteel? Elkaar liefhebben, accepteren, open stellen zonder te oordelen.

  5e chakra, (5e dimentie)
  Ik spreek,
  willen we daar heen? Ja,we willen het vertellen, uiten, leven, dat het geen gedachte meer is maar werkelijkheid. Het leven zoals wij het ons voorstellen, zoals wij geloven dat het zou kunnen (moeten?) zijn. Zonder angst dat buren, collegas’s of vrienden raar opkijken van onze levensvisie.

  6e chakra, (6e dimentie)
  Ik zie,
  zien we dan de gehele samenhang? Hoe alles precies in elkaar past, als een grote puzzel? Ik weet het niet, maar de ervaring leert dat het meestal achteraf allemaal duidelijk wordt.

  7e chakra, (7e dimentie)
  Ik weet,
  die volgt volgens mij zeer snel op de 6e. Als we het zien, en daardoor bergijpen, dan is in een flits en een zucht alles duidelijk.

  Nog even terug naar de 5e dimentie, daar waar we nu graag heen willen. En het liefste heel snel. (Dat laatste is overigens een 3e dimentie gedachtenpatroon!)
  En willen we het allemaal echt zo snel? Zijn we ook bereid om daarvoor iets op te geven?

  0 likes
 • Sophie schreef:

  Deel 2

  Elke verschuiving in een volgende dimentie heeft ons ook iets gekost. Hebben we iets op moeten geven of achter moeten laten. Zijn we daartoe echt bereid? Kunnen we zonder internet, reader of notepad? Kunnen we funktioneren zonder navigatiesysteem, laptop, mobietje, afsprakenkalender, etc.? Zijn we al ijverig energie aan het sparen? Hebben we de TV al in de kelder gezet. En die van de slaapkamer op Ebay verkocht? Gaan we meer met de fiets of de trein om de fossiele brandstoffen te sparen? Wat als deze verandering morgen zou zijn, waar halen we dan onze informatie als het internet uitvalt? En waar is de dokter als het mobile netwerk dan ook verstoord wordt? Wie bouwt er zijn eigen groente aan en kan zichzelf in noodgevallen echt helpen? Extra voorraden is goed, een pak spagetti is snel extra ingekocht. Maar kan je ze ook bereiden op de induktiekookplaat als de elektriciteit uitvalt? En komt er zonder elektriciteit nog water uit de kraan? En de verwarming, doet die dan nog wat? Het wordt nu zomer, maar toch…

  Hoe goed zijn we echt voorbereid en hoe graag willen we echt dat het morgen ‘opeens’ begint?
  Ik ben liever voor de langzame aanpak. Ik vermoedt dat we ondertussen al aardig in de 4e dimentie zijn gegroeid. Laten ons daar eerst maar eens rondkijken en thuisvoelen. Want zomaar een dimentie overslaan, daar geloof ik niet in.

  0 likes
 • # 136/137 Sophie

  Wordt het echt een kwestie van ‘opgeven’, of is het misschien eerder een kwestie van ‘leren onthechten’?

  Want als je onthecht bent, dan kun je datgene waarmee we ons omringt hebben in principe nog steeds ‘behouden’, zolang het zich in ieder geval verdraagt met duurzaamheid, verantwoordelijk gebruik van ressources, bescheidenheid etc. Als we werkelijk een connectie hebben weten te maken met het innerlijke, horen we heus wel uit onszelf wanneer we teveel van het goede gedoe hebben…

  Ik houd erg veel van mijn douche ‘s ochtends, en van mijn vers fruit met joghurt en sinaasappelsap, en van de rit naar het werk en retour, en af een toe een spannend filmpje pakken ‘s avonds, etc etc. Kijk, als het er allemaal (al dan niet tijdelijk) er niet (meer) is, tja, nou, dan concludeer ik dat ik iets niet helemaal goed heb gedaan qua mijn bijdrage aan de transformatie. Kan ik niet anderen de ‘schuld’ ervan geven dat ze te laks zijn geweest of gaan roepen dat het allemaal NIET ‘mijn verantwoordelijkheid’ was.

  Ik doe mijn deel zo goed als ik kan (soms ook wel wat minder, maar soms ook wel meer), en that’s it. Oh ja, stoppen met roken moet ik nog … dát wordt pas afzien!

  Nou, ik onthecht liever. Dat opgeven, daar houd ik niet zo van … 😉

  0 likes
 • Dannes schreef:

  [quote name=”[email protected]”][quote name=”DeDenker”]Hoi, ik ben een jongen van 15 jaar en lees dagelijks de nieuwsberichten op deze site, al meer dan een jaar.
  ik kan maar niet begrijpen waarom het onthullen van buitenaards leven tot chaos/paniek kan uiten. Ikzelf zou echter geen reden hebben om paniekerig te worden als bijvoorbeeld de hollowearth via media word bevestigd.
  Groetjes Maurice, en laat de waarheid snel naar buiten komen![/quote]

  Wow, Maurice, dat vind ik toch wel heel knap van jou wat jij hier hebt geschreven. Ik ben 47, en ik ben het helemaal eens met jou. En ik vind het erg geruststellend te mogen weten dat er jongeren zijn zoals jij die zich met dit soort onderwerpen bezig houden en ‘cool’ blijven terwijl ze dat doen.

  Bedankt voor je berichtje![/quote]

  Knap gesproken hoor jongen man ,, heel erg cool .. al mijne complimenten hier voor .. toppie hoor .. zo wat heb ik gemist !!!

  0 likes
 • doetje schreef:

  [quote name=”Sun-Shine”]De bewoners van de blauwe planeet,

  De mensen die nu wonen op de blauwe planeet genoemd aarde,
  Bezitten, ondanks alle duisternis, iets van enorm grote waarde,
  Dat is behoorlijk onderschat door de duisteren die ons nu nog omringen,
  Maar zie hoe alles lichter wordt en hoor hoe we binnenkort luid zingen,

  “that all the people living life in peace”, zoals de tekst die Lennon ons achterliet,
  Toen hij dit zong leek alles nog onmogelijk, maar het ligt in het verschiet,
  Nu zijn we beland op een punt met de vrije keuze voor vooruitgang,
  En ook al leek het niet haalbaar, heel veel mensen voelen die enorme drang.

  Dat werd dus onderschat door diegenen die ons weg hielden van het licht,
  Voor hen een enorm raadsel en zij vragen zich af: waarvoor is het duister gezwicht?
  Steeds meer mensen die leven op de prachtige planeet genoemd aarde,
  Voelden de vooruitgang en zij zagen plots hoe alles opklaarde;

  door te kiezen voor het licht! dat ons met de aarde optilt …eindelijk![/quote]

  Prachtig verwoord ! All we are saying is ‘give peace a chance’ als een mantra all over the world ! We beginnen te begrijpen : we zijn 1, wees aardig, doe wat nodig is voor het licht(goed voor allen). Namaste,doetje

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  meisje

  Meisje geeft epische speech tijdens coronaprotest in Liverpool: ‘We zijn misleid’

  Op zaterdag gingen mensen in Liverpool de ...

  >