Buitenland

Gênante vertoning: Kijk hoe deze tv-presentator de vloer aanveegt met de hysterische klimaattiener Greta Thunberg

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een zichtbaar boze en emotionele Greta Thunberg haalde maandag op de VN-klimaattop in New York uit naar de wereldleiders.

Thunberg, die het wereldwijde gezicht is geworden van de klimaatbeweging, beschuldigde hen van het verraden van haar generatie door de uitstoot van broeikasgassen niet aan te pakken.

Sky News-presentator Chris Kenney vindt het ‘verontrustend’ dat de VN deze ‘hysterische tiener’ heeft laten spreken op de klimaattop in New York.

Podium

Hij merkt op dat de zogenaamde media en politieke elites misleidende, anti-intellectuele en emotionele campagnes voeren, vooral als het gaat om klimaatverandering.

We zouden het moeten hebben over wetenschap en beleidsmogelijkheden, maar in plaats daarvan geeft de VN een hysterische tiener een podium, aldus Kenny.

Het is verontrustend dat de volwassen mensen die in de zaal aanwezig waren, applaudisseerden en het meisje aanmoedigden, zegt hij.

Misbruik

Hij merkt op dat Thunberg is gediagnosticeerd met het syndroom van Asperger, angststoornissen en obsessieve-compulsieve stoornis.

Er is nu een groep die hier misbruik van lijkt te maken, stelt Kenny.

“De media moedigen haar aan zonder zich iets aan te trekken van de feiten en richten alle aandacht op de emoties,” zegt hij.

Gênante vertoning

Hij spreekt van een ‘gênante vertoning’.

Bij de VN hoef je geen serieuze discussies te verwachten over beleid, klinkt het nog.

Greta, ga naar huis en bewaar je hysterie voor één of andere popgroep. Gebruik je tijd om zoveel mogelijk over het klimaat te weten te komen.

De volwassenen die je aanmoedigen, gebruiken je voor hun eigen amusement en politieke grootspraak, besluit Kenney.

Bekijk het fragment hieronder:

[Sky News Australia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
2 jaren geleden

Zag het op de televisie , een hysterisch klein meisje foeterde jan en alleman op de wereld uit dat ze de schuld hadden aan aardvervuiling , compleet gestoord dacht ik al direct . Welke idioten hebben dit kind in hemelsnaam zo enorm opgehitst een totale bizarre vertoning was het .

René
René
2 jaren geleden

Wat mij betreft gaan de opvoeders van dit gebrainwashde kind voor een flink aantal jaren de gevangenis in

Mr. X
Mr. X
2 jaren geleden

Gevalletje MK-Ultra / George Soros kindje!
Dit meisje is totaal geestelijk kapot gemaakt en gehersenspoeld om deze onzin uit te kramen voor de Elite!
Arm kind…
Ze is door een MK-Ultra brainwash programma geweest en ze hebben haar geestelijk totaal kapot gemaakt en gesloopt!
Je merkt ook aan haar gezichtsuitdrukking, dat dit het “echte kind” niet is maar, er een soort onecht gemaakt monster! Haar emotie en kwaadheid, kloppen niet met haar gezichtsuitdrukkingen, dus gewoon een gemaakt gevalletje door Elite geestelijk misbruikt kind, dat de boel op moet opjutten! Ze heeft ook al met George Soros op de foto gestaan, dus dat zegt al meer dan genoeg! Verschrikkelijk wat ze met jonge kinderen doen alleen voor gewin in macht en geld! Ze zal later wel ergens opduiken in een hoge functie als minister of zoiets, omdat ze een chosen one kind is gemaakt!

King of Light
King of Light
2 jaren geleden

Och och, wij hebben ze hier in Nl ook. WNF reclame. Een paar pubers die de hele Nederlandse jeugd tracht te hersenspoelen met hun ingestudeerde praatjes.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x