Mens en Dier

Iraanse grootayatollah: De ‘verborgen imam’ zal terugkeren in een ruimteschip

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een prominente Iraanse ayatollah heeft gezegd dat de Mahdi, de verlosser of messias die aan het einde der tijden wordt verwacht door sommige islamitische stromingen, zal terugkeren in een ruimteschip, zo schrijft nieuwssite WND.

“Het is als een ruimteschip en net als in het geval van indrukwekkende ruimtevaartuigen uit verhalen weet niemand hoe dicht ze bij de waarheid en realiteit komen,” zei grootayatollah Naser Makarem Shirazi. “Misschien ziet het eruit als een ruimteschip, hoewel het niet echt een ruimteschip is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Wolken

Het Middle East Media Research Institute (MEMRI), dat nieuwsberichten uit het Midden-Oosten analyseert, vertaalde zijn uitspraken in het Engels. Hij gaf antwoord op vragen over de Mahdi, de verborgen imam die ook wel wordt vergeleken met de messias uit het jodendom en christendom.

Hij legde uit dat de Mahdi zal beschikken over hightech. “Spoedig zal hij terugkeren op de wolken,” zei de grootayatollah. “Dit zijn geen echte wolken omdat je in de ruimte niet op wolken kunt reizen. Hier wordt een buitengewoon snel vaartuig bedoeld dat op een wolk lijkt; het brengt een geluid als een donderslag voort en is zo snel als de bliksem.”

Supermodern vaartuig

“Het is een supermodern vaartuig en lijkt in niets op wat we vandaag de dag hebben,” ging hij verder. “Tijdens de wereldwijde revolutie van de Mahdi zal er een ongekende industriële en technologische ontwikkeling plaatsvinden.”

“Als de Mahdi arriveert zal er een krachtig apparaat komen ter grootte van je handpalm waarmee je de hele wereld zichtbaar kunt maken,” zei de grootayatollah. “Zonder wereldwijde controle kan er geen verenigd wereldwijd regime en geen vrede en veiligheid zijn.”

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Droogtrommel
Droogtrommel
7 jaren geleden

Dus de Mahdi brengt wereldwijde controle 🙁

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

is ufo?

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Klopt en deze Iman Madhi zal Maitreya heten.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Klopt en deze Imam Madhi zal Maitreya heten.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x