Buitenland

Europarlementariërs stellen vragen over alarmerende verdwijning van kinderen

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD) en Joachim Kuhs (AfD) hebben vragen gesteld aan de Europese Commissie over de alarmerende verdwijning van kinderen. Het gaat daarbij om zowel migrantenkinderen als kinderen die door overheidsinterventies verdwijnen.

De Graaff eist volledige opheldering. Burgers slagen er niet in om de waarheid te achterhalen bij de Nederlandse overheid. Die bedekt de feiten met opzet en verkiest het betalen van dwangsommen – vanwege het onbeantwoord laten van Wob-verzoeken – boven het onthullen van de waarheid.

De Europese Commissie heeft wel de macht om deze broodnodige duidelijkheid te forceren. Het Rutte-regime buigt altijd voor de decreten en verzoeken van de Europese Commissie.

17 per dag

Het is dan ook aan de Commissie om de vragen volledig en adequaat te beantwoorden, desnoods door deze informatie op te vragen bij de lidstaten. Doet de Commissie dat niet, dan bewijst dat wederom dat de zogenaamde Europese rechtsstaatgedachte totaal niet bestaat, aldus het Europarlementslid.

Uit een recente publicatie blijkt dat er sinds 2018 dagelijks 17 migrantenkinderen per dag verdwijnen in Europa. Volgens de Nationale ombudsman verdwijnt er bijna dagelijks een kind uit een azc in Nederland. In Engeland verdwijnen kinderen systematisch uit hotels waar asielzoekers worden opgevangen.

Nog steeds niet terecht

De Graaff en Kuhs vragen de Commissie om lijsten met namen van de verdwenen migrantenkinderen. Ze willen daarnaast weten wat er is gedaan om ze terug te vinden.

Ze wijzen erop dat veel van de Nederlandse kinderen die uit huis zijn geplaatst in het toeslagenschandaal nog steeds niet terecht zijn. De Europarlementariërs vragen om een lijst met namen van de kinderen. Ze vragen ook hoe deze verdwijningen zich verhouden tot de fundamentele rechten en waarden van de EU.

4.8 202 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce
Joyce
3 maanden geleden

De wakkere mensen weten wat er met deze kinderen gebeurd!
Orgaanhandel, kannibalisme, seksueel misbruik enz allemaal ter glorie van de elite en hun globalisten!

Rinus
Rinus
3 maanden geleden

Word ook weer niet beantwoord natuurlijk en ze komen er ook mee weg, rechtstaat is dood en door en door verrot en corruptie viert hoogtij net als de pedofielen die vrij baan hebben

Joopie
Joopie
3 maanden geleden

De waarheid zal aan het licht komen!

Dree
Dree
3 maanden geleden

Demonen op hoog niveau, zieke pedofielen die denken ontastbaar te zijn. Ongezond wanneer een man tegen de vijftig nog nooit is gezien met een man of vrouw in een relatie. Dat bestaat niet. Op ieder potje past een dekseltje, alleen is het verborgen dekseltje klein jong en zal het eenmalig gebruikt worden tot het volgende dekseltje…….Walgelijk!

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x